logo

Save

Save

Save

Save

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

pozadina

Save

Save

  • Mall of Montenegro
  • Mall of Montenegro
  • Mall of Montenegro
Previous Next

Članci

Dječija nedjelja u Mall-u

2014-10-djecija-nedjelja-280x100Šoping centar Mall of Montenegro će u saradnji sa svojim partnerima, Udruženjem Pčelica i kompanijom Đokovic, nizom manifestacija obiljeziti Dječiju nedelju, u periodu od 04. do 07.10.

 

U okviru planiranih aktivnosti posjetioci Mall-a će imati priliku da prisustvuju kulturno-zabavnom programu „Igrom protiv nasilja“ u organizaciji Udruženja Pčelica, koji će biti upriličen 04.oktobra od 11 časova na drugom spratu Mall-a na maloj sceni. U programu ce učestvovati brojne privatne i javne predškolske ustanove iz Crne Gore, umjetničke škole, folklorna društva i škole sporta, koji će se predstaviti u višečasovnom programu i pokazati da se igrom i druženjem može uticati na smanjenje vršnjačkog nasilja. Pored toga, mališani će imati priliku da se druže i zabave sa maskotama brenda LINO i HARIBO , kao i sa BOOMINI prijateljima i njihovim Mađionom Sejfom Seferovićem koji će djecu zabavljati od 17h do 18h i podijeliti im brojne slatke poklone iznenađenja.

 

Kompanija Đokovic će istog dana, kao i sjutradan 05.oktobra zajedno sa izlagačima, predstaviti ponudu vanškolskih aktivnosti.  Cilj ove manifestacije je da se kod djece podstakne razvoj ličnih interesovanja i da uz ovakve aktivnosti, djeca uče da od najranijeg doba budu odgovorni prema svojim obavezama.

 

Udruženje Pčelica će Dječiju nedjelju zatvoriti Tribinom o vršnjačkom nasilju, koja je planirana za 7.oktobar sa početkom u 12 casova. Gosti tribine ce biti predavači: psihološkinja Udruženja Pčelica Đuljdana Bero, zatim psihološkinja OŠ"Sutjeska" Ana Kreponić, predstavnca Ombudsmana Duška Šljivančanin i predstavnici Centra za rad i socijalno staranje, Ivana Raščanin i Marija Lepović.

 

2014-10-djecija-nedjelja

prazno

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Anketa

Čime želite da obogatimo ponudu u Mall-u?

Modnim sadržajima - 22.2%
Ponudom artikala za vaš dom - 25%
Ponudom umjetnina - 5.6%
Zabavnim sadržajima - 22.2%
Ponudom hrane i pića - 13.9%
Healthcare&wellness ponudom - 11.1%

Ukupno glasova-Total votes: 36