logo

Save

Save

Save

Save

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

pozadina

Save

Save

Idea

logo idea

Prizemlje
Kontakt osoba: Vesna Todorović
Telefon: +382 20 449 294
U trgovačkom centru Mall of Montenegro, na bruto površini od 4.400 m², nalazi se najveći Hipermarket u Crnoj Gori, opremljen prema najvišim evropskim standardima. U ovom hipermarketu, Mercator svojim kupcima nudi širok asortiman od oko 30.000 artikala, prozvode domaćih proizvođača sa kojima Mercator kontinuirano sarađuje, proizvode renomiranih proizvođača iz čitave regije i najpoznatije svetske brendove, kao i proizvode trgovačke marke Mercator.

Posebna pažnja posvećena je odeljenjima svježe hrane, gotovih jela, pekari, ribarnici, mesari, dijelu za voće i povrće, dečjem programu, a takođe i odjeljenjima koji u svojoj ponudi zadovoljavaju sve kućne potprepštine - od malih kućnih aparata, posteljine, peškira, kozmetike, tekstila do kućne opreme.
Idea Hipermarketi namijenjeni su najširoj populaciji, prije svega porodicama sa djecom u odrastanju. Kao i ovaj, Idea Hipermarketi nalaze se u prodajnim centrima gdje potrošači mogu da kupe sve što im je potrebno na jednom mjestu, kvalitetno provedu svoje slobodno vrijeme - uz kupovinu i druženje.

Save

prazno

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save