logo

Save

Save

Save

Save

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

pozadina

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Kids Kinđurijada, u nedelju 20. decembra

2015-12-kindjurijada-280x100Šoping centar Mall of Montenegro i Kreativni klub Urban kids, priređuju manifestaciju Kids Kinđurijada, u nedelju 20.decembra, sa početkom u 10 časova.

 

Udruženje Kinđurijada iz Sarajeva je glavni krivac za kreiranje ovog događaja, koje isti realizuje već par godina, sa namjerom da djeca kroz zabavno-edukativne radionice, 

brzo i lako usvoje određena znanja, razvijaju kreativnost i oplemenjuju svoju maštu. 

 

Da bi opravdali slogan manifestacije - "Najšareniji party", organizatori obećavaju djeci puno zabave, igre, druženja, novih saznanja o prirodi, ekologiji, recikliranju... 

Mališani će takođe učestvovati u kreiranju šarenih maski i kostima od recikliranog materijala, družiti se, kinđuriti, naučiti kako se uređuje radio emisija, zaplesati uz poznate ritmove...

 

Program počinje edukativnom radionicom u organizaciji NVO Green Home: "Hajde da se zabavimo, hajde da recikliramo", zatim NVO Ozon priređuje radionicu "Ne mora sve da bude smeće", a NP Crne Gore će realizovati radionicu "Obradujmo prirodu", kao i interaktivno predavanje Prof. Veselina Luburića na temu "Ključne turističke aktivnosti i događaji u nacionalnim parkovIma CG.

 

Manifestacija će okupiti djecu iz predškolskih ustanova JPU " Đina Vrbica ", PPU" Maša", PPU " Pinokio Artić", PPU " Zvjezdice", Kluba kreativne djece Urban Kids, djecu iz osnovnih škola " Oktoih", " Milorad Musa Burzan", " 21 Maj", " Božidar Vuković Podgoričanin", djecu iz muzičke škole" Vasa Pavić", Odred izviđača Stara Varoš, te plesnu školu Matrix, kao i Super star model agency.

 

Završnica manifestacije je planirana za predstavu "Reciklaža nije gnjavaža", zatim modnu reviju recikliranih kostima i na samom kraju sve posjetioce očekuje zabava uz DJ-a.

 

U okviru manifestacije će biti upriličen i Bazar kinđurija, a sav prihod od bazara i ulaznica za predstavu "Reciklaža nije gnjavaža" je namijenjen djeci iz Doma Mladost iz Bijele.

 

Medijski sponzori Kids Kinđurijade su TV777 I Radio D.

 

2015-12-kindjurijada-630x

prazno

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save