logo

Save

Save

Save

Save

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

pozadina

Save

Save

  • Mall of Montenegro
  • Mall of Montenegro
  • Mall of Montenegro
Previous Next

Članci

Sajam vina, pršute, sira, meda i maslina "Ukusi tradicije"

2015-03-ukusi-tradicije-280x100U šoping centru Mall of Montenegro, a u organizaciji kompanije Đoković d.o.o., 21. i 22. marta bićete u prilici da degustirate i kupite naše tradicionalne proizvode.

 

Cjelodnevni vikend sajam vina, pršute sira, meda i maslina "Ukusi tradicije", ima za cilj da građanima prenese duh starih vremena i predstavi proizvode nastale na tradicionalan način.

 

Očekuje se učešće oko 30 izlagača koji će ovom prilikom predstaviti najbolje iz svoje ponude vina, sireva, pršute, te jedan broj proizvođača meda i maslina, kao i gazdinstava koja se bave proizvodnjom rakije.

 

Na sajmu će svoj rad predstaviti i pčelarska škola iz Andrijevice, jedina te vrste u Crnoj Gori, pa zainteresovani pčelari mogu dobiti korisne informacije o proizvodima od meda.

 

Manifestacija ima regionalni karakter, s obzirom na to da će se među učesnicima naći i izlagači iz Srbije, Bosne i Hercegovine, te Hrvatske i Makedonije, ali I jedan broj ino proizvođača po tradicionalnim recepturama.

 

Posjetioci će biti u prilici da degustiraju i po posebnim uslovima kupe neki od proizvoda, kao što su domaći sirevi, džem, kompot i drugi, a sve pripremano po recepturama naših baka.

 

2015-03-ukusi-tradicije-630x

prazno

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Anketa

Čime želite da obogatimo ponudu u Mall-u?

Modnim sadržajima - 22.2%
Ponudom artikala za vaš dom - 25%
Ponudom umjetnina - 5.6%
Zabavnim sadržajima - 22.2%
Ponudom hrane i pića - 13.9%
Healthcare&wellness ponudom - 11.1%

Ukupno glasova-Total votes: 36