logo

Save

Save

Save

Save

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

pozadina

Save

Save

Članci

FASHION INSIDE stiže u Mall!

2014-01-inside-fashion-280x100U subotu će u šoping centru Mall of Montenegro, sa početkom u 12h, u saradnji sa modnom agencijom MODEL SCOUTING OFFICE  iz Beograda, biti organizovan prvi FASHION INSIDE   koji omogućava posjetiocu da lično zaviri u popularni svijet mode, te da se na trenutak oseti dijelom istog.

 

FASHION INSIDE promoviše modne trendove, modne dizajnere i njihove kreacije, popularizuje lokacije, objekte, prostore u kojima se različiti modni peformansi odigravaju i time određeni prostor transformiše u “modni centar”.

 

FASHION INSIDE je raznovrstan, interaktivan dogadjaj, koji se po prvi put odrzava u Crno Gori i to u šoping centru Mall of Montenegro i osmišljen je kao “Vodič kroz svijet Modelinga.

Poznato je da je ova profesija jedna od popularnijih ženskih pasija današnjice, pa vjerujemo da će veliko interesovanje u okviru manifestacije  privući događaji:

 

- Casting za buduće modele (pruza priliku da se uđe u svijet modeling I glamura)

- Modna revija (nastup pred publikom)

- Backstage  (koraci savladavanja manekenskog hoda, kompletne pripreme za modnu reviju, od make – up a i  frizure pa preko koreografske probe do samog nastupa pred publikom.

 

Svi koji dođu imaće priliku da se aktivno uključe u dešavanja, a najbolji će zaista koračati pistom!!!

 

Program je osmišljen kao osmočasovna zabava na sledeći način:

- Kao cjelodnevni događaj (prostrani holovi šoping centra, gde će se u različito vrijeme na različitim mjestima odrzavati jedna faza modnog happening-a)

- U 12h - casting za nova Lica – najbolji dobijaju priliku učešća na modnoj reviji a za talente se otvara mogućnost da ostvare svjetsku karijeru modela u Parisu-Milanu-NY  stopama modela Model Scouting Office agencije

- Od 14h - 15h  - škola manekenskog hoda.

 

Školu manekenskog hoda koja će biti organizovana za pobjednike castinga ali i za sve posjetioce koji žele da se interaktivno priključe (besplatna obuka manekenskog hoda) vodiće legenda jugoslovenskog manekenstva Jelena Mladenović.

  1. sa školom hoda, na drugom mjestu, od 14h kreće MAKE Up & HAIR priprema već iskusnih manekena. Sve se dešava na otvorenom, Make up štand je postavljen u holu i posjetioci će imati priliku da posmatraju process pripreme za nastup na modnoj reviji.

- Od 15-16 h biće otvoren štand sa profesionalnom modnim fotografom

- Od 16-17h predviđene su koreografske probe

- U 19h biće otvorena modna revija * ADL - 5 STAR CONCEPT STORE, u kojoj učestvuju modni dizajneri:

     - Lazar Ilic

     - Nada Kadovic Koljensic

     - Jelena Roganovic Djuric

     - Lida Mardjonovic i

     - ADL kolekcija

 

Novinari su dobrodošli da naprave reportaže sa organizatorima, manekenima, posetiocima koji su tog dana “postali manekeni”, modnim kreatorima čije se kreacije nose, interesantnim gostima.

 

Zavirimo zajedno u backstage!

 

2014-01-inside-fashion-630x430

prazno

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

hairwizard

 


 
 
   

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save