logo

Save

Save

Save

Save

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

pozadina

Save

Save

  • Mall of Montenegro
  • Mall of Montenegro
  • Mall of Montenegro
Previous Next

Članci

FASHION INSIDE stiže u Mall!

2014-01-inside-fashion-280x100U subotu će u šoping centru Mall of Montenegro, sa početkom u 12h, u saradnji sa modnom agencijom MODEL SCOUTING OFFICE  iz Beograda, biti organizovan prvi FASHION INSIDE   koji omogućava posjetiocu da lično zaviri u popularni svijet mode, te da se na trenutak oseti dijelom istog.

 

FASHION INSIDE promoviše modne trendove, modne dizajnere i njihove kreacije, popularizuje lokacije, objekte, prostore u kojima se različiti modni peformansi odigravaju i time određeni prostor transformiše u “modni centar”.

 

FASHION INSIDE je raznovrstan, interaktivan dogadjaj, koji se po prvi put odrzava u Crno Gori i to u šoping centru Mall of Montenegro i osmišljen je kao “Vodič kroz svijet Modelinga.

Poznato je da je ova profesija jedna od popularnijih ženskih pasija današnjice, pa vjerujemo da će veliko interesovanje u okviru manifestacije  privući događaji:

 

- Casting za buduće modele (pruza priliku da se uđe u svijet modeling I glamura)

- Modna revija (nastup pred publikom)

- Backstage  (koraci savladavanja manekenskog hoda, kompletne pripreme za modnu reviju, od make – up a i  frizure pa preko koreografske probe do samog nastupa pred publikom.

 

Svi koji dođu imaće priliku da se aktivno uključe u dešavanja, a najbolji će zaista koračati pistom!!!

 

Program je osmišljen kao osmočasovna zabava na sledeći način:

- Kao cjelodnevni događaj (prostrani holovi šoping centra, gde će se u različito vrijeme na različitim mjestima odrzavati jedna faza modnog happening-a)

- U 12h - casting za nova Lica – najbolji dobijaju priliku učešća na modnoj reviji a za talente se otvara mogućnost da ostvare svjetsku karijeru modela u Parisu-Milanu-NY  stopama modela Model Scouting Office agencije

- Od 14h - 15h  - škola manekenskog hoda.

 

Školu manekenskog hoda koja će biti organizovana za pobjednike castinga ali i za sve posjetioce koji žele da se interaktivno priključe (besplatna obuka manekenskog hoda) vodiće legenda jugoslovenskog manekenstva Jelena Mladenović.

  1. sa školom hoda, na drugom mjestu, od 14h kreće MAKE Up & HAIR priprema već iskusnih manekena. Sve se dešava na otvorenom, Make up štand je postavljen u holu i posjetioci će imati priliku da posmatraju process pripreme za nastup na modnoj reviji.

- Od 15-16 h biće otvoren štand sa profesionalnom modnim fotografom

- Od 16-17h predviđene su koreografske probe

- U 19h biće otvorena modna revija * ADL - 5 STAR CONCEPT STORE, u kojoj učestvuju modni dizajneri:

     - Lazar Ilic

     - Nada Kadovic Koljensic

     - Jelena Roganovic Djuric

     - Lida Mardjonovic i

     - ADL kolekcija

 

Novinari su dobrodošli da naprave reportaže sa organizatorima, manekenima, posetiocima koji su tog dana “postali manekeni”, modnim kreatorima čije se kreacije nose, interesantnim gostima.

 

Zavirimo zajedno u backstage!

 

2014-01-inside-fashion-630x430

prazno

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Anketa

Čime želite da obogatimo ponudu u Mall-u?

Modnim sadržajima - 22.2%
Ponudom artikala za vaš dom - 25%
Ponudom umjetnina - 5.6%
Zabavnim sadržajima - 22.2%
Ponudom hrane i pića - 13.9%
Healthcare&wellness ponudom - 11.1%

Ukupno glasova-Total votes: 36