logo

Save

Save

Save

Save

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

pozadina

Save

Save

BEBA KIDS

  Sprat I
  Kontakt osoba:

                                                                             Telefon:+

Najpoznatiji dečji brend na našem tržištu – garderoba, obuća i aksesoari za decu do 14 godina

 

 
 
Kao lider u dečjoj modi na našem tržištu sa tradicijom dugom više od 30 godina, BEBAKIDS uvek drži korak sa trendovima u svetu i svojim kupcima nudi artikle vodećih svetskih brendova, visokog kvaliteta i originalnog i modernog dizajna. Artikli u našim radnjama i webshopu namenjeni su deci uzrasta do 14 godina i podeljeni su u tri linije - odeća, obuća i aksesoari.
Kompanija je svoju poziciju na domaćem tržištu utvrdila lancem butika pod nazivom „Butik Beba” i robnom markom „Beba Jeans“. Zahvaljujući jedinstvenom konceptu radnji, razvojem poslovanja putem širenja distribitnivnih mreža, kompletan identitet kompanije sa robnom markom je repozicioniran u BEBAKIDS.
Danas BEBAKIDS čini lanac sa više od dvadeset maloprodajnih objekata u najvećim gradovima Srbije. Svoje poslovanje i dalje širimo, ostvarujući uspešnu i produktivnu saradnju sa popularnim brendovima dečje odeće, kao što je Mayoral – španski brend koji predstavlja jedno od najvećih imena u svetu dečje visoke mode, ali i brendovima dečje obuće – Naturino, Geox, SuperFit, Converse i EMU Australian made.
U izboru artikala dečje obuće, uvek spajamo stil i pažljivo izabrane materijale sa najnovijim modnim trendovima i to se najbolje vidi u našem asortimanu čiji deo su brendovi Naturino i Geox, ali i austrijski brend SuperFit, kao i jedan od najprepoznatljivijih brendova obuće na svetu, Converse, čija obuća se može nositi u svim prilikama. Posebno mesto u BEBAKIDS asortimanu zauzima i EMU, australijski brend ručno rađenih čizmica od prirodnih materijala

Vaš Mall of Montenegro!

 

 

 

prazno

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save