logo

Save

Save

Save

Save

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

pozadina

Save

Save

  • Mall of Montenegro
  • Mall of Montenegro
  • Mall of Montenegro
Previous Next

Članci

Danas počinje "Nedjelja sporta"

2015-05-nedjelja-sporta-280x100U šoping centaru Mall of Montenegro će se održati manifestacija "Nedjelja sporta", u periodu od 27 - 31.maja.

 

“Igraj fer, budi drug” je slogan kojim pozivamo sve posjetioce Mall-a da se pridruže petodnevnom takmičenju, druženju i zabavi, što je ujedno i prilika da osvoje vrijedne nagrade.

 

Događaj je posvećen promociji sporta, rekreacije i zdravih životnih navika, a posjetioci se mogu oprobati, ili makar navijati za svoje favorite, u stonom tenisu, kuglanju, igri "Ne ljuti se čovječe, šahu i džudou.

 

Takmičenja nijesu namijenjena samo aktivnim sportistima, vec i rekreativcima, djeci, mamama, tatama i svima koji vole sport, zabavu i relaksaciju u dobrom društvu.

 

Bogat petodnevni program vam nudi priliku da učestvujete u nekoj takmičarskoj igri, da osvojite neku od nagrada i da uživate u nedelji, koja je pred nama.

 

Organizatori manifestacije su firma Đoković i NVO Dječiji edukativni centar Pčelica, a sponzori manifestacije su kompanije Frikom i Roda i kuglana Strike bowling.

 

 

2015-05-nedjelja-sporta-630

prazno

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Anketa

Čime želite da obogatimo ponudu u Mall-u?

Modnim sadržajima - 22.2%
Ponudom artikala za vaš dom - 25%
Ponudom umjetnina - 5.6%
Zabavnim sadržajima - 22.2%
Ponudom hrane i pića - 13.9%
Healthcare&wellness ponudom - 11.1%

Ukupno glasova-Total votes: 36