logo

Save

Save

Save

Save

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

pozadina

Save

Save

  • Mall of Montenegro
  • Mall of Montenegro
  • Mall of Montenegro
Previous Next

Članci

IX FITNES FESTIVAL

Poštovani,

Tradicionalno, u šoping centru Mall of Montenegro, ovog vikenda 02 – 03. decembra održaće se IX Fitness festival u organizaciji Fitness kluba Soko Gym.

Ukoliko želite da probate step trening, boot camp, funkcionalni trening, fit core trening, VK1combat, tae bo, dance, step dance, zumbu, aerobic jazz i jogu, lessmills programe i po prvi put u Crnoj Gori, POUND workout, onda je ovo prava prilika!

Posjetioce očekuju sjajni treninzi, a uslov za učešće je, naravno, samo dobra volja. Sponzori su pripremili mnoštvo nagrada za one, koji odrade najviše treninga, a Fitnes klub Soko Gym, svima koji odrade trening poklanja 10% popusta na mjesečnu članarinu u decembru.

Svečani dio manifestacije je u subotu, sa početkom u 19 časova. Očekuju nas sjajne fitnes tačke, kao i predstavljanje instruktora, kako domaćih, tako i inostranih, a među njima će biti: Sanja Kocić, Jasna Đokić, Sanja Nikšić, Marija Andrijašević, Aleksandar Miketa i mnogi drugi.

Moramo naglasiti da festival nije namijenjen samo aktivnim sportistima, već i rekreativcima, svima koji žele da treniraju ili da dobiju odgovore na pitanja, vezana za fitnes i zdrav način života.

Bogat dvodnevni fitnes program vam nudi priliku da pronađete adekvatan vid rekreacije za sebe, da osvojite neku od nagrada i da uživate u vikendu, koji je pred nama.

Pozivamo sve posjetioce Mall-a i sve ljubitelje sporta i rekreacije, da se pridruže festivalu vježbanja, igre i druženja,

pod stručnim vođstvom vrhunskih fitness instruktora!

 

prazno

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Anketa

Čime želite da obogatimo ponudu u Mall-u?

Modnim sadržajima - 22.2%
Ponudom artikala za vaš dom - 25%
Ponudom umjetnina - 5.6%
Zabavnim sadržajima - 22.2%
Ponudom hrane i pića - 13.9%
Healthcare&wellness ponudom - 11.1%

Ukupno glasova-Total votes: 36