logo

Save

Save

Save

Save

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

pozadina

Save

Save

  • Mall of Montenegro
  • Mall of Montenegro
  • Mall of Montenegro
Previous Next

Članci

Ukusi tradicije

U šoping centru Mall of Montenegro, 25. i 26. marta očekuje nas vikend sajam “Ukusi tradicije”, koji ima za cilj da građanima prenese duh starih vremena i predstavi proizvode nastale na tradicionalan način.
Očekuje se učešće 15-ak izlagača, koji će ovom prilikom predstaviti najbolje iz svoje ponude vina, sireva, pršute, a predstaviće se i proizvođači meda i maslina.

Nezaobilazan reprezent sajma "Ukusi tradicije" je svakako med, pa će Udruženje pčelara, pored tradicionalnih proizvoda od meda, ponuditi i kozmetičke preparate na bazi ovog čudotvornog proizvoda,

a sa zainteresovanim posjetiocima podijeliti i informacije o prozvodima i samom procesu proizvodnje istih.

Posjetioci će na sajmu imati priliku da kupe i sokove od drenjina i jabuka, kao i razne vrste džemova, koji su napravljeni po tradicionalnoj recepturi, od strane proizvođača, koji imaju višegodišnje iskustvo u preradi voća.

Pored proizvođača, sajam “Ukusi tradicije” je prilika da se posjetiocima predstave i uvoznici i distributeri dijela pomenutih proizvoda, prije svega vina.

Posjetioci će biti u prilici da degustiraju i po posebnim uslovima kupe ponuđene proizvode, spremljene po recepturama naših baka.

Dio crnogorske tradicije su svakako narodne igre i pjesme, pa će drugog dana manifestacije, 26. marta, sa početkom u 12 časova, nastupiti

Ansambl narodnih pjesama i igara “Đurđevdansko kolo”.

Organizator sajma je kompanija Đoković.

prazno

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Anketa

Čime želite da obogatimo ponudu u Mall-u?

Modnim sadržajima - 22.2%
Ponudom artikala za vaš dom - 25%
Ponudom umjetnina - 5.6%
Zabavnim sadržajima - 22.2%
Ponudom hrane i pića - 13.9%
Healthcare&wellness ponudom - 11.1%

Ukupno glasova-Total votes: 36