logo

Save

Save

Save

Save

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

pozadina

Save

Save

Članci

Filter
 • Sve za šetnju po kiši

  Ne morate da budete sportista da biste imali motiv za šetnju ili planinarenje tokom jeseni. Boravak u prirodi ovih dana, pa i mjeseci, višestruko je koristan. Svjež vazduh, tišina, umirujući, blago zamućeni oktobarski pejzaži toplih boja, dugi hod – prijaće i tijelu i duhu. Ne samo da ćete se udaljiti od virusa, nego ćete se relaksirati i ojačati i bolje se pripremiti za slučaj da ga ipak ne izbjegnete.
  U Intersportu sada možete da pronađete sve što vam je potrebno kako biste sasvim mogli da se opustite i uživate, bez obzira na sva dešavanja na nebu (i na zemlji). Šetnja po kiši može da postane jedan od vaših omiljenih izvora radosti. Ali, zašto ne, i trčanje.
  Iskoristite jesenje akcije. Brendovi garantuju kvalitet, a popusti vam ih sada čine dostupnim.
  Najvažnije je, to već znate, imati dobru obuću i nepromočivu jaknu. Intersport nudi i korisne savjete.
  Sigurno i udobno
  Prava obuća za planinarenje je najvažniji dio opreme. Samo u pravoj obući za planinarenje osjećamo se sigurno i udobno. Najvažniji dio obuće za planinarenje jeste đon. Preporučuje se da đon srednje mekoće omogući dovoljno komfora i bude opremljen posebnim sistemom prigušenja. Podloga mora biti dovoljno tvrda kako bi dobro prianjala i na mekoj podlozi. Donji dio đona trebao bi biti izrađen od visoko kvalitetne gume što osigurava dobro prainjanje i na vlažnom terenu. Većina proizvođača za proizvodnju gornjeg spoljašnjeg dijela obuće za planinarenje koriste izdržljive materijale, koji takođe prkose korijenima i stijenama. Neki modeli su opremljeni posebnim pertlama koje omogućavaju jedinstveno zatezanje.
  U Intersport prodavnicama dostupne su muške, ženske i dječije cipele za planinarenje. Pružaju izbor vrhunskih proizvođača kao što su Salomon, Mckinley, Merrell, Adidas, Jack Wolfskin.
  Brda i niske planine
  Šetnja po niskim planinama zahtijeva nešto kompaktniju obuću. Prikladni su modeli srednje visine, koji se protežu preko članka. Ova visina daje čvrstu podršku, što je posebno važno prilikom spuštanja na nekim zahtjevnijim terenima. Poželjno je da je obuća izrađena od vodonepropusnog materijala, po mogućnosti od Goretex ili sličnog materijala, koji stopala uvijek održava suvima. Gornji materijal mora biti izdržljiv, obično se radi o modernim tehničkim materijalima sa kombinacijom kože. Đon ne smije biti premekan, jer je teren u brdima često vrlo grub. Đon mora biti dovoljno robustan.
  Visoke planine
  Kada idemo iznad dvije hiljade metara, moramo se primjereno obuti. Za visoke planine su prikladni izdržljivi planinarski modeli, koji obavezno moraju biti visoki, izrađeni od čvrstog i izdržljivog materijala. Đon mora biti izrađen od nešto tvrđe gume koja pruža dobro prianjanje u svim vremenskim uslovima, a otporna je na oštre stijene i kamenje. Za izlete u planine, bez obzira o kojoj sezoni se radi, preporučuje se obuća od vodonepropusnih materijala.
  Jakne za jesen i zimu
  Za jesenje i zimske mjesece, primjerene su jakne izrađene od nešto debljih i kompaktnijih materijala. Samo jakne izrađene od kvalitetnih tehničkih materijala, otpornih na vjetar, snijeg i kišu, stvaraju efikasan oklop. Membrana koja odvaja vlagu je najvažnija. Treba znati da tehnička jakna ne pruža toplotu. To se postiže srednjim slojem, koji je obično izrađen od toplog flisa. Osim toga, visokokvalitetne moderne jakne opremljene su zavarenim šavovima sa vodootpornim patentnim zatvaračima, a u dijelu pazuha imaju posebne otvore koji se mogu otvoriti, pa tako regulišu prozračnost prema potrebi. Naravno, takođe su opremljene brojnim džepovima, manjim otvorima, kroz koje možete provesti slušalice mobilnog telefona. Većina jakni je takođe opremljena fiksnim ili uklonjivim kapuljačama, koje nam i te kako koriste kada nas uhvati kiša. Osim toga, jakne su prekrivene posebnom vodoodbojnom impregnacijom.
  Tri dijela
  Jakne su takođe podijeljene na najmanje dva dijela. Prva je Hard Shell. Izrađene su od otpornijih tehničkih materijala koji pružaju vrlo dobru zaštitu od vode i vjetra, ali zbog svog sastava su nešto manje prozračne. Druga grupa jakni sastoji se od tzv. Soft Shell materijala. Materijal je mekši, što omogućuje bolju mobilnost, a još uvijek pruža izvrsnu zaštitu od vjetra i vode, a osim toga materijal pruža relativno dobru prozračnost. Wind Stopper je posebna zaštita od vjetra. To je poseban laminatni materijal koji je nalik Gore Texu, ali nije vodootporan. Wind Stopper se najčešće koristi u kombinacijama Flisa i Soft Shella, što u suštini smanjuje otpornost na vjetar.
  Vodoodbojnost
  Vodoodbojnost je svojstvo koje odbija vodu od površine i sprečava vlaženje materijala. To omogućuje tanki sloj impregnacije, koji se nalazi na spoljnoj strani materijala. Zahvaljujući impregnaciji, voda se skuplja u kapljice, koje se lako mogu otresti sa površine. Loše svojstvo impregnacije je, da se postepeno uništava, čestim vlaženjem i pranjem. Možemo je relativno lako obnoviti posebnim sprejevima.
  Takmičenja nema, ali...
  Jesen je za mnoge najbolje i najljepše godišnje doba, idealno za najrazličitije sportske aktivnosti. Zato ne čudi što je jesen vrijeme mnogih masovnih sportskih događaja. Uslovi za trčanje gotovo su idealni.
  Trčanje u jesen je prijatno i zbog temperatura u kojima se manje znojimo i, samim tim, sagorijevamo manje energije. Kada se temperatura spusti na oko 10 stepeni Celzijusa, vrijeme je za helanke i majice dugih rukava. Za jesenje trčanje pogodne su one lakše verzije patika koje su izrađene od najsavremenijih tehničkih materijala koji se brzo suše i ne upijaju vlagu. Ako krenemo rano ujutro, kasno popodne ili čak uveče, sigurno ćemo ući u tanku jaknu za trčanje ili anorak jaknu, što će biti efikasna zaštita ako nas iznenadi kiša.
  Ni kiša, ni snijeg, ni niske temperature nisu razlog da ne uživate u trejl trčanju. Uz pravu opremu, ništa od ovih vremenskih „nepogoda“ nećete ni osjetiti. Dakle, potrebne su vam helanke (tanje i deblje u zavisnosti od temperature), majice dugih rukava, šuškavac i naravno trejl patike koje mogu imati gore-tex (GTX oznaka pored naziva patika) gornjište tako da će vam noge biti suve i po kiši i po snijegu.
  Tu su i sitni dodaci koji mogu da naprave ogromnu razliku: deblje čarape za trčanje vas štite od hladnoće, višenamjenska trakakoju zimi možete koristiti i kao kapu ili kao zaštitu oko vrata, rukavice za trčanje koje su napravljene od tankog ali efikasnog materijala, tako da ih možete nositi na rukama dok ne postignete radnu temperaturu, a onda ih lako spakovati u džep šuškavca ili prsluka.
  Ukoliko vas šetnja gradskim ulicama više privlači nego planinama, planinarske patike mogu biti bolji izbor za vas.
  I još jedan koristan savjet
  Postepeno se navikavajte na nove planinarske cipele. U Intersportu preporučuju da prvo napravite nekoliko kratkih pješačkih tura obližnjim brdima, a tek onda krenete u veće, duže i zahtjevnije ture. Nije na odmet da vam pri ruci bude rezervni par cipela na koji ste već navikli, ukoliko dođe do nepredviđenih situacija.
 • Zlatna ukljeva

  zlatnaukljecva sajtZlatna ukljeva

 • Uživajte na suncu ili u hladovini

  Uživajte na suncu ili u hladovini,
  iskoristite popust od 25% u Best foru.

  Niža cijena za ljuljaške i stolice važi do 11. jula.

 • “Pokaži šta znaš”

  Pslaganjerubikovekocke fb eventsoštovani,
  Šoping centar Mall of Montenegro je domaćin godišnjeg kviza znanja “Pokaži šta znaš” djece školskog uzrasta iz osnovnih škola u Podgorici, koja se održava 22.februara, sa početkom u 10 časova.
  Cilj ovog takmičarskog dijela je da se djeca kroz igru upoznaju sa znamenitostima, geografskim, istorijskim i kulturnim obilježjima Crne Gore,
  kao i da se istakne značaj čuvanja i njegovanja ljepota naše zemlje, a pitanja su koncipirana u saradnji sa Turističkom organizacijom Glavnog grada i specijalnom komisijom, koju čine stručna lica.
  Nakon kviza, od 11 časova biće organizovane edukativne radionice u saradnji sa Službom spašavanja Podgorica, radionice o reciklaži u saradnji sa ekološkim pokretom Ozon, facepainting za najmlađe sa Emicom Krivokapić, zabavne atrakcije sa klovnom Mikijem.
  Takođe, sve posjetioce očekuju posebno važne edukativne radionice o deformitetima kičmenog stuba i stopala kod djece o čemu će govoriti Mr Bojan Kraljević, specijalista primijenjene fizioterapije.
  Takođe, uz pomenute aktivnosti, imaćemo priliku da uživamo i u kulturno umjetničkom programu i folklornim igrama naše zemlje i regiona.
  U tom dijelu gosti manifestacije su: plesni klub Just Do It, KUD "Iskra", KUD "Vrela Ribnička", KUD "Crvena Stijena", plesni klub Sonrisa, KUD "Ramadan Šarkić" i KUD "Aluminijum". Prijatelji manifestacije su pripremili brojne nagrade za učesnike i pobjednike takmičenja.
  Organizator manifestacije je Udruženje Pčelica, a događaj je i ove godine podržan od Turistička organizacija Glavnog grada i Ministarstva rada i socijalnog staranja.

 • “Pokaži šta znaš”

  Pslaganjerubikovekocke fb eventsoštovani,
  Šoping centar Mall of Montenegro je domaćin godišnjeg kviza znanja “Pokaži šta znaš” djece školskog uzrasta iz osnovnih škola u Podgorici, koja se održava 22.februara, sa početkom u 10 časova.
  Cilj ovog takmičarskog dijela je da se djeca kroz igru upoznaju sa znamenitostima, geografskim, istorijskim i kulturnim obilježjima Crne Gore,
  kao i da se istakne značaj čuvanja i njegovanja ljepota naše zemlje, a pitanja su koncipirana u saradnji sa Turističkom organizacijom Glavnog grada i specijalnom komisijom, koju čine stručna lica.
  Nakon kviza, od 11 časova biće organizovane edukativne radionice u saradnji sa Službom spašavanja Podgorica, radionice o reciklaži u saradnji sa ekološkim pokretom Ozon, facepainting za najmlađe sa Emicom Krivokapić, zabavne atrakcije sa klovnom Mikijem.
  Takođe, sve posjetioce očekuju posebno važne edukativne radionice o deformitetima kičmenog stuba i stopala kod djece o čemu će govoriti Mr Bojan Kraljević, specijalista primijenjene fizioterapije.
  Takođe, uz pomenute aktivnosti, imaćemo priliku da uživamo i u kulturno umjetničkom programu i folklornim igrama naše zemlje i regiona.
  U tom dijelu gosti manifestacije su: plesni klub Just Do It, KUD "Iskra", KUD "Vrela Ribnička", KUD "Crvena Stijena", plesni klub Sonrisa, KUD "Ramadan Šarkić" i KUD "Aluminijum". Prijatelji manifestacije su pripremili brojne nagrade za učesnike i pobjednike takmičenja.
  Organizator manifestacije je Udruženje Pčelica, a događaj je i ove godine podržan od Turistička organizacija Glavnog grada i Ministarstva rada i socijalnog staranja.

 • Svečano otvaranje A&M clothes

  am clothes sajtSvečano otvaranje maloprodajnog objekta "A&M clothes" je 30.maja u 12h  na prvom spratu. Dobro došli.

 • Super Bebac

  header i sajt"Super Bebac" manifestacija će bit održana u petak 31. maja u 18h. Dobro došli.

 • Sajam ženskog preduzetništva

  Udruženje preduzetnica Crne Gore organizuje Sajam ženskog preduzetništva, od 01. do 03. marta, u saradnji sa šoping centrom Mall of Montenegro.

  Na sajmu će se predstaviti predstaviti tridesetak preduzetnica, iz različitih privrednih grana, a sajmom se ubjedno obilježava decenija postojanja Udruženja.

  Prema riječima predsjednice udruženja Edite Dautović, sajam je jedan od bitnih segmenata u cilju razvoja i pozicioniranja ženskog preduzetništva.

  - Ciljevi organizovanja sajma su osnaživanje žena, podsticaj i razvoj ženskog preduzetnišva. Sajam je prodajnog karaktera, a preduzetnice iz cijele Crne Gore izložiće i reklamirati svoje proizvode i usluge. Pored žena preduzetnica koje su ostvarile uspjeh u oblasti preduzetništva, na sajmu izlažu i žene koje su tek na početku ovog puta, a koje takođe snažno podržavamo. Zadovoljne smo zbog velikog odziva učesnica, a očekujemo i značajno interesovanje posjetilaca – rekla je Dautović.

  Udruženje nastoji da ohrabri žene da pronađu ličnu motivaciju i da se uključe u preduzetničke aktivnosti. Ono je aktivno na međunarodnim konferencijama, sajmovima, seminarima i obukama u cilju jačanja preduzetničke aktivnosti žena u našoj zemlji.

  Posjetite sajam i na taj način dajte podršku ženama u kreiranju poslovnog okruženja i razvoju privrede kao bitnom segmentu razvoja crnogorskog društva.

 • Novogodišnja pjaca

  pjaca header i sajt sajt

  Manifestacija “Novogodišnja Pjaca” održava se na trgu ispred šoping centra Mall of Montenegro, u subotu 22.decembra, u terminu od 11 do 18 časova.

  Nastavljajući tradiciju od prethodnih godina, pored raznovrsne sajamske predpraznične ponude, koja će se naći na štanovima izlagača, tog dana ćemo svi uživati u bogatom kulturno zabavnom program.

  Toga dana, sa nama će biti naš dragi kantautor Bane Nedović, članovi klape Camerton, dok će naši mališani uživati u predstavi “Novogodišnji sanovnik”, UMS skečevima,

  zatim u društvu klovna, Kodija i ostalih animatora, nagradnim radionicama i plesnim koreografijama, koje dolaze iz škola: Dream, Diva i Jet Set. Naravno, dolazi nam i Deda Mraz :)

  Specijalni i posebno dragi gosti naši manifestacije su mališani, koji žive u hraniteljskim porodicama, kojima će ovom prilikom, Deda Mraz uručiti novogodišnje paketiće.

  Pozivamo Vas da nam se pridružite u subotu, na trgu ispored Mall-a!

 • 10 FITNES FESTIVAL

  fitnesfestivalsajt8 i 9. decembar je rezervisan za deseto jubilarno druženje! Fitnes festival koji ne smiješ propustiti.

 • VELIKO OTVARANJE - INTERSPORT

  Otvaranje1200x628VELIKO OTVARANJE, Mall of Montenegro, prvi sprat. Ponedjeljak 19.11 u 09:00h.

 • Svjetski dan borbe protiv dijabetesa

  svjetksidandijabetesa ispravkaU šoping centru Mall of Montenegro obilježavamo 14. novembar, Svjetski dan borbe protiv dijabetesa, u saradnji sa JZU Dom zdravlja - Podgorica, akcijom besplatnog mjerenja šećera u krvi i krvnog pritiska,

  u periodu od 10 do 14 časova, na prizemlju Mall-a.

   

  Cilj je da omogućimo što većem broju građana da provjere nivo šećera u krvi, da izmjere krvni pritisak i dobiju savjete. Medicinsko osoblje će edukovati posjetioce o važnosti zdrave ishrane i redovne fizičke aktivnosti i ukazati na značaj redovnog kontrolisanja nivoa šećera u krvi i krvnog pritiska. Na ovaj način želimo promovisati zdrave stilove života i poslati poruku podrške osobama sa dijabetesom.

   

  Posjetite Mall of Montenegro i pridružite se kampanji!

 • Mall of Montenegro Kids Fashion

  covers mall kidsfashion ums

  Poštovani,

  Manifestacija „Mall of Montenegro Kids Fashion“, u organizaciji škole za talente UMS, održaće se u petak 26. oktobra, sa početkom u 18 časova, na drugom spratu šoping centra Mall of Montenegro.Manekeni, uzrasta od jedne do sedamnaest godina, predstaviće kolekcije jesen – zima 2018., popularnih brendova iz Mall-a: OVS, Blue Kids, Extreme Intimo, Filip Fashion Kids, kao i kreacije naše dizajnerke Mirjane Šarac.

   

  Posjetioci će biti u prilici da uživaju i u muzičko – scenskim nastupima poznatih dječijih solista, pobjednika brojnih festivala, a tu su i gosti iz plesnih škola.

   

  Voditelji programa su mališani, koji su već afirmisana tv lica.

   

  Pozivamo sve mališane, na zajedničko druženje u Mall-u.

 • Butik Industry

   

  Butik Industry je jedan od prvih multibrend objekata otvorenih u Podgorici. Još od 1999. godine okuplja najveća imena urbanih svjetskih brendova odjeće i akcesoara.

  U butiku Industry možete naći najveći izbor orginalne odjeće svjetskih modnih kuća namijenjenih urbanoj populaciji koja prati trendove. Brendovi #VDR (ViaDelleRose), Scotch&Soda, Only, Esprit, Pieces, Naketano, Jack&Jones, Pepe Jeans, Lee Cooper, Adolfo Domingues, Monari, samo su neki od brendova za žene i muškarce koje imamo u ponudi.

  Od 01.10.2018. butik Industry se priključio brendovima koji se nalaze u Mall of Montenegro – Podgorica.

 • Vaša nova šoping oaza - OVS!

  ovsnaslovnastraana tekst

  Vaša nova šoping oaza! Bogata ponuda OVS brenda od danas u našem šoping centru!

  Iskoristite popust od 20% na kompletan OVS asortiman, povodom otvaranja!

  Vaš Mall of Montenegro

 • Djeca su ukras svijeta

  header djecijanedjeljaŠoping centar Mall of Montenegro u saradnji sa Dječijim edukativnim centrom Pčelica, manifestacijom “Djeca su ukras svijeta”, obilježava Dječiju nedelju, 06.oktobra, sa početkom u 10 časova.
  U programu učestvuju brojne predškolske i školske ustanove iz Crne Gore, umjetničke škole, folklorna društva i škole sporta, koji će se predstaviti u višečasovnom programu i pokazati svoje talente i vještine.
  Manifestacija se održava u saradnji sa brojnim prijateljima i sponzorima, koji su obezbjedili prigodne poklone, kao i nagrade za posjetioce, koje će se izvlačiti svakih sat vremena.
  Specijalni gost ovog sjajnog druženja je gospodin Minja Subota, čije su nezaboravne dječije emisije i neponovljiva harizma, obilježile detinjstvo mnogih.
  U toku manifestacije, pored bogatog zabavnog programa, planirano je organizovanje brojnih edukativnih i kreativnih radionica, kao i izložba radova malih i velikih drugara iz DEC Pčelica.
  Pozivamo Vas, da u subotu posjetite Mall of Montenegro i uživate u muzici, igri i druženju!

 • Naš novi zakupac, radnja Štikla nudi obuću brenda “SOLO”

  stikla logoPonuda šoping centra Mall of Montenegro je bogatija za još jedan sjajan brend! Naš novi zakupac, radnja Štikla nudi obuću brenda “SOLO”, koji iza sebe ima 20 godina iskustva u oblasti dizajna i proizvodnje obuće od prirodne kože. Brend Solo je dobitnik tri srebrne i dvije zlatne košute na međunarodnim sajmovima kože i obuće u Beogradu.

  Radnja Štikla se nalazi na prvom spratu, preko puta Pošte CG. Očekujemo Vas!

 • Elektroprivreda Crne Gore

  elektrprivreda header

  Elektroprivreda Crne Gore otvorila je novu informativno-naplatnu poslovnicu u šoping centru MALL OF MONTENEGRO.

  U novootvorenoj poslovnici, potrošači će moći da plate račune za cijelu teritoriju Crne Gore, podnesu prigovor ili zahtjev, dobiju informacije o svim uslugama i servisima,

  a u ovoj poslovnici formiraće se i nalozi za priključenje za cijelu Crnu Goru nakon uplate kompletnog duga i priključne takse.

  Nova poslovnica nalazi se na prvom spratu (preko puta Intersporta). Radno vrijeme poslovnice je svakog dana, od 09 do 21 sat.

 • Dobar dan školo

   

  header

  Poštovani,

  U šoping centru Mall of Montenegro, 7.septembra, sa početkom u 18 časova, održaće se dječija manifestacija "Dobar dan školo",

  koja ima za cilj predstavljanje nastavnih i vannastavnih aktivnosti, za djecu svih uzrasta.

  Planirano je organizovanje kreativnih i edukativnih radionica za sve prisutne mališane, promocija vannastavnih aktivnosti, kao što su školice plesa, sporta, umjetnosti, jezika i produženih boravaka,

  kao i besplatnih aktivnosti i projekata koje Udruženje Pčelica organizuje za djecu, tokom cijele godine.

  U toku manifestacije, roditelji će biti u prilici da se informišu o mogućnostima i uslovima upisa djece u neku od ovih školica.

  Kako bi školsku godinu započeli veselo i aktivno, pozivamo svu djecu i roditelje da nas posjete,

  7. septembra, sa početkom u 18 časova, na trgu ispred šoping centra Mall of Montenegro i uživaju, u edukativnim i sportskim performansima.

 • BEST FOR – Novootvoreni objekat na 300 m²

  BEST FOR – Novootvoreni objekat na 300 m², sa svojom bogatom ponudom i pristupačnim cijenama, biće nezaobilazna šoping stanica! Vaš Mall of Montenegro!

   

   

   

 • EUROPOINT OD 15. JULA ZVANIČNO U VLASNIŠTVU SAVANE

  europoint2

   

  Mediji su objavili da švedska kompanija Savana Holding AB kupuje prvu ekološku zgradu u Podgorici Europoint, što je izazvalo veliko interesovanje javnosti, tim prije što je osnivač ove kompanije čovjek koji je rođen i odrastao u Crnoj Gori, preciznije Podgorici, gospodin Veselin Vesko Mijač. Gospodine Mijač, što Vas je opredijelilo da  uđete u najnoviji biznis, odnosno investiciju kupovinom zgrade Europointa?

  Vesko Mijač: Zgrada Europoint jedna je od najinteresantnijih zgrada, ne samo sa aspekta Podgorice kao Glavnog grada, već i sa aspekta evropskih normativa, ekološki urađena, vrhunskog kvaliteta i u samoj gradnji, i klijentelom na kojoj mogu pozavidjeti velike evropske prestonice.

  Koliko je vrijedna ova investicija i što planirate nakon kupovine ove zgrade, jedinstvene u Podgorici zbog svog energetskog potencijala koji se oslanja na podzemne vode i korišćenje njihove toplote, putem toplotnih pumpi. Koja će biti namjena ovog objekta u narednom periodu?

  Vesko Mijač: Prije svega, oslanjanje na prirodne resurse, održavanje ekoloških uslova koji su bitni za očuvanje našeg eko sistema, je jedna od najvećih vrijednosti ove investicije. Novčana vrijednost investicije biće poznata nakon preuzimanja 15. jula. Ne postoji namjera promjene koncepta to jeste ostaje i dalje izdavanje kancelarijskog prostora i drugih kapaciteta.

  -Prije dvije godine kupili ste  Moll of Montenegro i Hotel Ramada. Ova investicija bila je vrijedna 24 miliona eura. Dakle, za dvije godine pojavljujete se sa dvije velike investicije u Podgorici. Da li je ovim zaista izuzetno značajnim ulaganjima prethodilo interesovanje crnogorskiih institucija, biznis asocijacija… ili želja da pomognete Crnoj Gori i Podgorici?

  Vesko Mijač: Odluku za aktivno investiranje u Crnu Goru donio sam nakon ostvarene nezavisnosti 2006. Pozitivna klima za ulaganje je omogućena pravom politikom od strane vlasti u Podgorici i Vlade Crne Gore. Politika Crne Gore je koračanje prema evropskoj uniji i utemeljenju nezavisnosti. Evidentno je da kupovinom sa mojom firmom i kapitalom koji je došao iz Švedske će vremenom biti otvoren prostor i drugim švedskim firmama da osjećaju sigurnost tokom investiranja svog kapitala.

  - Ko je Veselin Mijač? Koliko dugo ste u Švedskoj?

  Vesko Mijač; Podgoričanin, odrastao u Staroj Varoši, na trgu Božane Vučinić. Sa četrnaest godina sam se sa roditeljima preselio u Stokholm. Već četrdeset osam godina sam u Švedskoj.

  -Koliko često dolazite u Crnu Goru?

  Vesko Mijač: U Crnoj gori sam svake godine po nekoliko mjeseci, uz kombinaciju rada i odmora.

  Kao uspješnom poslovnom čovjeku, što je, iz Vašeg ugla, potrebno Glavnom gradu i državi koja je na putu ka članstvu u EU?

  Vesko Mijač: Potrebna je sloga među ljudima kao i bolja informisanost o prednostima ulaska u Evropsku uniju. Veoma je bitno da se ne gubi vrijeme u prepucavanju putem medija, već da svi idu ka postavljenom cilju – ulasku u Evropsku uniju. Da se više piše o tome, a ne o sukobima raznih frakcija.

  Što nam je najveći izazov?

  Vesko Mijač: To je pitanje za koje bi trebalo puno stranica i vremena za odgovor…

  -Planirate li neke nove investicije u zemlji koja Vam je domovina? Planirate li da se vratite?

  Vesko Mijač: Svakako planiram još veće investicije, međutim zavisiće od politike koja će se voditi u smislu razvoja Crne Gore prema Evropskoj uniji i prema pravu svojine. Ja nikada nisam ni otišao iz Crne Gore. To je moj osjećaj, prema tome, već sam se i vratio.

 • SAVANA DOBILA SERTIFIKAT EXCELLENT SME MONTENEGRO

  Kompanija Savana Holding AB uspješno je prošla evaluaciju kreditne kuće Coface i na osnovu toga je od strane Privredne komore Crne Gore izdat web sertifikat Excellent SME Montenegro, za pouzdano i uspješno preduzeće u svom poslovanju.

  CERTIFIKATZASAJT

   

 • Manifestacija SUPER BEBAC

  Poštovani,

  Manifestacija „Supar bebac“, u organizaciji škole za talente UMS, održaće se u petak 08.juna, sa početkom u 18 časova, na trgu, ispred šoping centra Mall of Montenegro.

  Modne predloge za ovo ljeto, popularnog brenda Blue Kids, koji se nalazi u Mall-u, kao i reviju Violeta pelena će ponijeti najmlađi UMS manekeni.

   Posjetioci će biti u prilici da uživaju u bogatom muzičkom programu, u izvedbi poznatih dječijih solista, kao i u čarobnim koreografijama plesne škole “Steps”.

   Program manifestacije “Super bebac”, takođe je sačinjen od animatorskih tačaka i takmičarskog segmenta, za koji su nagrade obezbijedili prijatelji manifestacije.

  Pozivamo sve mališane, da nam se pridruže, 8.juna, na trgu ispred šoping centra Mall of Montenegro!

 • Manifestacija "DJEČIJE IGRARIJE"

  Poštovani,

  Šoping centar Mall of Montenegro i Udruženje Pčelica organizuju manifestaciju “Dječije igrarije” u petak, 01.juna, sa početkom u 17 časova, na trgu ispred šoping centra.

  Cilj organizatora je da podstakne djecu na igru, druženje i zabavu na otvorenom, tokom ljetnjih mjeseci, bilo da je riječ o dvorištu, parku, moru ili planini…

  Opšte je poznato da druženje kroz igru i zabavu unapeđuje socijalne vještine mališana, razvija motoričke sposobnosti, spretnost i kreativnost, kao i zdrav takmičarski duh i osjećaj za fair–play.

  Kroz primjere igara, kao što su: vuča konopca, trke kolica, prenošenje loptica, trka u džakovima i mnoge druge, djeci se daju ideje, kako da uz pomoć predmeta i igračaka, koje imaju kod kuće,

  organizuju svoje slobodno vrijeme, tokom ljetnjeg raspusta.

  Brojni sponzori su podržali ideju manifestacije, tako što su za najistaknutije učesnike obezbijedili brojne nagrade.

  Svi mališani su dobrodošli na veselo druženje, igru i zabavu, u utorak, od 17 časova!

 • Sajam starih zanata, suvenira i rukotvorina

  Poštovani,

   

  U šoping centru Mall of Montenegro, od 04. do 06.maja, posjetioci će biti u prilici da uživaju u prezentaciji radova starih zanata, suvenira i rukotvorina.

  Manifestacija “Sajam starih zanata, suvenira i rukotvorina”, u organizaciji kompanije Đoković, je prilika da posjetioci pogledaju kako se, na tradicionalan način,

  izrađuje crnogorska nošnja, kako izgledaju predmeti nastali tkanjem, zatim drveni predmeti, ručno rađeni nakit, kao i brojni drugi predmeti iz oblasti starih zanata i domaće radinosti.

  Cilj organizatora sajma je unapređenje starih zanata, čuvanje od zaborava ovih drevnih vještina, ali i smjernica onima, kojima bi ovi zanati mogli biti životno opredjeljenje.

  Sajam je prodajnog karaktera, a izlagači će prezentovati svoje radove, u terminu od 09 do 21 čas.

 • x puzzlijada

  x puzzlijada

 • Baby fest

  Šoping centra Mall of Montenegro I Udruženje Pčelica organizuju manifestaciju „Bebi fest”, posvećenu cijeloj porodici, u subotu, 17.marta. na II spratu Mall-a.

  10:00 - 12:00 - Trke beba hodalica i takmičenje beba u prenošenju loptica, sa jednog kraja staze na drugi,

  *pravo učešća imaju bebe koje su prohodale a nose pelene*

  12:00 - 12:30 - Škola folklora “Branko Božović”,

  12:30 - 13:00 - Savjetodavni kutak sa patronažnom sestrom Sanelom Rastoder, pružiće informacije o prvim danima sa Vašom bebom,

  13:00 - Hor OŠ "Božidar Vuković Podgoričanin",

  13:10 - PUU "Zvjezdice",

  13:15 - Kreativni centar “Petar Pan”,

  13:30 - Edukativna radionica o zdravoj ishrani nutricioniste Dušanke Lacmanović,

  14:00 - Škola za trudnice Doma zdravlja Podgorica,

  14:30 - 16:00 - Roditelji prezentuju kojom brzinom mijenjaju pelene svojim mališanima.

   

  Brojni sponzori i prijatelji manifestacije su obezbijedili poklone za najuspješnije učesnike manifestacije.

   

  Dođite da se dužimo i uživamo u vikendu pred nama!

 • Optotim

  optotim sajtOptika optotim postala je novi  član naše velike porodice.

   

   

   

   

 • Sajam ženskog preduzetništva

  Udruženjem poduzetnica Crne Gore u saradnji sa Ministarstvom za ljudska i manjinska prava, Glavnim Gradom, Sekretarijatomzarad, mladeisocijalnostaranje, ima čast pozvati Vas da posjetite Sajam ženskogpreduzetništva, koji će biti organizovan u Podgorici 2. i 3. marta 2018 godine.

  Svečano otvaranje sajma u petak 2. marta 2018. godine u Mall of Montenegro.

  U okviru sajma Ženskog preduzetništva organizujemo 3. marta 2018 g. u 11h u Mall of Montenegro na 3 spratu predavanje na temu:

  "MARKETING U DOBA DRUŠTVENIH MREŽA" Vladimir Vulić

  Sajam ženskogpreduzetništva je tradicionalno okupljanje i jedan od najvažnijih skupova u području ženskog poduzetništva i okuplja veliki broj preduzeća koja su u vlasništvu žena. Izlagači dolaze iz različitih sektora ženskog poduzetništva: usluge i maloprodaja, tekstil i moda, umjetničko zanatsvto, turizam,kozmetika, preparatinabazimeda, trgovina i distribucija, ICT itd.

 • Pokaži što znaš

  Takmičenje u slaganju Rubikove kocke i kviz "Ja upoznah Crnu Goru".

 • Dan zaljubljenih

  Dan zaljubljenih u Mall of Montenegro!

 • Extreme Intimo u novom ruhu

  extremeintimoSavršenstvo izgleda i jedinstven ukus ispunjen pozitivnom energijom. Extreme Intimo u novom ruhu. VAŠ MALL OF MONTENEGRO!

   

   

   

   

  32

   

 • Sajam antikviteta

  Poštovani,

   

  Posjetioce šoping centra Mall of Montenegro, u periodu od 09. – 11.februara, očekuje tradicionalna manifestacija “Sajam antikviteta”.

   

  Najznačajnije eksponate iz svojih zbirki antikviteta predstaviće članovi Crnogorskog udruženja kolekcionara, pa će se u ponudi, pored kolekcija ordenja, oružja, nakita i novčanica,

  naći i predmeti primijenjene umjetnosti.

   

  Specifičnost ovog sajma je svakako mogućnost razmjene izloženih eksponata.

   

  Pored umjetničkog, događaj će imati i komercijalni karakter, pa će posjetioci Mall-a, uz posebne povoljnosti, moći da kupe neke od izloženih predmeta.

   

  Organizator sajma je kompanija Đoković d.o.o.

 • Obavještenje posjetiocima šoping centra

  molnaplataPoštovani posjetioci,


  Uprava šoping centra „Mall of Montenegro“ donijela je odluku
  o naplati parkinga u garaži, a ista će se vršiti svim danima u nedjelji
  u periodu od 06:00 - 22:00. Cijena po satu iznosiće 0,30   .

  Svaki posjetilac koji bude imao račun od minimum 5,00    iz
  radnje/restorana/štanda i pokaže ga na naplatnom pultu, dobiće  
  besplatan parking u trajanju od dva sata.

  Naplata počinje 07.februara 2018.godine.

  Hvala na razumijevanju,

   

  Uprava šoping centra

  „Mall of Montenegro“

 • Dani zdrave hrane

  header sajt zdravahranaPoštovani,

   Šoping centar Mall of Montenegro je 27. i 28. januara, domaćin tradicionalne manifestacije "Dani zdrave hrane".

  Ova manifestacija je prilika proizvođačima zdrave hrane, da predstave svoje proizvode lokalnom tržištu, a posjetiocima sajma da kupe proizvode, koje ne mogu naći svakodnevno, u trgovinama.

  Organizator sajma, kompanija Đoković se potrudila da se posjetiocima predstave, kako udruženja proizvođača, tako i pojedinci, iz svih krajeva Crne Gore, ali i uvoznici i distributeri zdrave hrane.

  Predviđeno je učešće izlagača iz oblasti proizvodnje organske hrane, proizvođači meda, mliječnih proizvoda, žitarica i bezglutenskih proizvoda.

  Pored ostalih, učešće na ovom događaju uzeće i članovi Klastera “Probaj domaće”, koji okuplja proizvođače iz cijele Crne Gore, a predstaviće se širokom paletom domaćih proizvoda.

  Posebna atraktivnost ovog vikend događaja su svakako i sajamski popusti, koji će pružiti posjetiocima mogućnost, da kupe ponuđene proizvode po najpovoljnijim cijenama.

  Bogata i raznolika ponuda je, svakako, dodatni razlog da posjetite šoping centar Mall of Montenegro i ovog vikenda!

  danizdravehrane 60x82

 • Ekspozitura Addiko banke u Mall-u of Montenegro

  Nedavno je u šoping centru Mall of Montenegro otvorena nova ekspozitura Addiko banke koja će, uz prednost same lokacije, biti dostupna klijentima svim danima u sedmici sa produženim radnim vremenom – od ponedjeljka do subote u terminu od 09:00-21:00 i nedjeljom od 09:00-17:00. Pored toga, Addiko informativni pult biće u narednim danima dostupan svim posjetiocima šoping centra u terminu od 11:00-13:00 i 18:00-20:00. Ekspozitura je savremeno opremljena, u skladu sa otvorenim i direktnim pristupom Banke, koji omogućava efikasnost i jednostavnu komunikaciju. Dobro došli u Mall of Montenegro.

 • Putujuća novogodišnja čarolija

  cover putujucanovogodisnjacarolijaU okviru "Putujuće novogodišnje čarolije", narednih 7 dana očekuju Vas brojne kreativne aktivnosti za djecu svih uzrasta, kojima ćemo probuditi prazničnu čaroliju, ali i omogućiti da veliki broj mališana osjeti tu čaroliju, kroz poruke i poklone koje su organizatori i sponzori pripremili.

 • NOVOGODIŠNJA PJACA

  Pjaca FB cover21Ne propustite tradicionalnu manifestaciju "NOVOGODIŠNJA PJACA"
  Vikend, 23-24. decembar od 10 do 18h
  II sprat šoping centra Mall of Montenegro. Jedinstveno praznično raspoloženje počinje sa nama!
  Očekujte nezaboravnu zabavu za vas i vaše mališane.

 • Beba Mrazić

  cover bebamrazicPoštovani,

  Tradicionalna manifestacija „Beba Mrazić“, u organizaciji škole za talente UMS, održaće se u nedelju 17.decembra, sa početkom u 17 časova, na drugom spratu šoping centra Mall of Montenegro.

  Posjetioci će biti u prilici da uživaju u bogatom muzičkom programu, u izvedbi poznatih dječijih solista, kao i u plesnim koreografijama plesnih škola “Dream” i “Sonrisa”.

  Modne predloge za ovu zimu, popularnih brendova Blu Kids i Filip kids, koji se nalaze u Mall-u, će nam predstaviti UMS manekeni, uzrasta od četiri do petnaest godina.

  U revijalnom dijelu programa ćemo vidjeti i kako izgledaju Djeda Mrazovi mali pomoćnici - Beba Mrazići, uzrasta do dvije godine.

  Pozivamo sve mališane, da nam se kostimirani pridruže na velikoj novogodišnjoj zabavi u Mall-u.

 • Zimska čarolija

  cover zimskacarolijaU šoping centru Mall of Montenegro u subotu 16.decembra, sa početkom u 10 časova, sve posjetioce Mall-a, očekuje cjelodnevna manifestacija “Zimska čarolija”.

 • Sajam - Dani Zdrave Hrane -

  Poštovani,

  Posjetioce šoping centra Mall of Montenegro, za dane vikenda 9 – 10.decembra, očekuje tradicionalna manifestacija “Dani zdrave hrane”.

 • IX FITNES FESTIVAL

  Poštovani,

  Tradicionalno, u šoping centru Mall of Montenegro, ovog vikenda 02 – 03. decembra održaće se IX Fitness festival u organizaciji Fitness kluba Soko Gym.

  Ukoliko želite da probate step trening, boot camp, funkcionalni trening, fit core trening, VK1combat, tae bo, dance, step dance, zumbu, aerobic jazz i jogu, lessmills programe i po prvi put u Crnoj Gori, POUND workout, onda je ovo prava prilika!

  Posjetioce očekuju sjajni treninzi, a uslov za učešće je, naravno, samo dobra volja. Sponzori su pripremili mnoštvo nagrada za one, koji odrade najviše treninga, a Fitnes klub Soko Gym, svima koji odrade trening poklanja 10% popusta na mjesečnu članarinu u decembru.

  Svečani dio manifestacije je u subotu, sa početkom u 19 časova. Očekuju nas sjajne fitnes tačke, kao i predstavljanje instruktora, kako domaćih, tako i inostranih, a među njima će biti: Sanja Kocić, Jasna Đokić, Sanja Nikšić, Marija Andrijašević, Aleksandar Miketa i mnogi drugi.

  Moramo naglasiti da festival nije namijenjen samo aktivnim sportistima, već i rekreativcima, svima koji žele da treniraju ili da dobiju odgovore na pitanja, vezana za fitnes i zdrav način života.

  Bogat dvodnevni fitnes program vam nudi priliku da pronađete adekvatan vid rekreacije za sebe, da osvojite neku od nagrada i da uživate u vikendu, koji je pred nama.

  Pozivamo sve posjetioce Mall-a i sve ljubitelje sporta i rekreacije, da se pridruže festivalu vježbanja, igre i druženja,

  pod stručnim vođstvom vrhunskih fitness instruktora!

   

 • NOVOGODIŠNJA KOLEKCIJA

  | NOVOGODIŠNJA KOLEKCIJA | Spremni dočekajte praznike uz Extreme Intimo novogodišnju kolekciju i prepustite se najnežnijem dodiru pamuka obojenog u praznične boje i motive polarnog mede J

 • Uskoro ekspozitura Addiko banke u našem šoping centru

   

  adikobankajpg

  Addiko banka otvara novu ekspozituru u šoping centru Mall of Montenegro što je još jedna lijepa vijest za sve korisnike usluga ove banke. Naš šoping centar proširio je ponudu sa bankom koja se fokusira na bitnost, efikasnost i jednostavnu komunikaciju. Addiko banka svojim klijentima donosi konkretne prednosti: kvalitet umjesto kvantiteta, lakše donošenje finansijskih odluka, pouzdanu uslugu i predanu banku na svojoj strani.

  Mall of Montenegro dobio je veoma pouzdanog partnera u proširenju opusa usluga i ponude našim građanima. 

   Nastavljamo krupnim koracima ka maksimalnom ugođaju za sve naše posjetioce.

  ZA ONE KOJI ZNAJU DA UGODE SEBI – VAŠ MALL OF MONTENEGRO!

 • Srnina puzlijada

  Poštovani,

  U šoping centru Mall of Montenegro, 18.novembra, sa početkom u 10 časova, održaće se takmičenje u slaganju puzzli i turnir u igri "Ne ljuti se čovječe“, koje tradicionalno organizuje Dječiji edukativni centar Pčelica.

  Cilj manifestacije je podsticanje djece i roditelja da zajedničko slobodno vrijeme provedu što kvalitetnije i da djeca kroz igru uče, tako što razvijaju socijalne vještine i sklonost timskom radu, uz zajedničko pobjeđivanje i zajedničko prihvatanje poraza.

  Ove igre su još korisne, jer doprinose razvoju vještine komunikacije kod mališana i podstiču njihovu interakciju, pa samim tim imaju višestruki značaj za razvoj psiho-socijalnih sposobnosti djeteta.

  Pored takmičarskog dijela, za sve posjetioce upriličen je i bogat kulturno-umjetnički program, u kom učestvuju plesne škole i kulturno umjetnička društva, dok su brojni sponzori obezbijedili nagrade, za naše male drugare.

  Specijalni gost manifestacije je dječiji pjesnik Ljubivoje Ršumović.

                                                                                                                                                           

  Pozivamo mališane na igru, zabavu i druženje!

 • Sajam antikviteta

  Poštovani,

   

  Posjetioce šoping centra Mall of Montenegro, za dane vikenda 11 – 12.novembra, očekuje tradicionalna manifestacija “Sajam antikviteta”.

   

  Najznačajnije eksponate iz svojih zbirki antikviteta predstaviće članovi Crnogorskog udruženja kolekcionara, pa će se u ponudi, pored kolekcija ordenja, oružja, nakita i novčanica,

  naći i predmeti primijenjene umjetnosti.

   

  Specifičnost ovog sajma je svakako mogućnost razmjene izloženih eksponata.

   

  Pored umjetničkog, događaj će imati i komercijalni karakter, pa će posjetioci Mall-a, uz posebne povoljnosti, moći da kupe neke od izloženih predmeta.

   

  Organizator sajma je kompanija Đoković d.o.o.

 • Mall of Montenegro Kids Fashion

  Poštovani,

  Manifestacija „Mall of Montenegro Kids Fashion“, u organizaciji škole za talente UMS, održaće se u nedelju 05. novembra, sa početkom u 11 časova, na drugom spratu šoping centra Mall of Montenegro.

  Naši mali manekeni, uzrasta od jedne do dvanaest godina, predstaviće kolekcije jesen – zima 2017, popularnih brendova Extreme Intimo i Filip Fashion Kids, kao i aksesoara, koji su u ponudi kompanije Mil pop.

  Posjetioci će biti u prilici da uživaju i u muzičko – scenskim nastupima poznatih dječijih solista, pobjednika brojnih festivala i prepoznatljivih Pinkovih zvjezdica: Katarine Radulović, Amile Rastoder, Bobane Milić i drugih,

  a tu su i gosti iz plesne škole Dream, sa koreografom Sanjom Živković.

  Voditelji programa su mališani, koji su već afirmisana tv lica.

  Pozivamo sve mališane, na zajedničko druženje u Mall-u.

 • Projekat „Moje znanje – moja vještina – moj posao“

  Projekat „Moje znanje – moja vještina – moj posao“ sprovodi Savez udruženja paraplegičara Crne Gore u partnerstvu sa kućom mode i
  ljepote „Zoran“, a finansira Zavod za zapošljavanje Crne Gore. Mall of Montenegro se odazvao da bude domaćin revije koja je dio ovog projekta i koja će
   se održati u nedjelju 5. novembra sa početkom u 20 sati na drugom spratu našeg šoping centra. OČEKUJEMO VAS!

   

 • Ukusi tradicije

  Poštovani,

   U šoping centru Mall of Montenegro, 28. i 29.oktobra očekuje nas vikend sajam “Ukusi tradicije”, koji ima za cilj da građanima prenese duh starih vremena i predstavi proizvode nastale na tradicionalan način.

  Očekuje se učešće 15-ak izlagača, koji će ovom prilikom predstaviti najbolje iz svoje ponude vina, sireva, pršute, a predstaviće se i proizvođači meda i maslina.

   

  Nezaobilazan reprezent sajma "Ukusi tradicije" je svakako med, pa će u ponudi pored tradicionalnih proizvoda od meda, naći i kozmetički preparati na bazi ovog čudotvornog proizvoda.

   

  Posjetioci će na sajmu imati priliku da kupe i domaće voćne sokove, kao i razne vrste džemova, koji su napravljeni po tradicionalnoj recepturi, od strane proizvođača, koji imaju višegodišnje iskustvo u preradi voća.

   

  Pored proizvođača, sajam “Ukusi tradicije” je prilika da se posjetiocima predstave i uvoznici i distributeri dijela pomenutih proizvoda, prije svega vina.

   

  Posjetioci će biti u prilici da degustiraju i po posebnim uslovima kupe ponuđene proizvode, spremljene po tradicionalnim recepturama.

   

  Organizator sajma je kompanija Đoković.

  sajamzdravehrane cover

 • Manifestacija “Sajam starih zanata”

  header fb sajam

  Poštovani,

  Narednog vikenda 30.09. – 01.10., u šoping centru Mall of Montenegro, posjetioci će biti u prilici da uživaju u prezentaciji radova starih zanata.

  Manifestacija “Sajam starih zanata”, u organizaciji kompanije Đoković, okupiće dvadesetak izlagača, a posjetioci će moći da pogledaju kako se, na tradicionalan način, izrađuje crnogorska nošnja, duborez u drvetu,

  nakit, kao i brojni drugi predmeti iz oblasti starih zanata i domaće radinosti.

  Cilj organizatora sajma je unapređenje starih zanata, čuvanje od zaborava ovih drevnih vještina, ali i smjernica onima, kojima bi ovi zanati mogli biti životno opredjeljenje.

  Izlagači će prezentovati svoje radove, u terminu od 9 do 21 čas, oba dana vikenda.

 • Uskoro ekspozitura Addiko banke u našem šoping centru

  adikobankajpg

  Addiko banka otvara novu ekspozituru u šoping centru Mall of Montenegro što je još jedna lijepa vijest za sve korisnike usluga ove banke. Naš šoping centar proširio je ponudu sa bankom koja se fokusira na bitnost, efikasnost i jednostavnu komunikaciju. Addiko banka svojim klijentima donosi konkretne prednosti: kvalitet umjesto kvantiteta, lakše donošenje finansijskih odluka, pouzdanu uslugu i predanu banku na svojoj strani.

  Mall of Montenegro dobio je veoma pouzdanog partnera u proširenju opusa usluga i ponude našim građanima. 

   Nastavljamo krupnim koracima ka maksimalnom ugođaju za sve naše posjetioce.

  ZA ONE KOJI ZNAJU DA UGODE SEBI – VAŠ MALL OF MONTENEGRO!

 • DOBAR DAN ŠKOLO

  Poštovani,

   

  U šoping centru Mall of Montenegro, u četvrtak, 7.septembra, sa početkom u 18 časova, održaće se dječija manifestacija "Dobar dan školo", koja ima za cilj predstavljanje nastavnih i vannastavnih aktivnosti, za djecu svih uzrasta.

  Planirano je organizovanje kreativnih i edukativnih radionica za sve prisutne mališane, promocija vannastavnih aktivnosti, kao što su školice plesa, sporta, umjetnosti, jezika i produženih boravaka,

  kao i besplatnih aktivnosti i projekata koje Udruženje Pčelica organizuje za djecu, tokom cijele godine.

  U toku manifestacije, roditelji će biti u prilici da se informišu o mogućnostima i uslovima upisa djece u neku od ovih školica,

  a učesnici događaja su pripremili i popuste za one koji budu na licu mjesta odabrali neki od ponuđenih kurseva i programa.

  Kako bi školsku godinu započeli veselo i aktivno, pozivamo svu djecu i roditelje da nas posjete,

  u četvrtak 7. septembra, sa početkom u 18 časova, na trgu ispred šoping centra i uživaju u edukativnim i sportskim performansima.

 • PODGORIČKA BAJRAMSKA TRPEZA

  Očekujemo vas u petak od 18:00 da zajedno uživamo u velikom izboru jela i pića uz ansambl Edina Babića.

   

 • ,,Skoči kolo da skočimo"

  kolouvod

  Poštovani,

  Šoping centar Mall of Montenegro biće domaćin završne večeri VI. Međunarodnog festivala folklora djece i mladih ,,Skoči kolo da skočimo - Podgorica 2017", koji je počeo 10. jula i završava se 14.jula na trgu ispred Mall-a, sa početkom u 20 časova.
  Na završnoj večeri festivala učestvuju kulturno - umjetnička društva iz: Crne Gore, Poljske, Ruminije, Bugarske, Kipra, Makedonije i Džordžije.

  plakat kolo

 • Dječije igrarije

  Šoping centar Mall of Montenegro i Udruženje Pčelica organizuju manifestaciju “Dječije igrarije” u utorak, 20.juna, sa početkom u 18 časova, na trgu ispred šoping centra.

  Cilj organizatora je da podstakne djecu na igru, druženje i zabavu na otvorenom, tokom ljetnjih mjeseci, bilo da je riječ o dvorištu, parku, moru ili planini…

  Opšte je poznato da druženje kroz igru i zabavu unapeđuje socijalne vještine mališana, razvija motoričke sposobnosti, spretnost i kreativnost, kao i zdrav takmičarski duh i osjećaj za fair–play.

  Kroz primjere igara, kao što su: vuča konopca, trke kolica, prenošenje loptica, trka u džakovima i mnoge druge, djeci se daju ideje, kako da uz pomoć predmeta i igračaka, koje imaju kod kuće,

  organizuju svoje slobodno vrijeme, tokom ljetnjeg raspusta.

  Brojni sponzori su podržali ideju manifestacije, tako što su za najistaknutije učesnike obezbijedili brojne nagrade.

  Svi mališani su dobrodošli na veselo druženje, igru i zabavu, u utorak, od 18 časova!

  coverdjecije

 • FILIP KID'S FASHION

   filipkids

  "Filip kid’s fashion" u četvrtak zvanično postaje novi član naše velike porodice! Mall of Montenegro – Vaše mjesto savršenog šopinga I zabave!

 • Butik MODA ITALIA

  Butik MODA ITALIA postao novi član naše velike porodice!

  VAŠE NOVO MJESTO ZA ŠOPING KOMPLETNOG ASORTIMANA BRENDA CALLIOPE! VAŠ MALL OF MONTENEGRO!

 • Sadimo Gradimo

  Poštovani,

   

  Šoping centar Mall of Montenegro je, u petak 12.maja, u terminu od 10 do 13 časova, domaćin manifestacije “Sadimo – gradimo”, kojom želimo približiti našim mališanima, temu poljoprivrede, a prvenstveno agrokulture.

   

  Manifestacija je sastavni dio projekta „Zdrava djeca“, a cilj je upoznavanje djece sa tehnologijom prizvodnje i prerade hrane, pa će izlagači približiti mališanima sam proces uzgajanja biljaka,

  ali i dati odgovore na brojna druga pitanja.

   

  Mališani će imati priliku da saznaju, šta je poljoprivreda, a šta agrokultura, kako se sadi, orezuje, zaliva, njeguje biljka, koje se mašine koriste u proizvodnji hrane, ali i kako nam to pčele daju med....

   

  U sklopu zabavno – edukativnog programa, za posjetice smo pripremili i kreativne i likovne nagradne konkurse, kao i mini kviz o poznavanju pojmova iz oblasti poljoprivrede.

   

  Naše mališane očekuju i zanimljive takmičarske igre: preskakanje konopca, trke u džakovima, trke kolica, a brojni sponzori su za najuspješnije, obezbijedili nagrade.

   

  Prijatelji manifestacije su: Ministarstvo poljoprivrede Crne Gore, Crnogorski elektro prenosni sistem, Privredna komora Crne Gore, kao i brojne privatne kompanije.

   

  Manifestacija se održava na platou ispred šoping centra Mall of Montenegro, a organizator je Udruženje Pčelica.

 • Izložba slika "Uranak Podgorici"

  Hotel Ramada Podgorica od 19. aprila do 19. maja biće domaćin izložbe slika „Uranak Podgorici“. Izložba je prožeta motivima našeg Glavnog grada, a slike su djela akademskih i samoukih slikara n.v.o. „SLIKARSKI URANAK“.

  Očekujemo vas u Ramadi! Vaš Mall of Montenegro.

 • Mall of Montenegro i hotel Ramada u petak i subotu, 14. i 15. aprila, organizuju Uskršnju pjacu na Trgu Mall-a.

   
  Ne propustite da vašim mališanima priuštite nezaboravne praznične trenutke uz bogat zabavni program i brojne izlagače.
   
   
  Pripremili smo luckastu klovnovsku predstavu i face painting. Plesni klub Matrix i dječji hor Zvjezdice će se pobrinuti da se mališani rasplešu, a da sve bude u prazničnom duhu djeca će na radionici pokazati svoje umijeće u ukrašavanju uskršnjih jaja i čestitki.
   
   
  14. april
   
  11:00 - 13:00 Dječja radionica "Dekoriacija uskršnjih jaja i čestitki"
                      Dodjela nagrada za najljepše jaje
  13:00 - 14:00 Nastup dječjeg hora "Zvjezdice"
   
   
  15. april
   
  11:00 - 13:00 Face painting, klovn
  13:00 - 13:45 Dječja predstava "Luckasti klovnovi"
  17:00            Nastup plesne škole "Matrix"
   
 • Ukusi tradicije

  U šoping centru Mall of Montenegro, 25. i 26. marta očekuje nas vikend sajam “Ukusi tradicije”, koji ima za cilj da građanima prenese duh starih vremena i predstavi proizvode nastale na tradicionalan način.
  Očekuje se učešće 15-ak izlagača, koji će ovom prilikom predstaviti najbolje iz svoje ponude vina, sireva, pršute, a predstaviće se i proizvođači meda i maslina.

  Nezaobilazan reprezent sajma "Ukusi tradicije" je svakako med, pa će Udruženje pčelara, pored tradicionalnih proizvoda od meda, ponuditi i kozmetičke preparate na bazi ovog čudotvornog proizvoda,

  a sa zainteresovanim posjetiocima podijeliti i informacije o prozvodima i samom procesu proizvodnje istih.

  Posjetioci će na sajmu imati priliku da kupe i sokove od drenjina i jabuka, kao i razne vrste džemova, koji su napravljeni po tradicionalnoj recepturi, od strane proizvođača, koji imaju višegodišnje iskustvo u preradi voća.

  Pored proizvođača, sajam “Ukusi tradicije” je prilika da se posjetiocima predstave i uvoznici i distributeri dijela pomenutih proizvoda, prije svega vina.

  Posjetioci će biti u prilici da degustiraju i po posebnim uslovima kupe ponuđene proizvode, spremljene po recepturama naših baka.

  Dio crnogorske tradicije su svakako narodne igre i pjesme, pa će drugog dana manifestacije, 26. marta, sa početkom u 12 časova, nastupiti

  Ansambl narodnih pjesama i igara “Đurđevdansko kolo”.

  Organizator sajma je kompanija Đoković.

 • 8 mart Prilog

  {mp4}prilog_8_mart{/mp4}

 • Novi prodajni objekat u našem Mall-u of Montenegro

  Naša velika porodica bogatija je za još jednog člana – Monatex, koji u svojoj ponudi posjeduje posteljine i peškire za komercijalni i hotelski program, muški i ženski donji veš i čarape.

  Proizvodi su urađeni od najkvalitetnijeg materijala, uz veoma pristupačne cijene, a zastupljeni su sljedeći brendovi: “Goni Teks”, “A-Coni Aleksandar DOOEL”, “Sara fashion”, “Niki tekstil”, “Drims Plus”, “Triteks” Prilep i Bebesko.

   Nastavljamo u istom ritmu, jer tu smo da zadovoljimo sve ukuse naših posjetilaca!

   VAŠ MALL OF MONTENEGRO!

 • Velika posjeta Mall-u of Montenegro i u februaru

  alligator

  Prema podacima Alligator-a, jednog od najboljih sistema „piplkantera“ (brojača posjetilaca), 251 130 građana Crne Gore u februaru je posjetilo Mall of Montenegro!

   

  Ugodite sebi i uvjerite se da smo među najboljima!

   

  VAŠ MALL OF MONTENEGRO!

  Save

  Save

  Save

  Save

 • Posjetite Bonatti i Mall of Montenegro!

  Uz želju da Vam lijepo počne mjesec mart, Bonatti je pripremio iznenađenje za sve svoje kupce! Svi kupci Bonatti proizvoda, sa iznosom računa, preko 15 eura, dobijaju poklone kompanije Avon.  

  Akcija je planirana za 02. i 03.mart.

  Posjetite Bonatti i Mall of Montenegro!

  avon sajt

  Save

 • Dani Zdrave Hrane

  Poštovani,

  Šoping centar Mall of Montenegro je  25. i 26. februara, domaćin tradicionalne manifestacije "Dani zdrave hrane".

  Ova manifestacija je prilika proizvođačima zdrave hrane, da predstave svoje proizvode lokalnom tržištu, a posjetiocima sajma da kupe proizvode, koje ne mogu naći svakodnevno, u trgovinama.

  Organizator sajma, kompanija Đoković se potrudila da se posjetiocima predstave, kako udruženja proizvođača, tako i pojedinci, iz svih krajeva Crne Gore, ali i uvoznici i distributeri zdrave hrane.

  Predviđeno je učešće dvadesetak izlagača iz oblasti proizvodnje organske hrane, proizvođači meda, mliječnih proizvoda, žitarica i bezglutenskih proizvoda.

  Učešće na ovom događaju uzeće i dva udruženja sa prostora Nikšića, koje se bave proizvodnjom zdrave hrane i afirmacijom svog kraja i to: NVO Morakovo i NVO Dani drenjine.

  Posebna atraktivnost ovog vikend događaja su svakako i sajamski popusti, koji će pružiti posjetiocima mogućnost, da kupe ponuđene proizvode po najpovoljnijim cijenama.

  Bogata i raznolika ponuda je, svakako, razlog da posjetite šoping centar Mall of Montenegro i ovog vikenda!

   coverzdravehrane

 • Dan zaljubljenih

  Šoping centar Mall of Montenegro, povodom 14.februara, Dana zaljubljenih, organizuje niz aktivnosti, kojima će obradovati svoje posjetioce.

  Naša draga gošća Nina Žižić će pjesmom čestitati praznik, a u njenom vokalu će uživati posjetioci Mall-a, u terminu od 11 do 13 časova.  

  Ljubav je svuda oko nas, pa u ćemo u tom duhu nagraditi najkreativniju fotografiju, napravljenu u Vašem omiljenom kafiću ili radnji šoping centra Mall of Montenegro,

  vaučerom u vrijednosti od 100 eura, za kupovinu u jednom od objekata šoping centra. Fotogarfije slati na FB stranicu šoping centra Mall of Montenegro.

  Takođe, naše najkreativnije mališane očekuju prigodni pokloni u okviru Likovne radionice, koje se održava na prvom spratu, ispred galerije Modigliani, sa početkom u 19 časova.

  Kako su praznični dani odlična prilika za kupovinu poklona, prodajni objekati šoping centra, uz popuste i do 70%, nude posjetiocima bogatu paletu poklona, prigodnih za ovaj dan.

   

  coverfacebook

  Save

 • Sajam vina

  U šoping centru Mall of Montenegro, 4 i 5.februara, sve ljubitelje vina, očekuje već afirmisana manifestacija "Sajam vina".

  Događaj ima za cilj da posjetioce upozna sa bogatom ponudom vina sa crnogorskog podneblja, da afirmiše manje poznate proizvođače, a da velikim proizvođačima omogući da predstave novine iz svog proizvodnog asortimana. Na sajmu će se predstaviti male porodične vinarije, sa područja Podgorice, Danilovgrada, Bara, Cetinja, što je svakako prilika da se degustiraju vina, koja se rijetko mogu naći u svakodnevnoj prodaji.

  Tako će se na ovom sajmu naći vino od nara, koje jedino proizvodi firma “Drijen” iz Nikšića. Proizvodnja ovog vina umnogome je teža i zahtjevnija, od proizvodnje vina od grožđa, a jedan od razloga je što fermentacija traje nekoliko mjeseci. Vino od nara, tradicionalno se proizvodi jedino u Jermeniji i u malim količinama u Izraelu. Takođe, jedna od posebnosti sajma biće i vino od Crne Tamjanike, koje se proizvodi u Manastiru Bukovo, u bogatom vinskom regionu Negotinske Krajine. Ovu sortu grožđa, sačuvala je Poljoprivredna škola u Negotinu, a preuzeli monasi pomenutog manastira, koji je danas, uspješno uzgajaju i prozvode čuveno vino.

  Organizator sajma je kompanija Đoković.

  cover

 • Sajam antikviteta

  Poštovani,

  Posjetioce šoping centra Mall of Montenegro, narednog vikenda 28 – 29.januara, očekuje tradicionalna manifestacija Sajam antikviteta.
  Najznačajnije eksponate iz svojih zbirki antikviteta predstaviće članovi Crnogorskog udruženja kolekcionara, pa će se u ponudi, pored kolekcija ordenja, oružja, nakita i novčanica,naći i predmeti primijenjene umjetnosti.

  Specifičnost ovog sajma je svakako mogućnost razmjene izloženih eksponata.

  Pored umjetničkog, događaj će imati i komercijalni karakter, pa će posjetioci Mall-a, uz posebne povoljnosti, moći da kupe neke od izloženih predmeta.

  Organizator sajma je kompanija Đoković d.o.o.

  cover 2017

  Save

 • U Mall-u of Montenegro rekordan broj posjetilaca u decembru

  Prema podacima Alligator-a, jednog od najboljih sistema „piplkantera“ (brojača posjetilaca), 309 087 građana Crne Gore u decembru je posjetilo Mall of Montenegro!

  Ugodite sebi i uvjerite se da smo među najboljima!

  Mall of Montenegro!

 • Novogodišnji poklon bazar

  Novogodišnji i Božićni praznici su na pragu, a darivanje je jedan od najljepših običaja vezan za predstojeće praznike.

  U tom duhu, 24 - 25.decembra, u šoping centru Mall of Montenegro posjetici će biti u prilici da posjete Novogodišnji poklon bazar.

  Organizator sajma, kompanija Đoković se i ovog puta potrudila da posjetiocima Mall-a prezentuje ponudu oko trideset izlagača,

  na čijim štandovima će moći da kupe: suvenire, umjetnine, nakit, ručno rađene predmete, poslastice, pletenine i još mnogo toga. 

  Posjetite Novogodišnji poklon bazar u šoping centru Mall of Montenegro i obradujte svoje najbliže, prigodnim poklonom.

  zimska

  Save

 • Manifestacija „Beba Mrazić“

  Manifestacija „Beba Mrazić“, u organizaciji škole za talente UMS, održaće se u nedelju 18.decembra, sa početkom u 11 časova, na drugom spratu šoping centra Mall of Montenegro.

  Posjetioci će biti u prilici da uživaju u bogatom muzičkom programu, poznatim dječijim solistima i dječijim horom D-mol, koji predvodi Danijel Alibabić, a tu su i gosti iz plesne škole Dream, sa koreografom Sanjom Živković.

  Modne predloge za ovu zimu, popularnih brendova Blu Kids i Extreme Intimo, će nam predstaviti UMS manekeni, uzrasta od četiri do petnaest godina.

  U revijalnom dijelu programa ćemo vidjeti i kako izgledaju Djeda Mrazovi mali pomoćnici - Beba Mrazići, uzrasta od jedne do sedam godina.

  Pozivamo sve mališane, da nam se kostimirani pridruže na velikoj novogodišnjoj zabavi u Mall-u.

 • Zimska čarolija

  Poštovani,

  U šoping centru Mall of Montenegro u subotu 17.decembra, sa početkom u 10 časova, sve posjetioce Mall-a, očekuje cjelodnevna manifestacija “Zimska čarolija”.

  „Zimsku čaroliju“ već petu godinu za redom, dočaraće nam, mališani iz vrtića: Maša, Kockica, Kućica i privatne predškolske ustanove „Čarli Čaplin“.

  Pomenute predškolske ustanove će imati izložbene štandove, na kojima će biti predstavljeni radovi mališana, koji u njima borave, a uporedo su planirani njihovi, kao i nastupi njihovih gostiju.

  Gosti manifestacije su: Kulturni Centar Bjuti – Podgorica, plesne škole: “Jet Set”, “Dream”, “Beauty” i “Steps”, Školica sporta “Smart gym”,

  folklorni ansambl osnovne škole “Maksim Gorki”, kao i brojni solisti.

  Manifestacija „Zimska čarolija“, iz godine u godinu, okuplja par stotina mališana, učesnika programa.

  Naši dragi mališani obećavaju svim posjetiocima, dan ispunjen ljubavlju i dječijim osmjesima.

  Program manifestacije:

  10:00 – 11:00 PPU "Čarli Čaplin",

  11:30 – 12:30 PPU „Maša“,

  13:00 – 13:30 PPU Folklorni ansambl Osnovne škole “Maksim Gorki”,

  13:30 – 14:15 Plesna škola “Jet Set”,

  14:30 – 15:30 Školica sporta “Smart gym”,

  15:45 – 16:30 PPU «Kućica»,

  17:00 – 18:00 PPU «Kockica»,

  18:15 – 18:30 Plesna škola «Dream»,

  18:45 – 19:15 Plesna škola «Beauty»

  19.30 – 20:00 Plesna klub “Steps”

 • VIII Fitness festival

  Tradicionalno, u šoping centru Mall of Montenegro, ovog vikenda 10 – 11. decembra održaće se VIII Fitnes festival u organizaciji Fitnes kluba Soko Gym.

  „Budi fit, budi zdrav“ je slogan kojim pozivamo sve posjetioce Mall-a i sve ljubitelje sporta i rekreacije, da se pridruže festivalu vježbanja, igre i zabave,

  pod stručnim vođstvom vrhunskih fitnes instruktora iz Crne Gore i inostranstva.

  Posjetioce očekuju sjajni treninzi, a uslov za učešće je, naravno, samo dobra volja. Sponzori su pripremili mnoštvo nagrada za one, koji odrade najviše treninga, a Fitnes klub Soko Gym, svima koji odrade  trening poklanja 10% popusta na mjesečnu članarinu u decembru. Kao i uvijek organizatori su mislili i na najmlađe, pa se naši mališani mogu pridružiti „Igrama bez granica“, u subotu u 14 časova.

  Svečani dio manifestacije je u subotu, sa početkom u 19 časova. Očekuju nas sjajne fitnes tačke, kao i predstavljanje svih instruktora, kako domaćih, tako i inostranih.

  Moramo naglasiti da festival nije namijenjen samo aktivnim sportistima, već i rekreativcima, svima koji žele da treniraju ili da dobiju odgovore na pitanja, vezana za fitnes i zdrav način života.

  Bogat dvodnevni fitnes program vam nudi priliku da pronađete adekvatan vid rekreacije za sebe, da osvojite neku od nagrada i da uživate u vikendu, koji je pred nama.

  Sjajan provod obje večeri festivala, obećava Zumba party!  Čekamo Vas!

   

  baner 2016

  Save

  Save

  Save

 • Lino Baby fest

  Mall of Montenegro Vam i ovog vikenda poklanja pregršt zabave, druženja i nagrada!

       U subotu 03.decembra, Dječji edukativni centar Pčelica organizuje na drugom spratu Mall-a, u terminu od 11 do 15 časova, manifestaciju Lino beby fest.

   

       U okviru manifestacije, družimo se sa bebama koje su prohodale i koje će nam pokazati kako to brzo i spretno rade, koliko brzo će prenijeti loptice, sa jednog kraja staze na drugi,

       zatim sa vještim tatama, koje će mijenjati pelene svojim mališanima.

       Brojne poklone najuspješnijim takmičarima, obezbijedili su prijatelji manifestacije: kompanija Klikovac, Podravka, Ziaja, Curaprox i Spress.

       Manifestacija je, pored zabavnog dijela, fokusirana i na edukativne radionice i savjetovališta, pa je između ostalog, u saradnji sa Domom zdravlja Podgorica, organizovano savjetovalište,

       koja će pružiti niz korisnih informacija, zainteresovanim trudnicama i porodiljama. Takođe, studenti stomatologije, edukoće naše mališane o pravilnom održavanju higijene, usta i zuba.

       Ovom prilikom, posjetioci će uživati i u kulturno umjetničkom programu, u kom će se predstaviti: plesna škola Diva, kulturno umjetnička društva Branko Božović i Crvena Stijena, solisti hora Zvjezdice,                                    

       zatim Luka Brajović i Anja Jestrović, dok će klovn Miki obradovati naše mališane novim trikovima.

       Dođite u Mall of Montenegro, da rastemo, učimo i igramo se zajedno!

 • Šahovska simultanka

  Šahovska simultanka biće odigrana u nedelju 27.novembra, sa početkom u 11 časova, na drugom spratu šoping centra Mall of Montenegro.

  Šahovski velemajstor Nebojša Nikčević odigraće simultanku sa dvadeset mladih šahista.

  Organizatori simultanke su šoping centar Mall of Montenegro i šahovski klub ‘’Dijagonale”,

  dok će NLB banka nagraditi najuspješnije učesnike, prigodnim poklonima.

  turnirsah

  Save

  Save

  Save

 • Šoping centar Mall of Montenegro i škola za talente UMS, organizuju kostimiranu pozorišnu predstavu “ Zbućkana bajka”

  Šoping centar Mall of Montenegro i škola za talente UMS, organizuju kostimiranu pozorišnu predstavu “ Zbućkana bajka”, u subotu 26.novembra, sa početkom u 11 časova.

  Mališani od 4 do 14 godina, polaznici škole glume UMS-a će prezentovati svoj talenat, kroz odlomke nekoliko najljepših dječijih bajki.

  Predstava počinje sa scenama iz priče Pipi Duga čarapa, Ohola princeza, Romeo i Julija  i nastavlja sa savremenim skečevima o školskim i porodičnim  problemima. Svi skečevi i scene su duhovitog karaktera.

  Manifestacija “Zbućkana bajka” je aktivnost kroz koju se djeca uvode u kulturu dramskog stvaralaštva, osnove dramskog izražavanja, razvijaju maštu, opažanje i emocionalno se obogaćuju.

  U toku manifestacije, djeca se interaktivno uključuju u pozorišne komade, koje izvode mali glumci.

  Posjetite Mall of Montenegro i uživajte u čarobnom svijetu bajki!

   

  Save

 • Šoping centar Mall of Montenegro i škola za talente UMS, organizuju kostimiranu pozorišnu predstavu “ Zbućkana bajka”

  Šoping centar Mall of Montenegro i škola za talente UMS, organizuju kostimiranu pozorišnu predstavu “ Zbućkana bajka”, u subotu 26.novembra, sa početkom u 11 časova.

  Mališani od 4 do 14 godina, polaznici škole glume UMS-a će prezentovati svoj talenat, kroz odlomke nekoliko najljepših dječijih bajki.

  Predstava počinje sa scenama iz priče Pipi Duga čarapa, Ohola princeza, Romeo i Julija  i nastavlja sa savremenim skečevima o školskim i porodičnim  problemima. Svi skečevi i scene su duhovitog karaktera.

  Manifestacija “Zbućkana bajka” je aktivnost kroz koju se djeca uvode u kulturu dramskog stvaralaštva, osnove dramskog izražavanja, razvijaju maštu, opažanje i emocionalno se obogaćuju.

  U toku manifestacije, djeca se interaktivno uključuju u pozorišne komade, koje izvode mali glumci.

  Posjetite Mall of Montenegro i uživajte u čarobnom svijetu bajki!

  Save

  Save

 • Šoping centar Mall of Montenegro i škola za talente UMS, organizuju kostimiranu pozorišnu predstavu “ Zbućkana bajka”

  Šoping centar Mall of Montenegro i škola za talente UMS, organizuju kostimiranu pozorišnu predstavu “ Zbućkana bajka”, u subotu 26.novembra, sa početkom u 11 časova.

  Mališani od 4 do 14 godina, polaznici škole glume UMS-a će prezentovati svoj talenat, kroz odlomke nekoliko najljepših dječijih bajki.

  Predstava počinje sa scenama iz priče Pipi Duga čarapa, Ohola princeza, Romeo i Julija  i nastavlja sa savremenim skečevima o školskim i porodičnim  problemima. Svi skečevi i scene su duhovitog karaktera.

  Manifestacija “Zbućkana bajka” je aktivnost kroz koju se djeca uvode u kulturu dramskog stvaralaštva, osnove dramskog izražavanja, razvijaju maštu, opažanje i emocionalno se obogaćuju.

  U toku manifestacije, djeca se interaktivno uključuju u pozorišne komade, koje izvode mali glumci.

  Posjetite Mall of Montenegro i uživajte u čarobnom svijetu bajki!

 • Svjetski dan borbe protiv dijabetesa

  U šoping centru Mall of Montenegro obilježavamo 14. novembar, Svjetski dan borbe protiv dijabetesa, u saradnji sa JZU Dom zdravlja - Podgorica, akcijom besplatnog mjerenja šećera u krvi i krvnog pritiska,

  u periodu od 11 do 17 časova, na prizemlju Mall-a.

  Cilj je da omogućimo što većem broju građana da provjere nivo šećera u krvi, da izmjere krvni pritisak i dobiju savjete. Medicinsko osoblje će edukovati posjetioce o važnosti zdrave ishrane i redovne fizičke aktivnosti i            ukazati na značaj redovnog kontrolisanja nivoa šećera u krvi i krvnog pritiska.  Na ovaj način želimo promovisati zdrave stilove života i poslati poruku podrške osobama sa dijabetesom.

  Posjetite Mall of Montenegro i pridružite se kampanji!

   

 • Svjetski dan borbe protiv dijabetesa

  U šoping centru Mall of Montenegro obilježavamo 14. novembar, Svjetski dan borbe protiv dijabetesa, u saradnji sa JZU Dom zdravlja - Podgorica, akcijom besplatnog mjerenja šećera u krvi i krvnog pritiska,

  u periodu od 11 do 17 časova, na prizemlju Mall-a.

  Cilj je da omogućimo što većem broju građana da provjere nivo šećera u krvi, da izmjere krvni pritisak i dobiju savjete. Medicinsko osoblje će edukovati posjetioce o važnosti zdrave ishrane i redovne fizičke aktivnosti i            ukazati na značaj redovnog kontrolisanja nivoa šećera u krvi i krvnog pritiska.  Na ovaj način želimo promovisati zdrave stilove života i poslati poruku podrške osobama sa dijabetesom.

  Posjetite Mall of Montenegro i pridružite se kampanji!

 • U šoping centru Mall of Montenegro, 12.novembra, sa početkom u 11 časova, održaće se takmičenje u slaganju puzli i turnir u igri "Ne ljuti se čovječe“, koje tradicionalno organizuje Dječiji edukativni centar Pčelica.

  Cilj ove manifestacije je podsticanje djece i roditelja da zajedničko slobodno vrijeme provedu što kvalitetnije i da djeca kroz igru uče, tako što razvijaju socijalne vještine i sklonost timskom radu, uz zajedničko pobjeđivanje i zajedničko prihvatanje poraza. Ove igre su još korisne, jer doprinose razvoju vještine komunikacije kod mališana i podstiču njihovu interakciju, pa samim tim imaju višestruki značaj za razvoj psiho-socijalnih sposobnosti djeteta.

  Pored takmičarskog dijela, za sve posjetioce upriličen je i bogat kulturno-umjetnički program, u kom učestvuju plesne škole i kulturno umjetnička društva, dok su brojni sponzori obezbijedili nagrade, za naše male drugare.

                                                                                                                                                            

  Pozivamo mališane na igru, zabavu i druženje!

  puzlijada2016

   

 • U šoping centru Mall of Montenegro, 12.novembra, sa početkom u 11 časova, održaće se takmičenje u slaganju puzli i turnir u igri "Ne ljuti se čovječe“, koje tradicionalno organizuje Dječiji edukativni centar Pčelica.

  Cilj ove manifestacije je podsticanje djece i roditelja da zajedničko slobodno vrijeme provedu što kvalitetnije i da djeca kroz igru uče, tako što razvijaju socijalne vještine i sklonost timskom radu, uz zajedničko pobjeđivanje i zajedničko prihvatanje poraza. Ove igre su još korisne, jer doprinose razvoju vještine komunikacije kod mališana i podstiču njihovu interakciju, pa samim tim imaju višestruki značaj za razvoj psiho-socijalnih sposobnosti djeteta.

  Pored takmičarskog dijela, za sve posjetioce upriličen je i bogat kulturno-umjetnički program, u kom učestvuju plesne škole i kulturno umjetnička društva, dok su brojni sponzori obezbijedili nagrade, za naše male drugare.

                                                                                                                                                            

  Pozivamo mališane na igru, zabavu i druženje!

  puzlijada2016

 • Šoping centar Mall of Montenegro, u saradnji sa plesnim klubom Matrix, organizuje manifestaciju "Hip hop night".

  Članove plesnog kluba Matrix, kao i nekoliko plesnih organizacija iz Podgorice, Bara i Nikšića, ali i sve zainteresovane posjetioce, uvešće u tajne ove plesne vještine Miodrag Miša Cvetković, jedan od najpoznatijih hip hopera Evrope.

  Manifestacija će se održati u petak, 04.novembra, sa početkom u 19 časova, na drugom spratu Mall-a.

  Save

 • Izložba Vladimira Fuštića u galeriji Modigliani

  2016 10 modigliani izlozba fustic 280x100Šoping centar Mall of Montenegro i galerija Modigliani organizuju prvu samostalnu izložbu Vladimira Fuštića, koja će se održati 25. oktobra, sa početkom u 20 časova.

  Izložba nosi naziv Oslobađanje duha, a isti duguje djelu, sa kojim se podgorička publika mogla upoznati na drugom izdanju Podgorica Art festivala.
  Pomenuto djelo, pored toga što simbolizuje potrebu njegovanja unutrašnjeg, predstavlja i umjetnikov korak ka stvaralaštvu.

  Svi ljubitelji umjetnosti, koji posjete galeriju Modigliani i Mall of Monteengro, će imati priliku da se upoznaju sa postavkom, koju čini 25 radova, deset ulja na platnu, deset grafičkih radova i pet akrila na papiru.

  Fuštićeva preokupacija su različiti motivi, a inspiraciju pronalazi u društvenim problemima, zatim u savremenim kretanjima, psihologiji čovjeka, kao i odnosu prema prirodi.

  Izložbu će otvoriti Tamara Radusinović, menadžer internacionalnog biznisa i autorka izložbe crteža ThAmAr , kojom je i započela serija promotivnih izložbi i događaja u galeriji Modigliani.

  Gosti će biti u prilici da pored, izložbe, uživaju u muzičkoj izvedbi gitariste Vuka Sandića.

  Vladimir Fuštić se pored slikarstva bavi i novinarstvom, pa je trenutno angažovan, kao novinar i voditelj na TV 777.

  2016 10 modigliani izlozba fustic 630x

 • Dani zdrave hrane u šoping centru Mall of Montenegro

  2016 10 dani zdrave hrane 280x100Šoping centar Mall of Montenegro je 22. i 23. oktobra, domaćin tradicionalne manifestacije "Dani zdrave hrane".

  Ova manifestacija je prilika proizvođačima zdrave hrane, da predstave svoje proizvode lokalnom tržištu, a posjetiocima sajma da kupe proizvode, koje ne mogu naći svakodnevno, u trgovinama.

  Organizator sajma, kompanija Đoković se potrudila da se posjetiocima predstave, kako udruženja proizvođača, tako i pojedinci, iz svih krajeva Crne Gore, ali i uvoznici i distributeri zdrave hrane.

  Predviđeno je učešće dvadesetak izlagača iz oblasti proizvodnje organske hrane, proizvođači meda, maslina, mliječnih proizvoda, žitarica i bezglutenskih proizvoda.

  Posebna atraktivnost ovog vikend događaja su svakako i sajamski popusti, koji će pružiti posjetiocima mogućnost, da kupe ponuđene proizvode po najpovoljnijim cijenama.

  Bogata i raznolika ponuda je, svakako, razlog da posjetite šoping centar Mall of Montenegro i ovog vikenda!

  2016 10 dani zdrave hrane 630x

 • Scena novog filma organizacije The books of knjige “Slučajevi pravde, dvostruka igra” snimana u garaži Malla of Montenegro

  2016 10 tbok 280x100Film će biti nastavak pilot epizode koju su “Buksovci” snimili prošle godine, a koja zbog, kako kažu, produkcijskih poteškoća, nije mogla biti realizovana kao TV serija.

  Zato su nedavno započeli rad na kompletiranju svih segmenata, kako bi uskoro svjetlost dana ugledao još jedan njihov projekat koji će nesumljivo biti od velike važnosti za crnogorsku kulturnu scenu.

  Naše je veliko zadovoljstvo što smo bili u prilici da organizaciji The Books of knjige izađemo u susret i omogućimo nesmetano snimanje scene u garaži Mall-a of Montenegro, i nadamo se da će saradnja i dalje biti veoma uspješna.

  Srećno “Buksovci”!

 • Radionica - kultura spremanja i konzumiranja čaja u Kini i Crnoj Gori

  2016 10 radionica caja 280x100Mall of Montenegro u saradnji sa firmom “Agrovita Eco” biće domaćin radionice tokom koje će naši sugrađani moći da steknu uvid u kulturu spremanja i konzumiranja najrasprostranjenijeg pića na svijetu.

  Gosti radionice biće brojni stručnjaci iz ove oblasti kao i predstavnici ambasade Kine, zemlje koja je poznata kao jedan od najvećih izvoznika čaja.

  Svi zainteresovani građani uskoro će biti obaviješteni o terminu održavanja radionice.

 • Kampanja - "Mjesec borbe protiv karcinoma dojke"

  2016 10 protiv karcinoma dojke 280x100Mall of Montenegro i ove godine biće domaćin jednodnevne kampanje "Mjesec borbe protiv karcinoma dojke" a suština je da se omogući pregled ljekara specijaliste damama koje posjećuju naš šoping centar.

  28. oktobra članovi udruženja NVO MoMSIC Montenegro dijeliće flajere i zakazivati preglede zainteresovanim damama na drugom spratu Mall-a (soba za bebe).

  Dan kasnije doktor specijalista će obaviti pregled sa svim pripadnicama nježnijeg pola.

 • Mall of Montenegro i Hotel Ramada - spremni za novi početak!

  2016 10 ramada 280x100Poštovani građani Crne Gore, od petka 30.09.2016. Mall of Montenegro svoju djelatnost obavlja pod okriljem kompanije Savana iz Švedske.

  Savana, kompanija koja je osnovana 1983. godine, i koja je u vlasništvu osnivača Veska Mijača ima dvije sfere poslovanja; administracija i razvoj komercijalnih nekretnina u okviru svog menadžmenta i izgradnja stambenih objekata odnosno prostora velikih proporcija čiji je najveći dio koncentrisan u prijestonici Švedske – Stokholmu. U evropskim okvirima, Savana Holding je jedna od kompanija sa izuzetnom tradicijom i renomeom u sferi svog poslovanja, čiji idejni tvorac Vesko Mijač je od samog osnivanja imao jasnu viziju koja je dovela do visokog progresa i postavljanja čvrstih temelja u svim segmentima poslovno - interesnih zona.

  Donosimo vam strogu profesionalnost, jasne ciljeve, planski predviđene predstojeće akcije, definisane prioritete i stavove, čvrsto utemeljenje najstrožijih kriterijuma!

  Planiranim uvođenjem određenih promjena koje su dio svakodnevnice u današnjem modernom svijetu doprinijećemo znatno ugodnijem boravku naših posjetilaca, i time osigurati visok rejting i povjerenje društva u kom se nalazimo. Imaćemo važnu ulogu u razvoju i tranziciji Glavnog grada i na vjeran način odslikavati način života u velikim svjetskim biznis centrima, koji sve više poprimaju i ljudi na našim prostorima, navikavajući se na tempo koji donosi moderno doba.

  Jedan od prioriteta je i klasifikacija svega onog šta se nalazi u okviru naših kompleksa. Jasno definisanje onog šta je u suštini potrebno da zadovolji platežnu moć naših gostiju i posjetilaca, ali i obezbijedi da njihov boravak u Mall-u i hotelu Ramada bude ugodan, prijatan, zabavan i prije svega obogaćen brojnim ponudama koje će ispuniti sve kriterijume.

  Vaše zadovoljstvo naš je prioritet! Za nov i uspješan početak.

  Mall of Montenegro i Hotel Ramada - nek zabava počne!

  2016 10 ramada 630x

 • Manifestacija Dječija nedelja i gost Minja Subota u Mall-u

  2016 10 djecija nedjelja 280x100Šoping centar Mall of Montenegro u saradnji sa Udruženjem Pčelica, nizom manifestacija obilježava Dječiju nedelju, u periodu od 1. do 8. oktobra.

  Cilj manifestacije je da ukaže na porast bolesti zavisnosti i značaj borbe protiv istih, kao i važnost usmjeravanja mališana na sport, umjetnost, igru i druženje.

  Dječiju nedjelju zatvoriće kulturno – umjetnička manifestacija pod sloganom "Igrajmo se zdravo", koja će se održati u subotu 08.oktobra, u terminu od 11 do 17 časova, na drugom spratu Mall-a.

  U programu učestvuju brojne predškolske i školske ustanove iz Crne Gore, umjetničke škole, folklorna društva i škole sporta, koji će se predstaviti u višečasovnom programu i pokazati da se igrom i druženjem može uticati na smanjenje broja konzumenata i oboljelih od bolesti zavisnosti.

  Specijalni gost ovog sjajnog druženja je gospodin Minja Subota, čije su nezaboravne dječije emisije i neponovljiva harizma, obilježile detinjstvo mnogih.

  U toku manifestacije, pored bogatog zabavnog programa, planirano je organizovanje brojnih edukativnih i kreativnih radionica, za sve zainteresovane mališane.

  Pozivamo Vas, da u subotu posjetite Mall of Montenegro i uživate u muzici, igri i druženju!

  2016 10 djecija nedjelja 630x

 • Svjetski dan srca 2016. u Mall-u

  2016 09 svjetski dan srca 280x100Dom zdravlja Podgorica obilježiće i ove godine Svjetski dan srca, brojnim aktivnostima.

  U šoping centru Mall of Montengero, ljekarska ekipa ovog Doma zdravlja će 29.septembra, u terminu od 11 do 17 časova, zainteresovanim građanima odgovarati na pitanja i davati savjete o prevenciji bolesti srca.

  Pored toga, svi posjetioci Mall-a će biti u prilici da besplatno prekontrolišu nivo šećera u krvi i izmjere krvni pritisak.

  2016 09 svjetski dan srca 630x

 • Turnir "Ne ljuti se čovječe" u subotu, 17.9.

  2016 09 ne ljuti se covjece 280x100U šoping centru Mall of Montenegro, 17. septembra, sa početkom u 17 časova, održaće se turnir u igri "Ne ljuti se čovječe", koji tradicionalno organizuje Dječiji edukativni centar Pčelica.

  Cilj ove manifestacije je podsticanje djece i roditelja da zajedničko slobodno vrijeme provedu što kvalitetnije i da djeca kroz igru uče, tako što razvijaju socijalne vještine i sklonost timskom radu, uz zajedničko pobjeđivanje i zajedničko prihvatanje poraza. Ovakve igre su još korisne, jer doprinose razvoju vještine komunikacije kod mališana i podstiču njihovu interakciju, pa samim tim imaju višestruki značaj za razvoj psiho-socijalnih sposobnosti djeteta.

  Bogat kulturno-umjetnički program i veliki izbor edukativnih i kreativnih radionica, kao i nagrade za naše male drugare, upotpuniće ovo divno druženje, koje su podržali brojni sponzori.

  Takmičenje počinje 16 ekipa, u kojima će pioni biti djeca, njihovi roditelji i prijatelji. Finaliste turnira čekaju vrijedne nagrade, koje je pripremila kompanija Ziaja, a kuglana Strike Bowling poklon iznenađenja za sve učesnike.

  Pozivamo mališane na igru, zabavu i druženje!

  2016 09 ne ljuti se covjece 630x

 • Podgorička Bajramska trpeza

  2016 09 bajramska trpeza 280x100Šoping centar Mall of Montenegro, povodom Bajramskih praznika, u saradnji sa preduzećem „Tržnice i pijace“ Podgorica, organizuje već drugu godinu, manifestaciju "Podgorička Bajramska trpeza", kojom želimo  čestitati praznik, sugrađanima islamske vjeroispovijesti.

  Ovom prilikom, sve posjetioce želimo ugostiti bogatom trpezom, na kojoj će se naći jela, koja se tradicionalno spremaju za ovaj praznik.

  Cilj nam je, da na ovaj način, doprinesemo oživljavanju tradicionalnih vrijednosti, promovišući multietničku i multikulturalnu Crnu Goru.

  Pored bogate trpeze, posjetioci će uživati u muzičkom programu, uz naše drage goste: Branku Šćepanović, Tanju Šeter, Marjanu Martinović, Zdravka Đuranovića, Hamzu i Neza Haverića, Esada Merulića, a tu su i neizostavni “Zvuci sa Ribnice” i KUD Željezničar.

  Manifestacija će se održati 15. septembra, sa početkom u 17 časova, na trgu ispred šoping centra Mall of Montenegro, pod pokroviteljstvom Glavnog grada Podgorice.

  2016 09 bajramska trpeza 630x

 • Manifestacija "Dobar dan školo" u subotu, 10. septembra

  U šoping centru Mall of Montenegro, u subotu, 10.septembra, sa početkom u 18 časova, održaće se dječija manifestacija "Dobar dan školo", koja ima za cilj predstavljanje nastavnih i vannastavnih aktivnosti, za djecu svih uzrasta.

  Planirano je organizovanje kreativnih i edukativnih radionica za sve prisutne mališane, promocija vannastavnih aktivnosti, kao što su školice plesa, sporta, umjetnosti, jezika i produženih boravaka.

  2016 09 dobar dan skolo 280x100U toku manifestacije, roditelji će biti u prilici da se informišu o mogućnostima i uslovima upisa djece u neku od ovih školica, a učesnici događaja su pripremili i popuste za one koji budu na lice mjesta odabrali neki od ponuđenih kurseva i programa.

  Naravno, tu su i štandovi za sve učenike osnovnih i srednjih škola, koji do sada nijesu razmijenili, odnosno prodali ili kupili udžbenike i lektire.

  Kako bi školsku godinu započeli veselo i aktivno, pozivamo svu djecu i roditelje da nas posjete, uzivaju u plesnim nastupima i pridruže se radionicama.

  2016 09 dobar dan skolo 630x

 • Izložba slika Ilije i Mika Gojovića u galeriji Modigliani

  2016 09 ilija gojovic modigliani 280x100Galerija Modigliani i šoping centar Mall of Montenegro će upriličiti izložbu mladog i proaktivnog crnogorskog umjetnika lije Gojovića i njegovog oca Mika Gojovića, koja će za sve ljubitelje umjetnosti, biti otvorena u utorak 06.septembra, sa početkom u 20 časova.

  Radi se o jednom interesantnom i po mnogo čemu drugačijem pristupu, s obzirom da je, sa jedne strane, izložba rezultat plodonosne saradnje oca i sina, a sa druge strane – spoj grafike i tehnike ulje.

  U toj šarolikoj prezentaciji različitih umjetničkih senzibiliteta, biće predstavljena jedna umjetnička priča, satkana od motivnih segmenata lijepe Crne Gore i predstavljena kroz tridesetak radova.

  Gosti će biti u prilici da pored, izložbe, uživaju u muzičkim nastupima naših poznatih crnogorskih pjevača, Anite Popović i Marka Prentića.

  Izložbu će otvoriti poznati književnik Boris Jovanović Castel, a program će voditi Jelena Vujović, umjetnički direktor galerije Modigliani.

  2016 09 ilija gojovic modigliani 630x

 • Prijateljski šahovski meč u subotu, 20. avgusta

  2016 08 sahovski turnir 280x100Šoping centar Mall of Montenegro, domaćin je prijateljskog šahovskog meča između šahovskih klubova “Dijagonale” i “Prosveta”.

  Ovaj zanimljiv meč će se igrati u subotu, 20 avgusta, sa početkom u 11 časova, na drugom spratu Mall-a.

 • Dani folklora u Mall-u, 11-14.7.2016.

  2016 07 folklor 280x100Šoping centar Mall of Montenegro je domaćin završne večeri V. Međunarodnog festivala folklora djece i mladih ,,Skoči kolo da skočimo -  Podgorica 2016", koji je počeo 11. jula i završava se 14. jula na trgu ispred Mall-a, sa početkom u 20 časova.

  Na završnoj večeri festivala učestvuje šest kulturno - umjetničkih društava i to: ,,Budo Tomović“, ,,Monte folk“, ,,Đurđevdansko kolo“ i "Etnoharmonija" iz Podgorice, zatim  ,,Boka“ iz Tivta i folklorni ansambl ,,Magic “ iz Bugarske.

  Narednog dana, u sklopu manifestacije Hrvatsko – slovački dodiri, nastupiće folklorno društvo  SKUU Franjo Strapač, čiji članovi muzikom, pjesmom i plesom reprezentuju kulturno naslijedje, svoje zemlje.

  Ovaj projekat, osim što promoviše kulturu hrvatskog i slovačkog naroda, ukazuje i na multietnički sklad, suživot i toleranciju.

  Nastup slovačkog folklornog društva planiran je za 15. jul, sa početkom u 11 časova, na drugom spratu šoping centra Mall of Montenegro.

  Dani folklora, u šoping centru Mall of Montenegro, promovišu multietničku, multikonfesionalnu i multikulturalnu Crnu Goru.

  2016 07 folklor 630x

 • Prva samostalna izložba Tamare Radusinović u galeriji Modigliani

  2016 06 izlozba tamara radusinovic 280x100Galerija Modigliani i šoping centar Mall of Montenegro organizuju prvu samostalnu izložbu Tamare Radusinović, koja će za sve ljubitelje umjetnosti, biti otvorena u srijedu 29.juna, sa početkom u 20 časova.

  Izložbu simbolično nazvanu "Thamar", čine minijature sa motivima apstrakcije, koje će posebnim odabirom i spojem više njih, činiti uramljenu priču, svaka za sebe.

  Iako ekonomista po struci, Tamara Radusinović ističe, da iza svega ne stoji ni akademsko znanje, ni struka, već čista ljubav.

  Tamara takođe naglašava da su crteži koji će biti izloženi, nastajali spontano, u hodu i stihijski i da je bila kako kaže, podstaknuta momentom i onim što je taj momenat u njoj izazivao, odražavajući upravo unutaršnje doživljaje i impresije.

  Gosti će biti u prilici da pored, izložbe, uživaju u muzičkoj izvedbi benda “Ina Pavlova”, kao i gitariste Miška Obradovića.

  Izložbu će otvoriti Jelena Vujović, umjetnički direktor Galerije "Modigliani".

   

  2016 06 izlozba tamara radusinovic 630x

 • Pufies bebi fest u subotu, 25.6.2016.

  2016 06 bebi fest 280x100Mall of Montenegro Vam i ovog vikenda poklanja pregršt zabave, druženja i nagrada!

  U subotu 25.juna, Dječji edukativni centar Pčelica organizuje na trgu ispred Mall-a, u terminu od 18 do 21 čas, manifestaciju Pufies bebi fest.

  U okviru manifestacije, družimo se sa bebama koje su prohodale i koje će nam pokazati kako to brzo i spretno rade, koliko brzo će prenijeti loptice, sa jednog kraja staze na drugi, zatim sa vještim tatama, koje će mijenjati pelene svojim mališanima, ali i sa malim sportistima, koji će imati priliku da se dokažu, u par zanimljivih takmičenja. 

  U toku manifestacije biće organizovan i likovni konkurs  „Moja porodica i ja“, a najkreativnije mališane, očekuju vrijedne nagrade.

  Brojne poklone najuspješnijim takmičarima, obezbijedili su prijatelji manifestacije: Pufies, Mareti, Idea, Haribo, Crnagoracoop, Vitinka, kuglana Bowling Strike, Kids Land i Extreme Intimo.

  Manifestacija je, pored zabavnog dijela, fokusirana i na edukativne radionice i savjetovalište, pa je između ostalog, u saradnji sa Domom zdravlja Podgorica, organizovano savjetovalište, koje vodi patronažna sestra Sanela Rastoder, koja će pružiti niz korisnih informacija, zainteresovanim trudnicama i porodiljama.

  Ovom prilikom, posjetioci će uživati i u kulturno umjetničkom programu, u kom će se predstaviti: škola folklora Branko Božović i predstavnici Instituta Konfučije, koji će izvesti narodni ples Republike Kine.

  Dođite u Mall, da rastemo, učimo i igramo se zajedno!

  2016 06 bebi fest 630x

 • Mall of Montenegro fashion night, 21.6.2016.

  2016 06 fashion night 280x100Šoping centar Mall of Montenegro je domaćin modne večeri, koja će biti upriličena 21.maja, u 20 časova.

  Mall of Montenegro fashion night okupiće renomirana imena crnogorske modne scene, koji će publici predstaviti kolekcije jedinstvenog dizajna, u kojima će svaka žena, koja ih ponese, izgledati posebno.

  Ovom prilikom predstaviće svoje kolekcije: Lazar Ilić, a zatim i  brend HUNT by Lazar I Kristina Ilić, Nada Koljenšić, Lida Marđonović i Kenan Osmanaj, kao i modni brend Bellissima.

  Naši dizajneri su inspirisani različitim idejama i momentima, ali zajedničko im je veličanje ženske ljepote, koja je neprolazna i koja svoje utočište često nalazi u djelima različitih umjetnika, pa je tako i ovog puta pretočena, u modni izraz.

  Na nešto drugačiji način će se publici predstaviti Kenan Osmanaj, koji će svoj doživljaj ljubavi i umjetnosti predstaviti kroz modni performans sa zanimljivom kolekcijom haljina I frizura. Kolekcija nosi naziv Ljubav jedne žene.

  Plejadi priznatih crnogorskih dizajnera će se ovog puta pridružiti brend Bellissima, koji sa pravom uživa ugledjednog od najboljih i najbrže rastućih modnih brendova na regionalnom tržištu,

  a kvalitet i raskoš njihovog asortimana, možete pronaći upravo, u njihovoj radnji u Mall-u.

  Za finalni izgled sjajno stilizovanih manekenki će se pobrinuti: Cosmetics market, sa oficijelnom šminkom i šminkerkama Ljubicom Vračar i Marijom Vesković, dok će frizure raditi tim frizerskog studija Beauty hair.

  Budite i sjutra u centru dobrih dešavanja, u šoping centru Mall of Montenegro!

  2016 06 fashion night 630x430

 • Dječije igrarije u Mall-u u subotu, 11. juna

  2016 06 djecije igrarije 280x100Šoping centar Mall of Montenegro i Udruženje Pčelica organizuju manifestaciju “Dječije igrarije” u subotu, 11.juna, u terminu od 18 do 21 čas.

  Cilj organizatora je da podstakne djecu na igru, druženje i zabavu na otvorenom, tokom ljetnjih mjeseci, bilo da je riječ o dvorištu, parku, moru ili planini…

  Opšte je poznato da druženje kroz igru i zabavu unapeđuje socijalne vještine mališana, razvija motoričke sposobnosti, spretnost i kreativnost, kao i zdrav takmičarski duh i osjećaj za fair–play.

  Kroz primjere igara, kao što su: trka u džakovima, preskakanje vijače, igre muzičikih stolica i mnoge druge, djeci se daju ideje, kako da uz pomoć predmeta i igračaka, koje imaju kod kuće, organizuju svoje slobodno vrijeme, tokom ljetnjeg raspusta.

  Brojni sponzori su podržali ideju manifestacije, tako što su za najistaknutije učesnike obezbijedili brojne nagrade.

  Svi mališani su dobrodošli na veselo druženje, igru i zabavu, u subotu, od 18 časova!

  2016 06 djecije igrarije 630x

 • Sajam nakita, 4-5.6.2016.

  Manifestacija "Sajam nakita" održaće se u šoping centru Mall of Montenegro, 4 – 5. juna.

  Bogatu ponudu ovog modnog detalja, koji je nezaobilazna komponenta outfit-a, svake žene, predstaviće dvadesetak izlagača, na čijim štandovima će se, naći i ručno rađeni komadi, ali i rijetki primjerci starinskog nakita.

  Na jednom od izložbenih štandova, posjetioci će moći da kupe nakit, koji izrađuju Romkinje, iz kampa Konik, kojima humanitarna organizacija HELP, organizuje obuku i na taj način im otvora nove mogućnosti za pokretanje sopstvenog biznisa.

  Značajno mjesto na sajmu će svakako pripasti štandu NVO “Rastimo zajedno”, koja okuplja djecu i omladinu sa posebnim potrebama.

  Posjetioce, pored atraktivne ponude, očekuje i sajamski popust.

  Organizator manifestacije je kompanija Đoković.

 • Casting za Lice godine u subotu 4. juna

  2016 06 lice godine 280x100Mall of Montenegro u saradnji sa agencijom Model Scouting Office iz Beograda organizuje casting za Lice godine u subotu 04.juna, sa početkom u 12 časova.

  The Look of the Year je jedan od najvećih modnih događaja i medijskih spektakla na svijetu, a kod nas je poznat pod nazivom Lice godine.

  Lice godine je višemjesečna potraga za talentima i predstavlja jedinstveni regionalni projekat, koji  objedinjuje Srbiju, Crnu Goru, Hrvatsku, Sloveniju, Bosnu i Hercegovinu i Makedoniju, svojim atraktivnim sadržajem i velikim medijskim interesovanjem. 

  Ovo je ujedno i jedina manifestacija koja povezuje i promoviše najbolje iz svijeta mode i svijeta privrede u regionu.

  Lice godine je najpriznatiji izbor za novo lice top modelinga, koji finalistkinjama pruža mogućnost svjetske karijere. Partneri ove manifestacije su preko pedeset zemalja, cije pobjednice, odnosno finalistkinje ucestvuju  na velikom svjetskom finalu The Look of the Year koje se održava u Italiji.

  Već treću godinu zaredom, nova lica koja su otkrivena ovim putem u organizaciji agencije Model Scouting Office , osvajaju prvo mesto na izboru za “Lice Godine sveta”!

  Model Scouting Office je vodeća modna agencija na ovim prostorima koja prepoznaje i pronalazi nove  talente,  a potom  gradi i vodi njihove modeling karijere kroz svjetske modne metropole.

  Model Scouting Office je i predstavništvo najveće i najuspješnije svjetske modne agencije Women Paris, Milano i New York.

  Kroz agenciju Women su stasali supermodeli današnjice poput Kate Moss, Carmen Kass, Naomi Campbell, Karoline Kurkove, Natase Poly, Isabeli Fontana, a zahvaljujući Women-u proslavile su se mnoge naše manekenke poput:  Đurđe Stojiljković, Bojane Panić, Katarine Ivanovske, Mile Miletić, Amre Cerkezović, Valerije Šestić.

  Pozivamo djevojke da iskoriste svoju šansu i pođu stopama modela koji hodaju pistama Milana, Pariza, New Yorka...

  2016 06 lice godine 630x

 • Manifestacija "Nedjelja sporta", 26-29.5.2016.

  2016 05 nedjelja sporta 280x100Manifestacija "Nedjelja sporta" će se održati u šoping centru Mall of Montenegro, u periodu od 26 - 30.maja.

  Svi zainteresovani posjetioci Mall-a, mogu se pridružiti četvorodnevnom takmičenju, druženju i zabavi, a ujedno i iskoristiti priliku, da osvoje vrijedne nagrade.

  Događaj je posvećen promociji sporta, rekreacije i zdravih stilova života, a posjetioci se mogu oprobati ili makar navijati za svoje favorite, u stonom tenisu, orjentiringu, igri "Ne ljuti se čovječe” i džudou.

  U okviru Nedelje sporta, Mall of Montenegro je dio rute ovogodišnje Critical mass vožnje, u organizaciji Biciklo.me, čiji je cilj je popularizacija bicikla, kao prevoznog sredstava, u svakodnevnom životu.

  Ovim povodom biće održana i prezentacija aktivnosti biciklističke grupe “Džada”, a posjetioci će takođe imati priliku i da prisustvuju prezentaciji popularnog paintball-a.

  Takmičenja nijesu namijenjena samo aktivnim sportistima, vec i rekreativcima, djeci, mamama, tatama i svima koji vole sport, zabavu i relaksaciju u dobrom društvu.

  Bogat četvorodnevni program je prilika da posjetioci učestvuju u nekoj takmičarskoj igri, da osvoje neku od nagrada i da uživaju u ostatku nedelje, koja je pred nama.

  Organizatori manifestacije su firma Đoković i Udruženje Pčelica, a kompanije Gorska voda, Frikom, Mina torte i kolači i Anin medeni kutak, sponzori manifestacije.

  Raspored dešavanja:

  26 – 27.05., 17h – Turnir u stonom tenisu,

  27.05., 18:30h    – Zaustavna pauza učesnika Critical Mass ture,

  28.05., 09 – 15h – Prezentacija paintball kluba Viktorija,

  28.05., 11 – 13h – Prezentacija aktivnosti biciklističke grupe "Džada",

  29.05., 10 – 15h – Džudo festival,

  29.05., 10h          – Takmičenje u orjentiringu

   

  2016 05 nedjelja sporta 630x430

 • VI Otvoreno prvenstvo Podgorice u ubrzanom šahu

  2016 05 sahovski turnir 280x100Šoping centar Mall of Montenegro i NVO Centar za razvoj šaha ''Dijagonale'', povodom Dana Nezavisnosti Crne Gore, organizuju VI Otvoreno prvenstvo Podgorice u ubrzanom šahu.

  Turnir će se održati u subotu 21.maja, sa početkom u 11 časova, na drugom spratu Mall-a, a svi zainteresovani građani se mogu prijaviti za učešće, na dan održavanja turnira.

  Turnir će se rejtingovati, a igra se u devet kola, po švajcarskom sistemu, sa tempom igre – 15 minuta po igraču, za partiju.

  VI Otvoreno prvenstvo Podgorice u ubrzanom šahu igra se pod pokroviteljstvom Sekretarijata za kulturu i sport Podgorice, a obezbijeđen je i nagradni fond za najbolje učesnike.

 • Sajam ženskog preduzetništva, 19-20.5.2016.

  2016 05 sajam zenskog preduzetnistva 280x100Šoping centar Mall of Montenegro i Udruženje preduzetnica Crne Gore, povodom Svjetskog dana ženskog preduzetništva, a u partnerstvu sa Opštinom Podgorica, organizuju  19. i 20. maja,  “Sajam ženskog preduzetništva”.

  Sajam je izložbeno – prodajnog karaktera, a preduzetnice iz svih krajeva Crne Gore će predstaviti svoje radove, u različitim kategorijama.

  Posjetiocima će se, takođe predstaviti i mlade i uspješne preduzetnice iz Podgorice, sa svojim proizvodima i uslugama i na taj način promovisati Biznis inkubator Glavnog grada.

  Nažalost, ne postoje egzaktni podaci o zastupljenosti ženskog preduzetništva u Crnoj Gori, što bi za našu privredu bilo izuzetno korisno, prvenstveno da bi se ohrabrio sto veći broj žena,

  da iskaže svoje sposobnosti i vještine u postojećim predzećima, kao i da osnuju sopstvena preduzeća.

  Svakako da inspirativni modeli u praksi, igraju veoma važnu ulogu u ohrabrivanju žena da postanu preduzetnice.

  2016 05 sajam zenskog preduzetnistva 630x430

 • Manifestacija Porodični dan, 14.5.2016.

  2016 05 porodicni dan 280x100U cilju obilježavanja Svjetskog dana porodice, šoping centar Mall of Montenegro i Udruženje Pčelica, organizuju manifestaciju Porodični dan, koja će se održati u subotu 14. maja, sa početkom u 17 časova.

  Ovom manifestacijom želimo istaći značaj ovog dana, odnosno važnost porodice, kao osnove svakog društva, kroz interakciju roditelja i djece, u svakodnevnim aktivnostima.

  Manifestacija je zabavno – edukativnog karaktera i sadrži niz takmičenja, kao što su kviz za mame i njihove mališane, zatim sportijada za tate i mališane, dok će svi članovi porodice imati priliku, da dodatno osvoje, neku od nagrada, u karaokama.

  Poruka manifestacije svim porodicama je da što više vremena provode zajedno, u šetnji, igri, druženju, razgovorima, kako bi očuvali i unaprijedili zdrave i kvalitetne odnose u porodici.

  2016 05 porodicni dan 630x430

 • Proljećna modna revija agencije National Style, 15.5.2016.

  2016 05 spring fashion show 280x100Proljećna modna revija agencije National Style, održaće se u nedelju 15.maja, sa početkom u 19 časova, u šoping centru Mall of Montenegro.

  Manekeni će predstaviti kolekcije, koje su u ponudi u buticima: Intersport, Romano i Cotton, dok će se za šminku i frizuru modela, pobrinuti studio Beauty box.

  Specijalni gost večeri je Jovan Aleksic, u čijem novom spotu će se pojaviti, upravo manekeni ove agencije.

   

  2016 05 spring fashion show 640x430

 • Svjetski dan plesa, 27.4.2016.

  2016 04 svjetski dan plesa 280x100Šoping centar Mall of Montenegro, u saradnji sa plesnom školom Dream, obilježiće i ove godine, Svjetski dan plesa, u četvrtak 28. aprila, sa početkom u 18 časova.

  Na plesnom podijumu će se predstaviti oko dvjesta članova poznatih plesnih klubova: Dream, Diva, Sonrisa, zatim dječiji kulturni centar Beauty, kao i folklorno društvo Treptaj, koji će posjetiocima pokazati svoje umijeće, u različitim plesnim kategorijama.

  Za datum obilježavanja Svjetskog dana plesa, izabran je dan rođenja začetnika modernog baleta, jednog od najvećih plesnih reformatora Jeana Georgesa Noverrea.

  Osnovna ideja je podsjećanje javnosti na ples, kao umjetnički oblik izražavanja, te uživanje u njegovoj univerzalnosti, koja prevladava sve političke, kulturne i etičke prepreke.   

  Dođite da plešemo zajedno i uživamo u jedinstvenom spoju umjetnosti i rekreacije!

  2016 04 svjetski dan plesa 630x430

 • Manifestacija "Sadimo - gradimo", 22.4.2016.

  2016 04 sadimo gradimo 280x100Šoping centar Mall of Montenegro je, u petak 22.aprila, u terminu od 11 do 20 časova, domaćin manifestacije “Sadimo – gradimo”, kojom želimo približiti našim mališanima, temu poljoprivrede, a prvenstveno agrokulture.

  Manifestacija je sastavni dio projekta „Zdrava hrana, zdrava djeca“, a cilj je upoznavanje djece sa tehnologijom prizvodnje i prerade hrane, pa će izlagači približiti mališanima sam proces uzgajanja biljaka, ali i dati odgovore na brojna druga pitanja.

  Mališani će imati priliku da saznaju, šta je poljoprivreda, a šta agrokultura, kako se sadi, orezuje, zaliva, njeguje biljka, koje se mašine koriste u proizvodnji hrane, ali i kako nam to pčele daju med....

  Pored zabavno – edukativnog programa, naše mališane očekuju i zanimljive takmičarske igre: preskakanje konopca, trke u džakovima, trke kolica, a brojni sponzori su za najuspješnije, obezbijedili nagrade. 

  Za dobru zabavu biće zaduženi klovn Miki i maskota Nindža kornjača, a u muzičkom dijelu: KUD "Branko Božović" i plesni klub Stage.

  Gosti manifestacije su mališani iz više vaspitnih jedinica JPU"Đina Vrbica", kao i osnovnih škola: "21.maj", "Milorad Musa Burzan" i "Štampar Makarije".

  Prijatelji manifestacije su: Ministarstvo poljoprivrede Crne Gore, Institut za javno zdravlje Crne Gore, Centrometal, Veletex, MI Goranovic, Riva print, Wellbot, Coca Cola, Vitinka, Agrarija, Udruženje pčelara Podgorice, Agroauto i Biobella.

  Manifestacija se održava na platou ispred Mall-a, a organizator je Udruženje Pčelica.

  Program manifestacije:

  11:00 časova – svečano otvaranje manifestacije,

  11:20 - 12:00 časova – nastup KUD-a “Branko Božović”,

  11:20 - 20:00 časova – edukativni kutak Centrometala,

  11:20 - 20:00 časova – edukativne radionice Agrarije,

  11:20 - 20:00 časova – likovna radionica MI Goranović “Moja farma”,

  11:20 - 20:00 časova – edukativni kutak Kalije,

  11:20 - 20:00 časova – kutak za slikanje Agroauta,

  12:00 - 13:00 časova – savjetovalište o zdravoj ishrani stručnjaka Instituta za javno zdravlje Crne Gore

  11:20 - 20:00 časova – degustativne radionice u kutku Wellbot i Vitinka,

  11:00 - 20:00 časova – šareni kutak Biljinih figurica,

  11:00 - 20:00 časova – medena radionica Udruženja Pčelara Podgorice, 

  12:00 - 13:00 časova – sportijada Strike Bowling,

  15:00 - 16:00časova – sportijada Riva print,

  17:00 - 18:00 časova – nastup plesnog kluba Stage,

  19:00 - 20:00 časova – sportijada Biobella,

  20:00  časova – zatvaranje manifestacije.

  2016 04 sadimo gradimo 630x430

 • Dječiji mikrofon 2016.

  2016 04 djeciji mikrofon 280x100Tradicionalna manifestacija „Dječiji mikrofon 2016“ održaće se u šoping centru „Mall of Montenegro“ u subotu 23. aprila, sa početkom u 19 časova.

  Posjetiocima manifestacije će svoj talenat, sveobuhvatnog muzičko – scenskog nastupa, predstaviti trenutno najuspješniji mališani sa naše muzičke scene, izvođenjem domaćih i inostranih hitova, dok će renomirani crnogorski muzičari uzvratiti pjevajući najveće dječje hitove.

  Pored naših talentovanih mališana: Ismaila Delije, Katarine Radulović, Maše Vujadinović, Tamare Vujačić, Hajdane Glušica i Bobane Milić, najavljeno je i učešće njihovih starijih kolega: Baneta Nedovića, Danijela Alibabića, Ivane Martinović, Anite Popović i Jelene Đorđević.

  Za dobru atmosferu i scenski ugođaj postaraće se najuspješniji crnogorski plesači iz Plesne škole Dream.

  Organizator manifestacije je Škola za talente „UMS“.

  2016 04 djeciji mikrofon 630x430

 • Sajam starih zanata, 16-17.4.2016.

  2016 04 sajam starih zanata 280x100Narednog vikenda 16 – 17.marta, u šoping centru Mall of Montenegro, posjetioci će biti u prilici da uživaju u prezentaciji radova starih zanata.

  Manifestacija “Sajam starih zanata”, u organizaciji kompanije Đoković, okupiće dvadesetak izlagača, a posjetioci će moći da pogledaju kako se, na tradicionalan način, izrađuje crnogorska nošnja, duborez u drvetu, namještaj  od pruća,

  nakit, kao i brojni drugi predmeti iz oblasti starih zanata i domaće radinosti.

  Posebno mjesto među izlagačima, imaće predmeti izrađeni od maslinovog drveta, kao i suveniri sa crnogorskim motivima.

  Cilj organizatora sajma je unapređenje starih zanata, čuvanje od zaborava ovih drevnih vještina, ali i smjernica onima, kojima bi ovi zanati mogli biti životno opredjeljenje.

  Izlagači će prezentovati svoje radove od 9 do 20 časova, oba dana vikenda.

  2016 04 sajam starih zanata 630x430

 • Proljećna Puzzlijada i Turnir u igri Ne ljuti se čovječe, 9.4.2016.

  2016 04 puzlijada 280x100U šoping centru Mall of Montenegro, 09.aprila, sa početkom u 11 časova, održaće se takmičenje u slaganju slagalica i turnir u igri "Ne ljuti se čovječe“, koje tradicionalno organizuje Dječiji edukativni centar Pčelica.

  Cilj manifestacije je podsticanje djece i roditelja da zajedničko slobodno vrijeme provedu što kvalitetnije i da djeca kroz igru uče, tako što razvijaju socijalne vještine i sklonost timskom radu, uz zajedničko pobjeđivanje i zajedničko prihvatanje poraza. Ove igre su još korisne, jer doprinose razvoju vještine komunikacije, kod mališana i podstaknu njihovu interakciju, pa samim tim imaju višestruki značaj za razvoj psiho-socijalnih sposobnosti djeteta.

  Bogat kulturno-zabavni program i veliki izbor edukativnih i kreativnih radionica, kao i nagrade za naše male i velike drugare, upotpuniće ovo divno druženje, koje su podržali brojni sponzori:Donator - Kids Land, Vadaviro, Pino toys, Crnagoracoop, IDEA, kuglana Strike Bowling, Biobella proizvodi i drugi.

  U programu će učestvovati plesne škole: Matrix i Sonrisa, zatim Kulturno umjetnička društva “Branko Božović” i “Crvena stijena”, a nastupiće i mali recitatori iz Udruženja Pčelica.

                                                                                                                                                            

  Program dešavanja:

  11:00 – 12:30 časova – Kulturno – umjetnički program, u okviru kog nastupaju plesne škole, kulturno – umjetnička društva i recitatori;
  12:30 – 13:00 časova - Radionica o vršnjačkom nasilju, koju vodi psiholog Đuljdana Bero,
  13:00 – 14:00 časova – Takmičenje u slaganju slagalica “Puzzllijada”,
  14:00 – 15:00 časova – IDEA sportijada,
  15:00 – 17:00 časova – Turniri za djecu i odrasle u igri “Ne ljuti se čovječe”,
  11:00 – 17:00 časova – Likovne i kreativne radionice za sve posjetioce.

  Pozivamo mališane, tate i mame, na igru, zabavu i druženje!

  2016 04 puzlijada 630x430

 • Manifestacija Kids Land dan u subotu, 2. aprila

  2016 03 kids land 280x100Kids Land Crna Gora i šoping centar Mall of Montenegro žele da predstavljanje renovirane i proširene Kids Land radnje, u prizemlju Mall-a, kao i njene još bogatije ponude, pretvore u jedan zanimljiv i nadasve praktičan dan, kako našim dragim mališanima, tako i njihovim roditeljima.

  Cjelodnevni, bogat zabavno – muzički i edukativni program, očekuje sve posjetioce Mall-a, u subotu 02.aprila, sa početkom u 11 časova.

  Početak manifestacije rezervisan je za modne revije, brendova Blu Kids, NINIA, Carlo Pignatelli, kao i proljećnih kolekcija, drugih popularnih dječijih modnih kuća.  Modne revije i bogat muzički program, realizovaće polaznici Škole za talente UMS.

  U okviru Roditeljskog kutka, a u saradnji sa Udruženjem Roditelja, od 13 časova, gostovaće neonatolog dr.Danojla Dakić, koja će dati neke od bitnih smjernica trudnicama i porodiljama, dok će medicinska sestra Milica Dukić, praktičnim savjetima, pokušati da olakša mamama, prve dane sa bebom.

  Naravno, naši dragi mališani su u centru pažnje i posle podne, pa ih, od 17 časova, očekuje maskenbal i karaoke takmičenje, u organizaciji Udruženja Pčelica.

  U okviru manifestacije Kids Land dan, pored zabavno – edukativnog programa, posjetioce Mall-a, očekuju brojni pokloni i popusti u radnji Kids Land, kao i cjelodnevna postavka opreme za bebe.

  2016 03 kids land 640x

 • Sajam Ukusi tradicije, 26-27.3.2016.

  2016-03-ukusi-tradicije-280x100U šoping centru Mall of Montenegro, 26. i 27. marta očekuje nas vikend sajam “Ukusi tradicije”, koji ima za cilj da građanima prenese duh starih vremena i predstavi proizvode nastale na tradicionalan način.

   

  Očekuje se učešće 20-ak izlagača, koji će ovom prilikom predstaviti najbolje iz svoje ponude vina, sireva, pršute, zatim će se predstaviti i proizvođači meda i maslina, kao i gazdinstava, koja se bave proizvodnjom rakije.

   

  Nezaobilazan reprezent sajma "Ukusi tradicije" je svakako med, pa će Udruženje pčelara, pored tradicionalnih proizvoda od meda, ponuditi i kozmetičke preparate na bazi ovog čudotvornog proizvoda, a sa zainteresovanim posjetiocima podijeliti i informacije o prozvodima i samom procesu proizvodnje istih.

   

  Posjetioci će biti u prilici da degustiraju i po posebnim uslovima kupe ponuđene proizvode, posebno one spremljene po recepturama naših baka.

   

  Organizator sajma je kompanija Đoković.

   

  2016-03-ukusi-tradicije-640x

 • Manifestacija Titogradsko proljeće, 19-21. marta

  2016-03-titogradsko-proljece-280x100Šoping centar Mall of Montenegro, u saradnji sa NVO Muzika, alternative, kultura i firmom Đoković d.o.o., organizuje trodnevnu manifestaciju “Titogradsko proljeće”, koja se održava od 19 – 21.marta, na drugom spratu Mall-a.


  “Titogradsko proljeće" je nastavak uspješno realizovane manifestacije "Titograd u avgustu", a zamišljena je kao omaž muzici prošlih vremena.


  Trodnevna manifestacija objedinjuje bogat revijalni program, u kom učestvuju mališani iz vrtića i osnovnih škola, kao i polaznici plesnih i glumačkih škola.


  Učesnici programa su djeca od 5 do 15 godina, koja će izvoditi hitove iz perioda 60-ih, 70-ih i 80-ih godina, prošlog vijeka.


  Mali umjetnici će se osim u pjevanju, predstaviti i kao virtuozi na raznim muzičkim instrumentima, ali i u plesu, glumi i recitovanju.


  Cilj manifestacije je da najmlađi članovi našeg društva, pokažu svoje brojne talente, umijeće i kreativnost.

  RASPORED DEŠAVANJA:

  19. mart

  17:00 – 20:30 časova – NVO  Sunčev kutak – likovne kreativne radionice za djecu,

  17:30 – 20:00 časova – OŠ “Musa Burzan”  – likovna sekcija, kojom rukovodi prof. Dragana Radoman,

  19:00 časova                – OŠ “Musa Burzan”  – hor i djeca solisti izvode hitove iz perioda 1960-1990,


  20. mart

  17:00 – 20:00 časova – NVO Sunčev kutak – likovne kreativne radionice za djecu,

  17:00 časova                – Plesna škola Matrix ,

  17:30 – 19:30 časova – OŠ “Musa Burzan” – likovni čas “kreativnost na djelu”, rukovodi prof. Dragane Radoman,

  19:00 časova                – OŠ “Musa Burzan” – hor i djeca solisti izvode hitove iz perioda 1960-1990,


  21. mart

  16:00 – 20:30 časova – NVO Sunčev kutak – likovne kreativne radionice za djecu,

  16:30 časova                 – OŠ “Musa Burzan” – nastup hora i recitatorske sekcije, kojom rukovodi prof. Marija Radunović,

  18.00 časova                 – Škola za muzičke talente “Andre Navara”,

  19:00 časova                 – Predstavljanje mladih gitarista i pjevača, pop-rock live. Učestvuju: Miloš Đurović, Veselin Popović and friends, Steki, Duo Ani i Bo


  Pozivamo vas da posjetite manifestaciju “Titogradsko proljeće” i uživate u programu, koji su učesnici pripremili za posjetioce Mall-a.

   

  2016-03-titogradsko-proljece-640x

 • Pampers porodični dan u subotu, 12. marta

  2016-03-pampers-280x100Manifestacija „Pampers porodični dan“ održaće se u šoping centru Mall of Montenegro, u subotu 12.marta, u terminu od 11 do 17 časova, na drugom spratu.

  Planirana su brojna predavanja, radionice i takmičenja, pa će svi zainteresovani posjetioci biti u prilici da, na jednom mjestu,  dobiju puno korisnih informacija, da se zabave, ali i osvoje neku od brojnih nagrada.

   

  Najljepši dio manifestacije su svakako takmičenja beba, koje su prohodale, a koje još uvijek nose pelene i za njih je generalni sponzor manifestacije – PAMPERS obezbijedio nagrade u sledećim igrama: trka beba hodalica, takmičenje beba u prenošenju loptica i nezaobilaznom takmičenju tata, u mijenjanu pelena.

   

  Porodično takmičenje, u kom će mame vezanih očiju, hraniti tate kašicama, nagradiće sponzori: Strike bowling, Meditas apoteka i Anin medeni kutak.

  Pored zabavnog dijela, posjetioce manifestacije očekuju brojne radionice, pa će našim mališanima na važnost oralne higijene, ukazati  studenati Stomatoloskog fakulteta iz Podgorice, uz podršku brenda Curaprox, dok će stručnjaci iz Instituta za javno zdravlje Crne Gore  govoriti o zdravoj ishrani djece. Kompanija Veletex pobrinula se za zdrave poklone, za učesnike ove radionice, koja počinje u 14 časova.

   

  Svoje stručno mišljenja o prvim danima sa bebom, njezi novorođenčeta, ishrani bebe i majke, prezentovaćepatronažna sestra Sanela Rastoder iz Doma zdravlja Podgorica.

   

  Roditelji, koji žele da se druže i razmijene iskustva o roditeljstvu, moći će to da urade uz Mokata kafu, dok će mališani o okviru brojnih radionica, degustirati Milka proizvode.

   

  Isto tako, biće upriličen i bogat kulturno umjetnički program, u kom učestvuju: plesni klubovi Diva i Sonrisa, KUD Iskra, Škola za manekene Čarolija iz Nikšića, Klovn Miki, facepainting majstor Emica i naša Lara Šćekić.

   

  Organizator manifestacije je Dječije Udruženje Pčelica.

   

  2016-03-pampers-640x

 • Osmomartovski sajam, 5-8.3.2016.

  2016-03-osmomartovski-sajam-280x100Za sve koji planiraju da originalnim poklonom iznenade svoje drage dame,  šoping centar Mall of Montenegro u saradnji sa firmom Đoković d.o.o. organizuje manifestaciju Osmomartovski sajam, koja će se održati od 5 - 8. marta.

   

  Manifestacija će okupiti više od trideset izlagača iz različitih oblasti, pa će posjetioci biti u prilici da kupe suvenire, unikatni nakit, umjetničke radove, cvjetne aranžmane, kao i asortiman iz ponude kozmetičkih kuća. 

   

  Ovo će biti i dani dobre trgovine u Mall-u, jer sjajan šoping garantuju brojni popusti, u radnjama u Mall-u.

   

  2016-03-osmomartovski-sajam-640x

   

 • Izložba radova djece RE populacije u petak, 4.3.2016.

  2016-03-04-izlozba-280x100Šoping centar Mall of Montenegro i Crveni krst Crne Gore organizuju, u petak 4. marta, izložbu radova djece RE populacije, predškolskog uzrasta, koja redovno pohađaju "otvorene dječije igraonice" Crvenog krsta, u Kampu Konik.

  Cilj organizovanja izložbe je, prvenstveno, predstavljanje dječijih radova i promocija dječijih igraonica na Koniku, zatim prikupljanje sredstava za nastavak rada ovih igraonica,


  kao i pomoć ovim mališanima da za Dan žena, uvesele svoje majke, sestre i bake i uruče im poklon.


  Za vrijeme trajanja izložbe, igraonica Magic land u Mall-u će ugostiti šezdesetak mališana iz Kampa Konik, što predstavlja još jedan korak ka njihovoj socijalizaciji, ali i priliku da osjete najljepše čari djetinjstva.


  Izložba radova će biti organizovana u prizemlju Mall-a, u terminu od 9 do 15 časova.

   

  2016-03-04-izlozba-640x

   

   

 • Sajam antikviteta, 27-28.2.2016.

  2016-02-antikviteti-280x100Narednog vikenda 27–28.februara, u šoping centru Mall of Montenegro održaće se III Sajam antikviteta.

   

  Najznačajnije eksponate iz svojih zbirki antikviteta predstaviće članovi Crnogorskog udruženja kolekcionara, a u ponudi će, pored ostalog, biti i muzejski komadi namještaja i predmeti primijenjene umjetnosti.

   

  Specifičnost ovog sajma je svakako mogućnost razmjene izloženih eksponata.

   

  Pored umjetničkog, događaj će imati i komercijalni karakter, pa će posjetioci Mall-a, uz posebne povoljnosti, moći da kupe neke od izloženih predmeta.

   

  Organizator sajma je kompanija Đoković d.o.o.

   

  2016-02-antikviteti-630x430

 • Takmičenje u slaganju Rubikove kocke i kviz "Ja upoznah Crnu Goru"

  2016-02-kocka-kviz-280x100Šoping centar Mall of Montenegro i Udruženje Pčelica organizuju manifestaciju “Pokaži šta znaš”.

   

  Manifestacija se održava 20.februara, sa početkom u 11 časova, na drugom spratu Mall-a, a obuhvata dva segmenta: takmičenje u slaganju Rubikove kocke i kviz "Ja upoznah Crnu Goru".

   

  Ovom prilikom učesnici manifestacije će, pored demonstracije svoje vještine u slaganju Rubikove kocke, pokazati i neke male trikove, koje će i onim manje vještim, pomoći da lakše i brže slože ovu zanimljivu edukativnu igračku.

   

  U drugom dijelu manifestacije, u kvizu "Ja upoznah Crnu Goru", učenici osnovnih škola iz Podgorici, pokazaće svoje znanje o Crnoj Gori, a program će upotpuniti članovi KUD-a “Branko Božović”, kao i mališani iz plesnog studija “DiVA”.

   

  Prijatelji manifestacije su pripremili brojne nagrade za učesnike i pobjednike takmičenja, kao i specijalne nagrade za najmlađe posjetioce.

   

  Pokrovitelj manifestacije je Turistička organizacija Podgorice.

  Program manifestacije:
  * 11:00 nastup Škola Folklora Branko Bozović
  * 11:30 kviz “Ja upoznah Crnu Goru”
  * 13:00 nastup drugara iz plesnog studija DIVA
  * 13:30 takmičenje u slaganju Rubikove kocke i mini kurs o načinima slaganja Rubika u kojem će djeca koja uspješno rješavaju ovu kocku učiti drugare o “cakama” i taktikama rješavanja iste

   

   

  2016-02-kocka-kviz

 • Sajam "Dani zdrave hrane", 20-21.2.2016.

  2016-02-dani-zdrave-hrane-280x100Šoping centar Mall of Montenegro je  20. i 21. februara, domaćin tradicionalne manifestacije "Dani zdrave hrane".

   

  Ova manifestacija je prilika proizvođačima zdrave hrane, da predstave svoje proizvode lokalnom tržištu, a posjetiocima sajma da kupe proizvode, koje ne mogu naći svakodnevno u trgovinama.

   

  Organizator sajma, kompanija Đoković se potrudila da se posjetiocima predstave, kako udruženja proizvođača, tako i pojedinci, iz svih krajeva Crne Gore, ali i uvoznici i distributeri zdrave hrane.

   

  Predviđeno je učešće vise od 30 izlagača iz oblasti proizvodnje organske hrane, proizvođači meda, maslina, mliječnih proizvoda, žitarica i bezglutenskih proizvoda.

   

  Posebna atraktivnost ovog vikend događaja su svakako i sajamski popusti, koji će pružiti posjetiocima mogućnost, da kupe ponuđene proizvode po najpovoljnijim cijenama.

   

  Bogata i raznolika ponuda je, svakako, razlog da posjetite šoping centar Mall of Montenegro i ovog vikenda!

   

  2016-02-dani-zdrave-hrane-630x

 • Vikend sajam "Dan za dar", 12-14. februar

  2016-02-dan-za-dar-280x100Šoping centar Mall of Montenegro, u susret Danu zaljubljenih, organizuje vikend sajam "Dan za dar", u saradnji sa firmom Đoković.

   

  Na sajmu, koji se održava od 12 – 14.februara, možete pronaći široku ponudu poklona prikladnih za ovu lijepu priliku, pa će se na štandovima, tridesetak izlagača, naći predmeti iz različitih oblasti, od suvenira, unikatnog nakita, umjetničkih radova, predmeta rađenih u dekupaž tehnici, do cvjetnih aranžmana.

   

  Pored bogate sajamske ponude, popusti u radnjama u Mall-u će olakšali izbor prigodnog poklona za dragu osobu.

  Pozivamo Vas da uživate u druženju, raznovrsnoj ponudi i popustima u Mall-u.

   

  2016-02-dan-za-dar-630x

 • Zdrava hrana, zdrava djeca, 30. januara

  2016-01-zdrava-hrana-280x100Manifestacija "Zdrava hrana, zdrava djeca" održaće se u šoping centru Mall of Montenegro, u subotu 30. januara, sa početkom u 16 časova.

   

  Cilj ovog projekta je da se podigne svijest djece i roditelja o značaju zdrave ishrane, pravilno izbalansiranom obroku, zdravoj užini i zdravim stilova života.

   

  Posjetioci manifestacije, posebno oni najmlađi će imati priliku da učestvuju u radionicama zdrave hrane, da probaju proizvode učesnika mini sajma, da razgovaraju sa nutricionistima  iz Instituta za javno zdravlje Crne Gore, kao i da vrše mjerenja i preglede kod članova Udruženja fizioterapeuta.

   

  Najmlađe posjetioce manifestacije će zabaviti klovn Miki, a mališani, koji nacrtaju najkreativnije crteže, na temu zdravih stilova života, biće nagrađeni face painting-om.  

   

  Udruženje Pčelica je organizator manifestacije "Zdrava hrana, zdrava djeca", što predstavlja uvodni dio projekta "Zdrava djeca", koji će u narednoj fazi obuhvatiti sve segmente, koji se tiču zdravalja naših mališana.

   

  2016-01-zdrava-hrana-630x430

 • Sajam ručno rađenog nakita, 22 – 24. januara

  2016-01-sajam-nakita-280x100Manifestacija "Sajam ručno rađenog nakita" održaće se u šoping centru Mall of Montenegro, 22 – 24. januara.

  Bogatu ponudu ovog modnog detalja, koji je nezaobilazna komponenta outfit-a, svake žene, predstaviće dvadesetak izlagača, na čijim štandovima će se, pored ručno rađenih komada, naći i rijetki primjerci starinskog nakita.

   

  Na jednom od izložbenih štandova, posjetioci će moći da kupe nakit, koji izrađuju Romkinje, iz kampa Konik, kojima humanitarna organizacija HELP, organizuje obuku i na taj način im otvora nove mogućnosti za pokretanje sopstvenog biznisa.

   

  Posjetioce, pored atraktivne ponude, očekuje i sajamski popust.

   

  Organizator manifestacije je kompanija Đoković.

   

  2016-01-sajam-nakita-630x430

 • Radno vrijeme u toku novogodišnjih praznika

  2015-12-ng2016-cestitka-280x100Za vrijeme novogodišnjih praznika šoping centar Mall of Montenegro radiće 31.12.2015. i 6.1.2016. od 9:00 do 18:00 časova. U ovim danima Roda supermarket biće otvoren 31.12. do 20 časova, a za Badnji dan 6.1.2016. radiće preko cijelog dana. Neradni dani su 1.1.2016. i 7.1.2016. dok će ostalim danima Mall raditi po ustaljenom radnom vremenu.

   

  Svim našim posjetiocima, klijentima i partnerima želimo srećne nastupajuće Novogodišnje i Božićne praznike i sve najbolje u Novoj 2016. godini.

   

   

  2015-12-ng2016-cestitka-630x430

 • Novogodišnja modna revija agencije National Style, 27.12. u 18h

  2015-12-ng-modna-revija-280x100Novogodišnja modna revija agencije National Style, održaće se u nedelju 27.decembra, sa početkom u 18 časova, u šoping centru Mall of Montenegro.

   

  Manekeni će predstaviti zimsku kolekciju brenda Bellissima, a zatim i kolekcije, koje su u ponudi u buticima: Romano, Industry i Poletarac, dok će se za šminku i frizuru modela pobrinuti studio Cut me.

   

  Specijalni gost večeri je Nataša Milosavljević, Miss Crne Gore 2015 i član agencije National Style.

   

   

  2015-12-ng-modna-revija-630x

 • Beba Mrazić u subotu 26. decembra

  2015-12-beba-mrazic-280x100Manifestacija „Beba Mrazić“, u organizaciji škole za talente UMS, održaće se u subotu 26.decembra, sa početkom u 11 časova, na drugom spratu šoping centra Mall of Montenegro.

   

  Posjetioci će biti u prilici da uživaju u bogatom muzičkom programu, animatorskim tačkama, modnoj reviji, glumačkim skečevima i plesnim performansima.

  Pored UMS talenata, svoj nastup će imati i gosti iz Umjetničkog centra Dream, sa koreografom Sanjom Živković, kao i specijalni gost manifestacije Jana Mirković, predstavnik Crne Gore na Junior Eurovision 2015. 

   

  Modne predloge za ovu zimu, popularnog dječijeg brenda Blu Kids, će nam predstaviti UMS manekeni, uzrasta od četiri do petnaest godina.

   

  U revijalnom dijelu programa ćemo vidjeti i kako izgledaju Djeda Mrazovi mali pomoćnici - Beba Mrazići.

   

  Pozivamo sve mališane, da nam se kostimirani pridruže na velikoj novogodišnjoj zabavi u Mall-u.

   

  2015-12-beba-mrazic-630x

 • Kids Kinđurijada, u nedelju 20. decembra

  2015-12-kindjurijada-280x100Šoping centar Mall of Montenegro i Kreativni klub Urban kids, priređuju manifestaciju Kids Kinđurijada, u nedelju 20.decembra, sa početkom u 10 časova.

   

  Udruženje Kinđurijada iz Sarajeva je glavni krivac za kreiranje ovog događaja, koje isti realizuje već par godina, sa namjerom da djeca kroz zabavno-edukativne radionice, 

  brzo i lako usvoje određena znanja, razvijaju kreativnost i oplemenjuju svoju maštu. 

   

  Da bi opravdali slogan manifestacije - "Najšareniji party", organizatori obećavaju djeci puno zabave, igre, druženja, novih saznanja o prirodi, ekologiji, recikliranju... 

  Mališani će takođe učestvovati u kreiranju šarenih maski i kostima od recikliranog materijala, družiti se, kinđuriti, naučiti kako se uređuje radio emisija, zaplesati uz poznate ritmove...

   

  Program počinje edukativnom radionicom u organizaciji NVO Green Home: "Hajde da se zabavimo, hajde da recikliramo", zatim NVO Ozon priređuje radionicu "Ne mora sve da bude smeće", a NP Crne Gore će realizovati radionicu "Obradujmo prirodu", kao i interaktivno predavanje Prof. Veselina Luburića na temu "Ključne turističke aktivnosti i događaji u nacionalnim parkovIma CG.

   

  Manifestacija će okupiti djecu iz predškolskih ustanova JPU " Đina Vrbica ", PPU" Maša", PPU " Pinokio Artić", PPU " Zvjezdice", Kluba kreativne djece Urban Kids, djecu iz osnovnih škola " Oktoih", " Milorad Musa Burzan", " 21 Maj", " Božidar Vuković Podgoričanin", djecu iz muzičke škole" Vasa Pavić", Odred izviđača Stara Varoš, te plesnu školu Matrix, kao i Super star model agency.

   

  Završnica manifestacije je planirana za predstavu "Reciklaža nije gnjavaža", zatim modnu reviju recikliranih kostima i na samom kraju sve posjetioce očekuje zabava uz DJ-a.

   

  U okviru manifestacije će biti upriličen i Bazar kinđurija, a sav prihod od bazara i ulaznica za predstavu "Reciklaža nije gnjavaža" je namijenjen djeci iz Doma Mladost iz Bijele.

   

  Medijski sponzori Kids Kinđurijade su TV777 I Radio D.

   

  2015-12-kindjurijada-630x

 • Međunarodni dan solidarnosti, 20.12.2015.

  2015-12-ckcg-dan-solidarnosti-280x100Crveni krst Podgorica će povodom Međunarodnog dana ljudske solidarnosti 20. decembra, uručiti novogodišnje paketiće djeci, koja žive u hraniteljskim porodicama, kao i mališanima koji žive sa jednim roditeljem.

   

  Svečanost će se održati u šoping centru Mall of Montenegro, na II spratu, sa početkom u 18 časova, uz bogat muzički program.

   

  Pokrovitelji manifestacije su Opština Podgorica i Komunikacioni tim Savjeta za članstvo u NATO Vlade Crne Gore.

 • Novogodišnji poklon bazar, 18-20.12.2015.

  2015-12-ng-bazar-280x100Novogodišnji i Božićni praznici su na pragu, a darivanje je jedan od najljepših običaja vezan za predstojeće praznike. U tom duhu, narednog vikenda 18 - 20.decembra, u šoping centru Mall of Montenegro posjetici će biti u prilici da posjete Novogodišnji poklon bazar.

   

  Organizator sajma, kompanija Đokovic se i ovog puta potrudila da posjetiocima Mall-a prezentuje ponudu oko 50 izlagača, na čijim štandovima će moći da kupe: suvenire, umjetnine, nakit, ručno rađene predmete, poslastice, igračke i još mnogo toga. 

   

  Na sajmu će se predstaviti i preduzetnički klub Srednje stručne škole "Sergije Stanić" i prezentovati radove nastale u školskoj radionici.

   

  Posjetite Novogodišnji poklon bazar i obradujte svoje najbliže.

   

  2015-12-ng-bazar-630x

 • Zimska čarolija u Mall-u, 12.12.2015.

  2015-12-zimska-carolija-280x100U šoping centru Mall of Montenegro u subotu 12.decembra, na drugom spratu, sa početkom u 10 časova, vrtići Maša, Kockica, Kućica i privatna predškolska ustanova "Čarli Čaplin" organizuju za Vas "Zimsku čaroliju"!

   

  Vrtići će imati izložbene štandove na kojima će biti predstavljeni radovi djece koja u njima borave, a uporedo su planirani njihovi, ali i nastupi njihovih gostiju.

   

  Gosti manifestacije su: Kulturni Centar Bjuti, Podgorica , Gimnastički klub „Danilovgrad“, škola folklora Branko Božović, plesni klub Jet Set, folklorni ansambli osnovnih škola "Dr Dragiša Ivanović" i „21.Maj“, kao i brojni solisti.

   

  Prethodnih godina manifestacija „Zimska čarolija“ je okupila preko hiljadu djece, učesnika programa i par hiljada posjetilaca.

  Naši dragi mališani obećavaju svim posjetiocima, dan ispunjen ljubavlju i dječijim osmjesima.

   

  PROGRAM MANIFESTACIJE:

   

  10.00 Svečano otvaranje manifestacije i pozdravni govor,

  10:00 – 10:35 Internacionalni vrtić Maša,

  10.45 – 11:15 PPU „Maša“,

  11.30 – 12:30 PPU „Čarli Čaplin“,

  12:45 – 13:15 KUD „Branko Božović“,

  13:30 – 14:15 Plesni klub Jet Set,

  14:30 – 15:00 KUD „Dragiša Ivanović“,

  15:30 – 16:00 OŠ.„21.Maj“,

  16.15 – 16:40 Gimnastički klub „Danilovgrad“,

  17:00 – 18:00 PPU „Kockica“,

  18:15 – 19:00 PPU“Kućica“,

  19.05 – 19:25 KUD „Aluminijum“,

  19.30 – 20:00 Kulturni Centar Bjuti.

   

  2015-12-zimska-carolija

 • Sajam turizma i zimskih sportova, 5-6.12.2015.

  2015-12-sajam-turizma-280x100U šoping centru Mall of Montenegro, narednog vikenda 05 - 06.decembra, održaće se Sajam turizma i zimskih sportova.

   

  Cilj manifestacije je da posjetioce upozna sa zimskom turističkom ponudom, kao i ponudom novogodišnjih aranžmana regionalnih zimskih centara i evropskih metropola.

   

  Isto tako, zainteresovani posjetioci sajma će imati priliku da se upoznaju sa brojnim mogućnostima za zimske outdoor aktivnosti, u kojima mogu uživati sa porodicom i prijateljima.

   

  U tom smislu, organizator sajma, kompanija Đoković, zajedno sa Planinarskim savezom Crne Gore i Orjentiring savezom, upriličiće ugođaj svim ljubiteljima aktivnog odmora, kroz video prezentaciju i interaktivne radionice, u subotu u periodu od 10 do 16 časova, na prvom spratu.

   

  Pored promocije atraktivnih turističkih destinacija, manifestacija promoviše prirodu, sportove u prirodi i zdrave stilove života.

   

  Posjetioci sajma mogu očekivati sajamske popuste na štandovima ski opreme i ski servisa.

   

  2015-12-sajam-turizma-630x

 • Violeta porodični dan u u Mall-u, 5.12.2015.

  2015-12-violeta-280x100U subotu, 05.decembra, Dječji edukativni centar Pčelica organizuje na drugom spratu Mall-a, u terminu od 11 do 17 časova, manifestaciju Violeta porodični dan

   

  U okviru Violeta porodičnog dana, družimo se sa bebama koje su prohodale i koje će nam pokazati kako to brzo i spretno rade, zatim sa vještim tatama, koje će mijenjati pelene svojim mališanima, a vidjećemo i kako mame sa povezom na očima, hrane tate ukusnim kašicama.

   

  Manifestacija je, pored zabavnog dijela, fokusirana i na edukativne radionice i savjetovališta, pa će Udruženje fizioterapeuta Crne Gore vršiti mjerenja djece, kao i savjetovanje roditelja na ovu temu, a sva djeca koja budu učestvovala u ovom savjetovalištu, stiču pravo na učešće u ZIAJA nagradnoj igri, dok će savjetovalište, koje je organizovano u saradnji sa Domom zdravlja Podgorica, koje počinje u 12 časova, a koje vodi patronažna sestra Sanela Rastoder, pružiti niz korisnih informacija trudnicama i porodiljama.

   

  U isto vrijeme, u kutku ekološkog pokreta OZON, posjetioci se mogu pridružiti kreativnim i edukativnim radionicama na temu zaštite životne sredine. 

   

  Ovom prilikom biće upriličen i bogat kulturno umjetnički program, u kom učestvuju: plesni klub Diva, KUD Željezničar, Škola folklora Branko Božović i plesni klub Matrix.

   

  Na kraju manifestacije, naš renomirani brend Extreme Intimo će nagraditi poklon vaučerima najveselije mališane.

   

  2015-12-violeta-630x

 • VII Fitness festival

  2015-11-fitness-festival-280x100Tradicionalno, u šoping centru Mall of Montenegro, ovog vikenda 28 – 29. novembra održaće se VII Fitnes festival u organizaciji Fitnes kluba Soko gym.

   

  „Budi fit, budi zdrav“ je slogan kojim pozivamo sve posjetioce Mall-a da se pridruže festivalu vježbanja, igre i zabave, pod stručnim vođstvom vrhunskih fitnes instruktora iz Crne Gore i inostranstva.  Očekuju ih sjajni treninzi, a uslov za učešće je, naravno, samo dobra volja. Sponzori su pripremili mnoštvo nagrada za one koji odrade najveći broj treninga, a Fitnes klub Soko gym svima koji odrade neki trening poklanja 10% popusta na mjesečnu članarinu u decembru. Kao i uvijek organizatori su mislili i na najmlađe, pa se naši mališani mogu pridružiti „Igrama bez granica“, u subotu u 13:30, na prvom spratu Mall-a.

   

  Svečani dio manifestacije je u subotu sa početkom u 19 časova.

   

  Moramo naglasiti da festival nije namijenjen samo aktivnim sportistima, vec i rekreativcima, djeci, mamama, tatama, bakama i dekama, svima koji vole sport, zabavu I relaksaciju u dobrom društvu. Bogat dvodnevni fitnes program vam nudi priliku da pronađete adekvatan vid rekreacije za sebe, da osvojite neku od nagrada i da uživate u vikendu, koji je pred nama.

   

  Sjajan provod obje večeri festivala, obećava Zumba party!  Čekamo Vas!

   

  2015-11-fitness-festival-subota

   

   

   

  2015-11-fitness-festival-nedelja

 • Manifestacija povodom Svjetskog dana djeteta

  2015-11-svjetski-dan-djeteta-280x100Šoping centar Mall of Montenegro, u saradnji sa kompanijom Đoković, povodom obilježavanja 20-og.novembra, Svjetskog dana djeteta, organizuje trodnevnu manifestaciju, posvećenu našim mališanima.

   

  Manifestacija će se održati od 20 - 22.novembra, na drugom spratu šoping centra, a cilj manifestacije je da najmlađi članovi našeg društva, pokažu svoje brojne talente, iskažu svoju kreativnost, ali i steknu neka nova, korisna znanja.

   

  U programu učestvuju mališani iz vrtića, osnovnih i srednjih škola, zatim školice glume, kao i brojne plesne škole, a svoje radove, u okviru manifestacije, predstaviće Udruženje djece sa posebnim potrebama iz Nikšića.

  Učešće u trodnevnom programu uzeće više od petsto djece, a raznovrsni  i interaktivni muzičko – zabavni sadržaji, zainteresovaće i uveseliti sve posjetioce.

   

  Raspored dešavanja:

  - 20.11. - Muzička škola "Vasa Pavić"- veliki i mali gudački orkestar i solo nastupi polaznika, u terminu od 18 do 19 časova,

                  - Škola za muzičke talente "Andre Navara" - grupni i pojedinačni nastupi, u terminu od 19 do 21 čas;

  - 21.11. - Kviz za učenike osnovnih i srednjih škola na temu “Šta znam o dječijim pravima”, u saradnji sa NVO “Djeca Crne Gore”, sa početkom u 11 časova;

  - 22.11. - Muzičko-scenski nastupi mališana iz vrtića i osnovnih škola, zatim nastup plesnog kluba MATRIX sa gostima, u terminu od 11 do 14 časova i od 17 do 19 časova.

   

  2015-11-svjetski-dan-djeteta-630x

 • U nedjelju, 15.11. Puzlijada i turnir u igri "Ne ljuti se čovječe"

  2015-11-ne-ljuti-se-covjece-280x100U šoping centru Mall of Montenegro, 15. novembra, sa početkom u 11 časova, održaće se takmičenje u slaganju slagalica i turnir u igri "Ne ljuti se čovječe“, koje tradicionalno organizuje Dječiji edukativni centar Pčelica.

   

  Cilj ove vikend manifestacije je podsticanje djece i roditelja da zajedničko slobodno vrijeme provedu što kvalitetnije i da djeca kroz igru uče, tako što razvijaju socijalne vještine i sklonost timskom radu, uz zajedničko pobjeđivanje i zajedničko prihvatanje poraza. Ove igre su još korisne, jer doprinose razvoju vještine komunikacije kod mališana i podstiču njihovu interakciju, pa samim tim imaju višestruki značaj za razvoj psiho-socijalnih sposobnosti djeteta.

   

  Bogat kulturno-umjetnički program i veliki izbor edukativnih i kreativnih radionica, kao i nagrade za naše male drugare, upotpuniće ovo divno druženje, koje su podržali brojni sponzori.

   

  U programu će učestvovati plesne škole: Jet Set i Diva, zatim Akademski centar „ISKRA“, kao i školica manekena Čarolija iz Nikšića, a manifestaciju su podržali brojni sponzori.

                                                                                                                                                           

  Pozivamo mališane na igru, zabavu i druženje!

 • Sajam vina ovog vikenda u Mall-u (14-15.11.2015.)

  2015-11-sajam-vina-280x100U šoping centru Mall of Montenegro, 14 i 15.novembra, sve ljubitelje vina, očekuje već afirmisana manifestacija "Sajam vina".

   

  Događaj ima za cilj da posjetioce upozna sa bogatom ponudom vina sa crnogorskog podneblja, da afirmiše manje poznate proizvođače, a da velikim proizvođačima omogući da predstave novine iz svog proizvodnog asortimana. Na sajmu će se predstaviti tridesetak izlagača, većinom sa područja opština Podgorica, Danilovgrad i Bar, a u ponudi će se naći i čuveno vino iz mjesta Nudo kod Grahova.

   

  Sajamsku ponudu vina će pratiti i promocija i degustacija sira, pršute i maslina, koji zajedno sa vinom, gurmanski ugođaj čine potpunim.

  U okviru sajma, u nedelju 15. novembra, sa početkom u 17 časova, predviđena je promocija i degustacija vina, sa prostora opštine Danilovgrad, a događaj će pratiti bogat kulturno – zabavni program.

   

  Promocija će se održati na prvom spratu šoping centra.

  Organizator sajma je kompanija Đoković.

   

  2015-11-sajam-vina-630

 • Svjetski dan borbe protiv dijabetesa u Mall-u

  2015-11-dijabetes-280x100U šoping centru Mall of Montenegro obilježavamo 14. novembar, Svjetski dan borbe protiv dijabetesa u saradnji sa JZU Dom zdravlja - Podgorica, akcijom besplatnog mjerenja šećera u krvi i krvnog pritiska, u periodu od 10 do 17 časova, na prvom spratu.

   

  Cilj je da omogućimo što većem broju građana da provjere nivo šećera u krvi, da izmjere krvni pritisak i dobiju savjete. Medicinsko osoblje će edukovati posjetioce o važnosti zdrave ishrane i redovne fizičke aktivnosti i ukazati na značaj redovnog kontrolisanja nivoa šećera u krvi i krvnog pritiska. 

   

  Na ovaj način želimo promovisati zdrave stilove života i poslati poruku podrške osobama sa dijabetesom.

   

  Posjetite Mall of Montenegro i pridružite se kampanji!

   

  2015-11-dijabetes-630x

 • Manifestacija "Rastemo uz Pampers" u subotu, 7.11.2015.

  2015-11-pampers-280x100Manifestacija „Rastemo uz Pampers“ održaće se u šoping centru Mall of Montenegro, u subotu 07.novembra, u terminu od 11 do 17 časova, na drugom spratu.

   

  Planirana su brojna predavanja, radionice i takmičenja, pa će svi zainteresovani posjetioci biti u prilici da, na jednom mjestu,  dobiju puno korisnih informacija.  

   

  Svoja stručna mišljenja o prvim danima sa bebom, njezi novorođenčeta, ishrani bebe i majke, kao i cijele porodice, prezentovaće nam spec.pedijatar dr Siniša Vuleković  iz  Ambulante Malbaški, nutricionista Gojko Bojić iz Instituta za javno zdravlje Crne Gore i patronažna sestra Sanela Rastoder iz Doma zdravlja Podgorica.

   

  Posjetioci će dobiti odgovore na brojna važna pitanja, moći će da razmijene lična iskustva, ali i da dobiju vrijedne poklone, koje su obezbijedili: Kids Land, laboratorija In Vitro, kompanija Osmi red, Ziaja i Montemilk.

   

  Najljepši dio manifestacije su svakako takmičenja za bebe, koje su prohodale, a koje još uvijek nose pelene. Generalni sponzor manifestacije – PAMPERS je obezbijedio vrijedne nagrade za male učesnike u sledećim igrama: trku beba hodalica, takmičenje beba u prenošenju loptica i najinteresantnijem, takmičenju tata u mijenjanu pelena.

   

  Kompanija Swisslion Takovo je sponzor porodičnih takmičenja, u kojima će mame vezanih očiju, hraniti tate kašicama, a starija djeca će pokazati svoje umeće u pravljenju kule od čokoladica.

   

  Organizator manifestacije je Dječije Udruženje Pčelica.

   

  2015-11-pampers-630x

 • Veliki kasting za izbor mis i mistera svijeta za djecu , 8.11.2015.

  2015-11-kasting-djeca-280x100U šoping centru Mall of Montenegro će se održati veliki kasting za izbor mis i mistera svijeta, za djecu uzrasta od 3 do 16 godina.

  Kasting se održava u nedelju 8. novembra, sa početkom u 11 časova, na drugom spratu šoping centra.

   

  Ove godine , po prvi put u Crnoj Gori, djeca će imati priliku da se prijave za ovo prestižno takmičenje, u okviru kog se, u sedam kategorija, bira najljepši dječak i djevojčica.

   

  Modni kreator Aleksandar Dado Jovanović, u saradnji sa Super Star Model Agency i kreativnim klubom Urban Kids, organizuje prvi kasting, u okviru kog će se uraditi fotografije svih prijavljenih mališana iz Crne Gore. Bitno je napomenuti  da se na kasting mogu prijaviti djeca uzrasta od 3 do 16 godina, a da je akcenat takmičenja, pored fizičkog izgleda I na prezentaciji talenata, djece učesnika.

   

  Mališani se mogu predstaviti lijepom recitacijom ili pokazati svoj muzički ili scenski talenat, kao i crtež, kojim prezentuju svoju sklonost, ka ovoj vrsti umjetnosti.  

   

  Finalni kasting biće održan u aprilu, a pobjednici u svim kategorijama stiču pravo učešća na svjetskom izboru, koji se održava u Bodrumu, u periodu od 06 – 16. maja 2016.godine.

   

  Vidimo se, u šoping centru Mall of Montenegro!

   

  2015-11-kasting-djeca-630x

 • STIHL takmičarski karavan u subotu, 7.11.2015

  2015-11-stihl-280x100STIHL takmičarski karavan održaće se na trgu ispred šoping centra Mall of Montenegro, u subotu 7. novembra, u terminu od 10 do 15 časova.

   

   

  Prijave za učešće predviđene su na dan odrzavanja takmičarskog karavana STIHL, a pobjednike očekuju vrijedne nagrade.

 • "Hip hop night" u Mall-u

  2015-10-hiphop-night-280x100Šoping centar Mall of Montenegro, u saradnji sa plesnim klubom Matrix, organizuje manifestaciju "Hip hop night".

   

  Članove plesnog kluba Matrix, kao i sve zainteresovane posjetioce, uvešće u tajne ove plesne vještine Miodrag Miša Cvetković, jedan od najpoznatijih hip hopera Evrope.

   

  Manifestacija će se održati u petak, 23.oktobra, sa početkom u 19.30 časova, na drugom spratu Mall-a.

   

   

  2015-10-hiphop-night-630x

 • Najavljujemo ovog vikenda: II Sajam antikviteta

  2015-10-sajam-antikviteta-280x100Krajem nedelje, 23 - 25.oktobra, u šoping centru Mall of Montenegro očekuje nas II Sajam antikviteta.

   

  Najznačajnije eksponate iz svojih zbirki antikviteta predstaviće članovi Crnogorskog udruženja kolekcionara, a u ponudi će, pored ostalog, biti i muzejski komadi namještaja i predmeti primijenjene umjetnosti.

   

  Pored umjetničkog, događaj će imati i komercijalni karakter, pa će posjetioci Mall-a, uz posebne povoljnosti, moći da kupe neke od izloženih predmeta.

   

  Organizator sajma je kompanija Đoković d.o.o.

   

  2015-10-sajam-antikviteta-630x

 • Srđan Bulatović i Darko Nikčević u galeriji Modigliani

  2015-10-koncert-gitara-modigliani-280x100Galerija Modigliani i šoping centar Mall of Montenegro pozivaju vas na koncert "Duo gitara" Srđana Bulatovića i Darka Nikčevića, u subotu 17.oktobra, sa početkom u 19 i 30 časova.

   

  Prisutni na sceni preko dvije decenije, Srđan Bulatović i Darko Nikčević, svoje početke vezuju za izvođenje muzike raznih autora iz oblasti klasične, filmske i flamenko muzike, a poslednjih nekoliko godina publici kod nas i u inostranstvu predstavljaju se svojim autorskim djelima.

   

  Njihova djela oslanjaju se na tri segmenta: Mediteran, Orijent i Balkan, pa se u njima može osjetiti ljepota mediteranskog zvuka, misticizam Orienta i nepravilni ritmovi Balkana.

   

  Isto tako, njihova djela inspirisana su i tradicionalnom muzikom Crne Gore, ali uvijek se osjeća uticaj muzičkih pravaca u kojima je gitara dominantan instrument.

   

  Pored djela koja su snimljena na njihovim autorskim albumima: "Dodir Crne Gore", "Sinergija" i "Ritmico", „Duo gitara“ odsviraće premijerno i nekoliko novih kompozicija.

 • Cuba Night večeras u Mall-u

  2015-10-cuba-night-280x100Šoping centar Mall of Montenegro, u saradnji sa plesnim klubom Sonrisa, danas, u 19 i 30 časova, organizuje manifestaciju "Cuba night".

   

  Plesno veče će otvoriti najmlađi članovi plesnog kluba Sonrisa, nakon čega slijedi koreografija jazz baleta, a zatim nastup  profesionalnih plesača, koje će predvoditi Tito Garmendio, gost sa Kube.

   

  Njihov nastup ce biti javni čas salse i bachate, pa je to prilika za sve posjetioce Mall-a, koji žele da se pridruže i uživaju u ritmovima latino i karipskih plesova.

   

   

  2015-10-cuba-night-630x

 • Dani zdrave hrane, oktobar 2015

  2015-10-dani-zdrave-hrane-280x100Šoping centar Mall of Montenegro je od 16 - 18.oktobra domaćin tradicionalne manifestacije "Dani zdrave hrane".

   

  Događaj je posvećen obilježavanju Svjetskog dana zdrave hrane - 16. oktobra, pa je ova manifestacija prilika da proizvođači zdrave hrane predstave svoje proizvode lokalnom tržištu.

   

  Organizator sajma, kompanija Đoković se potrudila da se posjetiocima predstavi nekoliko domaćih udruženja proizvođača, zatim uvoznici i distributeri zdrave hrane, kompanije koje se bave uslužnom djelatnosti, a koje svoju ponudu baziraju na zdravom programu ishrane, kao i organizacije koje se bave koncipiranjem programa zdrave ishrane i načinom pripreme zdravog obroka.

   

  Predviđeno je učešće oko 40 izlagača iz oblasti proizvodnje organske hrane, proizvođači meda, maslina, mliječnih proizvoda, žitarica i bezglutenskih proizvoda.

   

  U okviru brojnih segmenata vikend sajma, nijesu zapostavljeni ni najmlađi posjetioci Mall-a, koji će se zabaviti uz „Maskenbal voćkica“, koji organizuje NVO “Zinak”, uz bogat zabavni program, u subotu, u terminu od 10 – 14 časova, na drugom spratu Mall-a.

   

  Atraktivnost trodnevnog događaja su svakako i sajamski popusti, koji će pružiti posjetiocima mogućnost, da kupe ponuđene proizvode po najpovoljnijim cijenama.

   

  2015-10-dani-zdrave-hrane-630x

 • Najavljujemo: Žurka za 5

  2015-10-zurka-za-5-280x100U šoping centru Mall of Montenegro, u srijedu 14. oktobra, u terminu od 17 do 20 časova , na drugom spratu, naše drage mališane očekuje manifestacija „Žurka za 5“!

   

  U okviru tročasovnog programa, mališani će se zabaviti popularnom igrom muzičkih stolica, zatim karaokama i limbo plesom, a društvo će im praviti klovn Miki, dok će za njihov poseban izgled biti zadužena face painting majstor Emica.

   

  Mališani će pauzu u igri i druženju moći da iskoriste za slatka posluženja, koja im pripremaju prijatelji manifestacije: Anin Medeni kutak, praline Ruža Raš, MFC kolači, Mina torte i kolači.

   

  Organizator događaja je Udruženje Pčelica, koje poziva sve mališane na igru, druženje i zabavu.

   

  2015-10-zurka-za-5-630x

 • U susret proslavi 5. rođendana Mall-a

  2015-10-mall-rodjendan-280x100Naš popularni pjevač Bojan Marović, održaće koncert povodom 5. rođendana šoping centra Mall of Montenegro, u subotu, 10.oktobra, sa početkom u 19 časova. Specijalno za rođendan, Mall of Montenegro obradovaće sve posjetioce dvočasovnim koncertom ovog poznatog kantautora, koji će izvesti sjajne numere iz svog bogatog repertoara, kao i  pjesme nekih ljudi od kojih je mnogo naučio, kako sam kaže.

   

  Osim koncerta, svi posjetioci, a posebno oni najmlađi, će biti u prilici da uživaju, u četvoročasovnom programu, na kom će se predstaviti plesne škole: Dream, Diva i Matrix, zatim Akademski centar Iskra, kao i solisti Bobana Milić I Katarina Radulović.

   

  S obzirom da naši mališani vole lijepo da izgledaju i da prate modne trendove, „UMS Kids Fashion“ će nam predstaviti nove kolekcije popularnih brendova, koje možete naći u Mall-u, u radnjama: Kids Land, Intersport i Extreme Intimo. Posebna atrakcija ovog dijela programa, će svakako biti revija odjeće za kučiće, naše radnje Pet Vet.

   

  Mališani će sasvim sigurno poželjeti da se pridruže Urban kids edukativnim radionicama, performansu Zumba kids, koji su nam pripremili članovi Hajdana fitness centra, kao i Klovn žurci.

   

  Pored zabavnog programa, naše posjetioce očekuje i idealan dan za šoping, sa brojnim popustima i povoljnostima.

   

  Naravno da smo u čast rođendana, Shopping danom željeli posebno udovoljiti našim damama i pružiti priliku da ugode sebi i svojim najdražima.

  A da bi ih podstakli da vode računa i o svom zdravlju, obezbijedili smo besplatne preglede u sklopu kampanje „Crna Gora u borbi protiv karcinoma dojke“, u subotu, u terminu od 10 do 15 i 30 časova, na drugom spratu, u sobi za bebe, a zakazivanje istih će se odvijati 9. oktobra, na našem info pultu. Preglede će obavljati dr Sanja Lekić.

   

  Da ovaj rođendan zaokružimo na jedan lijep i human način, zakupci i menadžment šoping centra Mall of Montenegro će sakupiti određena novčana sredstava i uplatiti na žiro račun Dječijeg doma u Bijeloj.

   

  Podijelimo radost i budimo zajedno u subotu, 10.oktobra u Mall-u!

   

  PROGRAM DEŠAVANJA:

   

  10:00 Otvaranje rođendanske zurke

  10:10 Solisti Bobana Milić i Katarina Radulović

  10:15 Akademski centar Iskra

  10:30 UMS KIDS FASHION  modne revije :

            Extreme intimo- revija pidzama

            Kids Land- revije  CHICCO,BLLU KIDS I ORIGINAL MARINES.

            Inter sport- sportske revije

            Pet Vet- revija odjeće i obuće za kućne ljubimce

            Zijaja- kozmetika za djecu

  11:30 Zumba kids i Ana Radinović, Hajdana fitness centar

  12:00 Plesna škola Dream

  12:30 Plesna škola Diva

  12:45 Plesna škola Matrix

  13:15 Urban Kids kreativna igraonica i rođendaonica

  14:00 Zatvaranje dječijeg programa i Klovn žurka

  19:00 Koncert Bojan Marović

   

  2015-10-mall-rodjendan-630x

 • Pozivamo vas na manifestaciju "Pleši sa mnom"

  2015-10-plesi-sa-mnom-280x100Manifestacija „Pleši sa mnom“ će se održati 07. oktobra, sa početkom u 19 časova, na drugom spratu Mall-a.

   

  Događaj posvećen plesu i kostimiranim plesnim koreografijama, a uz pažljivo odabranu muziku i veseli ritam predstaviće nam se mališani, uzrasta od 4 do 14 godina.

   

  Događaj počinje pjesmom Pleši sa mnom, u interpretaciji soliste Bobane Milic, a zatim će se predstaviti članovi plesne škole Matrix, koji su nosioci najvećih priznanja na domaćim i regionalnim plesnim takmičenjima, nakon čega ćemo uživati u koreografiji KUD-a Đurđevdansko kolo.

   

  Dođite da plešemo zajedno.

 • Manifestacija Zaigrajmo zajedno

  2015-10-zaigrajmo-zajedno-280x100U šoping centru Mall of Montenegro, u okviru Dječije nedelje, Udruženje Pčelica organizuje manifestaciju „Zaigrajmo zajedno“.  Manifestacija će se održati 4. oktobra, u terminu od 11 do 18 časova, na drugom spratu Mall-a.

   

  Posjetioci će biti u prilici da uživaju u bogatom kulturno – umjetničkom programu, likovnom nagradnom konkursu, kvizu i brojnim zabavnim i edukativnim radionicama. 

   

  Manifestaciju završavamo modnom revijom, na kojoj će biti predstavljena nova kolekcija butika Kids land.

   

  2015-10-zaigrajmo-zajedno-630x

 • Podgorička Bajramska trpeza 2015

  2015-09-bajramska-trpeza-280x100Šoping centar Mall of Montenegro, povodom Bajramskih praznika, u saradnji sa preduzećem „Tržnice i pijace“ Podgorica, organizuje manifestaciju "Podgorička Bajramska trpeza", kojom želi  čestitati praznik, sugrađanima islamske vjeroispovijesti.

   

  Ovom prilikom, sve posjetioce želimo ugostiti bogatom trpezom, na kojoj će se naći jela, koja se tradicionalno spremaju za ovaj praznik.

   

  Na ovaj način, želimo da doprinesemo oživljavanju tradicionalnih vrijednosti, promovišući multietničku i multikulturalnu Crnu Goru.

   

  Manifestacija će se održati 26. septembra, sa početkom u 17 časova, na trgu ispred šoping centra Mall of Montenegro.

   

  2015-09-bajramska-trpeza-630x

 • Svjetski dan srca u Mall-u, 24.9.2015.

  2015-09-svjetski-dan-srca-280x100Dom zdravlja Podgorica obilježiće i ove godine Svjetski dan srca brojnim aktivnostima.

  U šoping centru Mall of Montengero, ljekarska ekipa ovog Doma zdravlja će, u terminu od 11 do 17 časova, zainteresovanim građanima odgovarati na pitanja i davati savjete o prevenciji bolesti srca.

   

  Pored toga, svi posjetioci Mall-a će biti u prilici da besplatno prekontrolišu nivo šećera u krvi i izmjere krvni pritisak.

   

  2015-09-svjetski-dan-srca-630x

 • Turnir "Ne ljuti se čovječe"

  2015-09-ne-ljuti-se-covjece-280x100Šoping centar Mall of Montenegro u saradnji sa Udruženjem Pčelica i kompanijom Frikom organizuje porodično takmičenje u igri  "Ne ljuti se čovječe".

   

  Cilj manifestacije je podsticanje djece i roditelja na zajedničko, kvalitetno provođenje slobodnog vremena, a samo praktikovanje društvenih igara doprinosi razvoju zdravog takmičarskog duha i komunikacijskih vještina kod djece, ali predstavlja i učenje prihvatanja poraza, pobjede i podiže nivo tolerancije.

   

  Turnir se igra na velikom platnu, a figure su sami učesnici.

   

  Manifestacija se održava 19.septembra, sa početkom u 17 časova, na platou ispred šoping centra Mall of Montenegro.

   

  Kompanija Frikom je pripremila vrijedne nagrade za finaliste turnira, a sve posjetioce će počastiti sladoledom.  

   

  Pozivamo sve mališane i njihove roditelje, na igru, druženje i zabavu!

 • Besplatan kurs šaha u septembru

  2015-09-kurs-saha-280x100Šoping centar Mall of Montenegro i šahovski klub ’’Dijagonale’’organizuju besplatan kurs šaha, koji će se odvijati svake naredne srijede, tokom septembra. 

  Prvi čas će se održati 16. septembra,sa početkom u 19 časova, na II spratu Mall-a.

  Pozivamo sve mališane, a i one malo starije da se upoznaju sa osnovama ove drevne igre, izuzetno korisne za razvoj ličnosti i intelektualnih sposobnosti pojedinca...

   

  Učenje i praktikovanje šahovske vještine podstiče kreativnost, jača samopouzdanje i utiče na sposobnosti planiranja i donošenja odluka. 

   

  Radovan Perković, prvokategornik u šahu će uvesti sve zainteresovane posjetioce, u tajne šahovskog umijeća.

  Očekujemo vas.

 • Porodična nedjelja u Mall-u od 8 do 13. septembra

  2015-09-porodicna-nedjelja-280x100U organizaciji kompanije Đoković d.o.o. u šoping centru Mall of Montenegro održava se manifestacija "Porodična nedjelja".

   

  Manifestacija će trajati od 8 do 13. septembra, a želja organizatora je da za svaku porodicu obezbijedi što više interesantnih sadržaja, te da korisne teme kojima je posvećena ova porodična nedjelja, upotpuni sajamskim i muzičko-zabavnim programom. 

   

  Plesni klub "Matrix", koji ove godine obilježava petnaestogodišnjicu rada, predstaviće nam se plesnim koreografijama, u subotu, 12.septembra, sa početkom u 19 časova, na drugom spratu Mall-a. 

   

  Sajam home dekora i gardeninga, trajaće od 8. do 10. septembra, a uvod je za Porodičnu kuhinju, koja je planirana za petak 11. septembar, nakon čega slijedi Bazar porodičnog zdravlja, a na kraju manifestacije, za dane vikenda 12. i 13. septembra, uživaćemo u mirisima najboljih kafa i čajeva.

   

  Cilj događaja je dobra interakcija između posjetilaca i izlagača, na obostrano zadovoljstvo, kao i promocija najatraktivnijih usluga i 

  proizvoda neophodnih svakoj savremenoj porodici, te mogućnost dobijanja savjeta od stručnjaka na temu zdravlja, porodične kuhinje, uređenja doma.

   

  Predavanja na temu zdravlja i korisne radionice, otvorene za sve posjetioce, ovoga puta osmislila je NU "Život i zdravlje", sa ciljem 

  promocije zdravih životnih principa.

   

  Ovi sadržaji biće predstavljeni na Bazaru zdravlja, koji smo u sklopu ovogodišnje porodične nedjelje izdvojili kao poseban segment i koji će se održati u subotu, 12.09. od 14-17 časova, na drugo spratu Mall-a.

   

  Posjetioci će u toku Bazara zdravlja imati priliku da izvrše različite medicinske pretrage, potpuno besplatno.

   

  Takođe, posjetioce u toku Porodične nedjelje, očekuju brojni sajmski popusti i povoljnosti.

   

  Pozivamo vas da nam se pridružite i uživate u bogatom programu ovogodišnje "Porodične nedjelje" u našem Mall-u!

 • U subotu se održava manifestacija "Dobar dan školo"

  2015-09-dobar-dan-skolo-280x100Manifestacija posvećena našim mališanima i novoj školskoj godini "Dobar dan školo" će se održati u subotu, 05.septembra, u terminu od 17 do 21 čas, na drugom spratu šoping centra Mall of Montenegro.

   

  Posjetiocima manifestacije predstaviće se školice sporta i stranih jezika, umjetničke školice i kreativno - edukativni centri, a odličnu zabavu obećavaju maskote Maša, Miki i Mini, zatim klovn Miki i face painting majstor Emica.

   

  Poklone i iznenađenja za naše mališane, pripremili su kompanije Donator i Expo commerce.

   

  Organizator manifestacije je Dječiji edukativni centar Pčelica.

   

  2015-09-dobar-dan-skolo-630x

 • Veče folklora sa SKUU Franjo Strapač

  2015-08-hrvatsko-slovacki-dodiri-280x100Šoping centar Mall of Montenegro je domaćin još jedne manifestacije, koja promoviše multietničku, multikonfesionalnu i multikulturalnu Crnu Goru.

   

  Sa sjeveroistoka Republike Hrvatske iz Slavonije, iz mjesta  Markovac Našički, dolazi nam folklorno društvo  SKUU Franjo Strapač, čiji članovi muzikom, pjesmom i plesom reprezentuju kulturno naslijedje, svoje zemlje.

   

  Ovaj projekat, osim što promoviše kulturu hrvatskog i slovačkog naroda, ukazuje i na multietnički sklad, suživot i toleranciju.

   

  Manifestacija će se održati 15.avgusta, sa početkom u 19 i 30 časova, na trgu ispred šoping centra Mall of Montenegro.

   

  2015-08-hrvatsko-slovacki-dodiri-630x

 • 4. međunarodni festival folklora djece i mladih

  2015-07-16-mfestival-folklor-280x100Šoping centar Mall of Montenegro biće domaćin završne večeri IV. Međunarodnog festivala folklora djece i mladih ,,Skoči kolo da skočimo -  Podgorica 2015", koji je počeo 13. jula i završava se 16.jula na trgu ispred Mall-a, sa početkom u 20 časova.

   

  Na završnoj večeri festivala učestvuje šest kulturno - umjetničkih društava i to: ,,Budo Tomović“, ,,Monte folk“, ,,Đurđevdansko kolo“ i "Crna Gora" iz Podgorice, zatim  ,,Pasioni“ iz Albanije i folklorni ansambl ,,Ziemia Bydgoszcza“ iz Poljske.

   

   

 • Urban soccer u Podgorici

  2015-07-urban-sport-280x100Popularna manifestacija i fudbalski karavan Urban Soccer posjetiće nekoliko gradova Crne Gore, među kojima i Podgoricu.

   

  Svoje fudbalsko umijeće zainteresovani građani Podgorice će moći da pokažu u petak, 3. jula sa početkom u 19 časova, na platou ispred šoping centra Mall of Montenegro.

   

  Najbolju ekipu ovog turnira očekuje vrijedna nagrada, koju dodjeljuje kafe Liston i plasman u finalno takmičenje, koje će se održati u jednom od gradova učesnika. Za prvoplasirane ekipe završnog turnira predviđene su vrijedne nagrade.

   

  Moramo napomenuti da su sudije Urban soccer karavana djevojke, što je još jedna osobenost ovog turnira.

   

  Manifestacija Urban Soccer promoviše zdrav život i fer igru, a namijenjena je svim generacijama.

   

  Organizator manifestacije je kompanija Đoković d.o.o.

   

  2015-07-urban-sport-630

 • Promotivna radionica "Zdrava hrana – zdrava djeca"

  2015-06-zdrava-hrana-zdrava-djeca-280x100Promotivna radionica “Zdrava hrana – zdrava djeca” održaće se u 22.juna, sa početkom u 18 časova, na prizemlju šoping centra Mall of Montenegro.

   

  Cilj manifestacije je da se podigne svijest roditelja i djece o značaju zdrave hrane, za pravilan rast i razvoj djeteta, zatim važnosti pravilno izbalansiranog obroka i zdrave užine.

  Posjetioci manifestacije, posebno oni najmlađi će imati priliku da učestvuju u radionicama zdrave hrane, da probaju proizvode učesnika, razgovaraju sa kuvarom Žarkom Vučinićem i čuju savjete  nutricioniste iz Instituta za javno zdravlje Crne Gore.

   

  Organizator manifesatcije je NVO Dječiji edukativni centar Pčelica iz Podgorice.

   

  2015-06-zdrava-hrana-zdrava-djeca-630x

 • Manifestacija "Love me, love my dog"

  2015-06-love-my-dog-280x100Manifestacija “Love me, love my dog”, održaće se 10.juna, sa početkom u 17:30 h, na platou ispred šoping centra “Mall of Montenegro”.

  Organizator manifestacije je Dječiji kreativni centar „Urban kids“.

   

  Cilj manifestacije je da istakne značaj uloge kućnog ljubimca u odrastanju djeteta i da edukuje naše mališane, kako da postanu odgovoran vlasnik kućnog ljubimca.

   

  "Pitajmo veterinara" je dio programa, u okviru koga će djeca voditi svoje plišane kučiće kod veterinara, koji će im predočiti, kako ih njegovati, kako brinuti o njihovom zdravlju, o njihovim potrebama, ishrani... S obzirom da će volonteri društva za zaštitu životinja " Ruka-Šapi" izvesti par štenaca  iz azila, biće mnogo lakše pozabaviti se određenim pitanjima.

   

  U sklopu manifestacije, mališani i vaspitači iz predškolskih ustanova će organizovati humanitarni „Pet bazar“, u okviru koga će napraviti suvenire, magnete, crteže, figurice, a potom ih prodavati po simboličnim cijenama. Mali humanitarci će sakupljena sredstva donirati azilu, za liječenje bolesnih životinja.

  Na kraju manifestacije, roditelji i djeca će biti u prilici da udome par kučića, koji će tog dana biti izvedeni iz azila.

   

  Pružimo ruku šapi i pokažimo da su psi naši vjerni prijatelji, jer ljubav se ljubavlju vraća!

   

  2015-06-love-my-dog-630x

 • Ovog vikenda očekuje nas Sajam nakita

  2015-06-sajam-nakita-280x100Manifestacija "Sajam nakita" održaće se u šoping centru Mall of Montenegro, narednog vikenda 06. I 07. juna.

   

  Bogatu ponudu ovog modnog detalja, koji je nezaobilazna komponenta ljetnjeg outfita, svake žene, predstaviće dvadeset izlagača, na čijim štandovima će se, pored ostalog, naći i ručno  rađeni komadi. Posjetioce, pored atraktivne ponude, očekuje i sajamski popust.

   

  Manifestacija ima i humanitarni karakter, a svoj doprinos će i ovog puta dati organizacija „Help“, koja će novac od prodaje sa svog štanda, usmjeriti onima kojima je najpotrebniji.

   

  Organizator manifestacije je kompanija Đoković.

   

  2015-06-sajam-nakita-630x

 • Književno veče pjesnikinje Vesne Oborine u galeriji Modigliani

  2015-06-modigliani-280x100Književno veče pjesnikinje Vesne Oborine održaće se 02.juna, sa početkom u 20 časova u galeriji Modigliani, u šoping centru Mall of Montengro.

   

  Vesna Oborina rođena je u Mostaru, studije medicine je završila u Beogradu, a postdiplomsko usavršavanje u Sarajevu. Trenutno, živi i radi u Podgorici.

   

  Pjesnikinja je objavila deset zbirki poezije: Requiem, Nostalgija, Galebov let, Raspukli nar, Na peronima života, Zvuci tišine, Na mostu, Proljeće u srcu, Na krilima snova i Boje jutra.

   

  Vec 20 godina, kako voli da kaže, živi na nekom mostu koji spaja njen rodni grad Mostar sa Podgoricom.

   

  Pored svog ljekarskog poziva, Vesna je jako posvećena i svom kreatvnom radu, pa osim pisanja poezije, ona se veoma uspješno bavi i slikarstvom, te poslednjih dvadeset godina, aktivno slika i pravi izložbe.

   

  Ova svestrana dama izlagala je na dvadesetsedam kolektivnih i dvanaest samostalnih izložbi.

   

  Gosti večeri biće pjesnikinja Vjera Bojanić i djevojčice Bojana Radonjić i Lana Nedović, dok će Vesnine stihove recitovati mladi glumac Marko Pešić, uz muzičku pratnju Danila Đukanovića.

   

  Književno veče otvoriće Jelena Vujović, galerstkinja galerije Modigliani.

   

  2015-06-modigliani-vesna-oborina

 • Danas počinje "Nedjelja sporta"

  2015-05-nedjelja-sporta-280x100U šoping centaru Mall of Montenegro će se održati manifestacija "Nedjelja sporta", u periodu od 27 - 31.maja.

   

  “Igraj fer, budi drug” je slogan kojim pozivamo sve posjetioce Mall-a da se pridruže petodnevnom takmičenju, druženju i zabavi, što je ujedno i prilika da osvoje vrijedne nagrade.

   

  Događaj je posvećen promociji sporta, rekreacije i zdravih životnih navika, a posjetioci se mogu oprobati, ili makar navijati za svoje favorite, u stonom tenisu, kuglanju, igri "Ne ljuti se čovječe, šahu i džudou.

   

  Takmičenja nijesu namijenjena samo aktivnim sportistima, vec i rekreativcima, djeci, mamama, tatama i svima koji vole sport, zabavu i relaksaciju u dobrom društvu.

   

  Bogat petodnevni program vam nudi priliku da učestvujete u nekoj takmičarskoj igri, da osvojite neku od nagrada i da uživate u nedelji, koja je pred nama.

   

  Organizatori manifestacije su firma Đoković i NVO Dječiji edukativni centar Pčelica, a sponzori manifestacije su kompanije Frikom i Roda i kuglana Strike bowling.

   

   

  2015-05-nedjelja-sporta-630

 • Family Spring Fashion Show

  2015-05-family-show-280x100Šoping centar Mall of Montenegro i modna agencija National Style organizuju modnu reviju „Family Spring Fashion Show“, u nedelju 17.maja, sa početkom u 18 časova.

   

  Modne trendove za ovu sezonu, namijenjene cijeloj porodici, predstaviće nam polaznici ove agencije, koji će ovog puta nositi modele brendova Bellissima i Blu Kids, kao i modele iz ponude butika Romano.

   

  Svi posjetioci Mall-a će tog dana, u terminu od 18 do 20 časova, uživati u dodatnom popustu od 30%, pri kupovini u pomenutim radnjama.

   

  2015-05-family-show-630x

 • Violeta porodični dan u subotu, 9. maja

  2015-05-violeta-280x100Još jedan vikend, u šoping centru Mall of Montenegro, bogat zabavom, druženjem i nagradama!

   

  Dječiji edukativni centar Pčelica organizuje tradicionalnu manifestaciju Violeta porodični dan, u subotu 9.maja, u terminu od 11 do 18 časova, na drugom spratu Mall-a.

   

  Cjelodnevni zabavno – edukativni program namijenjen je svim članovima porodice, sa ciljem da zajedničko slobodno vrijeme, provedu što kvalitetnije.

  Organizatori manifestacije su nam i ovog puta pripremili takmičenje beba hodalica, vidjećemo i koja bebica će najbrže prenijeti lopticu, sa jednog kraja staze na drugi, a tate će nam pokazati svoje umijeće u mijenjanju pelena.

   

  Kompanija Nall International je pripremila poklone iz asortimana brenda Violeta, za najmlađe učesnike.

   

  Starije mališane očekuju brojne edukativne radionice i sportske igre, a za sve posjetioce će biti upriličen kulturno umjetnički program.

   

  Manifestaciju završavamo maskenbalom i poklonima, a pozivnicu upućujemo svim mališanima.

   

  Dođite u Mall da se družimo i igramo zajedno!

   

  2015-05-violeta-630x

 • Kasting za Lice Godine Crne Gore i modna revija, 5.maj 2015.

  2015-05-lice-godine-280x100U šoping centru Mall of Montenegro, 05.maja, sa početkom u 12 časova, održaće se veliki kasting za „Lice Godine Crne Gore“.

   

  Istog dana i na istom mjestu, u 20 časova, pet renomiranih crnogorskih kreatora: Lazar Ilić, Jelena Roganović Đurić, Nada Koljenšić, Sanja Matijević i Lida Marđonović, predstaviće svoje kolekcije maturskih haljina.

   

  Manifestacija “ Lice Godine” je vraćena na naše prostore i pod organizacijom je modne agencije ”Model Scouting Office“ koju  predvodi poznata manekenka i modni agent, Jelena Ivanović. Inače, gost ova dva modna događaja je manekenka ove agencije Maja Daničić, koja je proglašena za „Lice Godine Svijeta 2014“, u konkurenciji 50 zemalja učesnica, pa agencija ”Model Scouting Office“ sa ponosom nastavlja ovaj prestižni izbor za nova lica, koji vodi do karijere svjetskog top modela. 

   

  Dolaskom na kasting, djevojkama se pruža mogućnost da dobiju besplatnu obuku hoda, konsultacije sa modnim stručnjacima i da u istom danu, prošetaju pistom i ponesu kreacije naših dizajnera, a za odabrane se otvara mogućnost da ostvare svjetsku karijeru.

   

  Pozivamo djevojke da iskoriste svoju šansu i pođu stopama modela koji hodaju pistama Milana, Pariza, New Yorka...

   

  2015-05-lice-godine-630x

 • Svjetski Dan plesa u Mall-u

  2015-04-svjestki-dan-plesa-280x100Savez modernog plesa Crne Gore i plesni klub "Matrix" će i ove godine obilježiti Svjetski Dan plesa.

   

  Manifestacija će se održati u šoping centru Mall of Montenegro, u srijedu 29.aprila, sa početkom u 19 časova.

   

  Na plesnom podijumu će se predstaviti oko dvjesta članova poznatih plesnih klubova:  "Elit" iz Bara, "Duga" iz Berana, zatim "Stage" iz Podgorice i "Break dance" iz Budve, kao i članovi kluba "Matrix" iz Nikšića, Danilovgrada i Podgorice, koji će posjetiocima pokazati svoje umijeće u različitim plesnim kategorijama, kao što su: hip hop, street dance, karakter etno, belly dance, break dance i disco dance.

   

  Savez modernog plesa Crne Gore će ovo veče posvetiti još jednom datumu - petnaestogodišnjici rada i posvećenosti ovoj lijepoj umjetnosti, rekreaciji, sportu..

   

  Dođite da plešemo zajedno!

   

  2015-04-svjestki-dan-plesa-630x

 • Ovog vikenda u Mall-u: Sajam turizma i sportova u prirodi

  2015-04-sajam-turizma-280x100U šoping centru Mall of Montenegro. narednog vikenda 25 - 26.aprila, održaće se Sajam Turizma i sportova u prirodi. Organizatori sajma, kompanija Đoković i planinarski klub „Lisa“, upriličiće svim ljubiteljima aktivnog odmora, pravi ugođaj. Pored učešća turističkih agencija i Turističke organizacije Podgorica, koje će promovisati svoju ponudu za naredno ljeto, zainteresovani posjetioci sajma će imati priliku da se upoznaju sa brojnim mogućnostima za outdoor aktivnosti, u kojima mogu uživati sa porodicom i prijateljima.

   

  S obzirom da je naglasak sajma na sve popularnijem aktivnom odmoru, ova manifestacija pružiće nova iskustva za sve one koji budu željeli da učestvuju u simulacijama  sportova, kao što su alpinizam, streličarstvo, orijentiring i drugi. Dakle, prvog dana sajma, u terminu od 09 do 17 časova, posjetioci će, uz asistenciju iskusnih predstavnika klubova, biti u prilici da se oprobaju u pomenutim disciplinama.

   

  Na sajmu će se predstaviti brojni sportski klubovi, pa će pored mogućnosti da se neposredno upoznaju sa nekim sportovima, posjetioci moći i da kupe opremu za sve ponudjene aktivnosti, od kajaka, preko šatora, ranaca, do lukova i stijela i drugih sportskih rekvizita. 

   

  Cilj manifestacije je, pored promocije atraktivnih turističkih destinacija, promovisanje prirode, sportova u prirodi i zdravih stilova života.

   

  2015-04-sajam-turizma-630x

 • Noć knjige u Gradskoj knjižari u Mall-u

  2015-04-noc-knjige-280x100Večeras je od 18 do 20 časova "Noć knjige" u Gradskoj knjižari u Mall-u, u okviru koje će ljubitelji knjige imati priliku da ostvare sjajne popuste, na izdanja najpopularnijih izdavača, kao i na izabrane komplete knjiga.

   


  Popust u Gradskoj knjižari u okviru Noći knjige:
  Laguna - 15%
  Geopoetika- 20%
  Clio - 20%
  Arhipelaga - 20%
  Leo commerc (Beograd)- 25%
  Publik praktikum - 25%
  Vulkan (Mono i manjana i Alnari) - 30%

  Količinski popust na kupovinu izdanja Nove knjige:
  Specijalno za ovu priliku na izdanja Nove knjige kupci kupovinom jednog naslova ostvaruju popust od 30%, kupovinom dva naslova 35% a kupovinom tri i više naslova 40%.

  Popusti od 50 % na kupovinu kompleta knjiga:
  Takođe, ovom prilikom posjetioci Gradskih knjižara će biti u mogućnosti da svoju biblioteku upotpune sljedećim kompeltima, i to kupujući ih na popustu od 50%: - Ivo Andrić - Fjodor M. Dostjevski - Danilo Kiš - Haled Hoseini - Elizabet Gilbert - Suzan Kolins - Helen Filding - Silvija Dej - Paulo Koeljo - Veronika Rot - Igra Prijestola (serijal knjiga)

  Besplatno učlanjene u Klub čitalaca Gradske knjižare:
  Pored popusta, kako bismo omogućili ljubiteljima knjige da uvijek imaju povlastice i povoljnosti prilikom kupovine, upravo 23. aprila za sve koji to budu željeli biće u prilici da se besplatno i bezuslovno učlane u Klub čitalaca Gradske knjižare.

   

  2015-04-noc-knjige-550x

 • Manifestacija „Dječiji mikrofon 2015“

  2015-04-djeciji-mikrofon-280x100Tradicionalna manifestacija „Dječiji mikrofon 2015“ održaće se u šoping centru „Mall of Montenegro“ u nedjelju 19. aprila, sa početkom u 12 časova.

   

  Posjetiocima manifestacije će svoj talenat, sveobuhvatnog muzičko – scenskog nastupa, predstaviti trenutno najuspješniji mališani sa naše muzičke scene, izvođenjem domaćih i inostranih hitova, dok će renomirani crnogorski muzičari uzvratiti pjevajući najveće dječje hitove.

   

  Pored naših talentovanih mališana, najavljeno je i učešće njihovih starijih kolega: Baneta Nedovića, Ivane Martinović, Anite Popović, Jelene Đorđević, Marka Prentića, Svetlane Raičković, Nine Žižić i Nine Petković.

   

  Organizator manifestacije je Škola za talente „UMS“.

   

  2015-04-djeciji-mikrofon-630x430

 • Radno vrijeme za dane Vaskrsa

  2014-04-vaskrs-280x100Za vrijeme vaskršnjih praznika šoping centar Mall of Montenegro biće otvoren do 18 časova 10.4. na Veliki petak, a neće radititi 12.4. na dan Vaskrs. 

   

  Tokom ostalih prazničnih dana Mall će biti otvoren za posjetioce u standardnim terminima.

   

  Megamarket Roda biće otvoren tokom cijelih praznika (petak, subota, ponedjeljak 7-22h, nedjelja 7-20h), a u ustaljenom vremenu radiće i pekara Sicilia.

  Želimo Vam ugodne praznične dane uz pregršt ljubavi i mira, a svim vjernicima koji slave ovaj praznik želimo srećan Vaskrs!

 • Izložba ručnih radova povodom Svjetskog dana Roma

  2015-04-svjetski-dan-roma-280x100Povodom obilježavanja Svjetskog dana Roma, Crveni krst Crne Gore organizuje izložbu ručnih radova žena romske populacije. Izložba će biti organizovana 7. Aprila, na prizemlju šoping centra Mall of Montenegro, u terminu od 11  do 16 časova.

   

  Pored ručnih radova, biće postavljena i izložba fotografija, koje prezentuju aktivnosti Crvenog krsta Crne Gore, usmjerene na unapređenje kvaliteta života pripadnika RAE populacije. Na izložbi će, pored volontera Crvenog krsta, biti prisutne i žene RAE populacije, članice Porodičnog centra.

   

  Tog dana, šoping centar Mall of Montenegro i igraonica Magic Land će ugostiti i svoje male drugare iz kampova na Koniku, a sjajnu zabavu, obećava dječiji animator Žarko Žabac.

 • Puzlijada i turnir u igri "Ne ljuti se čovječe"

  2015-04-puzlijada-280x100Ovog vikenda 04 – 05.aprila, na drugom spratu, šoping centra Mall of Montenegro, u terminu od 11 do 19 časova, održaće se takmičenje u slaganju slagalica i turnir u igri "Ne ljuti se čovječe“, koje tradicionalno organizuje Dječiji edukativni centar Pčelica.

   

  Cilj ove vikend manifestacije je podsticanje djece i roditelja da zajedničko slobodno vrijeme provedu što kvalitetnije i da djeca kroz igru uče, tako što razvijaju socijalne vještine i sklonost timskom radu, uz zajedničko pobjeđivanje i zajedničko prihvatanje poraza. Ove igre su još korisne, jer doprinose razvoju vještine komunikacije kod mališana i podstiču njihovu interakciju, pa samim tim imaju višestruki značaj za razvoj psiho-socijalnih sposobnosti djeteta.

   

  Bogat kulturno-umjetnički program i veliki izbor edukativnih i kreativnih radionica, kao i nagrade za naše male drugare, upotpuniće ovo divno druženje.

   

  U programu će učestvovati male zvjezdice: Lara Šćekić i Jovan Aleksić, a svojim nastupom obradovaće nas i učenici muzičke škole “Vasa Pavić”, zatim plesne škole: Jet Set, Bjuti, Diva i Matrix, ritmička grupa OŠ”Štampar Makarije”, drugari iz Kulturno edukativnog centra Zvjezdice, zatim kulturno umjetnička društva “Branko Božović” i „Stara Varoš“,  kao i Akademski centar „ISKRA“.

   

  Omiljeni učesnici, tradicionalno, su djeca iz centra ”1. jun” iz Podgorice koji su, za sve drugare, pripremili zanimljivu predstavu.

  Pozivamo mališane na igru, druženje i zabavu!

   

  2015-04-puzlijada-630x

 • Mall u akciji "Sat za planetu"

  2015-03-sat-za-planetu-280x100U subotu, 28. marta u 20:30h časova, Mall of Montenegro će na sat vremena isključiti neesencialno osvetljenje u svom objektu u znak podrške međunarodnoj akciji „Sat za planetu“ koju na globalnom nivou organizuje fondacija WWF (Svjetski fond za prirodu), radi podizanja svijesti o problemu klimatskih promjena.

   

  Akcija “Sat za planetu” (Earth Hour) je međunarodna inicijativa nastala 2007. godine u Sidneju.

   

  U akciji učestvovuju milioni ljudi širom svijeta, u čak 7 000 gradova iz 162 zemlje, koji simbolično gase svjetla kako bi pružili podršku očuvanju planete.

   

   

   

  2015-03-sat-za-planetu-630

 • U subotu, 28. marta Teddy Bear Hospital u Mall-u

  2015-03-teddy-bear-280x100Šoping centar Mall of Montenegro u saradnji sa Urban Kids-om i MoMSIC Montenegro, u subotu, 28. marta, na drugom spratu, sa početkom u 10 časova, realizovaće projekat "Teddy Bear Hospital".

   

  Cilj projekta, koji je zamišljen kao zabavna manifestacija za djecu, jeste da najmlađe pacijente oslobodimo straha bijelog mantila i intervencija koje se pružaju u ambulantama naših ljekara i da kroz interakciju sa njima vršimo pregled plišanih medvjedića (dajemo injekcije, stavljamo zavoje I flastere, pregledamo „zubiće”, oči... ). 

   

  Dodatni cilj je edukacija i uključivanje roditelja i vaspitača u proces prevazilaženja straha kod djece, od raznih medicinskih intervencija.

   

  Prijatelji manifestacije, koji su podržali i uzeli učešće u ovom projektu, su ordinacije: Pedijatrijska ordinacija "Doktorica Mica", Stomatološka poliklinika "Dental Protection"  u saradnji sa "Curaprox Montenegro" i Specijalistička očna ordinacija "Dr Jovović " .

  Radionice će se realizovati kroz igru i zamjenu uloga, pri čemu će se djeca uključiti u realizaciju, kao neko ko objašnjava probleme sa kojima su suočene njihove omiljene lutke.  Ljekari obavljaju  komunikaciju sa djecom, a „mali bolesnici“ su medvjedići .

  Vaspitači se uključuju kao medicinske sestre, u smislu da uvode djecu u ambulante i održavaju red u improvizovanim čekaonicama. Svako dijete u ambulantu uvodi medvedića ili igračku koju je sam izabrao i iznosi njegov problem, koji je sam izmislio .

  Ljekari dijagnostikuje zdravstveni problem i predlažu mjere za rješavanje problema, uz stetoskope, mjerače krvnog pritiska, recepte, špriceve, komadiće vate, zavoje, flastere, štapiće za grlo, sa kojima će zajedno sa mališanima zbrinjavati ‘’bolesne’’ igračke.

   

   

  2015-03-teddy-bear-630

   

  Pozivamo Vas da prisustvujete projektu i da zajedno uljepšamo dan mališanima, a ujedno, makar djelimično, postignemo naš cilj – prevazilaženje straha od bijelog mantila.

 • Studenti Stomatološkog fakulteta i Curaprox u petak u Mall-u

  2015-03-curaprox-280x100Mjesec oralnog zdravlja postoji da nas podsjeti na značaj oralnog zdravlja i na to kako ono utiče na mnogobrojne stvari koje obavljamo i u kojima uživamo u svakodnevnom životu.

   

  U šoping centru Mall of Montenegro, u petak, 27.marta u terminu od 11 do 16 časova, studenti stomatologije će pružati sve potrebne informacije o zaštiti zuba i usta tokom čitavog života, od djetinjstva do odraslog doba.

   

  I ove godine će Curaprox obezbjediti četkice za pranje zuba, za sve koji posjete štand stomatološkog fakulteta u šoping centaru Mall of Montenegro.

   

  2015-03-curaprox-630x

 • Sajam vina, pršute, sira, meda i maslina "Ukusi tradicije"

  2015-03-ukusi-tradicije-280x100U šoping centru Mall of Montenegro, a u organizaciji kompanije Đoković d.o.o., 21. i 22. marta bićete u prilici da degustirate i kupite naše tradicionalne proizvode.

   

  Cjelodnevni vikend sajam vina, pršute sira, meda i maslina "Ukusi tradicije", ima za cilj da građanima prenese duh starih vremena i predstavi proizvode nastale na tradicionalan način.

   

  Očekuje se učešće oko 30 izlagača koji će ovom prilikom predstaviti najbolje iz svoje ponude vina, sireva, pršute, te jedan broj proizvođača meda i maslina, kao i gazdinstava koja se bave proizvodnjom rakije.

   

  Na sajmu će svoj rad predstaviti i pčelarska škola iz Andrijevice, jedina te vrste u Crnoj Gori, pa zainteresovani pčelari mogu dobiti korisne informacije o proizvodima od meda.

   

  Manifestacija ima regionalni karakter, s obzirom na to da će se među učesnicima naći i izlagači iz Srbije, Bosne i Hercegovine, te Hrvatske i Makedonije, ali I jedan broj ino proizvođača po tradicionalnim recepturama.

   

  Posjetioci će biti u prilici da degustiraju i po posebnim uslovima kupe neki od proizvoda, kao što su domaći sirevi, džem, kompot i drugi, a sve pripremano po recepturama naših baka.

   

  2015-03-ukusi-tradicije-630x

 • Audicija za nova TV lica UMS škole za talente

  2015-03-ums-280x100UMS škola za talente organizuje audiciju za nova tv lica 15. marta u 18 časova na II spratu, u šoping centru Mall of Montenegro. Za djecu uzrasta od 6 do 14 godina pruža se prilika da kroz obuku u specijalizovanoj školi novinarstva postanu autori i voditelji dječijih i tinejdžerskih  tv emisija.

   

  Kao što je svima dobro poznato, UMS uređuje dječiji program na TV Pink M, odnosno emisiju City Kids i na TV 777, emisije Na rolerima i Dječiji bulevar.

   

  Dobrodošli u UMS-ov kreativni tim.

   

  Nedelja, 15.mart 2015.godine u 18h, ii sprat, šoping centar Mall of Montenegro

   

  2015-03-ums-630x

 • Sajam starih zanata, 14-15.03. od 09 do 20h

  2015-03-sajam-zanata-280x100Narednog vikenda 14 -15.marta, u šoping centru Mall of Montenegro posjetioci će biti u prilici da uživaju u prezentaciji radova starih zanata. Na manifestaciju pod nazivom “Stari zanati za nove mogućnosti”, u organizaciji kompanije Đoković učestvovaće oko pedeset izlagača iz zemlje i regiona, a posjetioci će moći da pogledaju kako se na tradicionalan način izrađuje crnogorska nošnja, duborez u drvetu, namještaj  od pruća, radove maslinara, ručno oslikan komadni namještaj, nakit i brojne druge predmete iz oblasti starih zanata i domaće radinosti.

   

  Cilj organizatora je unapređenje starih zanata, čuvanje od zaborava ovih drevnih vještina, ali i smjernica onima kojima bi ovi zanati mogli biti životno opredjeljenje.

   

  Izlagači će prezentovati svoje radove od 9 do 20 časova, oba dana vikenda.

   

  2015-03-sajam-zanata-630x

   

   

 • Autorsko veče Miroslava Jovanovića Timotijeva u galeriji Modigliani

  2015-03-avece-timotijeva-280x100Autorsko veče Miroslava Jovanovića Timotijeva, pjesnika, esejiste, kolumniste i književnog kritičara, održaće se u šoping centru Mall of Montenegro u galeriji Modigliani, u četvrtak 12.marta, sa početkom u 18 i 30 časova. Na članskoj karti književne zajednice “Vladimir Mijušković” iz Nikšića piše: “Pjesnik Miroslav Jovanović, po zanimanju učenik”. I nakon 45 godina druženja sa poezijom Jovanović, sa ponosom ističe da do danas nije promijenio zanimanje, makar u poeziji, i da je i dalje učenik. Izašao je, kako kaže, “iz književnog šinjela” Branka Janjuševića, koji je i njemu, ali i ostalim kolegama, bio putokaz šta treba čitati i kako treba braniti stvaralaštvo od sebe. Timotijev priznaje da ima utisak da nigdje drugo ne bi bio pjesnik, da svoje početke nije vezao za boemski, književni Nikšić u kome je jedino moglo da se desi to, da “trunka metafizike” u njemu proradi i mala poetska tajna oživi.

  Dobitnik je mnogobrojnih književnih nagrada u Sarajevu, Beogradu i šire, a izdao je zbirke pjesama za djecu I mlade: Plamteće saće, Opet lože oblake, Vječnost i druge čežnje, Pustoš još pjeva, Autopsija sjenke, Papirne lađe i mnoge druge.

  Njegove stihove će govoriti njegova supruga Milica M. Vukmanović, pjesnikinja, čije su knige poezije: Sveti grijeh, Itija, Plač vinskog mjeseca, prevođene na više jezika, a zastupljena je u više antologija. Dobitnik je brojnih nagrada za poeziju.

  Nikola Karadžić će ovo lijepo poetsko veče, dodatno oplemeniti zvucima gitare.

   

  2015-03-avece-timotijeva-630x

 • Kviz za djecu: Ja prošetah Crnom Gorom

  2015-03-kviz-280x100U subotu, 7.marta, od 10-14h biće održan  kviz znanja o našoj zemlji pod nazivom “Ja prošetah Crnom Gorom”. Kviz je zabavnog i edukativnog karaktera, a učestvovaće  ucenici OŠ.”Štampar Makarije” iz Podgorice, OŠ”Drago Milovic” iz Tivta, OŠ”Božidar Vuković Podgoricanin”, zatim OŠ”M.M.Burzan“.

   

  Pitanja o istorijskoj, kulturnoj i geografskoj baštini naše zemlje, biljnom i životinjskom svijetu, bice pripremljena iz njihovih školskih udžbenika, a obuhvataće gradivo do 6.razreda osnovne škole.

   

  Osim kviza, posjetioce i učesnike očekuju i edukativne radionice za djecu Turističke organizacije Glavnog grada, koja je i pokrovitelj ove manifestacije, zatim učenika iz Tivta, balonarskog kluba…. Drugari koji se budu družili sa nama imaće mogucnost da učestvuju u brojnim zabavnim igrama za djecu.

  Bogat kulturno umjetnički program obogaćen moderanim plesom kluba Jet Set iz Podgorice, ali i tradicionalnim folklornim igarama KUD-a Stara Varoš, KUD-a Tuzi i KUD-a Željezničar. Učenici JU Resursni centar “1.jun” pripremili su nam predstavu, a učenici II-4 OŠ”Drago Milovic” iz Tivta, nastup za naše posjetioce.

   

  Pozivamo sve da nam se pridruže 7.marta,  na II spratu u šoping centru Mall of Montenegro od 10-14 časova.

   

  LINO, Bowling Club Strike i NEXT  pripremili su poklone za učesnike kviza.

   

  2015-03-kviz-630x

 • Osmomartovski sajam u Mall-u

  2015-03-8mart-280x100Za sve koji planiraju da originalnim poklonom iznenade svoje drage dame,  šoping centar Mall of Montenegro u saradnji sa firmom Đoković d.o.o. organizuje dvodnevnu manifestaciju  „Poklanjamo damama“ , 07-08.03., sa početkom od 09 časova.

   

  Manifestacija će okupiti više od trideset izlagača iz različitih oblasti, pa ćete biti u prilici da na štandovima pronađete suvenire, unikatni nakit, pletiva, umjetničke radove, cvjetne aranžmane, kao i kulinarske poslastice i proizvode od čokolade.

   

  Svoje radove će na sajmu izložiti i djeca iz Centra „1. jun“, čija kreativnost će Vas impresionirati.

   

  Ovo će biti i dani dobre trgovine u Mall-u, jer brojni popusti obećavaju odličan šoping.

   

  Pozivamo Vas da uživate u raznovrsnoj ponudi i odaberete pravi poklon za svoju ljepšu polovinu.

   

  2015-03-8mart-630x

 • Izložba dječijih radova u susret 8. martu

  2015-03-crvenikrst-izlozba-280x100Crveni krst Crne Gore je pripremio niz aktivnosti za žene i djecu romske populacije, u cilju obilježavanja predstojećeg Dana žena, 8. marta.

  U susret ovom prazniku, Crveni krst Crne Gore će u četvrtak, 5. marta organizovati i jednodnevni izlet na Cetinje, za RE žene, redovne posjetiteljke radionica Porodičnog centra, koje će biti u prilici da posjete Narodni muzej Crne Gore u Prijestonici, ali i da se upoznaju sa radom Mladih Prijestonice Cetinje.

   

  Osim toga, djeca RE populacije iz Kampova Konik, koja redovno pohađaju nastavu u otvorenim dječijim igraonicama Crvenog krsta, napraviće u petak, 6. marta, izložbu svojih radova u šoping centru Mall of Montenegro. Djeca, čiji će radovi biti izloženi na prizemlju Mall-a od 10 časova, imaće priliku da predstave svoje radove, a posjetioci će moći da doniraju simboličan iznos, kako bi djeca od doniranog novca, obradovala svoje majke poklonom za 8.mart.

   

  Tim povodom pozivamo vas da propratite izložbu dječijih radova.

   

  2015-03-crvenikrst-izlozba-630x

 • Dječije igre bez granica u nedjelju, 1. marta

  2015-02-djecije-igre-bez-granica-280x100U nedelju, 1. marta sa početkom u 11 časova, u šoping centru Mall of Montenegro, očekuju nas Dječije igre bez granica. Organizator ove manifestacije je fitnes club Soko gym, čiji instruktori su našim malim učesnicima pripremili niz zanimljivih i poučnih igara. Svoju spretnost će pokazati mališani iz školica sporta: Soko gym, Olimpija, Smart-gym i N-Fair Play i to u trci u džakovima, cetvoronoškom hodu, džinovskim stopama i mnogim drugim igrama.

   

  Naravno, takmičenju se mogu priključiti i svi mališani, koji posjete Mall tog dana.

   

  S obzirom da je neophodno da se djeca aktiviraju vikendom, jer je poznato da mnogo vremena provode sjedeći i bez aktivnosti, koncepti koji objedinjuju učenje, igru i druženje su više nego dobrodošli. Ovakve manifestacije pomažu, kako razvoju motoričkih, tako i intelektualnih sposobnosti .

  Male sportiste, na kraju takmičenja, očekuju slatki paketići.

   

  2015-02-djecije-igre-bez-granica-630x

 • Održan turnir u sklapanju Rubikove kocke

  2015-02-rubikova-kocka-280x100Prošlogodišnji pobjednik turnira u sklapanju Rubikove kocke Milan Bujošević, učenik VI razreda OŠ ”Maksim Gorki” iz Podgorice, oborio je sopstveni rekord u slaganju Rubikove kocke i pobijedio i na ovogodišnjem turniru, sa novim rekodom od 1minuta, 2 sekunde i 77 stotinki.

   

  Drugoplasirani na ovom takmičenja je Nikola Lukić, a trećeplasirani Đorđe Asanović.

   

  Takmičenje je organizovalo  Udruženje Pčelica, a uz podršku kompanija Vadaviro, Cosmetics, ZIAJA i Crnagoracoop, koje su učesnicima obezbijedile poklone.

   

   

   

  2015-02-rubikova-kocka-630

 • Dani zdrave hrane i 3. džudo festival

  2015-02-dani-zdrave-hrane-280x100Šoping centar Mall of Montenegro je pripremio za svoje posjetioce prestojećeg vikenda, niz korisnih i zanimljivih manifestacija.
   
  Očekuje nas već afirmisana, vikend manifestacija "Dani zdrave hrane", koja će i ovog puta biti u organizaciji kompanije Đokovic. Svoju bogatu ponudu predstaviće nekoliko domaćih udruženja proizvođača, zatim uvoznici i distributeri zdrave hrane, kao i organizacije koje se bave programima zdrave ishrane, pa će manifestacija objediniti, tridesetak izlagača iz oblasti organske proizvodnje hrane, meda, maslina, žitarica, bezglutenskih proizvoda, zatim  mliječnih i drugih proizvoda.
   
  Posjetioci će biti u prilici da degustiraju izložene proizvode, da čuju preporuke o pravilnoj ishrani, te da uz sajamske povoljnosti kupe neke od proizvoda, koji se ne mogu pronaći u našim trgovinama.
   
  Manifestacija ima i humanitarni karakter, pa će izlagači ovom prilikom, pakete iz svoje ponude zdravih proizvoda, pokloniti djeci iz JU Centar za djecu i mlade  “1. Jun”, koji će ovom prilikom posjetiti Mall.
   
  Cilj manifestacije je da se lokalnom tržištu predstavi široka paleta domaćih zdravih proizvoda,  kao i uvoznici ove kategorije proizvoda, te da se ukaže na značaj zdrave ishrane.
   
  U svrhu promocije zdravih stilove života, u nedelju sa početkom u 10 časova, na drugom spratu Mall-a, očekuje nas ekipno takmičenje u džudou za djecu.

   

  2015-02-dani-zdrave-hrane-630

 • Plesni performans: "Plesom protiv nasilja"

  2015-02-plesom-protiv-nasilja-280x100rNVO Ženska alijansa za razvoj iz Nikšića organizuje plesni performans povodom obilježavanja međunarodne kampanje „1 Milijarda pleše protiv nasilja nad ženama“, na trgu ispred šoping centra Mall of Montenegro.

   

  U okviru ove kampanje, koja se obilježava svake godine, širom svijeta, isključivo 14. februara, grupe koje se zalažu protiv nasilja u porodici, zajedno sa zaintresovanim građanima, plesom izražavaju protest protiv svih oblika nasilja nad ženama i djevojčicama.

   

  Plesni performans će se održati 14. februara u 13 časova, na trgu ispred Mall-a.

 • Rezultati nagradne igre "Otključaj vikend za dvoje"

  2015-02-vikend-za-dvoje-280x100rPovodom predstojećeg Dana zaljubljenih šoping centar Mall of Montenegro organizovao je nagradnu igru "Otključaj vikend za dvoje".

   

  Svi posjetioci našeg šoping centra su imali priliku da otkupe ključe na info pultu Mall-a, što je bio dovoljan uslov za učešće u ovoj nagradnoj igri i osvoje wellness vikend u hotelu Princess u Baru ili da uživaju u romantičnoj večeri u restoranu Sicilija.

   

   

  Nagradna igra je završena juče, 12. februara i u 17h smo izvukli srećne dobitnike naše nagradne igre.

   

  Vikend za dvoje u hotelu Princess u Baru je dobila Julija Šimun.
  Večeru za dvoje u restoranu Sicilija je dobio Aleksandar Maliković.

   

  Dobitnicima čestitamo, a svima ostalima se zahvaljujemo na učešću i najavljujemo vrlo uskoro nove nagradne igre i priliku da osvojite zanimljive nagrade.

 • NOVO: Šarene radionice

  2015-02-sarene-radionice-280x100Šarene radionice – besplatne i dostupne svima!

   

  Radionice u trajanju od 4 sata su mogućnost da pokažete svoju kreativnost, spremnost za saradnju sa drugarima, druženje i igru.

   

  Pozivamo vas da nam se pridružite u subotu, 14. februara u 10 časova, na prvom spratu šoping centra Mall of Montenegro.

   

   

  Nisu potrebne prijave, ponesite samo dobro raspoloženje i osmijeh, a pravićemo kolaže, nakit, crteže, a Ziaja nagrađuje kreativne drugare.

   

  2015-02-sarene-radionice-630

   

   

 • Dan za dar, 14-15.02.2015.

  2015-02-dan-za-dar-280x100Šoping centar Mall of Montenegro, u susret Danu zaljubljenih, organizuje vikend sajam Dan za dar, u saradnji sa firmom Đoković. Manifestacija će okupiti više od trideset izlagača iz različitih oblasti, od suvenira, unikatnog nakita, umjetničkih radova, cvjetnih aranžmana, do proizvoda od čokolade.

  Na ovaj poseban dan, 14. februara, sa početkom u 12 časova, poklanjamo našim posjetiocima sjajne koreografije tri plesna kluba: Matrix, Stage i Jet Set, koji će svoje tačke izvesti na sva tri sprata Mall-a. Naravno, rado ce prihvatiti da im se pridružite, ukoliko želite.

  Pored bogate sajamske ponude, popusti u svim radnjama u Mall-u će Vam olakšali izbor prigodnog poklona za dragu osobu.

  Pozivamo Vas da uživate u zabavi, druženju, raznovrsnoj ponudi i popustima u Mall-u.

   

  2015-02-dan-za-dar-630x

   

   

 • Nagradna igra "Otključaj vikend za dvoje"

  2015-02-vikend-za-dvoje-280x100Šoping centar Mall of Montenegro povodom Dana Zaljubljenih 14.02., priprema svojim posjetiocima niz zanimljivih događaja.

   

  Između ostalog, zaljubljeni imaju priliku da u našoj nagradnoj igri „Otključaj vikend za dvoje“  osvoje wellness vikend u hotelu Princess u Baru ili da uživaju u romantičnoj večeri u restoranu Sicilija.

   

  Posjetoci će moći da kupe ključ na info pultu Mall-a i time budu potencijalni dobitnici nagradne igre.

   

  Nagradna igra traje do 12.februara, kada ćemo u 17 časova saznati, ko su vlasnici čarobnih ključeva, odnosno dobitnici naših nagrada.

   

  2015-02-vikend-za-dvoje-630x

 • Radno vrijeme za dane novogodišnjih praznika

  2014-12-ng2015-280x100U vrijeme novogodišnjih praznika šoping centar Mall of Montenegro radiće 31.1.2014. i 6.1.2015. od 9:00 do 18:00 časova.

   

  Neradni dani su 1.1.2015. i 7.1.2015. dok će ostalim danima Mall raditi po ustaljenom radnom vremenu.

   

  Svim našim posjetiocima, klijentima i partnerima želimo srećne nastupajuće Novogodišnje i Božićne praznike i sve najbolje u Novoj 2015. godini.

   

 • Novogodišnje čarolije, 29.12.2014. od 17h - 21h

  2014-12-carolije-280x100Udruženje Pčelica organizuje Novogodišnje čarolije, u šoping centru Mall of Montenegro, na II spratu, sa početkom u 17 časova.

   

  Novogodišnje igrarije počeće projekcijom crtanog filma o Deda Mrazu, nakon čega će uslijediti pravljenje ukrasa za jelku i takmičarske igre za djecu i roditelje. Jelku dekorišemo ukrasima, koje su djeca izradila i proizvodima kompanije Klikovac, koja nagrađuje naše mališane.

   

  Pored toga, čekaju Vas i Biobella poklončići, ali i vrijedni vaučeri za trgovinu u Kids Land radnjama.

   

  Djeci ce poklone dijeliti Djeda Mraz, koji nam dolazi sa svojom djevojkom Mrazicom.

   

  Pozivamo vas na puno igre, zabave i druženja u susret Novoj godini!!!

   

  Program druženja:

   

  17h - 18h Novogodišnji mini-bioskop,

  18h - 20h Takmičenja za djecu i roditelje ( trke na 3 noge, vruće stolice, trke jajima, pronađi paketic u Mall-u, otkrij zamišljeni predmet, trke kolica, ples balonima...),

  18h - 20h Kreativne radionice, izrade ukrasa za jelku i čestitke za Djeda Mraza,

  19h - 20h Kićenje jelke i druženje sa Djeda Mrazom,

  20h - 21h Žurka!!!!!!

   

  2014-12-carolije-640

 • Beba Mrazić, 27.12.2014.

  2014-12-beba-mrazic-280x100Sjajna manifestacija „Beba Mrazić“, u organizaciji UMS-a, održaće se u subotu 27.decembra, sa početkom u 10 časova, na drugom spratu Mall-a.

   

  Bogat muzički i revijalni program, animatorske tačke, modna revija, glumački skečevi i plesni performansi će vas sigurno ostaviti bez daha!

  Deda Mraz dolazi svake Nove godine, a kako izgledaju njegovi mali pomoćnici „Beba Mrazići“, djeca uzrasta do dvije godine, vidjećete u takmičarskom dijelu „Bal pod maskama“.

   

  Gosti manifestacije su: Maša Vujadinović i Katarina Radulović, a za publiku su spremili zanimljive muzičke igrice.

   

  UMS manekeni, uzrasta do deset godina, će predstaviti kolekciju butika Kids Land.

   

  Pozivamo sve Bebe Mraziće da nam se kostimirani pridruže na velikoj novogodišnjoj zabavi u Mall-u.

   

  2014-12-beba-mrazic

 • Coca-Cola Karavan dobre volje

  2014-12-karavan-coca-cola-280x100Da li ste spremni da pokažete humanost i osjetite radost darivanja uoči predstojećih praznika?

   

  Coca-Cola Karavan dobre volje i ove godine je u akciji, u šoping centru Mall of Montenegro 27. i 28. 12. 2014.

   

  Ovog vikenda prikupljaćemo igračke i knjige za djecu sa smetnjama u razvoju iz četiri udruženja sa teritorije Podgorice: NVU „Staze“, Udruženje roditelja djece sa teškoćama u razvoju, Prvo udruženje roditelja djece i omladine sa posebnim potrebama i Udruženje „Pružite nam šansu“.

   

  Hajde da zajedno damo doprinos da djeca sa smetnjama u razvoju u što boljoj atmosferi dočekaju predstojeće praznike! Uz finansijske donacije koje obezbjeđuje kompanija Coca-Cola Hellenic, vaše poklone i osmjehe nadamo se da ćemo u tome i uspjeti.

   

  Pridružite nam se – potražite naše šarene kutije za darivanje u vašem omiljenom tržnom centru!

   

  2014-12-karavan-coca-cola-630x

 • Zimska čarolija

  2014-12-zimska-carolija-280x100U šoping centru Mall of Montenegro u nedelju 21. decembra, na drugom spratu, sa početkom u 10 časova, vrtići Maša, Kockica, Kućica i privatna predškolska ustanova „Čarli Čaplin“ organizuju za Vas Zimsku čaroliju!

   

  Cjelodnevna mainfestacija protkana igrom, druženjem i plesom je humanitarnog karaktera i ima za cilj da se prodajom dječjih radova prikupe sredstva pomoću kojih će se kupiti novi inhalatori, onima kojima su najpotrebniji, a to je ustanova, Institut za bolesti djece iz Podgorice.

   

  Organizatori nam pripremaju i nagradnu igru, da bi nam ovaj dan ljubavi, smijeha i darivanja, protekao u znaku poklona.

   

  Gosti manifestacije su: Kulturni Centar Bjuti Podgorica , škola folklora Branko Božović, plesni klub „Matrix“, plesni klub Jet Set, folklorni ansambl osnovne škole "Dr Dragiša Ivanović" i brojni solisti, kao i nastupi djece iz vrtića organizatora manifestacije.

   

  A najljepše iznenađenje je svakako Deda Mraz, koji će se družiti sa našim mališanima u Mall-u, u intervalu od 13 do 18 časova.

   

  Posjetite Mall of Montenegro u nedelju, da podržimo zajedno ovu humanu akciju, kako bi prikupili što više sredstava za mališane koji se liječe u Institutu za bolesti djece!

   

  Program sa satnicom:

   

  Predstava vrtića Kockica od 10:00h do 11:00h,

  Gosti solisti od 11:00h do 11:30h,

  Predstava vrtića Čarli Čaplin od 11:30h do 12:30h,

  Gosti solisti od 12:30h do 13:00h

  Predstava vrtića Kućica od 13:00h do 14:00h

  Plesna škola Matrix od 14:15h do 15:00h

  Plesna škola Jet Set od 15:00h do 16:00h

  Predstava vrtića Maša od 16:00h do 17:30h

  KUD Branko Božović od 17:30h do 18:00h

  Plesna škola Steps od 18:00h do 18:30h

  KUD Dragiša Ivanović od 18:30h do 19:00h

  Plesna škola Beauty od 19:00h do 20:00h

   

  2014-12-zimska-carolija-630x

   

 • II Džudo festival za djecu

  2014-12-dzudo-festival-280x100

   

  U subotu 20.decembra na drugom spratu, sa početkom u 10 časova, očekuje nas II Džudo festival za djecu, ekipno takmičenje u kategorijama poletaraca i pionira.

   

  Učesnici su: džudo klubovi "Gorica", "Milenijum", "Kipa" i "Fajter"iz Podgorice, zatim džudo klub "Tivat" iz Tivta i džudo klub "Onogošt" iz Nikšića.

 • Novogodišnji poklon bazar, 19.- 21.12.2014.

  2014-12-ng-poklon-bazar-280x100Novogodišnji i Božićni praznici su na pragu, a darivanje je jedan od najljepših običaja predstojećih praznika. U tom duhu, narednog vikenda 19. - 21.decembra, u šoping centru Mall of Montenegro posjetici će biti u prilici da posjete Novogodišnji poklon bazar.

   

  Organizator sajma, kompanija Đokovic se i ovog puta potrudila da posjetiocima Mall-a prezentuje ponudu preko 50 izlagača, na čijim štandovima ćete moći da kupite: suvenire, umjetnine, ručno rađene predmete, poslalstice, igračke i još mnogo toga.

   

  Posjetite Novogodišnji poklon bazar i obradujte svoje najbliže.

   

  2014-12-ng-poklon-bazar-630x

 • Rezultati nagradne igre "Kupuj i putuj"

  2014-12-kupuj-putuj-280x100U našoj nagradnoj igri "Kupuj i putuj", organizovanoj povodom rođendana šoping centra Mall of Montenegro, posjetioci i kupci su imali priliku da osvoje vrijedne nagrade, koje smo obezbijedili u saradnji sa našim dragim partnerima.

   

  Sa svakom kupovinom u iznosu od minumum 10 eura u označenim objektima u Mall-u, posjetioci su imali mogućnost da sakupljaju stikere i da osvoje neku od brojnih nagrada koje su naši zakupci obezbijedili.

  Nagradna igra je završena 11.12.2014., a za učešće je bilo potrebno sakupiti 6 stikera, zalijepiti ih na kupon, uz navođenje kontakt podataka. 

   

  Imena nagrađenih u nagradnoj igri "Kupuj i putuj"

   

  1. Filip Veličković, Put u Istanbul za dvije osobe (nagrađuje: Mall of Montenegro)

  2. Balša - Gordana Vučelić , Nada Mučibabić, 2 vaučera po 250 eura (nagrađuje: Roda market)

  3. Slavko Hrvačević, Jelena Gudelj, Zorka Ostojić, David Garić, 4 vaučera po 50 eura, (nagrađuje: Mil-pop) 

  4. Aleksandra Bugarin, Bogdan Brajković, 2 vaučera po 50 eura, (nagrađuje: Beko)
  5. Damjan Senić, Todor Brajković, Silvija Mitrić, Milanka Živković, Tijana Ivanović, Jovan Pejić, Mateja Jovanović, Snežana Ivanović, Slavica Samardžić, Nataša Gašić, 10 poklon paketa za dame, (nagrađuje: Cosmetics)

  6. Ljubiša Jovanović, vaučer od 35 eura, (nagrađuje: Stylos)
  7. Gorica Grebović, Milena Andrijević, Valentina Jovanović, 3 vaučera po 30 eura, (nagrađuje: Kids land)
  8. Milodarka Pavićević, ženska torba, (nagrađuje: Diva)
  9. Jelena Ivanović, 1 vaučer od 100 eura, (nagrađuje: Legend)
  10. Marko Racković, slika u vrijednosti 150 eura, (nagrađuje: Galerija Modigliani)
  11. Darko Raičković, vaučer od 20 eura, (nagrađuje: George and friends)
  12. Vesna Senić, vaučer od 30 eura, (nagrađuje: GPS Centar)
  13. Branka Vukašinović, Srna Stanišić, 2 vaučera po 50 eura, (nagrađuje: Navigare)
  14. Nikola Ivanović, vaučer 50 eura, (nagrađuje: Junior)

   

  Nagradni vaučeri se mogu podići uz ličnu kartu na Info pultu od četvrtka, 18.12.2014. od 17h do 21 h.

   

  2014-12-kupuj-putuj

   

 • Dječji sajam, 13. - 14.12.2014.

  2014-12-djeciji-sajam-280x100Ovog vikenda u šoping centru Mall of Montenegro održaće se Dječji sajam, sa početkom u 10 časova.

   

  Predviđeno je učešče izlagača uvoznika dječije garderobe i opreme za novorođenčad, uvoznika konditorskih proizvoda, kozmetike za djecu, zatim programa dekoracije za dječije zabave i naravno, igračaka. Svoju ponudu dječje zimske opreme predstaviće svima dobro poznata, firma Intersport. Osim prodajnog dijela, organizator se i ovog puta potrudio da dio manifestacije posveti i edukativnom programu za djecu, a posebnu pažnju posjetiocima će skrenuti radovi Udruženja djece sa posebnim potrebama.

   

  Organizator događaja je firma Đoković, u saradnji sa šoping centrom Mall of Montenegro i plesnom školom Matrix, koja proslavlja 15 godina uspješnog rada, pa će tom prilikom, u subotu u 17 časova, na II spratu, sve posjetioce obradovati sjajnim plesnim koreografijama.

   

  Organizatori Dječjeg sajma žele priustiti posjetiocima vikend ispunjen druženjem, zabavom, a prije svega ugodnim trenucima, provedenim u vašem i našem Mall-u.

   

  2014-12-djeciji-sajam-640x

 • Violeta porodični dan

  2014-12-violeta-280x100Mall of Montenegro Vam i ovog vikenda poklanja pregršt zabave, druženja i nagrada!

   

  U subotu 06.decembra Dječji edukativni centar Pčelica organizuje na drugom spratu Mall-a, sa početkom u 10 časova, manifestaciju Violeta porodični dan.

   

  Kao što ste već navikli, očekuje Vas takmičenje beba hodalica, trke tata u mijenjanju pelena, vidjećemo i koja bebica će najbrže prenijeti lopitcu, sa jednog kraja staze na drugi.

   

  Za posjetioce ce biti upriličen cjelodnevni kulturno zabavni program, kreativne i edukativne igre za malo starije mališane, koji će biti u prilici da pokažu svoj recitatorski talenat, ali i trku na tri noge... 

   

  Svima bitna edukativna radionica o oralnoj higijeni sa Curaprox-om i studentima stomatološkog fakulteta, će nam na kratko skrenuti pažnju na izuzetnu važnost ove teme. 

   

  A naš dragi gost za igru i druženje je naravno, Deda Mraz, koga svi mališani sa nestrpljenjem očekuju!

   

  Dođite u Mall da se družimo i igramo zajedno!

   

  2014-12-violeta

 • VI FITNES FESTIVAL

  2014-11-fitness-festival-280x100Tradicionalno, u šoping centru Mall of Montenegro, ovog vikenda 29. I 30. novembra održaće se VI Fitnes festival u organizaciji Fitnes kluba Soko gym.

   

  „Budi fit, budi zdrav“ je slogan kojim pozivamo sve posjetioce Mall-a da se pridruže festivalu vježbanja, zabave, igre, pod stručnim vođstvom vrhunskih fitnes instruktora iz Crne Gore I inostranstva.  Očekuju ih sjajni treninzi, a uslov za učešće je, naravno, samo dobra volja. Sponzori su pripremili mnoštvo nagrada za one koji odrade najveći broj treninga, a Fitnes klub Soko gym svima koji odrade neki trening poklanja 10% popusta na mjesečnu članarinu u decembru.

   

  Svečani dio manifestacije je u subotu sa početkom u 19 časova.

   

  Moramo naglasiti da festival nije namijenjen samo aktivnim sportistima, vec i rekreativcima, djeci, mamama, tatama, bakama i dekama, svima koji vole sport, zabavu I relaksaciju u dobrom društvu. Bogat dvodnevni fitnes program vam nudi priliku da pronađete adekvatan vid rekreacije za sebe, da osvojite neku od nagrada i da uživate u vikendu, koji je pred nama.

   

  Sjajan provod obje večeri festivala, obećava Zumba party!  Čekamo Vas!

   

  PROGRAM FESTIVALA za subotu, 29.11.2014. 

  PROGRAM FESTIVALA za nedjelju, 30.11.2014.

   

   

  2014-11-fitness-festival-640

   

   

 • Zimski sajam i Puzlijada 2014

  2014-11-zimski-sajam-280x100Ovog vikenda, 22. i 23. novembra, u šoping centru Mall of Montenegro, očekuje vas, drugu godinu za redom, manifestacija "Zimski sajam", u organizaciji kompanije Đoković. Ova manifestacija je koncipirana kroz sintezu zimske turističke ponude Crne Gore, ponude regionalnih zimskih centara, kao i učešća sportskih društava, koja će pažnju posjetilaca privuci prezentacijom zimskih aktivnosti, te predstavljanjem novina u ponudi zimske opreme. Ekstremne sportove i ljepote crnogorskih planinana prikazaće organizacija Riders.me, kroz video materijal koji su pripremili za ovu priliku.

   

  Ljubitelji zimskih sportova, na sajmu će pronaći sve što im je potrebno za uživanje na snijegu, pocev od bogate ponude ski opreme, preko usluga ski servisa, zatim bice u mogućnosti da iskoriste brojne sajamske popuste na štandovima i mogućnost razmjene korišćene opreme, a ovo je i prilika da se na jednom mjestu dobiju sve informacije o aktuelnim zimskim aranžmanima i ponudama ovih centara za božićne i novogodišnje praznike.

    

  Ni ovog vikenda, šoping centar nije zaboravio na svoje najmlađe posjetioce, pa ih u subotu 22.novembra, na drugom spratu Mall-a, sa pocetkom u 11 časova, očekuje „Žuta puzlijada“, tradicionalno takmičenje u slaganju puzzli, u organizaciji Edukativnog centa „Pčelica“. Poznato je da ovaj vid igre i druženja ima višestruki značaj za psiho – fizički razvoj djece, a ovo je i prilika da na zabavan način osvoje vrijedne nagrade i slatke poklone. U prvom dijelu manifestacije učestvuje preko 100 mališana uzrasta od 3 do 13 godina, a njihovi malo stariji drugari imaju priliku da se bore za nagrade od 16 časova. U 13 časova je kviz „Upoznajmo Crnu Goru“, a nakon toga kulturno – zabavni program.

   

  Dobrodošli na drugi Zimski sajam i Žutu puzlijadu u Mall of Montenegro.

   

  2014-11-zimski-sajam-640x430

   

   

 • Modna kuća Bellissima – već 17 godina sa vama!

  2014-11-bellissima-280x100

   

  Modna kuća Bellissima – već 17 godina sa vama! Tim povodom 22. i 23.novembra u šoping centru Mall of Montenegro iskoristite popust, od 20% do 50% na određene artikle, koji Bellissima poklanja za svoj rodjendan.

   

  Hvala na vjernosti!


   

  2014-11-bellissima-630

 • Ukusi tradicije 2014.

  2014-11-ukusi-tradicije-280x100Tradicionalna manifestacija "Ukusi tradicije" održaće se ovog vikenda, 15. i 16. novembra, u šoping centru Mall of Montenegro.

   

  Organizator sajma, kompanija Đoković se i ovog puta potrudila da omogući posjetiocima da pogledaju, probaju i kupe proizvode od oko 50 izlagača, koji će ovom prilikom predstaviti najbolje iz svoje ponude vina, pršute, sira, meda i maslina.

   

  Cilj organizatora je da svima koji posjete sajam, predstavi proizvode nastale na tradicionalan nacin i da uz naše vrijedne proizvodjače, osjetimo duh starih vremena.

   

  Sa juga naše zemlje nam dolaze maslinari, sa bogatom ponudom proizvoda od maslina, zatim sira u maslinovom ulju, kao i čuvenog luštičkog sira, a na štandovima proizvođača sa sjevera Crne Gore naći će se, pored sušenog kozjeg sir i pršute i ponuda gazdinstava koja se bave proizvodnjom rakije.

  Nezaobilazan reprezent "Ukusa tradicije" je svakako med, pa će nam Udruženje pčelara, pored meda i proizvoda od meda, ponuditi i kozmetičke preparate na bazi ovog čudotvornog proizvoda.

   

  Manifestacija ima regionalni karakter, s obzirom na to da će, pored proizvođača vina iz naše zemlje, biti prisutni i vinari iz nama susjednih država, kao i zastupnici vinarija iz raznih krajeva Evrope.

   

  U subotu u 19 časova, zvucima izvorne muzike i folklornim koreografijama iz regiona, će nam se predstaviti kulturno - umjetnicka drustva:  "Ramadan Šarkić" iz Tuzi, "Đurđevdansko kolo"  i Akademski centar "Iskra" iz Podgorice i KUD "Danilovgrad" iz Danilovgrada.

   

  Pozivamo vas da posjetite sajam i uvjerite se u bogatu i kvalitetnu ponudu naših izlagača!

   

  2014-11-ukusi-tradicije-630x

   

 • Kviz UPOZNAJTE PODGORICU

  2014-10-upoznajte-podgoricu-280-100Mall of Montenegro u saradnji sa UMS-om organizuje, u subotu 01. novembra 2014.godine, sa početkom u 11 casova, kviz za  djecu, edukativno – zabavnog karaktera. Cilj manifestacije je da se naši najmlađi sugrađani  upoznaju sa nastankom i  istorijom grada u kom žive, na način koji je prilagođen njihovom uzrastu.

  Edukativno druženje je osmišljeno kroz kviz pitanja na koja odgovaraju takmičarske ekipe,  a tog dana ćemo se družiti sa našim poznatim kantautorom Bojanom Delićem, koji će izvesti svima dobro poznatu numeru,  Podgorice, volim te.

  Publika i učesnici će biti u prilici da čuju zanimljive priče i vide performanse o najznačajnijim kulturnim znamenitostima Podgorice, u okviru promo filma u produkciji UMS-a.

  Radionica za najmlađe učesnike “Zašto volim ovaj grad” je prilika da naši mališani, kroz igru stiču nova znanja.

  Dragi mališani, dođite i povedite drugare, jer treba puno toga saznati, a kroz igru je najlakše!  

 • Porodična nedjelja

  2014-10-porodicna-nedjelja-280x100Mall of Montenegro u saradnji sa svojim partnerom kompanijom „Đoković“ organizuje cjelononedeljnu manifestaciju "Porodična nedelja" koja je posvećena potrebama I mogućnostima savremene crnogorske porodice i temama od značaja za porodicu danas. Manifestacija ce trajati od 25.10. do 02.11.2014.godine i sačinjena je od niza promocija grupisanih po tematskim danima, sa širokom lepezom zabavnih i edukativnih sadržaja koji će zainteresovati svaku porodicu.

  Moda, njega, zdravlje, o kojima će biti riječi prvog dana, uvod su za dane kulinarstva, sporta i fitnesa, zatim vrtlarstva i uređenja doma, sve do samog kraja ovog događaja, koji će po našim običajima biti začinjen mirisima najboljih kafa i čajeva.

   

  Prva dva dana manifestacije su dani posvećeni svakodnevnim potrebama savremene porodice, pa će izlagači ponuditi posjetiocima sve ono sto nam je neophodno svakog dana, pocev od odjevnih predmeta, modnih detalja, kozmetike, pa do ponude porodičnih časopisa, uz koje se opuštamo nakon napornog radnog dana. Ova cjelina ne bi bila kompletna bez štanda sa ponudom putovanja, na kome možemo da odaberemo željenu destinaciju, za sebe i svoju porodicu.

   

  Ova dva dana sajma će biti propraćena i nizom edukativnih sadržaja, koji tangiraju svakodnevne brige I dileme većine porodica, prvenstveno misleći na problem ispoljavanja različitih vidova kriza u porodici, zatim organizovanja kvalitetno provedenog  slobodnog vremena sa djecom, sve cešća potreba zaštite djece od potencijalnih prijetnji virtuelne komunikacije, mogućnostima usvajanja djece i vidovima pomoći  djeci sa posebnim potrebama.

   

  Djeca zaista jesu ukras svijeta, pa mislimo da ce svi koji posjete kasting za djecu školskog uzrasta, u subotu 25.10. od 18 časova, zaista uživati.  U istom terminu, u nedelju, mali manekeni ce nositi modele butika Kids Land, a urbane frizure ce biti djelo tima frizersko-kozmetičkog studija  “Zoran”.

   

  Ipak, dom nosi dodatnu toplinu, ako se u njemu osjeća Miris porodične kuhinje, što je naziv drugog tematskog dijela Porodične nedelje, koji ce 27. i 28. oktobra objediniti restoransku ponudu, uz  mogućnost degustacije ponuđenih gurmanluka, radionice kolača I peciva, a naše posjetioce će sigurno privući i način proizvodnje peciva po tradicionalnoj recepturi i peciva proizvedenih na organskoj osnovi.

   

  A prilika da se djeca zabave i nauče nešto korisno o zdravoj ishrani i pripremi hrane je radionica, koja će se održati u utorak od 18 časova, gdje ce izradom figurica od komada voća, sticati nova znanja.

   

  Upravo stalna trka sa vremenom zahtijeva od nas ulaganje u očuvanje psiho-fizičke forme, čime utičemo na prevenciju zdravstvenih tegoba, kako kod odraslih, tako i kod djece. Upravo ovo su teme za diskusiju trećeg dijela Porodične nedelje, koji nosi naziv “Sport I zdravlje”, u sklopu kog će se u  srijedu  izlagači predstaviti sa sportskom opremom i ponudom fitnes klubova.

   

  Naši mali manekeni ce revijom sportskih modela u 18 časova, zaokruziti ovu sveprisutnu temu.

   

  Da bi se osjecali ugodno i opušteno, pored ostalog pomaže i lijepo uređen dom i bašta.  Četvrti tematski dio “Gardening I home dekor”, sa ponudom unikatnog namještaja, baštenskih garnitura, slika, zatim predmeta rađenih u dekupaž tehnici, lampi i sitnih kućnih aparata, odrzace se 30. i 31.oktobra.

   

  Posjetioci mogu očekivati pomoć od arhitekte, u rešavanju dilema oko uređenja doma, kao i prezentaciju i promociju kompanija kojima možete pokloniti povjerenje, kada jeneophodno adekvatno osmisliti i urediti vas životni ili poslovni prostor.

   

  A priliku da se oprobaju u sve popularnijoj dekupaž tehnici će imati posjetioci u četvrtak 30.oktobra u 18 časova, kroz radionicu, koja će biti vođena od strane licenciranog dekupažiste, gospođe Gordane Mirković.               

   

  Na kraju manifestacije 01. I 02. novembra, svi posjetioci će pronaći nešto po svome ukusu u bogatoj ponudi proizvođaca I uvoznika iz oblasti ljekovitog bilja, čajeva i kafa. Festival kafe i čaja nam donosi  opojne arome I ušuškan osjećaj,  pri pomisli na jutranju kafu ili popodnevni caj.  

   

  Pozivamo vas da uživamo u bogatoj ponudi manifestacije Porodična nedelja, da zajedno kreiramo ljepšu i bolju svakodnevicu.

   

  Porodični dan

  (25-26.10.2014.)

  Miris porodične kuhinje

  (27-28.10.2014.)

  Zdravlje i sport

  (29.10.2014.)

  Gardening & home decor

  (30-31.10.2014.)

  Festival kafe i čaja

  (01-02.11.2014.)

   

  2014-10-porodicna-nedjelja-630x

   

                                                                           

 • Casting za Lice godine

  2014-10-lice-godine-280x100Mall of Montenegro u saradnji sa agencijom Model Scouting Office iz Beograda organizuje casting za Lice godine u subotu 25.10., sa pocetkom u 12 casova, na prvom spratu.

   

  The Look of the Year je jedan od najvećih modnih događaja i medijskih spektakla na svijetu, a kod nas je poznat pod nazivom Lice godine.

   

  Lice godine je višemjesečna potraga za talentima i predstavlja jedinstveni regionalni projekat, koji  objedinjuje Srbiju, Crnu Goru, Hrvatsku, Sloveniju, Bosnu i Hercegovinu i Makedoniju, svojim atraktivnim sadržajem i velikim medijskim interesovanjem.  Ovo je ujedno i jedina manifestacija koja povezuje i promoviše najbolje iz svijeta mode i svijeta privrede u regionu.

   

  Lice godine je najpriznatiji izbor za novo lice top modelinga, koji finalistkinjama pruža mogućnost svjetske karijere. Partneri ove manifestacije su preko pedeset zemalja, cije pobjednice, odnosno finalistkinje ucestvuju  na velikom svjetskom finalu The Look of the Year koje se održava u Italiji.

  Među predstavnicama pedeset zemalja, titulu The Look of the Year je ponijela upravo djevojka iz agencije Model Scouting Office,  Kim Kosanović .

   

  Model Scouting Office je vodeća modna agencija na ovim prostorima koja prepoznaje i pronalazi nove  talente,  a potom  gradi i vodi njihove modeling karijere kroz svjetske modne metropole.

   

  Model Scouting Office je i predstavništvo najveće i najuspješnije svjetske modne agencije Women Paris, Milano i New York. Kroz agenciju Women su stasali supermodeli današnjice poput Kate Moss, Carmen Kass, Naomi Campbell, Karoline Kurkove, Natase Poly, Isabeli Fontana, a zahvaljujući Women-u proslavile su se mnoge naše manekenke poput:  Đurđe Stojiljković, Bojane Panić, Katarine Ivanovske, Mile Miletić, Amre Cerkezović, Valerije Šestić.

   

  Dođi i ostvari svoj san na modnim pistama Milana, Pariza, Njujorka!

   

  2014-10-lice-godine-640

 • Mall slavi 4. rođendan, vi dobijate poklone

  2014-10-4rodjendan-280x100
  Pozivamo Vas da budete dio rođendanske proslave 4.rođendana šoping centra Mall of Montenegro! Rođendanske aktivnosti za cijelu porodicu su predviđene za 11.10. od 11h do 20h u Mall-u U CENTRU DOBRIH DEŠAVANJA.

   

  Posjetioci imaju priliku da osvoje put u Istanbul za dvoje i vrijedne vaučere za kupovinu u nagradnoj igri „Kupuj i putuj“ koja počinje u subotu na dan rođendana i trajaće do 11.12.2014. Sa svakom kupovinom u iznosu od minumum 10 eura u označenim objektima u Mall-u, sakupljate stikere i povećavate šanše da osvojite neku od brojnih nagrada koje su naši zakupci obezbijedili za vas. Potrebno je da u ovom vremenskom roku sakupite 6 stikera, nalijepite ih na kupon koji ćete potražiti na infodesku i ostavite svoje kontakt podatke. O svečanom izvlačenju nagrada informišite se na našoj web stranici po završetku nagradne igre.

   

  Djeca su omiljeni gosti naše proslave, pa smo i ovog puta pripremili nezaboravno i raspjevano druženje sa klovnom Mikijem i Šantom Pantom koji će vas odvesti u svijet bajki. Dječiji program odigraće se na prizemlju centra sa početkom u 11h.

   

  Na proslavi vas očekuje najbolja zabava za prijatelje i cijelu porodicu i megaboard turnir u vašoj omiljenoj igri „Ne ljuti se čovječe“ koja će biti organizovana na trgu ispred Mall-a, sa početkom u 12h. Dostavite ime svog tima, kog čine četiri igrača i prijavite se za nagradnu igru već od sjutra, 9.10. direktno na našem infodesku ili na telefon 069 192 432 ili porukom u inbox naše Facebook stranice.

   

  Nijesmo zaboravili ni one koji naš centar posjećuju zarad dobrog šopinga.  Zanimljive aktivacije na ovu temu donijeće vam zagarantovanu zabavu, poklone i popuste.

  U Mall-u možete napraviti fotografiju ispred panoa “Stripuj se” i ispisivanjem duhovitih komentara i slanjem fotografije na naš Facebook Fun page možete osvojiti vrijedne nagrade. Sponzori Sportskog, Kupoholičarkinog  i Bebi kutka koje ćete pronaći u Mall-u, obezbijedili su vam poklone za ostvarenu kupovinu određenih proizvoda.  Pored toga, fotografija ispred omiljenog kutka u Mall-u donosi poklone na nasoj facebook stranici. Fotkajte i šaljite.

   

  Dodatno, zakupci tržnog centra obradovaće posjetioce rođendanskim popustima do 50%.

   

  Gudački kvartet sa zvucima poznatih pop-rok melodija otvoriće popodnevni  dio programa u 18 časova, nakon toga zajedno ćemo se počastiti rodjendanskom tortom uz slavljeničke note.

  Ljubitelji umjetnosti biće u prilici da prisustvuju otvaranju galerije Modglian i izložbi slika akademskog slikara Saše Brnovića, u 19 časova, a izložbu će otvoriti Dr. Radoslav T. Stanišić , filmski i tv režiser i prvakinja CNP-a, Žaklina Oštir.

   

  MALL SLAVI ROĐENDAN, VI DOBIJATE POKLONE

   

  Program dešavanja:

  07:00 - 22:00 Mall kutak  (Sportski, Kupoholičarkin  i Bebi kutak)

  09:00 - 22:00 Shopping dan

  09:00 - 22:00 Promocija nagradne igre “Kupuj I putuj”

  09:00 - 22:00 Pano “Stripuj se”

  11:00 – 12:00 Dječiji program

  Šanta Panta vas vodi u svijet bajki

  Klovn Mikijeva vesela radionica

  12:00 – 16:00 Megaboard porodični turnir  “Ne ljuti se čovječe”

  18:00 – 18:30 Gudački kvartet

  18:30 – Svečani govor I siječenje rođendanske torte
  19:00 - Otvaranje galerije Modigliani u novom prostoru

 • Dječija nedjelja u Mall-u

  2014-10-djecija-nedjelja-280x100Šoping centar Mall of Montenegro će u saradnji sa svojim partnerima, Udruženjem Pčelica i kompanijom Đokovic, nizom manifestacija obiljeziti Dječiju nedelju, u periodu od 04. do 07.10.

   

  U okviru planiranih aktivnosti posjetioci Mall-a će imati priliku da prisustvuju kulturno-zabavnom programu „Igrom protiv nasilja“ u organizaciji Udruženja Pčelica, koji će biti upriličen 04.oktobra od 11 časova na drugom spratu Mall-a na maloj sceni. U programu ce učestvovati brojne privatne i javne predškolske ustanove iz Crne Gore, umjetničke škole, folklorna društva i škole sporta, koji će se predstaviti u višečasovnom programu i pokazati da se igrom i druženjem može uticati na smanjenje vršnjačkog nasilja. Pored toga, mališani će imati priliku da se druže i zabave sa maskotama brenda LINO i HARIBO , kao i sa BOOMINI prijateljima i njihovim Mađionom Sejfom Seferovićem koji će djecu zabavljati od 17h do 18h i podijeliti im brojne slatke poklone iznenađenja.

   

  Kompanija Đokovic će istog dana, kao i sjutradan 05.oktobra zajedno sa izlagačima, predstaviti ponudu vanškolskih aktivnosti.  Cilj ove manifestacije je da se kod djece podstakne razvoj ličnih interesovanja i da uz ovakve aktivnosti, djeca uče da od najranijeg doba budu odgovorni prema svojim obavezama.

   

  Udruženje Pčelica će Dječiju nedjelju zatvoriti Tribinom o vršnjačkom nasilju, koja je planirana za 7.oktobar sa početkom u 12 casova. Gosti tribine ce biti predavači: psihološkinja Udruženja Pčelica Đuljdana Bero, zatim psihološkinja OŠ"Sutjeska" Ana Kreponić, predstavnca Ombudsmana Duška Šljivančanin i predstavnici Centra za rad i socijalno staranje, Ivana Raščanin i Marija Lepović.

   

  2014-10-djecija-nedjelja

 • Svim srcem u borbi protiv raka dojke

  2014-10-borba-protiv-raka-dojke-280x100Mall of Montenegro i ovog puta daje svoj doprinos obilježavanju Mjeseca borbe protiv karcinoma dojke, tokom kojeg će biti organizovana sveobuhvatana kampanja pod sloganom "Svim srcem u borbi protiv raka dojke".

   

  Ovogodišnje aktivnosti ce biti najavljene na press konferenciji, a tiču se same prevencije ove opake bolesti, koja će biti održana u šoping centru Mall of Montenegro, u četvrtak 2. oktobra, sa početkom u 11.30 časova.

   

  Konferenciji ce prisustvovati:  Dragana Todorović iz NVO Zdrava Dona Montenegrina, dr Jadranka Lakićević, onkolog u Kliničko-bolničkom centru u Podgorici, Vanja Popović iz NVO MOMSIC (Crnogorski komitet za međunarodnu saradnju studenata medicine) i Aleksandar Miličić, direktor marketinške agencije "Prava priča" iz Podgorice, koja je zadužena za kreaciju i organizaciju ovogodišnje kampanje.

   

  Cilj aktivnosti, koje su organizovane u toku kampanje je da doprinesu podizanju svijesti o značaju brige o zdravlju, o ranoj prevenciji i njenoj važnosti za smanjenje broja oboljelih.  Tim povodom biće organizovan događaj "Šetnja solidarnosti  - za nju" (Podgorica, 4.okotbar, 12h , Ul.  Slobode, ispred bivšeg hotela ‘Crna Gora’).

   

  Isto tako, za dame koje posjete soping centar Mall of Montenegro, od 02. do 11.oktobra na našem info pultu mogu dobiti informaciju I zakazati termin za besplatan pregled uz edukaciju kako uraditi samopregled, koji će takođe biti organizovani u našem centru, uz učešće eminentnih ljekara iz Crne Gore.

   

  Pregledi ce se obavljati 11. i 12. oktobra, od 14:30 do 19:30, odnosno od 12:00 do 19:30 casova.

   

  2014-10-borba-protiv-raka-dojke-640

 • Igrom protiv nasilja

  2014-09-igrom-protiv-nasilja-280x100Udruženje Pčelica organizovaće kulturno-zabavni program za djecu, gdje će učesnici pokazati da se igrom i druženjem može uticati na smanjenje vršnjačkog nasilja.

   

  Brojne privatne i javne predškolske ustanove iz Crne Gore, umjetničke školice, folklorna društva i školice sporta predstaviće se u višečasovnom programu.

   

  Osim toga, mališani će imati priliku da se druže sa maskotama LINO i HARIBO brenda, kao i sa BOOMINI prijateljima i njihovim „Mađionom“ Sejfom Seferovićem, koji će zabavljati djecu od 17h do 18h i podijeliti im brojne poklone.

   

  Udruženje Pčelica će Dječiju nedjelju u Mall-u, zatvoriti „TRIBINOM O VRŠNJAČKOM NASILJU“, 7.oktobra sa početkom u 12h.

   

  Gosti tribine će biti predavači: 

  psihološkinja Udruženja Pčelica Đuljdana Bero,

  psihološkinja OŠ"Sutjeska" Ana Kreponić,

  predstavnca Ombudsmana Duška Šljivančanin

  i predstavnici Centra za rad i socijalno staranje: Ivana Raščanin i Marija Lepović

 • UMS audicija: Tvoj vjetar u leđa

  2014-09-ums-audicija-280x100UMS ŠKOLA ZA TALENTE  organizuje audiciju za upis novih clanova 27.septembra 2014. u šoping centru Mall of Montenegro u 12h. Pravo učešća na audiciji  imaju djeca od 4 do 16 godina.

   

  Svoje talente iz oblasti:  glume, plesa, pjevanja, novinarstva i manekenstva, mali ucesnici predstavljaju u trajanju od 60 sekundi, a komisija, koju cine strucna lica iz pomenutih oblasti, ce ih pozvati na prvi  besplatni probni cas, na kom ce se svi bolje upoznati i dobiti preporuke i usmjerenja ka oblasti koja im najvise odgovara.

   

  UMS je poznat po velikom broju angazmana svojih clanova, tako da i novu generaciju ocekuju: pozorisne predstave, filmovi, vodjenje djecijih emisija, uredjivanje djecijeg casopisa Lili, modne revije, festival Djeciji mikrofon, snimanje reklamnih kampanja.

   

  A za djecu mladju od 4 godine, UMS pruza priliku da budu mali fotomodeli, tako sto se svim bebama izradjuje book, na osnovu kog budu angazovani za ucesce na manifestaciji Deda Mrazic.

   

  Na audiciji ce se raditi i fotografisanje svih prijavljenih kandidata, a sva djeca ce moci da se upoznaju sa zanimanjem novinara i voditelja djecijih emisija kao I sa djecom koja su poznata tv lica I koji ce dijeliti korisne savjete, svojim buducim kolegama.

   

  Ne propusti priliku, ocekujemo te na velikoj audiciji 27.septembra u soping centru Mall of Montenegro u 12h.

   

  2014-09-ums-audicija-640

 • Igračkoteka (bazar igračaka)

  2014-09-igrackoteka-280x100Prva Igračkoteka – bazar igračaka, biće održana ovog vikenda, u šoping centru Mall of Montenegro. U saradnji sa partnerima firmom Đoković d.o.o.  i Edukativnim centrom  “Pcelica”, Igračkoteku smo osmislili kao spoj zabave, igre i učenja.

   

  U izložbenom dijelu manifestacije, bićete u prilici da zajedno sa mališanima pogledate raznovrsnu ponudu  plišanih, plastičnih i drvenih igračaka, edukativnih rekvizita, zatim dekorativnog materijala za rođendane, kao i veliki izbor slikovnica i knjiga namijenjenih  školskom uzrastu.

   

  Posebnu atraktivni za naše njamladje posjetioce, biće modeli automobila, helikoptera i aviona na daljinsko upravljanje, koje mališani mogu testirati u pratnji roditelja. Naročiti pažnju će sigurno privući naš kutak robotike, na kojem će biti predstavljeni radovi studenata Masinskog fakulteta iz Podgorice: Rada Grujicica, Luke Grubise, Ognjena Mijanovica i Yuriy Onisuka. Ovi mladi naučnici, na svom standu ce  prikazati film o izradi robota segmente njihovog nastupa na takmičenju u Beču. 

                      

  Učenici O.Š. Štampar Makarije" ce tokom događaja ponuditi svoje ručno rađene  igračke i makete , a prihod od prodaje istih će ići u fond namijenjen renoviranju i opremanju njihove sportske sale. 

   Mališani koji uživaju u prikupljanju novih znanja, veselom druženju sa klovnom i maskotama, nagradama koje pažljivo biramo za njih, moći će da učestvuju u kreativno-edukativnim radionicama koje će u terminu od 10 do 13h biti organizovane na drugom spratu Mall-a.

   

  U subotu, u terminu od 10h do 13h, na drugom spratu Mall-a, održaće se takmičenje u slaganju Rubikove kocke, a najuspješniji učesnik će dobiti vrijednu nagradu, poklon organizatora manifestacije. Po završetku ove takmičarske igrice, pripremili smo zabavnu i kreativnu  Origami radionicu. Kroz tehnike Origamija vodiće vas Nikolina Ćoso, učenica 6.razreda osnovne skole "Miodrag Musa Burzan" koja vješto izradjuje predmete  3D origami.

   

  Ova Igračkoteka, ponudiće mališanima jedinstvenu mogućnost razmjene igračaka koje više nisu tako zabavne, za neke nove koje će ponuditi vaši vršnjaci. Zato posjetite Trg razmjene igračaka, i pronađite svoju novu omiljenu igračku, u terminu od 17 do 20h, na drugom spratu.                             

   

  Cilj Igračkoteke je da okupi djecu na otvoreno druženje, takmičenje i uživanje u veselom svijetu igračaka, gdje će se sasvim sigurno dobro zabaviti, ali i naučiti mnoštvo korisnih informacija.

   

  2014-09-igrackoteka-640

   

   

   

 • Dani zdrave hrane

  2014-09-dani-zdrave-hrane-280x100Šoping centar Mall of Montenegro će u saradnji sa firmom Đoković d.o.o.  i udruženjem roditelja “Pčelica” za vikend 13. i 14.09. organizovati manifestaciju  “Dani zdrave hrane”.

  Za vrijeme dešavanja bićete u prilici da posjetite  izložbeni prostor najvećih uvoznika hrane u Crnoj Gori i da probate nešto iz ponude udruženja organskih proizvođača Crne Gore.

  U organizaciji Dječijeg edukativnog centra Pčelica, u subotu od 10h, biće organizovana kreativna i takmičarska radionica za djecu  na temu značaja zdrave ishrane. Organizator je obezbijedio poklon paketiće za učesnike radionice.

  Od 19h u subotu, 13.09. svi zainteresovani mogu prisustvovati predavanju na temu “Proizvodnja ekološke hrane” koja će se održati na trećem spratu šoping centra.

  Očekuje se učešće zdravstvenih organizacija koje će ponuditi mogućnost besplatnih mjerenja šećera u krvi i krvnog pritiska.

   

  2014-09-dani-zdrave-hrane-640x

 • STIHL takmičarski karavan "Vi ste na potezu"

  2014-09-stihl-280-100U četvrtak, 2. oktobra, na platou ispred glavnog ulaza u tržni centar Mall of Montenegro, u Podgorici, sa početkom u 12:00 časova, održaće se STIHL takmičarski karavan.

   

  STIHL takmičarski karavan je nesvakidašnje takmičenje koje svakom ljubitelju sporta, igre i zabave pruža priliku da u jednoj od dvije takmičarske kategorije testira sopstvenu snagu i spretnost. Svi posetioci mogu odabrati STIHL motornu tester ili STIHL benzinski duvač i pokazati svoju spretnost, snagu i brzinu u sječenju STIHL debla ili vođenju loptice kroz STIHL lavirint.

   

  U potrazi za najboljima STIHL takmičarski karavan obilazi 10 gradova Srbije i Crne Gore. Posle Novog Bečeja, Kučeva, Osečine, Leskovca, Bijelog Polja, Mrčajevaca, Šapca i Užica karavan stiže u Podgoricu, nakon čega završava svoju avanturu u Topoli. Najuspešnije takmičare očekuju vrijedne nagrade – STIHL motorna testera ili STIHL benzinski duvač. I drugi učesnici karavana osvojiće zanimljive STIHL nagrade.

   

  STIHL takmičarski karavan ovim putem poziva sve zainteresovane da u četvrtak, 2. oktobra, pokažu koliko su vješti, jaki, brzi i spretni. Prijave za učešće su na licu mesta od 12:00 do 18:00 časova.

   

  Pravi izazovi i nezaboravno iskustvo očekuju sve koji žele da pokažu svoju snagu i snalažljivost!

  Vi ste na potezu!

   

  2014-09-stihl-640-1

   

  2014-09-stihl-640-2

 • Bellisima svečano otvaranje

  2014-08-bellissima-280x100Eksluzivnost, dugogodišnja tradicija i kvalitet su epiteti koji definišu brend “Bellissima”. Vodeći računa o modnim potrebama i željama tržišta, nudeći maksimalan omjer cijene i kvaliteta, uspješno smo ostavili pečat autohtonosti i originalnosti na izradi svake nove kolekcije.

   

  “Bellissima” je modni brend koji nudi garderobu savremenog dizajna napravljenu od kvalitetnih materijala za elegantnu, sofisticiranu, urbanu, trendy poslovnu damu. Veliko nam je zadovoljstvo pozvati Vas na svečano otvaranje modne kuće “Bellissima”. Tim povodom svojim kupcima poklanjamo popust od -20% naredna tri dana od otvaranja na cjelokupan asortiman.

   

  Nadamo se da ćete nam se pridružiti u ovom posebnom događaju u četvrtak, 28.08.2014. godine u 19:30 u shopping centru Mall of Montenegro. Tom prilikom priređujemo MODNU REVIJU koju će organizovati direktor nacionalne modne agencije Crne Gore gdin. Srđan Lubarda.

   

  2014-08-bellissima

 • Škola sa osmijehom

  2014-08-skola-sa-osmjehom-280x100

  Za srećan početak i uspješnu školsku godinu, Gradska knjižara u saradnji sa tržnim centrom  Mall of Montenegro organizovala je sajam udžbenika i školske opreme.  Sajam pod sloganom „Škola sa osmijehom “ počinje 20. avgusta, a na jednom mjestu, po najpovoljnijim cijenama,  objediniće bogatu ponuda udžbenika, lektira, školskog pribiora i opreme.

   

  UMS – škola za talente, u subotu, 6. septembra, sa početkom u 12h na trećem spratu šoping centra prirediće zabavno-edukativnu manifestaciju „Petliću pjevaču“  povodom početka školske godine. Mališane i njihove roditelje koji nas ovom prilikom posjete očekuje mnogo zabave i iznenađenja.  Program manifestacije koji je posvećen početku školske godine obogaćen je plesnim koreografijama, pozorišnim skečevima i modnom revijom školskih torbi. U okviru programa mališani će  oprobati i svoje recitatorske sposobnosti, a svoju kreativnost izraziće u sklopu radionice „Mali-veliki predškolci“,  pripremanjem ukrasa za sveske, rasporeda časova, kutijica za olovke.

   

  Škola sa osmijehom može da počne!

   

  2014-08-skola-sa-osmjehom-640x640

 • Iskoristi popuste!

  2014-07-popusti-280x100Požurite u šoping centar Mall of Montenegro I pronađite najbolju odjeću, obuću i modne dodatke za cijelu porodicu po super cijenama. Summer Sale je u punom jeku i pravo je vrijeme da iskoristite popuste od 30 do čak 70%!

  Posjetite svoje omiljene trgovine i obavite najbolji ljetni shopping, a nakon toga uživajte u finoj kafi, osvježavajućem napitku i ukusnom zalogaju u omiljenom kafiću i restoranu u Vašem Mall-u.

   

   

  2014-07-popusti-640x640

 • Pronađi svoju boju ljeta

  2014-06-boja-ljeta-280x100U organizaciji Đoković d.o.o. od 14. do 16. juna 2014. u šoping centru Mall of Montenegro očekuje nas izložba ručno rađenog nakita pod sloganom "Pronađi svoju boju ljeta". 

   

  Veliki broj izlagača potvrdio je svoje učešće, a kao i ranijih godina očekujemo i veliki broj posjetioca u ugodnom ambijentu našeg šoping centra.

   

   

   

  2014-06-boja-ljeta-630

   

   

   

   

   

   

 • VIOLETA PORODIČNI DAN

  2014-05-violeta-280x100Dječiji edukativni centar "Pčelica" i Mall of Montenegro Vas pozivaju da posjetite Violeta porodični sajam, koji će se održati u TC Mall of Montenegro u subotu, 31.maja 2014. sa početkom u 10h.

  Pripremili smo puno kreativnih i edukativnih aktivnosti za cijelu porodicu, druženje sa animatorima, takmičenje beba hodalica, trke tata u presvlačenju beba, čitanje priča u Pobjedinom kutku, aktivnosti sa javnim ličnostima, žurku u pidžama sa Milutinom Radulovićem, razbijanje pinjate i još mnogo toga.

  Prijave za takmičenje su u toku.


  Naši sponzori i prijatelji obezbijedili su brojne vrijedne nagrade za takmičare i učesnike, a mi obećavamo dobru zabavu i druženje.

   

  2014-05-violeta-640

 • Nedjelja urban sporta

  2014-05-urban-sport-280x100Firma "Djokovic" DOO i šoping centar Mall of Montenegro Vas pozivaju da uzmete učešća u manifestaciji Urban sport koja će se od 31.05. do 06.06. održati u šoping centru Mall of Montenegro.

  Manifestacija URBAN SPORT se po drugi put organizuje u Crnoj Gori, pod sloganom “Igraj fer, budi drug” i ove godine okupiće pojedince i takmičarske ekipe koje će se nadmetati u kategorijiama: mali fudbal, basket, stoni tenis, šah, borilačke vještine, pikado i kuglanje.

  Pored takmičarskog dijela programa koji će između ostalog biti atraktivan I zbog bogatog nagradnog fonda, manifestacija će okupiti određeni broj izlagača iz oblasti sportske opreme I proizvoda.

  Cilj događaja je afirmacija sportskog duha i fer pleja i podizanje svijesti o značaju fizičke aktivnosti, kako medju djecom, tako I među odraslima.

  Dešavanje će se u zavisnosti od vrste sporta organizovati na trgu ispred centra i u unutrašnosti šoping centra.

   

  2014-05-urban-sport-640

 • Čestitamo Dan nezavisnosti

  mallnovosti01Svim građanima Crne Gore čestitamo 21. maj, Dan nezavisnosti.
  Obavještavamo sve zainteresovane da će šoping centar Mall of Montenegro raditi u redovnim terminima tokom dana praznika.

   

 • Dan mode u Mall-u

  2014-05-modnidan-280x100Najavljujemo dan mode u šoping centru Mall of Montenegro, u nedjelju,  18.05.  sa početkom u 12 časova u galerijskom prostoru preko puta Intersporta na prvom spratu centra.  

  U organizaciji škole za talente UMS, maleni manekeni  ce prošetati u modelima najnovije kolekcije iz intersporta, Matea shop-a, te brenda Carodel. Revija za najmlađe počinje u 12h.

  Od 20h u organizaciji modeling agencije National style na modnoj reviji “Family spring fashion show” biće predstavljene najnovije kolekcije brendova iz Mall-a za  proljeće i ljeto, te modni trendovi za ovu sezonu, za djecu i odrasle. Svoju petu po redu kolekciju koja nosi naziv Boom predstaviće mladi dizajner Amel Basini.

  Družimo se sa malim manekenima iz UMS škole za talente i članovima modeling agencije National style.

   

  2014-05-modnidan-640-2

 • PRVI FESTIVAL FOLKLORA "ZLATNI ANSAMBLI CRNE GORE"

  2014-05-folklorni-festival-280x100Akademski Centar Iskra u saradnji sašoping centrom Mall of Montenegro organizuje prvi Festival Folklora sa nazivom “Zlatni ansambli Crne Gore”.

   

  Festival promoviše kulturno nasljeđe i folklorne ansamble Crne Gore te pjevačke klape koje će svoje raskošno umijeće i talenat predstaviti publici 19.05. od 19h, na trgu ispred šoping centra Mall of Montenegro.

   

  Dešavanja ovog tipa doprinose očuvanju i unapređenju saradnje folklornih ansambala i lokalne zajednice, jačanju kulturnih veza sa dijasporom, promociji volonterizma medju omladinom, a imaju za cilj da doprinese jačanju veza između sjevernog, južnog i središnjeg dijela Crne Gore kroz igru, pjesmu,  razmjenu iskustava I kultura.

   

  U programu učestvuje osam ansambala iz Petnjice, Pljevalja, Nikšića, Bara, Podgorice i Cetinja, sa više od 500 igrača, muzičara, vokalnih solista itd.  koji će zabavljati publiku i gleadoce u dijaspori putem medija.

   

  Manifestacija će trajati dva dana  19. – 20.05.2014. na platou  šoping centra Mall of Montenegro u Podgorici. Program za oba danapočinje u 19h.

   

  Ne propustite nastupe  KUD -ova “ZAHUMLJE” - NIKŠIĆ,  “MIRKO SRZENTIĆ” - PODGORICA, “ALUMINIJUM” - PODGORICA, “ŽELJEZNIČAR”- PODGORICA, “NJEGOŠ”- CETINJE,  “PLJEVLJA“ -PLJEVLJA,  “JEDINSTVO” i KLAPA “JEDINSTVO” - BAR ,“BIHOR” - PETNJICA.

   

  Medijski partneri festivala su RTCG, Televizija Atlas, Televizija Vijesti, Televizija 777 , zatim dnevne novine DAN, VIJESTI i POBJEDA koji će širu javnost informisati o zanimljivostima sa ovog dešavanja.

   

  2014-05-folklorni-festival-640

 • Sajam ženskog preduzetništva

  2014-05-moc-zene-280x100Povodom 17.maja,  Svjetskog dana ženskog preduzetništva,  Udruženje preduzetnica Crne Gore će organizovati  Međunarodnu konferenciju  „MOĆ  ŽENE“  , 16. i 17. maja 2014.godine.

   

  Konferencija, koja će se održati  u hotelu Ramada u Podgorici,  okupiće, pored učesnica iz Crne Gore, i goste iz Njemačke, Hrvatske, Srbije, Kosova  i  Makedonije.

   

  Konferenciju će 16. maja u 10,30 časova otvoriti  dr Suad Numanović, ministar za ljudska i manjinska prava Crne Gore, dr Evelina Parvanova iz Zanatske komore Koblenca, M.Sc. Tina Lee Odinsky –Zec, direktorica Innovation&Entrepreneurship Center @ZSEM, Zagrebačka škola ekonomije i menadžmenta, mreža  IFTF i Mary Ann Rukavina Cipetic, direktorica Cipetic Executive Regional Center for Gender  Equality.

   

  U panel diskusiji „Žensko preduzetništvo u Crnoj Gori“ pored gošći iz Njemačke i Hrvatske, učestvovaće crnogorske  političarke i poslanice, Daliborka Pejović  članica Predsjedništva Demokratske partije socijalista i predsjednica ŽAD-a, Snežana Jonica, poslanica Socijalističke narodne partije Crne Gore, Azra  Jasavić, poslanica Pozitivne CG i  Satka Hajdarpašić  iz LPCG,v.d.direktora Diplomatic Akademy.

   

  Pored panel diskusije  o ženskom preduzetništvu u Crnoj Gori, govoriće se o moći umrežavanja i društvenim mrežama i kako se mogu iskoristiti u poslovanju,  kroz iskustva preduzetnica Srbije i Tijane Sekulić, CMC konsultantkinje i vlasnice At consulting Beograd. O mentoringu će govoriti  M.Sc. Tina Lee Odinsky –Zec.

   

  Takođe, na ovoj konferenciji gospođa Odinsky Zec će predstaviti preduzetnicama Crne Gore Invest for the Future, projekat koji je podržan od  U.S. Department of State. A zatim će se predstaviti preduzetnice Crne Gore na II kvalifikaciji  za internacionalno takmičenje u jugoistočnim zemljama, „Preduzeće  koje podržava porodicu“, i na kraju dodijeliti priznanja „Preduzetnica 2014“.

   

  Tokom dvodnevnog rada  međunarodne konferencije „Moć žene“ Udruženje preduzetnica CG  će organizovati Sajam ženskog preuzetništva prilikom čega ćete imati priliku da posjetite izložbeno prodajne štandove na trećem spratu šoping centra Mall of Montenegro.  

   

  U okviru Svjetskog dana ženskog preduzetništva, pored sajma preduzetništva i performansa u izvedbi kompanije Alf Ton i modne kreatorke Marine Banović, očekuje vas niz afirmativnih radionica i radnih sastanaka sa partnerskim organizacijama.

 • 2. Sajam prirode i sportova u prirodi

  2014-05-sajam-prirode-280x100Sajam prirode i sportova u prirodi je manifestacija koja se organizuje sa ciljem promovisanja prirode, sportova u prirodi, zdravih stilova života ali i klubova, organizacija i institucija koje svoje djelovanje vežu za prirodu.

   

  Na sajmu će se kao i predhodne godine predstaviti brojni sportski klubovi koji će na vrlo atraktivan način pokušati da posjetiocima približe prirodu i sport koji zastupaju. Tako će se na štandovima naći mnogo opreme: od šatora, ranaca, preko kajaka, bicikala, lukova i stijela... i još mnogo mnogo druge opreme.

   

  Biće organizovana i simulacija sportova (alpinizam, streličarstvo, paintball…), gdje će posjetioci, uz asistenciju iskusnih predstavnika klubova, moći da se neposredno oprobaju u toj disciplini.

   

  Pored sporta, važno mjesto će zauzeti i organizacije koje se bave očuvanjem i zaštitom životne sredine.

   

  Sajam će se održati 17. maja, u Podgorici, u shopping centru Mall of Montenegro. Ulaz je slobodan.

  PROGRAM SAJMA:

  09:00h Otvaranje štandova

  12:00h Oficijelni dio, Svečano otvaranje
  Prezentacija projekta "Putokaz"
  Poziv za učešće na Kampu i Hike Fest-u.

  12:30h - 13:00h Predavanje na temu aktivnosti u prirodi, gost-predavač: prof. Vladimir Miletić iz Beograda.

  15:00h - 17:00h Okrugli sto na temu udruživanja i zajedničkih aktivnosti u prirodi.

  21:00h Zatvaranje sajma.

   

  2014-05-sajam-prirode v

   

   

 • Radno vrijeme u toku prvomajskih praznika

  mallnovosti01Obavještavamo sve zainteresovane posjetioce da će šoping centar Mall of Montenegro biti otvoren za vrijeme prvomajskih praznika. Srećni praznici!

 • Svjetski dan plesa, 29. april

  2014-04-dan-plesa-280x100U šoping centru Mall of Montenegro, danas će biti obilježen Svjetski dan plesa 29. april.

   

  U saradnji sa Savezom modernog plesa Crne Gore, na sceni na trećem spratu Mall-a od 18h će zaplesati predstavnici plesnih škola: Steps Podgorica, Elit Bar, Matrix Podgorica, Rojal Nikšić, Matrix Nikšić, Duga Berane i Matrix Danilovgrad.

   

  Posjetioci će moći da uživaju u raznovrsnim plesovima, kakvi su street show, latino-američki plesovi, break dance, hip-hop, disco dance i belly dance.

   

  Događaj će biti povod za proglašenje najuspješnijeg plesnog kluba u 2014-oj godini.

   

  2014-04-dan-plesa-640

 • Ljetnji sajam

  2014-04-ljetnji-sajam-280x100

  Ovog vikenda u šoping centru Mall of Montenegro bićete u prilici da ispratite sadržaje Ljetnjeg sajma, koji će okupiti više od 30-ak izlagača iz zemlje i regiona.

   

  Manifestaciju organizuje firma Đoković d.o.o., a događaj je nastavak manifestacije Zimski sajam koji je uspješno realizovan u novebru prošle godine.

   

  Među izlagačima će se naći Lokalne turističke organizacije Podgorice, Nikšića, Bijelog polja, Andrijevice, ali I turističke organizacije iz regiona, među kojima su TO centralne Srbije, Vojvodine, Republike Srpske, Smederevske Palanje, Niša. Turističke agencije Grand, Galileo, Exit travel, Planet, Exit travel i East Vouyage predstaviće svoje ljetnje aražmane za Crnu goru i udaljene svjetske destinacije.

   

  Nismo zaboravili ni naše najmlađe posjetioce, pa će na trećem mola biti priređen poseban program u organizaciji DEC Pčelica.

   

  Takmičarski kviz "Upoznajmo Crnu Goru", održaće se od 11h do 12h, a u nastavku programa, najmlađi će pokazati svoju darovitost na likovnoj radionici "Ljetovanje iz snova", koja će trajati do 14h.

   

  Posjetioce očekuju popusti i poklon akcije!

   

  2014-04-ljetnji-sajam-630x430

 • Radno vrijeme za dane vaskršnjih praznika

  2014-04-vaskrs-280x100
  Za vrijeme vaskršnjih praznika šoping centar Mall of Montenegro biće otvoren do 18 časova na Veliki petak, a neće radititi 20.04. za Vaskrs.

  Tokom ostalih prazničnih dana Mall će biti otvoren za posjetioce u standardnim terminima.

  Megamarket Roda biće otvoren tokom cijelih praznika (petak, subota, ponedjeljak 7-22h, nedjelja 7-20h).

  Želimo Vam ugodne praznične dane uz pregršt ljubavi i mira, a svim vjernicima koji slave ovaj praznik želimo srećan Vaskrs!

 • Proljećna čarolija – sajam za djecu i roditelje

  2014-04-puzlijada-280x100Ovog vikenda u šoping centru Mall of Montenegro održaće se dječiji sajam, sa početkom u 10h.

  Predviđeno je učešče uvoznika dječije garderobe i opreme za novorođenčad, uvoznika konditorskih proizvoda, zatim medicinskih ustanova i organizacija koje se bave, zdravljem, njegom i razvojem djeteta, kao i vrtića i predškolskih javnih i privatnih ustanova.

  Manifestaciju priređuje firma Đoković u saradnji sa šoping centrom Mall of Montenegro.

  Prvog dana sajma, na maloj sceni na trećem spratu šoping centra Mall of Montenegro, održaće se  takmičenje u sklapanju slagalica za različite uzrasne kategorije djece u organizacij dječijeg edukativnog centra “Pčelica”

  Ukupno 120 dječaka i djevojčica uzrasta od 4 do 9 godina, takmičiće se u 6 uzrasnih kategorija u slaganju slagalica. Troje najuspješnijih u svakoj kategoriji očekuju vrijedni pokloni koje su pripremili kompanija Podravka iz Podgorice, Kidsland, igraonica Magic Land i foto Boni.

  Takmičenje će biti organizovano od 10h do 12h za djecu od 4-6 godina, a od 17h do 19h za one malo starije.

  U prijepodnevnom Dječijem zabavnom programu učestvovaće plesna grupa Matrix, djeca iz Resursnog centra "1.jun", djeca iz vrtića Mali Princ, Udruženja “Pčelica” i škole stranih jezika Double L. Za to vrijeme, studenti Stomatološkog fakulteta iz Podgorice održaće edukativnu radionicu za djecu o oralnoj higijeni, na kojoj će djeci dijeliti kutijice za četkice za zube i Signal paste koje je obezbijedila kompanija Nall iz Podgorice, a klovn Miki će se pobrinuti za dobru zabavu svih mališana.

  Od 14h do 15h mladi atletičar, Blagota Petričević vježbaće sa djecom, a školica sporta Fair Play će održati malo takmičenje za sve prisutne mališane, koje će kompanija RODA i Divni medenjaci nagraditi poklon paketićima.

  Od 17h počeće popodnevni program, najprije Modna revija malih manekena i manekenki iz vrtića Artić Pinokio i NVO DEC Pčelica, koji će predstaviti modnu kolekciju proljeće/ljeto 2014. butika Kids Land.

  Za frizurice malih manekena, a i ostale prisutne djece, pobrinuće se frizerski salon Zoran.

  Pored drugog dijela takmičenja, biće organizovan i zabavni program u kojem će učestvovati kulturni centar Bjuti, djeca iz vrtića Pinokio i Lara Šćekić koja će zatvoriti puzlijadu i otvoriti žurku za djecu koja će trajati od 19-20h.

  I ovog puta, organizovanjem Dječijeg sajma, želimo da okupimo djecu na otvoreno druženje, kolektivno takmičenje, zajedničko  pobeđivanje i zajedničko prihvatanje poraza, kao i sticanje osjećaja za fer igru i zabavu van virtuelnog svijeta.

   

  2014-04-djeciji-sajam-630x430

 • "Stari zanati za nove mogućnosti" – Sajam starih zanata i suvenira

  2014-03-stari-zanati-280x100U šoping centru Mall of Montenegro u saradnji sa firmom Đoković d.o.o. vikend koji slijedi (29. i 30.03.) biće posvećen promociji starih zanata. Na  regionalnom sajmu starih zanata i suvenira pod nazivom “Stari zanati za nove mogućnosti”, koji će se po drugi put održati u šoping centru Mall of Montenegro, imaćete priliku da pogledate radove više od 30 izlagača iz zemlje i regiona, i uvjerite se u umijeće zanatlija i njihovih, za širu javnost, pomalo zaboravljenih vještina. 

   

  Možete pogledati kako se na tradicionalan način izrađuje crnogorska nošnja, potvrditi kvalitet izrade ručno tkanih ćilima, kovanih i predmeta od grnčarije, te uživati u brojnim drugim radovima iz oblasti starih i umjetničkih zanata i domaće radinosti.

   

  U sklopu sajma predviđena je manifestacija “Smotra folklora”, koja će okupiti više kulturno umjetničkih društava iz Podgorice i okolnih opština, Akademski Centar Iskra, KUD Montefolk, Đurđevdansko kolo i druge. Manifestacija će biti organizovana u subotu,  29.03. od 11h na trgu ispred Mall-a ili  trećem spratu  šoping centra u slučaju padavina.

   

  Cilj organizatora je očuvanje  od zaborava ovih drevnih vještina, ali i obrazovanje onih kojima bi izrada umjetničkih rukotvorina mogla postati  trajni izvor prihoda. 

   

  2014-03-stari-zanati-640

 • "Poklanjamo damama" - Mall of Montenegro

  2014-03-poklanjamo-damama-280x100Za sve koji planiraju da originalnim poklonom iznenade svoje ljepše polovine ili drage dame iz svog okruženja,  šoping centar Mall of Montenegro u saradnji sa firmom Đoković d.o.o. organizuje dvodnevnu manifestaciju  „Poklanjamo damama“ , 07-08.03., sa početkom od 09 časova. 

   

  Manifestacija će okupiti više od 30 izlagača iz različitih oblasti, od suvenira, unikatnog nakita, pletiva, umjetničkih radova, cvjetnih aranžmana, do kulinarskih poslastica i proizvoda od čokolade.

   

  Ovo će biti i dani dobre trgovine u Mall-u, uz popuste od 10 do 70%.

   

  Pozivamo da uživate u našoj raznovrsnoj ponudi i brojnim popustima.

   

  2014-03-poklanjamo-damama-502x1252

 • Djeco, odaberite svoj sport

  Sport je važan za djecu, ne samo da budu zdrava i da se pravilno razvijaju i fizički i psihički, već i da se brzo i jednostavno povežu sa drugom djecom. Biti u formi znači biti zdrav.

  Mall of Montenegro i UMS vas pozivaju da odaberete sport po svojoj mjeri.  Kroz druženje, u subotu 22.02. od 12h predstavljamo gimnastičke klubove Gorica, Cerer iz Podgorice i Prior iz Bara, kao i školu fudbala Bernabeu. Oni će nas upoznati sa prednostima ovih sportova, a članovi UMS škole za talente će u ovaj sportski dan uključiti i modu, sa sportskim modnim revijama i plesnim koreografijama.

 • Plesni časovi srijedom, nastupi mališana iz vrtića četvrtkom

  2014-02-srijedom-plesemo

   

  SRIJEDOM PLEŠEMO - plesna radionica za djecu, svake srijede od 17 - 20h.

  Dovedite svoje mališane da plešemo zajedno svake srijede sa plesnom školom Dream na trećem spratu našeg centra.

  od 17 - 18h, grupa Bubamarice ( 3-6 godina)
  od 18-19h, grupa Hello Kitty (7-8 godina)
  od 19 -20h, grupa Step -up (8-9 godina)

  Ne zaboravite, srijedom plešemo!


  NAJMLAĐI NA SCENI ČETVRTKOM

   

  U saradnji sa JPU četvrtkom od 10h predstavljamo rad  nastavnog osoblja vrtića i mališana.

  Svakog četvrtka predstaviće se po jedna pretškolska ustanova sa svojim projektom, a djeca će imati priliku da predstave svoje talente kroz glumu, pjevanje, ples i recitaciju.

  Sjutra od 10h imaćete priliku da pogledate dječiju predstavu “Zimska bajka” koju će izvesti čak 60 mališana iz JPU “Ljubica Popović”.

   

  Očekujemo Vaše mališane, ulaz je besplatan!

 • Dan za dar

  2014-02-dan-za-dar-280x100

  Za sve koji uživaju u obilježavanju ili proslave  Sv. Valentina ili Sv. Trifuna, ali i za one druge,  šoping centar Mall of Montenegro u saradnji sa firmom Đoković d.o.o. organizuje trodnevnu manifestaciju  „Dan za dar“od 14 do 16 februara, sa početkom od 09 časova svakog dana. 

  Na sajmu možete pronaći široku ponudu, prikladnu za poklon kojim možete iznenadi Vaše najdraže, ukoliko planirate da obilježite Dan zaljubljenih. Manifestacija će okupiti više od 30 izlagača iz različitih oblasti, od suvenira, unikatnog nakita, umjetničkih radova, cvjetnih aranžmana, do kulinarskih poslastica i proizvoda od čokolade.

   

  U petak od 18h, u organizaciji plesne škole Dream održaće se plesna radionica za djecu i odrasle „Plesom za ljubav“, a svi posjetioci su pozvani da uče korake plesne koreografije, aonda i da zaplešu na sceni na trećem spratu našeg centra.

  Na „Zidu ljubavi“, za vrijeme trajanja manifestacije možete ostaviti poruke ljubavi za svoje najdraže. Poruke ćemo pažljivo pročitati, a one najkreativnije biće objavljene na facebook stranici šoping centra Mall of Montegro i nagrađene od strane našeg partnera Cosmetics marketa.

   

  Ovo će biti i dani dobre trgovine u mall-u, pa ćete po znatno sniženim cijenama moći da kupujete u Levis butiku, ADL-u, Legendu i Time Out-u.

   

  Specijalnu akciju povodom dana zaljubljenih pripremio je butik Stylos, pa ćete svoj omiljeni brend putnih kofera i torbi moći da trgujete uz popust od 20-50%.

   

  Povodom dana zaljubljenih Gradska knjižara je odlučila da sa dobrim popustima i naslovima obraduje sve svoje kupce. Naime od danas 11. pa do 14. febrauara, oni zaljubljeni u knjige moći će da kupe 20 naslova sa popustom od 30%. Odaberite savršen poklon za svoje voljene i obradujte ih jednom od knjiga koje nude Gradske knjižare.

   

  U Office shoes radnji u molu, pored već postojećih popusta možete kupiti svoj omiljeni model obuće uz dodatnih 14% popusta.

  “Dan za dar” je stigao u šoping centar Mall of Montenegro, pa Vas pozivamo da uživate u našoj raznovrsnoj ponudi i popustima.

   

  2014-02-dan-za-dar-640

 • Dani zdrave hrane ovog vikenda

  2014-02-dani-zdrave-hrane-280x100Šoping centar Mall of Montenegro će u saradnji sa firmom Đoković d.o.o. za vikend 08. i 09.02. organizovati manifestaciju  "Dani zdrave hrane". U izložbenom dijelu programa učestvovaće 20-ak izlagača iz oblasti proizvodnje zdrave hrane, udruženja medara i maslinara te proizvođači sokova, mlijeka i mlječnih prerađevina.

   

  U okviru manifestacije će se u subotu u organizacije Dječijeg edukativnog centra Pčelica i PPU “Maša” održati dječiji program na temu značaja zdrave ishrane.

   

  Predviđeno je učešće zdravstvenih organizacija koje će ponuditi mogućnost besplatnih mjerenja šećera u krvi i krvnog pritiska.

   

  2014-02-dani-zdrave-hrane-640

 • FASHION INSIDE stiže u Mall!

  2014-01-inside-fashion-280x100U subotu će u šoping centru Mall of Montenegro, sa početkom u 12h, u saradnji sa modnom agencijom MODEL SCOUTING OFFICE  iz Beograda, biti organizovan prvi FASHION INSIDE   koji omogućava posjetiocu da lično zaviri u popularni svijet mode, te da se na trenutak oseti dijelom istog.

   

  FASHION INSIDE promoviše modne trendove, modne dizajnere i njihove kreacije, popularizuje lokacije, objekte, prostore u kojima se različiti modni peformansi odigravaju i time određeni prostor transformiše u “modni centar”.

   

  FASHION INSIDE je raznovrstan, interaktivan dogadjaj, koji se po prvi put odrzava u Crno Gori i to u šoping centru Mall of Montenegro i osmišljen je kao “Vodič kroz svijet Modelinga.

  Poznato je da je ova profesija jedna od popularnijih ženskih pasija današnjice, pa vjerujemo da će veliko interesovanje u okviru manifestacije  privući događaji:

   

  - Casting za buduće modele (pruza priliku da se uđe u svijet modeling I glamura)

  - Modna revija (nastup pred publikom)

  - Backstage  (koraci savladavanja manekenskog hoda, kompletne pripreme za modnu reviju, od make – up a i  frizure pa preko koreografske probe do samog nastupa pred publikom.

   

  Svi koji dođu imaće priliku da se aktivno uključe u dešavanja, a najbolji će zaista koračati pistom!!!

   

  Program je osmišljen kao osmočasovna zabava na sledeći način:

  - Kao cjelodnevni događaj (prostrani holovi šoping centra, gde će se u različito vrijeme na različitim mjestima odrzavati jedna faza modnog happening-a)

  - U 12h - casting za nova Lica – najbolji dobijaju priliku učešća na modnoj reviji a za talente se otvara mogućnost da ostvare svjetsku karijeru modela u Parisu-Milanu-NY  stopama modela Model Scouting Office agencije

  - Od 14h - 15h  - škola manekenskog hoda.

   

  Školu manekenskog hoda koja će biti organizovana za pobjednike castinga ali i za sve posjetioce koji žele da se interaktivno priključe (besplatna obuka manekenskog hoda) vodiće legenda jugoslovenskog manekenstva Jelena Mladenović.

  1. sa školom hoda, na drugom mjestu, od 14h kreće MAKE Up & HAIR priprema već iskusnih manekena. Sve se dešava na otvorenom, Make up štand je postavljen u holu i posjetioci će imati priliku da posmatraju process pripreme za nastup na modnoj reviji.

  - Od 15-16 h biće otvoren štand sa profesionalnom modnim fotografom

  - Od 16-17h predviđene su koreografske probe

  - U 19h biće otvorena modna revija * ADL - 5 STAR CONCEPT STORE, u kojoj učestvuju modni dizajneri:

       - Lazar Ilic

       - Nada Kadovic Koljensic

       - Jelena Roganovic Djuric

       - Lida Mardjonovic i

       - ADL kolekcija

   

  Novinari su dobrodošli da naprave reportaže sa organizatorima, manekenima, posetiocima koji su tog dana “postali manekeni”, modnim kreatorima čije se kreacije nose, interesantnim gostima.

   

  Zavirimo zajedno u backstage!

   

  2014-01-inside-fashion-630x430

 • Radno vrijeme za praznike

  2013-12-ng2014-radno-vrijeme-280x100Obavještavamo vas da će 31.12.2013. tržni centar Mall of Montenegro raditi do 18 časova. Naš tržni centar neće raditi za vrijeme praznika 01.01., kao i za Božić 07.01.2014. godine.

  Želimo vam srećne praznike, veselu i blistavu Novu godinu! 

 • NOVOGODIŠNJI MASKENBAL

  2013-12-maskenbal-280x100U subotu 28.12. od 17h u šoping centru Mall of Montenegro u organizaciji Magic škole, biće organizovana velika novogodišnja zabava za djecu.

   

  Program je namijenjen djeci predškolskog I osnovnoškolskog uzrasta, ali I svim ostalim posjetiocima mola.

   

  Planirano je aktivno učešće djece u programu, sa brojnim plesnim tačkama, recitacijama, takmičarskim igrama.

   

  U okviru manifestacije biće dodijeljeni poklon paketići Mercator hypermarketa za najljepša pisma koja su mališani uputili Djeda Mrazu, a koja su objavljena na zvaničnoj stranici mola, na društvenoj mreži facebook.

   

  Održaće se i takmičenje u ukrašavanju novogodišnjih jelki, a najkreativniji tim će biti nagrađen novogodišnjim paketićima.

  Veliki novogodišnji maskenbal počine u 18 i 30, a djeca će se družiti sa Djeda Mrazom, uživati u zabavnim tačkama klovna I diviti se trikovima mađioničara koji će ovo druženje učiniti nezaboravnim.

   

  Najkreativniji nastupi i kostimi, po odluci žirija biće nagrađeni poklonima koje su obezbijedili šoping centar Mall of Montenegro, hypermarket Merkator I butik Kidsland.

   

  180x 360 maskenbal-01

 • STRIKE BOWLING KLUB – otvoren u Mall-u

  2013-12-bowling-strike-280x100Kuglana Strike Bowling Klub od petka će biti otvorena za sve posjetioce.

   

  Klub neće biti samo mjesto za kuglanje, već mjesto okupljanja prijatelja i porodice, gdje ćete  uživati u zabavnim sadržajima uz pristupačne cijene hrane i pića.

   

  Objekat je opremljen Brunswick opremom i posjeduje 4 bilijarska stola, te kafe-bar sa izvanrednim pogledom na grad.

  Zadovoljstvo nam je da Vas pozovemo na otvaranje kluba u četvrtak, 26.12. od 20h.

   

  Neka Vam nova godina bude pun pogodak! ;)

   

  2013-12-bowling-strike-640

 • VELIKI POKLON BAZAR

  2013-12-poklon-bazaar-334x186U susret praznicima nastavljamo sa manifestacijima posvećenim porodici i prijateljima.

   

  Posjetite Veliki poklon bazar 21. i 22.12. i odaberite prigodan dar za svoje najbliže.

   

  Kategorije u kojima će se predstaviti oko 50 prijavljenih izlagača su: suveniri, ručni radovi, umjetnine, poslastice, stari zanati, igračke.

 • Izložba vina i umjetnosti

  2013-12-izlozba-vina-334x186Povodom dana oslobođenja Podgorice, "Nacionalno urduženje sommeliera Crne Gore" i "Kuća vina" organizuju "Izlozbu vina i umjetnosti" kao poklon Podgorici.

   

  Na toj manifestaciji će osim vina i proizvoda, koji vino čine kraljevskim pićem, biti predstavljeni radovi akademskog slikara Saše Brnovića, galerije "Modgliani", kao i promocija zbirke pjesama Olje Novaković "Pod ponorom" objavljene početkom juna mjeseca, a koja sad doživljava svoje drugo izdanje.

   

  Trajanje manifestacije od 10h - 18h. 

 • Dječiji sajam & Zimska čarolija

  2013-12-djeciji-sajam-334x186

  Manifestacija Zimska čarolija održava se po drugi put u tržnom centru Mall of Montenegro, u nedjelju 15.12. u sklopu dječijeg sajma u organizaciji kompanije Đoković, koji će trajati 14. i 15.12.2013. od 10h.

 • PRVI SAJAM ZA DAME

  DB - bilbord - novosti

  Prvi „Sajam za dame“ u Crnoj Gori u organizaciji NVU „My Day“ iz Kotora, održat će se 06 i 07.12.2013. u šoping centru ''Mall of Montenegro'' u periodu od 09-22h.

  Ovo je jedinstven sajam na ovim prostorima, a namijenjen je svim damama bez obzira na godine i status. Vikend u potpunosti posvećen ženi ima za cilj da se svaka pripadnica ljepšeg pola osjeća posebnom.

 • Karavan dobre volje

  Ove godine Coca Cola karavan dobre volje posjetiće i šoping centar Mall of Montenegro, od 29.11. do 01.12., od 10 do 20h, sa ciljem prikupljanja očuvane garderobe i igračke za djecu sa sa posebnim potrebama sa sjevera Crne Gore.
  Ove godine pomoć će biti upućena djeci iz udružanja „Zvijezda“ iz Kolašina, „Olakšajmo život djeci sa posebnim potrebama“ iz Rožaja, „Korak nade“ iz Berana, i dnevnog centra „Lipa“ iz Plava.
  Pozivamo Vas da pokažete solidarnost i donirate potrebnu odjeću i igračke.

 • Fitnes festival ovog vikenda u Mall-u


  Za ovaj vikend (30.11. i 01.12.) u organizaciji Fitnes kluba Soko Gym za Vas smo pripremili vikend ispunjen pozitivnom energijom, treninzima i zabavom u okviru petog fitness festivala , “Budi fit, budi zdrav”, koji će se ove godine održati na trećem spratu šoping centra Mall of Montenegro.  
  Bićete u prilici da prisustvujete časovima joge, pilatesa, hyp hop-a, aerobic  jazz-a, kao i mnogih drugih tipova treninga, a za svaki trening u kojem uzmete učešća, dobićete 10% popusta na mjesečnu članarinu u svim klubovima koji učestvuju u programu festivala. Treninge vode fitnes instruktori iz zemlje i inostranstva, a ovo može biti idelana prilika da u toku vikenda izgubite kilograme viška, jer vas pčekuje čak 20 različitih treninga. Troje najaktivnijih očesnika osvojiće nagrade za najspremnije ljubitelje fitnesa. Za ljubitelje dobrog ritma, zabave i plesa, pripremili smo zumba party u subotu i nedjelju veče.
  U okviru festivala biće organizovana predavanja korisna za instruktore i vlasnike fitnes klubova, ali i sve one koji žele da saznaju više o njezi svoga tijela.

  Fitnes 1
  Program festival i raspored predavanja možete pogledati na facebook stranici  Fitness kluba  Soko Gym.

 • ZIMSKI SAJAM OVOG VIKENDA U MALL-U

  novosti-zimski-sajam280x100Ovog vikenda u šoping centru Mall of Montenegro očekuje Vas prvo izdanje Crnogorskog zimskog sajma. Bićete u prilici da dobijete informacije o aktuelnim zimski turističkim i novogodišnjim aranžmanima, a očekuje vas bogata ponuda ski opreme, te mogućnost razmjene stare opreme.

 • “UKUSI TRADICIJE” – sajam tradicionalnih proizvoda

   

  STP - poster 195 x 195- MALAU organizaciji kompanije Đoković d.o.o. 16. i 17. Novembra u šoping centru Mall of Montenegro, bićete u prilici da degustirate ukuse tradicionalnih proizvoda na manifestaciji “Ukusi tradicije”.

  Na sajmu učestvuje oko 50 izlagača koji će ovom prilikom predstaviti najbolje iz svoje ponude vina, sireva, pršute, sira, meda i maslina.

 • PUZZLIJADA 2013

  puzlijada2013 Dragi mališani, pozivamo sve drugare od 4 do 9 godina da se prijave za takmičenje  u sklapanju slagalica na email adresu: decpcelica@gmail.com ili na facebook stranici Mall-a.

 • POČINJE RODJENDANSKA VOŽNJA

  rodjendan malaDođi na start rođendanske proslave tržnog centra Mall of Montnegro u subotu 26.10. od 12h!
  Učestvuj u rođendanskoj nagradnoj igri, popuni kupon, priloži račun od 10,00 eura i više, i osvoji vrijedne vaučere za trgovinu!
  Poželi rođendanske želje, fotografiši se u Molu i osvoji novogodišnji aranžman za dvoje u Istanbulu! Na cilju te očekuju popusti do 50%, poklon vaučeri i brojna iznenađenja.

 • Počinje rodjendanska vožnja

  Dođi na start rođendanske proslave tržnog centra Mall of Montnegro u subotu 26.10. od 12h!
  Učestvuj u rođendanskoj nagradnoj igri, popuni kupon, priloži račun od 10,00 eura i više, i osvoji vrijedne vaučere za trgovinu!
  Poželi rođendanske želje, fotografiši se u Molu i osvoji novogodišnji aranžman za dvoje u Istanbulu! Na cilju te očekuju popusti do 50%, poklon vaučeri i brojna iznenađenja.

 • SAJAM "TEHNOLOGIJA NOVOG DOBA" U MALL-U

  15102013Firma Vision Event u saradnji sa TC Mall of Montenegro organizuje prvi sajam telekomunikacija, informatike i digitalne opreme u Podgorici, pod nazivom “Tehnologije Novog Doba”. Sajam je namijenjen popularizaciji novih tehnologija i razvoju informacionog društva u Crnoj Gori.

 • CAT KOLEKCIJA U OFFICE SHOES-U!

  14102013 02Model Colorado je CAT-ova ikona stila prepoznatljiva u cijelom svijetu. Autentična, izdržljiva i tradicionalna ispuniće sva vaša očekivanja. Modele nove Cat kolekcije možete pronaći u Office Shoes maloprodajnim objektima kao i na sajtu www.officeshoes.me

 • Manifestacija Pokaži PUT!

  Manifestacija "Pokaži PUT!" ima za cilj promovisanje sportova u prirodi. Tako će se u nedelju, 6. oktobra, u shopping centru Mall of Montenegro okupiti više od 30 sportskih i drugih organizacija koje će na atraktivan način prezentovati sebe i sportove kojim se bave.

 • DJEČIJI SAJAM

  03102013Povodom Dječije nedjelje, u šoping centru Mall of Montenegro, na trećem spratu, u petak 04.10., od 18 do 20h, održaće se Dječiji sajm u organizaciji NVO Dječiji edukativni centar „Pčelica“.

 • NOVO U ADL-u!

  adl01102013Od četvrtka 03.10. ljubitelji brenda ADL, u radnji u shopping centru Mall of Montenegro, moći će da uživaju u dizajnerskoj ponudi.

  Svoje kolekcije izložiće: Jelena Đukanovic, Sanja Matijević, Nada Kadovic Koljenšić, Jelena Roganović Đurić i Lazar Ilić.

  Posjetite nas!

 • KREATIVNE RADIONICE “MAŠTA NAM DONOSI JESEN”

  27092013 malaU subotu 28.09., na trećem spratu TC Mall of Montenegro od 10 do 14h, održaće se besplatne kreativne radionice za djecu, na temu jeseni koja je već stigla u naš grad.

 • MISLIMO ZAJEDNO. PRAVI TRENUTAK JE SADA!

  mallnovosti01Redovna kontrola dojki je važna.Jedino pravo vrijeme da vodiš računa o zdravlju je sada. U mjesecu borbe protiv karcinoma dojke, uradi sve da spriječiš bolest, otkriješ je na vrijeme i pobjediš. Redovnom i pravovremenom kontrolom dojki mislimo jedni na druge.
  www.zdravadonam.me

 • NOVI SERVIS U TRŽNOM CENTRU MALL OF MONTENEGRO

  mallnovosti01

  U TC Mall of Montenegro u subotu, 14.09. biće otvorena “Soba za bebe” na trećem spratu centra u blizini dječije igraonice.

  Soba sadrži opremu za njegu novorođenčeta, toplu vodu, meku podlogu za presvlačenje, besplatne pelene, i kozmetiku, a obezbijedili smo i igračke za animaciju starije djece.

 • MERCATOROVA ŠKOLA MATEMATIKE

  12092013Mala škola matematike za velike sveznalice!
  Dodjite u subotu od 10h da učimo zajedno!

 • SHOW "JUST FOR KIDS"

  justforkids06092013Samo za klince i klinceze, slatka zabava na trgu ispred mola, subota, 07.09. u 11h.

  Čekamo Vas!

 • Škola sa osmijehom, od 28.08. do 05.09.2013.godine

  Dragi školarci, nova školska godina počinje, a mi smo za Vas pripremili “Školu sa osmijehom”, od 28.08. do 05.09.2013.godine u Shopping centru Mall of Montenegro.
  Na sajmu udžbenika I školske opreme Gradske knjižare, možete pronaći sve što Vam je potrebno za školske dane I pritom dobiti neki od poklončića koje smo pripremili za Vas.
  U radnjama u molu, očekuju Vas brojna sniženja na odjeći i obući, pa ćete sa osmijehom početi novu školsku godinu. Očekuje Vas i mnogo zabave uz program koji smo pripremili!

  Posjetite našu školu sa osmijehom!

 • SUPER CIJENE U OFFICE SHOES –u

  OFFICE06082013Požurite da iskoristite super cijene u OFFICE SHOES –u i da izaberete najbolje modele za sebe, u toku je FINALNO SNIŽENJE CIJENA !!!!!

  za pregled modela na sniženju kliknite na LINK

 • Otvoren kutak za mamu i bebu

  Mall of Montenego u saradnji sa udruženjem Roditelji obilježava Svjetsku nedjelju dojenja od 1. do 7. Avgusta.

  Za sve mame i njihove bebe pripremili smo specijalan poklon, udobno opremljen “Kutak za dojenje” u kojem će majke ubuduće moći da u prijatnoj atmosferi i ambijentu „dnevne sobe“ podoje svoju djecu, ali i pogledaju materijal udruženja Roditelji o dojenju i saznaju na koji način mogu zatražiti podršku i pomoć drugih mama sa iskustvom u dojenju.

 • Prodajna izložba " Tre sorelle"

  Pozivamo vas na prodajnu izložbu " Tre sorelle", u utorak, 16.07., na trećem spratu Shopping centra Mall of Montenegro. Za sve zainteresovane pripremili smo besplatan osnovni kurs decoupage tehnike.

 • IZLOŽBA

  mallnovosti01Pogledajte izložbu akademske slikarke Isidore Dautović. Radovi su izloženi u galerijskom prostoru na prvom spratu. Postavka je aktulena od 27.06. do 05.07.2013. godine

 • Rokšped Road show

  Na trgu ispred Mall-a u subotu od 10 do 14 časova biće organizovan Rokšped Road show na kojem ćete imati priliku da pogledate i isprobate VW i SEAT akcijske modele.

 • FOTO-MANIFESTACIJA SUPER BEBAC

  20062013 02Manifestacija Super bebac praćena sajmom bebi opreme održana je u subotu, 15.06. pogledajte kako su se zabavljali naši najmlađi sugrađani.

 • Super Bebac - Porodična manifestacija

  Škola za talente UMS i shopping centar Mall of Montenegro u subotu 15.06. za sve posjetioce mola, pripremili su nezaboravnu porodičnu manifestaciju Super bebac.

 • Hair and make up show by Dejan Milošević

  U petak 14.06. sa početkom u 21h, na trgu shopping centra Mall of Montenegro održaće se Hair and make up show by Dejan Milošević.
  Njegov tim će prezentovati aktuelne linije frizura za vrele ljetnje dane, i najnovije trendove svjetskih metropola u oblasti hair and make up estetike.

 • Urban Soccer freestyle

  Urban Soccer freestyle turnir biće organizovan ovog vikenda na trgu ispred Mall-a od 10 do 13h i od 18 do 22h.
  Igraće se brza, brazilska varijanta malog fudbala sa ekipama “tri na tri”.

  Afirmišemo zdrav život, sportski duh i fer igru, a sve to uz najbolju zabavu u gradu.

  Najbolje ekipe očekuju nagrade!

  Prijave i informacije na telefon: 068/019-428

 • Stari zanti za nove mogućnosti

  Mall of Montenegro i preduzeće Đoković d.o.o. u subotu 25.05. u šoping centru Mall of Montenegro održaće sajam starih zanata i   suvenira pod nazivom “Stari zanati za nove mogućnosti”.

  Na sajmu će učestvovati oko 50 izlagača iz zemlje i regiona, a posjetioci će biti u prilici da, između ostalog,  pogledaju kako se na tradicionalan način izrađuje crnogorska nošnja, ručno tkanje ćilima, duborez u drvetu, radove maslinara, nakit, suvenire i brojne druge predmete iz oblasti starih i umjetničkih zanata i domaće radinosti.

 • KONKURS

  mallnovosti01Mall of Montenegro i Arhitektonski fakultet, Univerziteta Crne Gore raspisali su konkurs za IDEJNI PROJEKAT ARHITEKTONSKO OBLIKOVNOG I ENTERIJERSKOG RJEŠENJA ZA ATRIJALNI/HOLSKI PROSTOR U PRIZEMLJU TRŽNOG CENTRA MALL OF MONTENEGRO.
  download dokument

 • DRUŽENJE SA MERKATOROM

  25052013Draga djeco,

   

  Pozivamo Vas na još jedno prijatno druženje subotom sa Merkatorom CG.

 • NERADNI DANI POVODOM DANA NEZAVISNOSTI

  mallnovosti01Povodom Dana nezavisnosti, Mall of Montenegro neće raditi u utorak 21.05.
  Hipermarket Merkator u mall-u će raditi puno radno vrijeme.

  Čestitamo praznik!

 • OFFICE SHOES SHOPPING PARTY

  officeshoeslogoDa li ste spremni za super popust i najbolji provod ?!

  Danas, 17.maja 2013. održava se OFFICE SHOES SHOPPING PARTY, cijene 15% niže u svim OFFICE SHOES maloprodajnim objektima kao i na web shopu!

  Iskoristite super priliku za shopping i dobar provod!

  Očekujemo vas u OFFICE SHOES –u!

 • POPUST ZA MATURANTE U OFFICE SHOES-U!

  officeshoeslogoOffice Shoes čestita svim maturantima zavšetak škole i želi sve najbolje u nastavku života i školovanja. Kao poklon dajemo vam 15% popusta. Dovoljno je da u nekoj od Office Shoes radnji odaberete svoj par, pokažete đačku knjižicu ili ličnu kartu, potpišete potvrdu i vaš par za matursko veče je tu za vas uz popust od 15%.

 • DRUŽENJE SA KLOVNOM ŠAŠAVKOM

  16052013najavaklovnDraga djeco, sve vas pozivamo na druženje sa najšašavijim klovnom Šašavkom!

  Čekamo vas!

 • VIDEO: FAMILY SPRING FASHION SHOW

  15052013revijaMall of Montenegro i agencija National style u subotu, 11.05. organizovali su veliki Family spring fashion show, na trgu ispred mola. Pored brendova iz mall-a koji su promovisali svoje proljeće-ljeto kolekcije, na reviji ste mogli pogledati radove Amela Besinija iz Bosne i Hercegovine i kolekciju maturskih haljina crnogorske dizajnerke Sanje Matijević.

 • Modna revija i shopping night

  U susret veselim proljećnim bojama Mall of Montenegro i agencija National style u subotu, 11.05. organizuju veliki Family spring fashion show, na trgu ispred mola sa početkom u 21h.

  Pored brendova iz mall-a koji će promovisati svoje proljeće-ljeto kolekcije, na reviji možete pogledati radove Amela Besinija iz Bosne i Hercegovine i kolekciju maturskih haljina crnogorske dizajnerke Sanje Matijević. Za zabavni dio programa pobrinuće se Aleksandra Bučevac, a aterparty Vas čeka u molu u Ipad cafeu.
  Pored modne revije u subotu, od 18h pa sve do ponoći, pripremili smo i Shopping night akciju sa mnoštvom popusta na nove kolekcije i brojnim promo akcijama. Sve ono što ste dugo željeli, možete kupiti po znatno nižim cijenama.

  Čekamo Vas u molu!

 • NERADNI DANI ZA VRIJEME PRAZNIKA

  mallnovosti01Dragi posjetioci,
  Obavještavamo Vas da šoping centar  Mall of Montenegro neće radititi 01.05. i 5.05.2013. godine zbog nastupajućih prvomajskih i vjerskih praznika. Ostalim danima Mall će raditi po propisanom random vremenu.
  Hypermarket Mercator je otvoren za sve posjetioce.
  Želimo Vam ugodne praznične dane, a svim vjernicima pravoslavne vjere čestitamo Uskrs!
  Vaš Mall of Montenegro!

   

 • Vaskršnja družionica

  Povodom predstojećih Uskršnjih praznika u tržnom centru Mall of Montenegro,  ispred Mercator hypermarketa  čekaju Vas  brojne edukativno zabavne igrice, a za Vas smo pripremili lutkarsku predstavu  i nezaboravno druženje sa Uskršnjim Zekom.
  Posebno će Vas zabaviti face-painting za Vaše mališane, a najbolje fotografije biće objavljene na društvenoj mreži facebook.  Fotografiju sa najviše lajkova očekuje i poklon koji će Vas sigurno obradovati.
  Pridružite nam se i uživajte u Uskršnjim praznicima!

 • MODELI BELLA BALLERINA U OFFICE SHOES – u !

  office29042013Bella Ballerina su Skechers cipelice sa ugrađenim mini diskom u kojima se vrtiš u krug, u krug. Ako si i ti djevojčica koja voli da izvodi piruete, Bella Ballerina su stvorene za tebe.
  Sa Bella Ballerinom možeš da pretvoriš cio svijet u svoj podijum za ples.

  Modele Bella Ballerina možete pronaći u OFFICE SHOES maloprodajnim objektima kao i na web shopu

 • KREATIVNA SUBOTA ZA NAMLJADJE!!

  12mercator logoMerkator CG Vas poziva da se druzimo, igramo I pravimo najljepše šarene lopte od papira.

 • Koncert polaznika jazz radionice Zlatka Kaučića

  U sklopu manifestacije mjesec poštovanja dzeza – JAM 2013,  u subotu, 27. April, 13h na trgu šoping centra Mall of Montenegro održaće se koncert polaznika jazz radionice Zlatka Kaučića. Polaznici su učenici muzičke škole “Vasa Pavić” iz Podgorice a kompozitor i renomirani svjetski perkusionista Kaučić sa njima je podijelio je svoje vještine i znanja.
  Dodjite da uživamo u dobroj muzici!

 • NA TRGU ISPRED MALL-A ODRŽANA IZLOŽBA STOLICA OD RECIKLIRANIH MATERIJALA

  23042013 01Buduće arhitekte uspješno su odgovorile svom prvom ozbiljnijem zadatku, u okviru predmeta arhitektonska analiza. Da otpad može biti resurs, pokazali su juče studenti prve godine Arhitektonskog fakulteta u Podgorici, koji su od otpadnog i recikliranog materijala uspjeli da naprave šezdesetak zanimljivih i funkcionalnih stolica.

 • Zabavno-edukativna radionica: djeca čuvaju planetu

  Povodom Dana planete Zemlje 22. aprila sa početkom u 10h u shopping centru Mall of Montenegro ispred hypermarketa Mercator organizovana je zabavno-edukativna radionica u kojoj su učestvovali mališani iz OŠ "Musa Burzan", "Savo Pejanović" i JPU "Đina Vrbica". Djeca su imala priliku da se na zabavan način  informišu o reciklaži i odlaganju otpada i koliko je značajno čuvati prirodu, ali i da se zabave u kreativnim igrama koje smo pripremili za njih. Radionica je organizovana u saradnji sa NVO Green Home, Agencijom za zaštitu životne sredine i Ministarstvom održivog razvoja i turizma.
  U nedjelju 21. aprila Mall of Montenegro je kroz donaciju hrane i osvježenja podržao veliku akciju čišćenja Ćemovskog polja u organizaciji Ministarstva održivog razvoja i turizma u sklopu već tradicionalne akcije “Spojimo niti” i tako još jednom pokazao društvenu odgovornost.

   

 • Dan sporta za djecu

  19042013radionicaNa drugom spratu Mall of Montenegro, 19. Aprila sa početkom od 19h održaće se manifestacija "Dan sporta za djecu u Mall-u" u organizaciji UMS škole za talente iz Podgorice. Cilj manifestacije je da kroz zabavu i igru djecu nauči koliko je bavljene sportom značajno za pravilan rast i razvoj.
  Djeca će predstaviti svoje vještine u oblasti različitih grupnih i individualnih sportova.
  Budi aktivan, u petak budi u mall-u!

 • Projekcija filma Ray

  RayPozivamo vas na projekciju filma "Rej" u sklopu manifestacije Mjesec poštovanja jazz-a –JAM 2013. Film je 2005. godine osvojio dva Oskara. U pitanju je biografski film o legendi džeza Rej Čarlsu.


  Četvrtak u 18.00 sati, Planet bowling na drugom spratu.


  Ulaz je besplatan.

 • 15.04.2013 - IZLOŽBA FOTOGRAFIJA IVANA GRLIĆA “SERBIAN JAZZ BRE"

  15042013U sklopu manifestacije mjesec poštovanja dzeza – JAM 2013,  16.04. u šoping centru Mall of Montenegro biće otvorena izložba fotografija Ivana Grlića “Serbian Jazz bre“.
  Pozivamo Vas da pogledate ove zanimljive radove!

   

 • VANS NOVA KOLEKCIJA U OFFICE SHOES –u!

  officeshoeslogo

  Vans je najveći skateboard brand, osnovan davne 1966. Već prvi modeli Vans patika postali su instant cool, a globalan uspjeh ostvarili su sa modelima Old School i Authentic,nakon čega su uslijedili modeli koji su nastali u suradnji s legendarnim skateboarderima: Tony Alva, Stacy Peralta i Steve Cabalero, koji su se do danas prodali u milionima primeraka.

 • JUČE JE U MALL-U OBILJEŽEN SVJETSKI DAN ZDRAVLJA

  08042013U akciji besplatnog mjerenja šećera u krvi i krvnog pritiska, besplatne wellness analize, te korisnih savjeta iz stomatološke ordinacije „Extradent“ učestvovalo je nekoliko stotina građana. Hvala na lijepom odzivu.

 • 05. April, Mercator-CG i Mall of Montenegro obilježavaju Svjetski dan zdravlja

  svjetskidanzdravlja

  Mall of Montenegro i Mercator CG obilježavaju Svjetski dan zdravlja, u nedjelju 7. aprila od 10 do 13 časova u holu Mall-a i Hipermarketu Mercator.

   

  Akcijom besplatnog pregleda šećera u krvi i krvnog pritiska, besplatne wellness analize (procjena tjelesne težine, mišićne mase, organske masnoće i kalorijske potrebe organizma), te besplatnih savjeta iz stomatološke ordinacije „Extradent“ skrenućemo pažnju na značaj brige o sopstvenoim zdravlju.
   Mercator-CG i Mall of Montenegro kao društveno-odgovorne kompanije žele da pokažu brigu o zdravlju svojih potrošača, te da podržavaju akcije koje imaju za cilj podsticanje zdravog stila života, i tako pomognu prevenciju bolesti kao što su kardiovaskularne bolesti i dijabetes, koje su među najrasprostranjenijima u Crnoj Gori.

 • 06.04.2013 - SADNJA DRVEĆA NA BRDU GORICA GORICA –DIO KOD VEZIROVOG MOSTA

  drvo

  U subotu, 06.04.2013. godine sa početkom u 09.30h biće organizovana akcija ozelenjavanja dijela brda Gorica na lokalitetu iznad Vezirovog mosta. Tržni centar Mall of Montenegro, fondacija „Naša Podgorica“ i Centometal, odazvali su se pozivu stanara zgrada koje se nalaze ispod brda i kroz pomoć u sadnicama i alatu za sađenje, uključili su se u ovu plemenitu akciju. Ruska Ambasada će takođe učestvovati u akciji.

 • 15. Mart, Online izložba u Mall of Montenegro!

  Mall of Montenegro je u saradnji sa Sigurnom ženskom kućom, povodom Međunarodnog dana žena, 8.marta, otvorio izložbu slika akademskih slikara, članova Udruženja likovnih umjetnika Crne Gore, u galerijskom prostoru na drugom spratu Mall of Montenegro.

 • 8. Mart, Dan žena u Mall of Montenegro!

  8mart

  Medjunarodni dan žena 8.mart , kao dan koji slavi dostignuća žene u svim oblastima biće obilježen u šoping centru Mall of Montenegro u petak, 08. Marta, sa početkom u 12h.
  Za tu priliku pripremili smo poseban program za naše drage posjetioce, a naročito dame.
  U 12h na trgu ispred mola biće upriličena ženska fudbalska utakmica gdje će djevojke, članice fudbalskih klubova u sastavu Fudbalskog saveza Crne Gore, demonstrirati svoje vještine i umijeće u ovom, za mnoge, tradicionalno muškom sportu.
  U samom molu zajedno sa plesnim klubom Diva, Montenegro dance, Hajdana’s lady fitness, fitness studio Ksenija, i predstavnicama Sigurne ženske kuće plesaćemo zajedno od 13h, ovog puta tražeći ekonomsku slobodu žene.

   

 • 26. februar Afterwork shopping + Modna revija "Time Out" brendaI

  26februar2

  Pozivamo Vas na afterwork shopping, u utorak 26. 02. od 16h
  Za Vas smo pripremili primamljive popuste, čak i na artikle iz nove kolekcije!!!
  Od 20h Vas očekuje i modna revija Time Out brenda, koji je od sjutra naš novi stanar!
  Očekujemo Vas u molu!

 • 16. februar Spisak dobitnika akcije "Zaljubi se u život" i nagradjenih crteža radionice "Srce za srce"I

  Dobitnici akcije „Zaljubi se u život“ su:

  Jelena Mugoša - "Merkator" - vaučer od 50 eura
  Siniša Vukčević - "Magic for kids" - vaučer od 30 eura
  Kristina Matović - "Legend" - vaučer od 30 eura
  Iva Mugoša - "Walker" - vaučer od 30 eura
  Rade Gazivoda - Hotel "Ramada" - večera za dvoje
  Alen Škrijelj - "Planet Bowling" - kuglanje za 4 osobe
  Mijo Živković - "Planet Bowling" - kuglanje za 4 osobe


  Nagrađeni crteži sa dječije radionice „Srce za Srce“ su:

  Nikolina Strugar – "Kidsland" - vaučer od 30 eura
  Elena Jurišević – "Gradska knjižara" – poklon knjiga
  Lena Prnjat – "Magicland" – 5 ulaznica
  Stanko Ðurišić - "Magicland" – 5 ulaznica
  Vaučeri se mogu iskoristiti do kraja februara.

  Srećno!

 • 14. februar Dan Zaljubljnenih u Mall of Montenegro!!!I

  14februar

  Povodom 14. Februara, Dana zaljubljenih, Mall of Montenegro Vas poziva da se zajedno zabavimo uz program koji smo za Vas pripremili.
  Pružamo Vam priliku da pokažete svoju humanost i učestvujete u donatorskoj akciji koja je namijenjena za svu novorođenu djecu na 14.februar.

prazno

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

hairwizard

 


 
 
   

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save