logo

Save

Save

Save

Save

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

pozadina

Save

Save

 • Mall of Montenegro
 • Mall of Montenegro
 • Mall of Montenegro
Previous Next

Članci

Filter
 • Sajam antikviteta, 27-28.2.2016.

  2016-02-antikviteti-280x100Narednog vikenda 27–28.februara, u šoping centru Mall of Montenegro održaće se III Sajam antikviteta.

   

  Najznačajnije eksponate iz svojih zbirki antikviteta predstaviće članovi Crnogorskog udruženja kolekcionara, a u ponudi će, pored ostalog, biti i muzejski komadi namještaja i predmeti primijenjene umjetnosti.

   

  Specifičnost ovog sajma je svakako mogućnost razmjene izloženih eksponata.

   

  Pored umjetničkog, događaj će imati i komercijalni karakter, pa će posjetioci Mall-a, uz posebne povoljnosti, moći da kupe neke od izloženih predmeta.

   

  Organizator sajma je kompanija Đoković d.o.o.

   

  2016-02-antikviteti-630x430

 • Takmičenje u slaganju Rubikove kocke i kviz "Ja upoznah Crnu Goru"

  2016-02-kocka-kviz-280x100Šoping centar Mall of Montenegro i Udruženje Pčelica organizuju manifestaciju “Pokaži šta znaš”.

   

  Manifestacija se održava 20.februara, sa početkom u 11 časova, na drugom spratu Mall-a, a obuhvata dva segmenta: takmičenje u slaganju Rubikove kocke i kviz "Ja upoznah Crnu Goru".

   

  Ovom prilikom učesnici manifestacije će, pored demonstracije svoje vještine u slaganju Rubikove kocke, pokazati i neke male trikove, koje će i onim manje vještim, pomoći da lakše i brže slože ovu zanimljivu edukativnu igračku.

   

  U drugom dijelu manifestacije, u kvizu "Ja upoznah Crnu Goru", učenici osnovnih škola iz Podgorici, pokazaće svoje znanje o Crnoj Gori, a program će upotpuniti članovi KUD-a “Branko Božović”, kao i mališani iz plesnog studija “DiVA”.

   

  Prijatelji manifestacije su pripremili brojne nagrade za učesnike i pobjednike takmičenja, kao i specijalne nagrade za najmlađe posjetioce.

   

  Pokrovitelj manifestacije je Turistička organizacija Podgorice.

  Program manifestacije:
  * 11:00 nastup Škola Folklora Branko Bozović
  * 11:30 kviz “Ja upoznah Crnu Goru”
  * 13:00 nastup drugara iz plesnog studija DIVA
  * 13:30 takmičenje u slaganju Rubikove kocke i mini kurs o načinima slaganja Rubika u kojem će djeca koja uspješno rješavaju ovu kocku učiti drugare o “cakama” i taktikama rješavanja iste

   

   

  2016-02-kocka-kviz

 • Sajam "Dani zdrave hrane", 20-21.2.2016.

  2016-02-dani-zdrave-hrane-280x100Šoping centar Mall of Montenegro je  20. i 21. februara, domaćin tradicionalne manifestacije "Dani zdrave hrane".

   

  Ova manifestacija je prilika proizvođačima zdrave hrane, da predstave svoje proizvode lokalnom tržištu, a posjetiocima sajma da kupe proizvode, koje ne mogu naći svakodnevno u trgovinama.

   

  Organizator sajma, kompanija Đoković se potrudila da se posjetiocima predstave, kako udruženja proizvođača, tako i pojedinci, iz svih krajeva Crne Gore, ali i uvoznici i distributeri zdrave hrane.

   

  Predviđeno je učešće vise od 30 izlagača iz oblasti proizvodnje organske hrane, proizvođači meda, maslina, mliječnih proizvoda, žitarica i bezglutenskih proizvoda.

   

  Posebna atraktivnost ovog vikend događaja su svakako i sajamski popusti, koji će pružiti posjetiocima mogućnost, da kupe ponuđene proizvode po najpovoljnijim cijenama.

   

  Bogata i raznolika ponuda je, svakako, razlog da posjetite šoping centar Mall of Montenegro i ovog vikenda!

   

  2016-02-dani-zdrave-hrane-630x

 • Vikend sajam "Dan za dar", 12-14. februar

  2016-02-dan-za-dar-280x100Šoping centar Mall of Montenegro, u susret Danu zaljubljenih, organizuje vikend sajam "Dan za dar", u saradnji sa firmom Đoković.

   

  Na sajmu, koji se održava od 12 – 14.februara, možete pronaći široku ponudu poklona prikladnih za ovu lijepu priliku, pa će se na štandovima, tridesetak izlagača, naći predmeti iz različitih oblasti, od suvenira, unikatnog nakita, umjetničkih radova, predmeta rađenih u dekupaž tehnici, do cvjetnih aranžmana.

   

  Pored bogate sajamske ponude, popusti u radnjama u Mall-u će olakšali izbor prigodnog poklona za dragu osobu.

  Pozivamo Vas da uživate u druženju, raznovrsnoj ponudi i popustima u Mall-u.

   

  2016-02-dan-za-dar-630x

prazno

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

za instagram1   
   

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Anketa

Čime želite da obogatimo ponudu u Mall-u?

Modnim sadržajima - 22.2%
Ponudom artikala za vaš dom - 25%
Ponudom umjetnina - 5.6%
Zabavnim sadržajima - 22.2%
Ponudom hrane i pića - 13.9%
Healthcare&wellness ponudom - 11.1%

Ukupno glasova-Total votes: 36