logo

Save

Save

Save

Save

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

pozadina

Save

Save

Kuća Hemije

 kuca hemije

Prvi sprat
Telefon:+382 675 213
Web:

Porodica, higijena, njega, still, svežina, ljepota ... asocijacija su za lanac drogerija Kuća Hemije. Već 15 godina drogerija Kuća Hemije je sinonim posebne kupovine i usluge, neozabilazne je za savremenu ženu i modernog muškarca.

Dugogodišnji uspjeh dugujemo našoj potpunoj usmjerenosti ka potrošaču, prepoznavanju njihovih želja i potreba, i pravim odgovorom na njih. Nova drogerija u Mall of Montenegru, upravo je odgovor na zahtjeve naših potrošača za savremenim konceptom, kvalitetnom ponudom i najvećim izborom asortimana.

Na površini od 200 m2 savremeno opremljenog prostora i jedinstvenog vizuelnog ambijenta,  naši cijenjeni potrošači priuštit će sebi  sve što im je potrebno za: domaćinstvo, ličnu higijenu, njegu lica, njegu tijela, njegu kose, bebi program, dekorativu, parfeme, nakit...

U drogeriji Kuća Hemije potrošači neće naći samo kvalitetne proizvode već će dobiti i stručan savjet, predlog ili pomoć oko izbora i načina korišćenja proizvoda, za šta je zaduženo profesionalno obučeno i uvijek ljubazno osoblje drogerija.

Jednostavno, drogerija Kuća Hemije šablonsku kupovinu pretvara u pravo zadovoljstvo.

Jer, .....   LJUBAV JE HEMIJA.   Vaša drogerija Kuća Hemije.

                      

Kontakt telefon: 020 675 213

e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

                                                          

                         

 

 

Save

Save

Save

Save

 

 

prazno

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save