logo

Save

Save

Save

Save

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

pozadina

Save

Save

Članci

PRVI SAJAM ZA DAME

DB - bilbord - novosti

Prvi „Sajam za dame“ u Crnoj Gori u organizaciji NVU „My Day“ iz Kotora, održat će se 06 i 07.12.2013. u šoping centru ''Mall of Montenegro'' u periodu od 09-22h.

Ovo je jedinstven sajam na ovim prostorima, a namijenjen je svim damama bez obzira na godine i status. Vikend u potpunosti posvećen ženi ima za cilj da se svaka pripadnica ljepšeg pola osjeća posebnom.

Garancija tome je veliki broj izlagača i raznovrsna dešavanja, kako zabavnog, tako i edukativnog karaktera. Svi pojsetioci moći ce da iskoriste povoljnost kupovine proizvoda koji su dostupni samo na ovom sajmu, ali i brjene popuste koji su aktuelni u šoping centru Mall of Montenegro za dane sajma. Aktuelne teme od značaja za ženu, kakve su porodično i radno pravo, biće predmet predavanja i razgovora sa kompetentnim sagovornicima iz ovih oblasti.

Na jednom mjestu, sve dame će imati priliku da isprobaju novu frizuru, šminku, nakit i možda baš ovdje pronađu sebe u nekom novom svijetlu.

Kategorije u kojima će se izlagači predstaviti na sajmu su: moda i ljepota, njega lica i tijela, hrana i piće, wellness i zdravlje, vjenčanje, home dekor.

Pored ovih osnovnih, kategorije u kojima će dame moći da uživaju za vrijeme trajanja sajma i zadovolje svoju znatiželju su glamur, zabava, putovanja, astrologija, kultura, shopping…

Organizator zajedno sa partnerom šoping centrom Mall of Montenegro, kao i sa učesnicima sajma, priprema sjajnu zabavu i druženje, bogat edukativno-zabavni program za sve posjetioce i učesnike prvog Sajma za dame.

Otvaranje Sajma predviđeno je za 06.12.2013 u 11h. Sajam će otvoriti g-đa Ljiljana Raičević iz „Sigurne ženske kuće“, nakon čega će održati okrugli sto na temu „Zakon o zaštiti od nasilja u porodici“. Istog dana u 18h bioterapeut iz Slovenije, Boštjan Fištrič, održaće predavanje pod nazivom „Promjena treba da se dogodi u nama“.

Drugog dana sajma posjetioci će imati priliku da u 12h prisustvuju promociji knjige Vesne Dedić Milojević „Pola duše“, a u večernjim časovima, uživaćete u modnoj reviji crnogosrkih kreatora (Lazara Ilića, Sanje Matijević, Nade Koljenšić, Jelene Đukanović, Jelene Roganović) i modnog studija Glam Kenan koji će se predstaviti sa kolekcijom haljina za vjenčanje.

Tokom trajanja sajma planiran je nastup umjetničkog centra „Mystik“ (subota u 17h), te gostovanje profesionalnih šminkera i frizera uz brojne promocije kozmetičkih proizvoda.

DB - bilbord 3 x za novost

prazno

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

hairwizard

 


 
 
   

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save