logo

Save

Save

Save

Save

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

pozadina

Save

Save

O nama

Mall of Montenegro, šoping centar u samom srcu Podgorice, površine od 15.000 kvadratnih metara, mjesto je koje godišnje ostvari skoro tri miliona posjeta zahtjevnih kupaca, koji su godinama, više nego zadovoljni onim što se nudi u ovom atraktivnom prostoru. Očekivan sa nestrpljenjem, predstavlja važnu ulogu u razvoju i tranziciji glavnog grada i na vjeran način odslikava način života u velikim svjetskim gradovima koji lako poprimaju i ljudi na ovim prostorima, navikavajući se na ubrzan način života koji isključuje sate provedene u šetnji i obilasku butika razbacanih po različitim djelovima grada.

Mall of Montenegro je pojednostavio kupovinu, pa se na jednom mjestu može naći sve, od svježih namirnica do brendirane garderobe i sportske opreme, kozmetike, knjiga ili neobičnog poklona za drage osobe. Zamišljen kao centar koji će da zadovolji sve dnevne potrebe modernog potrošača, ova trgovačka luka postala je mjesto gdje se ne dolazi samo radi trgovine, već i zbog zabave, druženja i zadovljavanja gurmanskih potreba.

 Sasvim sigurno ćete provesti lijepo i ugodno vrijeme, bilo da odlučite da razgledate izloge, isprobavate garderobu, trgujete u hipermarketu, koji se prostire na više od 4.000 m² ili za kafu sa prijateljima, u nekom od kafića u okviru centra. Naravno, ni ljubitelji sporta nijesu zaboravljeni, njih možete sresti u našoj teretani i velnes centru, koji su među najmodernijima u regionu, kao i u maloprodaji poznatog sportskog lanca Intersport.

Mall of Montenegro je jednu od najatraktivnijih lokacija, sa višedecenijskom trgovačkom tradicijom transformisao u novu, savremenu šoping i uslužnu zonu koja raznovrsnim izborom stvara prijatno okruženje za čitavu porodicu. 
Otvoreni prostori, uređeni kao gradski trgovi su naša konkurentska prednost i omogućavaju odvijanje različitih društvenih događaja, koji privlače posjetioce različite starosne dobi.

Uprava Mall-a vodi društveno odgovornu politiku i aktivno se uključuje u organizaciju dešavanja koja promovišu te vrijednosti. Brinemo i o pravilnom razvoju naših najmlađih sugrađana kroz ponudu tematskih edukativno-zabavnih radonica, koje su besplatne za sve mališane.

S pravom nosimo slogan Vaše mjesto. Vaše vrijeme. Bezbroj mogućnosti.   

prazno

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save