logo

Save

Save

Save

Save

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

pozadina

Save

Save

  • Mall of Montenegro
  • Mall of Montenegro
  • Mall of Montenegro
Previous Next

Članci

Ukusi tradicije 2014.

2014-11-ukusi-tradicije-280x100Tradicionalna manifestacija "Ukusi tradicije" održaće se ovog vikenda, 15. i 16. novembra, u šoping centru Mall of Montenegro.

 

Organizator sajma, kompanija Đoković se i ovog puta potrudila da omogući posjetiocima da pogledaju, probaju i kupe proizvode od oko 50 izlagača, koji će ovom prilikom predstaviti najbolje iz svoje ponude vina, pršute, sira, meda i maslina.

 

Cilj organizatora je da svima koji posjete sajam, predstavi proizvode nastale na tradicionalan nacin i da uz naše vrijedne proizvodjače, osjetimo duh starih vremena.

 

Sa juga naše zemlje nam dolaze maslinari, sa bogatom ponudom proizvoda od maslina, zatim sira u maslinovom ulju, kao i čuvenog luštičkog sira, a na štandovima proizvođača sa sjevera Crne Gore naći će se, pored sušenog kozjeg sir i pršute i ponuda gazdinstava koja se bave proizvodnjom rakije.

Nezaobilazan reprezent "Ukusa tradicije" je svakako med, pa će nam Udruženje pčelara, pored meda i proizvoda od meda, ponuditi i kozmetičke preparate na bazi ovog čudotvornog proizvoda.

 

Manifestacija ima regionalni karakter, s obzirom na to da će, pored proizvođača vina iz naše zemlje, biti prisutni i vinari iz nama susjednih država, kao i zastupnici vinarija iz raznih krajeva Evrope.

 

U subotu u 19 časova, zvucima izvorne muzike i folklornim koreografijama iz regiona, će nam se predstaviti kulturno - umjetnicka drustva:  "Ramadan Šarkić" iz Tuzi, "Đurđevdansko kolo"  i Akademski centar "Iskra" iz Podgorice i KUD "Danilovgrad" iz Danilovgrada.

 

Pozivamo vas da posjetite sajam i uvjerite se u bogatu i kvalitetnu ponudu naših izlagača!

 

2014-11-ukusi-tradicije-630x

 

prazno

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Anketa

Čime želite da obogatimo ponudu u Mall-u?

Modnim sadržajima - 22.2%
Ponudom artikala za vaš dom - 25%
Ponudom umjetnina - 5.6%
Zabavnim sadržajima - 22.2%
Ponudom hrane i pića - 13.9%
Healthcare&wellness ponudom - 11.1%

Ukupno glasova-Total votes: 36