logo

Save

Save

Save

Save

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

pozadina

Save

Save

Članci

Igračkoteka (bazar igračaka)

2014-09-igrackoteka-280x100Prva Igračkoteka – bazar igračaka, biće održana ovog vikenda, u šoping centru Mall of Montenegro. U saradnji sa partnerima firmom Đoković d.o.o.  i Edukativnim centrom  “Pcelica”, Igračkoteku smo osmislili kao spoj zabave, igre i učenja.

 

U izložbenom dijelu manifestacije, bićete u prilici da zajedno sa mališanima pogledate raznovrsnu ponudu  plišanih, plastičnih i drvenih igračaka, edukativnih rekvizita, zatim dekorativnog materijala za rođendane, kao i veliki izbor slikovnica i knjiga namijenjenih  školskom uzrastu.

 

Posebnu atraktivni za naše njamladje posjetioce, biće modeli automobila, helikoptera i aviona na daljinsko upravljanje, koje mališani mogu testirati u pratnji roditelja. Naročiti pažnju će sigurno privući naš kutak robotike, na kojem će biti predstavljeni radovi studenata Masinskog fakulteta iz Podgorice: Rada Grujicica, Luke Grubise, Ognjena Mijanovica i Yuriy Onisuka. Ovi mladi naučnici, na svom standu ce  prikazati film o izradi robota segmente njihovog nastupa na takmičenju u Beču. 

                    

Učenici O.Š. Štampar Makarije" ce tokom događaja ponuditi svoje ručno rađene  igračke i makete , a prihod od prodaje istih će ići u fond namijenjen renoviranju i opremanju njihove sportske sale. 

 Mališani koji uživaju u prikupljanju novih znanja, veselom druženju sa klovnom i maskotama, nagradama koje pažljivo biramo za njih, moći će da učestvuju u kreativno-edukativnim radionicama koje će u terminu od 10 do 13h biti organizovane na drugom spratu Mall-a.

 

U subotu, u terminu od 10h do 13h, na drugom spratu Mall-a, održaće se takmičenje u slaganju Rubikove kocke, a najuspješniji učesnik će dobiti vrijednu nagradu, poklon organizatora manifestacije. Po završetku ove takmičarske igrice, pripremili smo zabavnu i kreativnu  Origami radionicu. Kroz tehnike Origamija vodiće vas Nikolina Ćoso, učenica 6.razreda osnovne skole "Miodrag Musa Burzan" koja vješto izradjuje predmete  3D origami.

 

Ova Igračkoteka, ponudiće mališanima jedinstvenu mogućnost razmjene igračaka koje više nisu tako zabavne, za neke nove koje će ponuditi vaši vršnjaci. Zato posjetite Trg razmjene igračaka, i pronađite svoju novu omiljenu igračku, u terminu od 17 do 20h, na drugom spratu.                             

 

Cilj Igračkoteke je da okupi djecu na otvoreno druženje, takmičenje i uživanje u veselom svijetu igračaka, gdje će se sasvim sigurno dobro zabaviti, ali i naučiti mnoštvo korisnih informacija.

 

2014-09-igrackoteka-640

 

 

 

prazno

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

hairwizard

 


 
 
   

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save