logo

Save

Save

Save

Save

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

pozadina

Save

Save

  • Mall of Montenegro
  • Mall of Montenegro
  • Mall of Montenegro
Previous Next

Članci

PRVI SAJAM ZA DAME

DB - bilbord - novosti

Prvi „Sajam za dame“ u Crnoj Gori u organizaciji NVU „My Day“ iz Kotora, održat će se 06 i 07.12.2013. u šoping centru ''Mall of Montenegro'' u periodu od 09-22h.

Ovo je jedinstven sajam na ovim prostorima, a namijenjen je svim damama bez obzira na godine i status. Vikend u potpunosti posvećen ženi ima za cilj da se svaka pripadnica ljepšeg pola osjeća posebnom.

Garancija tome je veliki broj izlagača i raznovrsna dešavanja, kako zabavnog, tako i edukativnog karaktera. Svi pojsetioci moći ce da iskoriste povoljnost kupovine proizvoda koji su dostupni samo na ovom sajmu, ali i brjene popuste koji su aktuelni u šoping centru Mall of Montenegro za dane sajma. Aktuelne teme od značaja za ženu, kakve su porodično i radno pravo, biće predmet predavanja i razgovora sa kompetentnim sagovornicima iz ovih oblasti.

Na jednom mjestu, sve dame će imati priliku da isprobaju novu frizuru, šminku, nakit i možda baš ovdje pronađu sebe u nekom novom svijetlu.

Kategorije u kojima će se izlagači predstaviti na sajmu su: moda i ljepota, njega lica i tijela, hrana i piće, wellness i zdravlje, vjenčanje, home dekor.

Pored ovih osnovnih, kategorije u kojima će dame moći da uživaju za vrijeme trajanja sajma i zadovolje svoju znatiželju su glamur, zabava, putovanja, astrologija, kultura, shopping…

Organizator zajedno sa partnerom šoping centrom Mall of Montenegro, kao i sa učesnicima sajma, priprema sjajnu zabavu i druženje, bogat edukativno-zabavni program za sve posjetioce i učesnike prvog Sajma za dame.

Otvaranje Sajma predviđeno je za 06.12.2013 u 11h. Sajam će otvoriti g-đa Ljiljana Raičević iz „Sigurne ženske kuće“, nakon čega će održati okrugli sto na temu „Zakon o zaštiti od nasilja u porodici“. Istog dana u 18h bioterapeut iz Slovenije, Boštjan Fištrič, održaće predavanje pod nazivom „Promjena treba da se dogodi u nama“.

Drugog dana sajma posjetioci će imati priliku da u 12h prisustvuju promociji knjige Vesne Dedić Milojević „Pola duše“, a u večernjim časovima, uživaćete u modnoj reviji crnogosrkih kreatora (Lazara Ilića, Sanje Matijević, Nade Koljenšić, Jelene Đukanović, Jelene Roganović) i modnog studija Glam Kenan koji će se predstaviti sa kolekcijom haljina za vjenčanje.

Tokom trajanja sajma planiran je nastup umjetničkog centra „Mystik“ (subota u 17h), te gostovanje profesionalnih šminkera i frizera uz brojne promocije kozmetičkih proizvoda.

DB - bilbord 3 x za novost

prazno

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Anketa

Čime želite da obogatimo ponudu u Mall-u?

Modnim sadržajima - 22.2%
Ponudom artikala za vaš dom - 25%
Ponudom umjetnina - 5.6%
Zabavnim sadržajima - 22.2%
Ponudom hrane i pića - 13.9%
Healthcare&wellness ponudom - 11.1%

Ukupno glasova-Total votes: 36