logo

Save

Save

Save

Save

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

pozadina

Save

Save

  • Mall of Montenegro
  • Mall of Montenegro
  • Mall of Montenegro
Previous Next

Članci

Mall slavi 4. rođendan, vi dobijate poklone

2014-10-4rodjendan-280x100
Pozivamo Vas da budete dio rođendanske proslave 4.rođendana šoping centra Mall of Montenegro! Rođendanske aktivnosti za cijelu porodicu su predviđene za 11.10. od 11h do 20h u Mall-u U CENTRU DOBRIH DEŠAVANJA.

 

Posjetioci imaju priliku da osvoje put u Istanbul za dvoje i vrijedne vaučere za kupovinu u nagradnoj igri „Kupuj i putuj“ koja počinje u subotu na dan rođendana i trajaće do 11.12.2014. Sa svakom kupovinom u iznosu od minumum 10 eura u označenim objektima u Mall-u, sakupljate stikere i povećavate šanše da osvojite neku od brojnih nagrada koje su naši zakupci obezbijedili za vas. Potrebno je da u ovom vremenskom roku sakupite 6 stikera, nalijepite ih na kupon koji ćete potražiti na infodesku i ostavite svoje kontakt podatke. O svečanom izvlačenju nagrada informišite se na našoj web stranici po završetku nagradne igre.

 

Djeca su omiljeni gosti naše proslave, pa smo i ovog puta pripremili nezaboravno i raspjevano druženje sa klovnom Mikijem i Šantom Pantom koji će vas odvesti u svijet bajki. Dječiji program odigraće se na prizemlju centra sa početkom u 11h.

 

Na proslavi vas očekuje najbolja zabava za prijatelje i cijelu porodicu i megaboard turnir u vašoj omiljenoj igri „Ne ljuti se čovječe“ koja će biti organizovana na trgu ispred Mall-a, sa početkom u 12h. Dostavite ime svog tima, kog čine četiri igrača i prijavite se za nagradnu igru već od sjutra, 9.10. direktno na našem infodesku ili na telefon 069 192 432 ili porukom u inbox naše Facebook stranice.

 

Nijesmo zaboravili ni one koji naš centar posjećuju zarad dobrog šopinga.  Zanimljive aktivacije na ovu temu donijeće vam zagarantovanu zabavu, poklone i popuste.

U Mall-u možete napraviti fotografiju ispred panoa “Stripuj se” i ispisivanjem duhovitih komentara i slanjem fotografije na naš Facebook Fun page možete osvojiti vrijedne nagrade. Sponzori Sportskog, Kupoholičarkinog  i Bebi kutka koje ćete pronaći u Mall-u, obezbijedili su vam poklone za ostvarenu kupovinu određenih proizvoda.  Pored toga, fotografija ispred omiljenog kutka u Mall-u donosi poklone na nasoj facebook stranici. Fotkajte i šaljite.

 

Dodatno, zakupci tržnog centra obradovaće posjetioce rođendanskim popustima do 50%.

 

Gudački kvartet sa zvucima poznatih pop-rok melodija otvoriće popodnevni  dio programa u 18 časova, nakon toga zajedno ćemo se počastiti rodjendanskom tortom uz slavljeničke note.

Ljubitelji umjetnosti biće u prilici da prisustvuju otvaranju galerije Modglian i izložbi slika akademskog slikara Saše Brnovića, u 19 časova, a izložbu će otvoriti Dr. Radoslav T. Stanišić , filmski i tv režiser i prvakinja CNP-a, Žaklina Oštir.

 

MALL SLAVI ROĐENDAN, VI DOBIJATE POKLONE

 

Program dešavanja:

07:00 - 22:00 Mall kutak  (Sportski, Kupoholičarkin  i Bebi kutak)

09:00 - 22:00 Shopping dan

09:00 - 22:00 Promocija nagradne igre “Kupuj I putuj”

09:00 - 22:00 Pano “Stripuj se”

11:00 – 12:00 Dječiji program

Šanta Panta vas vodi u svijet bajki

Klovn Mikijeva vesela radionica

12:00 – 16:00 Megaboard porodični turnir  “Ne ljuti se čovječe”

18:00 – 18:30 Gudački kvartet

18:30 – Svečani govor I siječenje rođendanske torte
19:00 - Otvaranje galerije Modigliani u novom prostoru

prazno

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Anketa

Čime želite da obogatimo ponudu u Mall-u?

Modnim sadržajima - 22.2%
Ponudom artikala za vaš dom - 25%
Ponudom umjetnina - 5.6%
Zabavnim sadržajima - 22.2%
Ponudom hrane i pića - 13.9%
Healthcare&wellness ponudom - 11.1%

Ukupno glasova-Total votes: 36