logo

Save

Save

Save

Save

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

pozadina

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Veliki kasting za izbor mis i mistera svijeta za djecu , 8.11.2015.

2015-11-kasting-djeca-280x100U šoping centru Mall of Montenegro će se održati veliki kasting za izbor mis i mistera svijeta, za djecu uzrasta od 3 do 16 godina.

Kasting se održava u nedelju 8. novembra, sa početkom u 11 časova, na drugom spratu šoping centra.

 

Ove godine , po prvi put u Crnoj Gori, djeca će imati priliku da se prijave za ovo prestižno takmičenje, u okviru kog se, u sedam kategorija, bira najljepši dječak i djevojčica.

 

Modni kreator Aleksandar Dado Jovanović, u saradnji sa Super Star Model Agency i kreativnim klubom Urban Kids, organizuje prvi kasting, u okviru kog će se uraditi fotografije svih prijavljenih mališana iz Crne Gore. Bitno je napomenuti  da se na kasting mogu prijaviti djeca uzrasta od 3 do 16 godina, a da je akcenat takmičenja, pored fizičkog izgleda I na prezentaciji talenata, djece učesnika.

 

Mališani se mogu predstaviti lijepom recitacijom ili pokazati svoj muzički ili scenski talenat, kao i crtež, kojim prezentuju svoju sklonost, ka ovoj vrsti umjetnosti.  

 

Finalni kasting biće održan u aprilu, a pobjednici u svim kategorijama stiču pravo učešća na svjetskom izboru, koji se održava u Bodrumu, u periodu od 06 – 16. maja 2016.godine.

 

Vidimo se, u šoping centru Mall of Montenegro!

 

2015-11-kasting-djeca-630x

prazno

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save