logo

Save

Save

Save

Save

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

pozadina

Save

Save

Članci

Porodična nedjelja

2014-10-porodicna-nedjelja-280x100Mall of Montenegro u saradnji sa svojim partnerom kompanijom „Đoković“ organizuje cjelononedeljnu manifestaciju "Porodična nedelja" koja je posvećena potrebama I mogućnostima savremene crnogorske porodice i temama od značaja za porodicu danas. Manifestacija ce trajati od 25.10. do 02.11.2014.godine i sačinjena je od niza promocija grupisanih po tematskim danima, sa širokom lepezom zabavnih i edukativnih sadržaja koji će zainteresovati svaku porodicu.

Moda, njega, zdravlje, o kojima će biti riječi prvog dana, uvod su za dane kulinarstva, sporta i fitnesa, zatim vrtlarstva i uređenja doma, sve do samog kraja ovog događaja, koji će po našim običajima biti začinjen mirisima najboljih kafa i čajeva.

 

Prva dva dana manifestacije su dani posvećeni svakodnevnim potrebama savremene porodice, pa će izlagači ponuditi posjetiocima sve ono sto nam je neophodno svakog dana, pocev od odjevnih predmeta, modnih detalja, kozmetike, pa do ponude porodičnih časopisa, uz koje se opuštamo nakon napornog radnog dana. Ova cjelina ne bi bila kompletna bez štanda sa ponudom putovanja, na kome možemo da odaberemo željenu destinaciju, za sebe i svoju porodicu.

 

Ova dva dana sajma će biti propraćena i nizom edukativnih sadržaja, koji tangiraju svakodnevne brige I dileme većine porodica, prvenstveno misleći na problem ispoljavanja različitih vidova kriza u porodici, zatim organizovanja kvalitetno provedenog  slobodnog vremena sa djecom, sve cešća potreba zaštite djece od potencijalnih prijetnji virtuelne komunikacije, mogućnostima usvajanja djece i vidovima pomoći  djeci sa posebnim potrebama.

 

Djeca zaista jesu ukras svijeta, pa mislimo da ce svi koji posjete kasting za djecu školskog uzrasta, u subotu 25.10. od 18 časova, zaista uživati.  U istom terminu, u nedelju, mali manekeni ce nositi modele butika Kids Land, a urbane frizure ce biti djelo tima frizersko-kozmetičkog studija  “Zoran”.

 

Ipak, dom nosi dodatnu toplinu, ako se u njemu osjeća Miris porodične kuhinje, što je naziv drugog tematskog dijela Porodične nedelje, koji ce 27. i 28. oktobra objediniti restoransku ponudu, uz  mogućnost degustacije ponuđenih gurmanluka, radionice kolača I peciva, a naše posjetioce će sigurno privući i način proizvodnje peciva po tradicionalnoj recepturi i peciva proizvedenih na organskoj osnovi.

 

A prilika da se djeca zabave i nauče nešto korisno o zdravoj ishrani i pripremi hrane je radionica, koja će se održati u utorak od 18 časova, gdje ce izradom figurica od komada voća, sticati nova znanja.

 

Upravo stalna trka sa vremenom zahtijeva od nas ulaganje u očuvanje psiho-fizičke forme, čime utičemo na prevenciju zdravstvenih tegoba, kako kod odraslih, tako i kod djece. Upravo ovo su teme za diskusiju trećeg dijela Porodične nedelje, koji nosi naziv “Sport I zdravlje”, u sklopu kog će se u  srijedu  izlagači predstaviti sa sportskom opremom i ponudom fitnes klubova.

 

Naši mali manekeni ce revijom sportskih modela u 18 časova, zaokruziti ovu sveprisutnu temu.

 

Da bi se osjecali ugodno i opušteno, pored ostalog pomaže i lijepo uređen dom i bašta.  Četvrti tematski dio “Gardening I home dekor”, sa ponudom unikatnog namještaja, baštenskih garnitura, slika, zatim predmeta rađenih u dekupaž tehnici, lampi i sitnih kućnih aparata, odrzace se 30. i 31.oktobra.

 

Posjetioci mogu očekivati pomoć od arhitekte, u rešavanju dilema oko uređenja doma, kao i prezentaciju i promociju kompanija kojima možete pokloniti povjerenje, kada jeneophodno adekvatno osmisliti i urediti vas životni ili poslovni prostor.

 

A priliku da se oprobaju u sve popularnijoj dekupaž tehnici će imati posjetioci u četvrtak 30.oktobra u 18 časova, kroz radionicu, koja će biti vođena od strane licenciranog dekupažiste, gospođe Gordane Mirković.               

 

Na kraju manifestacije 01. I 02. novembra, svi posjetioci će pronaći nešto po svome ukusu u bogatoj ponudi proizvođaca I uvoznika iz oblasti ljekovitog bilja, čajeva i kafa. Festival kafe i čaja nam donosi  opojne arome I ušuškan osjećaj,  pri pomisli na jutranju kafu ili popodnevni caj.  

 

Pozivamo vas da uživamo u bogatoj ponudi manifestacije Porodična nedelja, da zajedno kreiramo ljepšu i bolju svakodnevicu.

 

Porodični dan

(25-26.10.2014.)

Miris porodične kuhinje

(27-28.10.2014.)

Zdravlje i sport

(29.10.2014.)

Gardening & home decor

(30-31.10.2014.)

Festival kafe i čaja

(01-02.11.2014.)

 

2014-10-porodicna-nedjelja-630x

 

                                                                         

prazno

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

hairwizard

 


 
 
   

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save