logo

Save

Save

Save

Save

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

pozadina

Save

Save

  • Mall of Montenegro
  • Mall of Montenegro
  • Mall of Montenegro
Previous Next

Članci

Manifestacija "Dobar dan školo" u subotu, 10. septembra

U šoping centru Mall of Montenegro, u subotu, 10.septembra, sa početkom u 18 časova, održaće se dječija manifestacija "Dobar dan školo", koja ima za cilj predstavljanje nastavnih i vannastavnih aktivnosti, za djecu svih uzrasta.

Planirano je organizovanje kreativnih i edukativnih radionica za sve prisutne mališane, promocija vannastavnih aktivnosti, kao što su školice plesa, sporta, umjetnosti, jezika i produženih boravaka.

2016 09 dobar dan skolo 280x100U toku manifestacije, roditelji će biti u prilici da se informišu o mogućnostima i uslovima upisa djece u neku od ovih školica, a učesnici događaja su pripremili i popuste za one koji budu na lice mjesta odabrali neki od ponuđenih kurseva i programa.

Naravno, tu su i štandovi za sve učenike osnovnih i srednjih škola, koji do sada nijesu razmijenili, odnosno prodali ili kupili udžbenike i lektire.

Kako bi školsku godinu započeli veselo i aktivno, pozivamo svu djecu i roditelje da nas posjete, uzivaju u plesnim nastupima i pridruže se radionicama.

2016 09 dobar dan skolo 630x

prazno

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Anketa

Čime želite da obogatimo ponudu u Mall-u?

Modnim sadržajima - 22.2%
Ponudom artikala za vaš dom - 25%
Ponudom umjetnina - 5.6%
Zabavnim sadržajima - 22.2%
Ponudom hrane i pića - 13.9%
Healthcare&wellness ponudom - 11.1%

Ukupno glasova-Total votes: 36