logo

Save

Save

Save

Save

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

  • U Centru dobrih dešavanja!
  • Mall of Montenegro
  • Mall of Montenegro
  • Mall of Montenegro
Previous Next

pozadina

Save

Save

Mall of Montenegro – priča sa sretnim završetkom

Najavljujući godine pred nama, jesen 2016. za Mall of Montenegro značio je nastavak kontinuiteta osavremenjavanja svih segmenata ove sfere modernog biznisa. Šoping centar, na tlu dijela Glavnog grada, na kom su stasale mnoge generacije Crnogoraca i Podgoričana, izgrađuje jedan novi duh prožet savremenim životom. Duh, koji osjećaju svi oni što godinama ili odnedavno čine svakodnevnicu Mall-a of Montenegro. Drugi, koji po prvi put posjete ovo zdanje shvate da naša Podgorica ima još mnogo toga da ponudi u svom dijelu koji čini simbol ovog grada.

U trenucima kada se osjeti nova energija, drugačiji i specifičan način percepcije činjenica, stvaranje jedinstvenosti - timskog duha, postavljaju se temelji za neminovan prosperitet.

Početak stvaranja idealnog okruženja za društveno-kulturni život i poslovanje u jednom šoping centru zahtijevao je strpljenje i predan rad. Doslednost – istrajnost u planiranim poduhvatima, naišli su na jedan sasvim nov način odnosa i komunikacije sredine. Za relativno kratak period, udahnut je novi život, inicijalna kapisla za implementaciju prostora koji su iščekivali nove zakupce da ih oplemene.

Za nepunu godinu, ređali su se kao na traci: “Mil pop”, “Pharma standard”, “Lady D”, “Monatex”, “Filip kids fashion”, Kozmetički salon “Lak i ruž”, “Kuća hemije”, “Moda Italia”, “Addiko” banka, kuća mode i ljepote “Zoran”. Uskoro će novi članovi naše velike porodice postati i Eurosalon “Mini shop” i Optika “Optotim”.

Dakle, ponuda je obogaćena upravo onim segementima koji su na neki način falili i ukazivali da određen dio naše populacije ima selektivan pristup i naklonost.

Time je upotpunjena i stvorena kompaktna cjelina u izboru koji nudi naš šoping centar - spasen, uzdignut, probuđen i sačuvan od sudbine koja je zadesile pojedine centre u Podgorici.

Sa svim onim što trenutno jeste i šta će tek da bude, Mall of Montenegro predstavljaće sinonim za šoping, zabavu i društveno-kulturni život u Glavnom gradu. Vrijeme će biti najbolji pokazatelj.

VAŠ MALL OF MONTENEGRO!

prazno

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save