logo

Save

Save

Save

Save

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

pozadina

Save

Save

  • Mall of Montenegro
  • Mall of Montenegro
  • Mall of Montenegro
Previous Next

Članci

Dječji sajam, 13. - 14.12.2014.

2014-12-djeciji-sajam-280x100Ovog vikenda u šoping centru Mall of Montenegro održaće se Dječji sajam, sa početkom u 10 časova.

 

Predviđeno je učešče izlagača uvoznika dječije garderobe i opreme za novorođenčad, uvoznika konditorskih proizvoda, kozmetike za djecu, zatim programa dekoracije za dječije zabave i naravno, igračaka. Svoju ponudu dječje zimske opreme predstaviće svima dobro poznata, firma Intersport. Osim prodajnog dijela, organizator se i ovog puta potrudio da dio manifestacije posveti i edukativnom programu za djecu, a posebnu pažnju posjetiocima će skrenuti radovi Udruženja djece sa posebnim potrebama.

 

Organizator događaja je firma Đoković, u saradnji sa šoping centrom Mall of Montenegro i plesnom školom Matrix, koja proslavlja 15 godina uspješnog rada, pa će tom prilikom, u subotu u 17 časova, na II spratu, sve posjetioce obradovati sjajnim plesnim koreografijama.

 

Organizatori Dječjeg sajma žele priustiti posjetiocima vikend ispunjen druženjem, zabavom, a prije svega ugodnim trenucima, provedenim u vašem i našem Mall-u.

 

2014-12-djeciji-sajam-640x

prazno

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Anketa

Čime želite da obogatimo ponudu u Mall-u?

Modnim sadržajima - 22.2%
Ponudom artikala za vaš dom - 25%
Ponudom umjetnina - 5.6%
Zabavnim sadržajima - 22.2%
Ponudom hrane i pića - 13.9%
Healthcare&wellness ponudom - 11.1%

Ukupno glasova-Total votes: 36