logo

Save

Save

Save

Save

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

pozadina

Save

Save

 • Mall of Montenegro
 • Mall of Montenegro
 • Mall of Montenegro
Previous Next

Članci

Filter
 • Prva samostalna izložba Tamare Radusinović u galeriji Modigliani

  2016 06 izlozba tamara radusinovic 280x100Galerija Modigliani i šoping centar Mall of Montenegro organizuju prvu samostalnu izložbu Tamare Radusinović, koja će za sve ljubitelje umjetnosti, biti otvorena u srijedu 29.juna, sa početkom u 20 časova.

  Izložbu simbolično nazvanu "Thamar", čine minijature sa motivima apstrakcije, koje će posebnim odabirom i spojem više njih, činiti uramljenu priču, svaka za sebe.

  Iako ekonomista po struci, Tamara Radusinović ističe, da iza svega ne stoji ni akademsko znanje, ni struka, već čista ljubav.

  Tamara takođe naglašava da su crteži koji će biti izloženi, nastajali spontano, u hodu i stihijski i da je bila kako kaže, podstaknuta momentom i onim što je taj momenat u njoj izazivao, odražavajući upravo unutaršnje doživljaje i impresije.

  Gosti će biti u prilici da pored, izložbe, uživaju u muzičkoj izvedbi benda “Ina Pavlova”, kao i gitariste Miška Obradovića.

  Izložbu će otvoriti Jelena Vujović, umjetnički direktor Galerije "Modigliani".

   

  2016 06 izlozba tamara radusinovic 630x

 • Pufies bebi fest u subotu, 25.6.2016.

  2016 06 bebi fest 280x100Mall of Montenegro Vam i ovog vikenda poklanja pregršt zabave, druženja i nagrada!

  U subotu 25.juna, Dječji edukativni centar Pčelica organizuje na trgu ispred Mall-a, u terminu od 18 do 21 čas, manifestaciju Pufies bebi fest.

  U okviru manifestacije, družimo se sa bebama koje su prohodale i koje će nam pokazati kako to brzo i spretno rade, koliko brzo će prenijeti loptice, sa jednog kraja staze na drugi, zatim sa vještim tatama, koje će mijenjati pelene svojim mališanima, ali i sa malim sportistima, koji će imati priliku da se dokažu, u par zanimljivih takmičenja. 

  U toku manifestacije biće organizovan i likovni konkurs  „Moja porodica i ja“, a najkreativnije mališane, očekuju vrijedne nagrade.

  Brojne poklone najuspješnijim takmičarima, obezbijedili su prijatelji manifestacije: Pufies, Mareti, Idea, Haribo, Crnagoracoop, Vitinka, kuglana Bowling Strike, Kids Land i Extreme Intimo.

  Manifestacija je, pored zabavnog dijela, fokusirana i na edukativne radionice i savjetovalište, pa je između ostalog, u saradnji sa Domom zdravlja Podgorica, organizovano savjetovalište, koje vodi patronažna sestra Sanela Rastoder, koja će pružiti niz korisnih informacija, zainteresovanim trudnicama i porodiljama.

  Ovom prilikom, posjetioci će uživati i u kulturno umjetničkom programu, u kom će se predstaviti: škola folklora Branko Božović i predstavnici Instituta Konfučije, koji će izvesti narodni ples Republike Kine.

  Dođite u Mall, da rastemo, učimo i igramo se zajedno!

  2016 06 bebi fest 630x

 • Mall of Montenegro fashion night, 21.6.2016.

  2016 06 fashion night 280x100Šoping centar Mall of Montenegro je domaćin modne večeri, koja će biti upriličena 21.maja, u 20 časova.

  Mall of Montenegro fashion night okupiće renomirana imena crnogorske modne scene, koji će publici predstaviti kolekcije jedinstvenog dizajna, u kojima će svaka žena, koja ih ponese, izgledati posebno.

  Ovom prilikom predstaviće svoje kolekcije: Lazar Ilić, a zatim i  brend HUNT by Lazar I Kristina Ilić, Nada Koljenšić, Lida Marđonović i Kenan Osmanaj, kao i modni brend Bellissima.

  Naši dizajneri su inspirisani različitim idejama i momentima, ali zajedničko im je veličanje ženske ljepote, koja je neprolazna i koja svoje utočište često nalazi u djelima različitih umjetnika, pa je tako i ovog puta pretočena, u modni izraz.

  Na nešto drugačiji način će se publici predstaviti Kenan Osmanaj, koji će svoj doživljaj ljubavi i umjetnosti predstaviti kroz modni performans sa zanimljivom kolekcijom haljina I frizura. Kolekcija nosi naziv Ljubav jedne žene.

  Plejadi priznatih crnogorskih dizajnera će se ovog puta pridružiti brend Bellissima, koji sa pravom uživa ugledjednog od najboljih i najbrže rastućih modnih brendova na regionalnom tržištu,

  a kvalitet i raskoš njihovog asortimana, možete pronaći upravo, u njihovoj radnji u Mall-u.

  Za finalni izgled sjajno stilizovanih manekenki će se pobrinuti: Cosmetics market, sa oficijelnom šminkom i šminkerkama Ljubicom Vračar i Marijom Vesković, dok će frizure raditi tim frizerskog studija Beauty hair.

  Budite i sjutra u centru dobrih dešavanja, u šoping centru Mall of Montenegro!

  2016 06 fashion night 630x430

 • Dječije igrarije u Mall-u u subotu, 11. juna

  2016 06 djecije igrarije 280x100Šoping centar Mall of Montenegro i Udruženje Pčelica organizuju manifestaciju “Dječije igrarije” u subotu, 11.juna, u terminu od 18 do 21 čas.

  Cilj organizatora je da podstakne djecu na igru, druženje i zabavu na otvorenom, tokom ljetnjih mjeseci, bilo da je riječ o dvorištu, parku, moru ili planini…

  Opšte je poznato da druženje kroz igru i zabavu unapeđuje socijalne vještine mališana, razvija motoričke sposobnosti, spretnost i kreativnost, kao i zdrav takmičarski duh i osjećaj za fair–play.

  Kroz primjere igara, kao što su: trka u džakovima, preskakanje vijače, igre muzičikih stolica i mnoge druge, djeci se daju ideje, kako da uz pomoć predmeta i igračaka, koje imaju kod kuće, organizuju svoje slobodno vrijeme, tokom ljetnjeg raspusta.

  Brojni sponzori su podržali ideju manifestacije, tako što su za najistaknutije učesnike obezbijedili brojne nagrade.

  Svi mališani su dobrodošli na veselo druženje, igru i zabavu, u subotu, od 18 časova!

  2016 06 djecije igrarije 630x

 • Sajam nakita, 4-5.6.2016.

  Manifestacija "Sajam nakita" održaće se u šoping centru Mall of Montenegro, 4 – 5. juna.

  Bogatu ponudu ovog modnog detalja, koji je nezaobilazna komponenta outfit-a, svake žene, predstaviće dvadesetak izlagača, na čijim štandovima će se, naći i ručno rađeni komadi, ali i rijetki primjerci starinskog nakita.

  Na jednom od izložbenih štandova, posjetioci će moći da kupe nakit, koji izrađuju Romkinje, iz kampa Konik, kojima humanitarna organizacija HELP, organizuje obuku i na taj način im otvora nove mogućnosti za pokretanje sopstvenog biznisa.

  Značajno mjesto na sajmu će svakako pripasti štandu NVO “Rastimo zajedno”, koja okuplja djecu i omladinu sa posebnim potrebama.

  Posjetioce, pored atraktivne ponude, očekuje i sajamski popust.

  Organizator manifestacije je kompanija Đoković.

 • Casting za Lice godine u subotu 4. juna

  2016 06 lice godine 280x100Mall of Montenegro u saradnji sa agencijom Model Scouting Office iz Beograda organizuje casting za Lice godine u subotu 04.juna, sa početkom u 12 časova.

  The Look of the Year je jedan od najvećih modnih događaja i medijskih spektakla na svijetu, a kod nas je poznat pod nazivom Lice godine.

  Lice godine je višemjesečna potraga za talentima i predstavlja jedinstveni regionalni projekat, koji  objedinjuje Srbiju, Crnu Goru, Hrvatsku, Sloveniju, Bosnu i Hercegovinu i Makedoniju, svojim atraktivnim sadržajem i velikim medijskim interesovanjem. 

  Ovo je ujedno i jedina manifestacija koja povezuje i promoviše najbolje iz svijeta mode i svijeta privrede u regionu.

  Lice godine je najpriznatiji izbor za novo lice top modelinga, koji finalistkinjama pruža mogućnost svjetske karijere. Partneri ove manifestacije su preko pedeset zemalja, cije pobjednice, odnosno finalistkinje ucestvuju  na velikom svjetskom finalu The Look of the Year koje se održava u Italiji.

  Već treću godinu zaredom, nova lica koja su otkrivena ovim putem u organizaciji agencije Model Scouting Office , osvajaju prvo mesto na izboru za “Lice Godine sveta”!

  Model Scouting Office je vodeća modna agencija na ovim prostorima koja prepoznaje i pronalazi nove  talente,  a potom  gradi i vodi njihove modeling karijere kroz svjetske modne metropole.

  Model Scouting Office je i predstavništvo najveće i najuspješnije svjetske modne agencije Women Paris, Milano i New York.

  Kroz agenciju Women su stasali supermodeli današnjice poput Kate Moss, Carmen Kass, Naomi Campbell, Karoline Kurkove, Natase Poly, Isabeli Fontana, a zahvaljujući Women-u proslavile su se mnoge naše manekenke poput:  Đurđe Stojiljković, Bojane Panić, Katarine Ivanovske, Mile Miletić, Amre Cerkezović, Valerije Šestić.

  Pozivamo djevojke da iskoriste svoju šansu i pođu stopama modela koji hodaju pistama Milana, Pariza, New Yorka...

  2016 06 lice godine 630x

prazno

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Anketa

Čime želite da obogatimo ponudu u Mall-u?

Modnim sadržajima - 22.2%
Ponudom artikala za vaš dom - 25%
Ponudom umjetnina - 5.6%
Zabavnim sadržajima - 22.2%
Ponudom hrane i pića - 13.9%
Healthcare&wellness ponudom - 11.1%

Ukupno glasova-Total votes: 36