logo

Save

Save

Save

Save

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

pozadina

Save

Save

  • Mall of Montenegro
  • Mall of Montenegro
  • Mall of Montenegro
Previous Next

Članci

Manifestacija povodom Svjetskog dana djeteta

2015-11-svjetski-dan-djeteta-280x100Šoping centar Mall of Montenegro, u saradnji sa kompanijom Đoković, povodom obilježavanja 20-og.novembra, Svjetskog dana djeteta, organizuje trodnevnu manifestaciju, posvećenu našim mališanima.

 

Manifestacija će se održati od 20 - 22.novembra, na drugom spratu šoping centra, a cilj manifestacije je da najmlađi članovi našeg društva, pokažu svoje brojne talente, iskažu svoju kreativnost, ali i steknu neka nova, korisna znanja.

 

U programu učestvuju mališani iz vrtića, osnovnih i srednjih škola, zatim školice glume, kao i brojne plesne škole, a svoje radove, u okviru manifestacije, predstaviće Udruženje djece sa posebnim potrebama iz Nikšića.

Učešće u trodnevnom programu uzeće više od petsto djece, a raznovrsni  i interaktivni muzičko – zabavni sadržaji, zainteresovaće i uveseliti sve posjetioce.

 

Raspored dešavanja:

- 20.11. - Muzička škola "Vasa Pavić"- veliki i mali gudački orkestar i solo nastupi polaznika, u terminu od 18 do 19 časova,

                - Škola za muzičke talente "Andre Navara" - grupni i pojedinačni nastupi, u terminu od 19 do 21 čas;

- 21.11. - Kviz za učenike osnovnih i srednjih škola na temu “Šta znam o dječijim pravima”, u saradnji sa NVO “Djeca Crne Gore”, sa početkom u 11 časova;

- 22.11. - Muzičko-scenski nastupi mališana iz vrtića i osnovnih škola, zatim nastup plesnog kluba MATRIX sa gostima, u terminu od 11 do 14 časova i od 17 do 19 časova.

 

2015-11-svjetski-dan-djeteta-630x

prazno

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Anketa

Čime želite da obogatimo ponudu u Mall-u?

Modnim sadržajima - 22.2%
Ponudom artikala za vaš dom - 25%
Ponudom umjetnina - 5.6%
Zabavnim sadržajima - 22.2%
Ponudom hrane i pića - 13.9%
Healthcare&wellness ponudom - 11.1%

Ukupno glasova-Total votes: 36