logo

Save

Save

Save

Save

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

pozadina

Save

Save

Članci

Proljećna čarolija – sajam za djecu i roditelje

2014-04-puzlijada-280x100Ovog vikenda u šoping centru Mall of Montenegro održaće se dječiji sajam, sa početkom u 10h.

Predviđeno je učešče uvoznika dječije garderobe i opreme za novorođenčad, uvoznika konditorskih proizvoda, zatim medicinskih ustanova i organizacija koje se bave, zdravljem, njegom i razvojem djeteta, kao i vrtića i predškolskih javnih i privatnih ustanova.

Manifestaciju priređuje firma Đoković u saradnji sa šoping centrom Mall of Montenegro.

Prvog dana sajma, na maloj sceni na trećem spratu šoping centra Mall of Montenegro, održaće se  takmičenje u sklapanju slagalica za različite uzrasne kategorije djece u organizacij dječijeg edukativnog centra “Pčelica”

Ukupno 120 dječaka i djevojčica uzrasta od 4 do 9 godina, takmičiće se u 6 uzrasnih kategorija u slaganju slagalica. Troje najuspješnijih u svakoj kategoriji očekuju vrijedni pokloni koje su pripremili kompanija Podravka iz Podgorice, Kidsland, igraonica Magic Land i foto Boni.

Takmičenje će biti organizovano od 10h do 12h za djecu od 4-6 godina, a od 17h do 19h za one malo starije.

U prijepodnevnom Dječijem zabavnom programu učestvovaće plesna grupa Matrix, djeca iz Resursnog centra "1.jun", djeca iz vrtića Mali Princ, Udruženja “Pčelica” i škole stranih jezika Double L. Za to vrijeme, studenti Stomatološkog fakulteta iz Podgorice održaće edukativnu radionicu za djecu o oralnoj higijeni, na kojoj će djeci dijeliti kutijice za četkice za zube i Signal paste koje je obezbijedila kompanija Nall iz Podgorice, a klovn Miki će se pobrinuti za dobru zabavu svih mališana.

Od 14h do 15h mladi atletičar, Blagota Petričević vježbaće sa djecom, a školica sporta Fair Play će održati malo takmičenje za sve prisutne mališane, koje će kompanija RODA i Divni medenjaci nagraditi poklon paketićima.

Od 17h počeće popodnevni program, najprije Modna revija malih manekena i manekenki iz vrtića Artić Pinokio i NVO DEC Pčelica, koji će predstaviti modnu kolekciju proljeće/ljeto 2014. butika Kids Land.

Za frizurice malih manekena, a i ostale prisutne djece, pobrinuće se frizerski salon Zoran.

Pored drugog dijela takmičenja, biće organizovan i zabavni program u kojem će učestvovati kulturni centar Bjuti, djeca iz vrtića Pinokio i Lara Šćekić koja će zatvoriti puzlijadu i otvoriti žurku za djecu koja će trajati od 19-20h.

I ovog puta, organizovanjem Dječijeg sajma, želimo da okupimo djecu na otvoreno druženje, kolektivno takmičenje, zajedničko  pobeđivanje i zajedničko prihvatanje poraza, kao i sticanje osjećaja za fer igru i zabavu van virtuelnog svijeta.

 

2014-04-djeciji-sajam-630x430

prazno

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

hairwizard

 


 
 
   

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save