logo

Save

Save

Save

Save

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

pozadina

Save

Save

  • Mall of Montenegro
  • Mall of Montenegro
  • Mall of Montenegro
Previous Next

O nama

Mall of Montegro, šoping centar u samom centru Podgorice, površine od 15.000 kvadratnih metara,  mjesto je koje godišnje ostvari skoro tri miliona posjeta zahtjevnih kupaca, koji su već nekoliko godina više nego zadovoljni onim što se nudi u ovom atraktivnom prostoru. Očekivan sa nestrpljenjem, predstavlja važnu ulogu u razvoju i tranziciji glavnog grada i na vjeran način odslikava način života u velikim svjetskim gradovima koji lako poprimaju i ljudi na ovim prostorima, navikavajući se na ubrzan način života koji isključuje sate provedene u šetnji i obilasku butika razbacanih po različitim djelovima grada.

 

Mall of Montenegro je pojednostavio kupovinu, pa se na jednom mjestu može naći sve, od svježih namirnica do brendirane garderobe, kozmetike, do knjiga ili neobičnog poklona za drage osobe. Zamišljen kao centar koji će da zadovolji sve dnevne potrebe modernog potrošača, ova trgovačka luka postala je mjesto gdje se ne dolazi samo radi trgovine, već i zbog dobre zabave, druženja i zadovljavanja gurmanskih potreba.

 

Prva kuglana, sa 12 staza, predstavlja jedinstvenu ponudu te vrste u Crnoj Gori, a mladi vole da dođu i na partiju bilijara ili pikada u moderno opremljanim klubovima u kojima vlada prijatna atmosfera. Igraonica za djecu sa nadzorom idealno je rješenje da na miru razgledate izloge, isprobavate garderobu, trgujete u hipermarketu koji se prostire na više od 4.000 m², ili pijete kafu u nekom od kafića sa prijateljima u okviru ovog centra. Ni ljubitelji sporta nijesu zaboravljeni, njih možete sresti u nasoj teretani i velnes centru, koji su među najmodernijima u regionu.

 

Mall of Montenegro je jednu od najatraktivnijih lokacija, sa visedecenijskom trgovackom tradicijom transformisao u novu, savremenu šoping i uslužnu zonu koja raznovrsnim izborom stvara prijatno okruženje za čitavu porodicu.
Otvoreni prostori, uređeni kao gradski trgovi, sa fontanom i spoljnim mobilijarom su naša konkurentska prednost i  omogućavaju  odvijanje  različitih društvenih događaja koji privlače posjetioce različite starosne dobi.

Uprava mola vodi društveno odgovornu politiku i aktivno se uključuje u organizaciju dešavanja koja promovišu te vrijednosti. Brinemo i o pravilnom razvoju naših najmlađih sugrađana kroz ponudu tematskih edukativno-zabavnih radonica koje su besplatne za sve mališane.

 

S pravom nosimo slogan Vaše mjesto. Vaše vrijeme. Bezbroj mogućnosti.

prazno

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Anketa

Čime želite da obogatimo ponudu u Mall-u?

Modnim sadržajima - 22.2%
Ponudom artikala za vaš dom - 25%
Ponudom umjetnina - 5.6%
Zabavnim sadržajima - 22.2%
Ponudom hrane i pića - 13.9%
Healthcare&wellness ponudom - 11.1%

Ukupno glasova-Total votes: 36