logo

Save

Save

Save

Save

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

pozadina

Save

Save

Cosmetics market

cosmeticslogo

Prizemlje
Kontakt osoba: Dosta Ilić
Telefon: +382 69 129 621
Cosmetics market je dio lanca kompanije MPM d.o.o. iz Podgorice. Trenutno u sastavu ovog lanca posluje 31 market I 7 apoteke, lociranih u skoro svim gradovima Crne Gore.

 

 

Asortiman ovog lanca cine kozmetički i dekorativni proizvodi, parfemi, bižuterija i ukrasi za kosu, te proizvodi za ličnu higijenu, baby programi, proizvodi za domaćinstvo, hrana za kućne ljubimce, pomoćna medicinska sredstava i farmaceutski proizvodi u apotekama. Samim tim zastupljen je veliki broj brendova, sto sopstvenih uvoznih programa, sto onih od drugih uvoznika iz Crne Gore.
U objektima Cosmetics-a, non-stop traju akcije, objavljene u dva mjesecna kataloga (Specijal i Moj Cosmetics Katalog), sto ponudu cini jos privlacnijom. Posebne povoljnosti vezane su za loyalty program Beauty Friend, namijenjene vjernim potrosacima, vlasnicima nase kartice. Objevljuju se u posebnom Beauty Friend katalogu koji izlazi svakog drugog mjeseca. Uporedo sa njim izlazi iz stampe i magazin, po mnogo cemu jedinstven na nasem trzistu, besplatan je i dostupan svim kupcima Cosmetics-a.

Save

prazno

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save