logo

Save

Save

Save

Save

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

pozadina

Save

Save

 • Mall of Montenegro
 • Mall of Montenegro
 • Mall of Montenegro
Previous Next

Članci

Filter
 • Sajam antikviteta, 27-28.2.2016.

  2016-02-antikviteti-280x100Narednog vikenda 27–28.februara, u šoping centru Mall of Montenegro održaće se III Sajam antikviteta.

   

  Najznačajnije eksponate iz svojih zbirki antikviteta predstaviće članovi Crnogorskog udruženja kolekcionara, a u ponudi će, pored ostalog, biti i muzejski komadi namještaja i predmeti primijenjene umjetnosti.

   

  Specifičnost ovog sajma je svakako mogućnost razmjene izloženih eksponata.

   

  Pored umjetničkog, događaj će imati i komercijalni karakter, pa će posjetioci Mall-a, uz posebne povoljnosti, moći da kupe neke od izloženih predmeta.

   

  Organizator sajma je kompanija Đoković d.o.o.

   

  2016-02-antikviteti-630x430

 • Takmičenje u slaganju Rubikove kocke i kviz "Ja upoznah Crnu Goru"

  2016-02-kocka-kviz-280x100Šoping centar Mall of Montenegro i Udruženje Pčelica organizuju manifestaciju “Pokaži šta znaš”.

   

  Manifestacija se održava 20.februara, sa početkom u 11 časova, na drugom spratu Mall-a, a obuhvata dva segmenta: takmičenje u slaganju Rubikove kocke i kviz "Ja upoznah Crnu Goru".

   

  Ovom prilikom učesnici manifestacije će, pored demonstracije svoje vještine u slaganju Rubikove kocke, pokazati i neke male trikove, koje će i onim manje vještim, pomoći da lakše i brže slože ovu zanimljivu edukativnu igračku.

   

  U drugom dijelu manifestacije, u kvizu "Ja upoznah Crnu Goru", učenici osnovnih škola iz Podgorici, pokazaće svoje znanje o Crnoj Gori, a program će upotpuniti članovi KUD-a “Branko Božović”, kao i mališani iz plesnog studija “DiVA”.

   

  Prijatelji manifestacije su pripremili brojne nagrade za učesnike i pobjednike takmičenja, kao i specijalne nagrade za najmlađe posjetioce.

   

  Pokrovitelj manifestacije je Turistička organizacija Podgorice.

  Program manifestacije:
  * 11:00 nastup Škola Folklora Branko Bozović
  * 11:30 kviz “Ja upoznah Crnu Goru”
  * 13:00 nastup drugara iz plesnog studija DIVA
  * 13:30 takmičenje u slaganju Rubikove kocke i mini kurs o načinima slaganja Rubika u kojem će djeca koja uspješno rješavaju ovu kocku učiti drugare o “cakama” i taktikama rješavanja iste

   

   

  2016-02-kocka-kviz

 • Sajam "Dani zdrave hrane", 20-21.2.2016.

  2016-02-dani-zdrave-hrane-280x100Šoping centar Mall of Montenegro je  20. i 21. februara, domaćin tradicionalne manifestacije "Dani zdrave hrane".

   

  Ova manifestacija je prilika proizvođačima zdrave hrane, da predstave svoje proizvode lokalnom tržištu, a posjetiocima sajma da kupe proizvode, koje ne mogu naći svakodnevno u trgovinama.

   

  Organizator sajma, kompanija Đoković se potrudila da se posjetiocima predstave, kako udruženja proizvođača, tako i pojedinci, iz svih krajeva Crne Gore, ali i uvoznici i distributeri zdrave hrane.

   

  Predviđeno je učešće vise od 30 izlagača iz oblasti proizvodnje organske hrane, proizvođači meda, maslina, mliječnih proizvoda, žitarica i bezglutenskih proizvoda.

   

  Posebna atraktivnost ovog vikend događaja su svakako i sajamski popusti, koji će pružiti posjetiocima mogućnost, da kupe ponuđene proizvode po najpovoljnijim cijenama.

   

  Bogata i raznolika ponuda je, svakako, razlog da posjetite šoping centar Mall of Montenegro i ovog vikenda!

   

  2016-02-dani-zdrave-hrane-630x

 • Vikend sajam "Dan za dar", 12-14. februar

  2016-02-dan-za-dar-280x100Šoping centar Mall of Montenegro, u susret Danu zaljubljenih, organizuje vikend sajam "Dan za dar", u saradnji sa firmom Đoković.

   

  Na sajmu, koji se održava od 12 – 14.februara, možete pronaći široku ponudu poklona prikladnih za ovu lijepu priliku, pa će se na štandovima, tridesetak izlagača, naći predmeti iz različitih oblasti, od suvenira, unikatnog nakita, umjetničkih radova, predmeta rađenih u dekupaž tehnici, do cvjetnih aranžmana.

   

  Pored bogate sajamske ponude, popusti u radnjama u Mall-u će olakšali izbor prigodnog poklona za dragu osobu.

  Pozivamo Vas da uživate u druženju, raznovrsnoj ponudi i popustima u Mall-u.

   

  2016-02-dan-za-dar-630x

prazno

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Anketa

Čime želite da obogatimo ponudu u Mall-u?

Modnim sadržajima - 22.2%
Ponudom artikala za vaš dom - 25%
Ponudom umjetnina - 5.6%
Zabavnim sadržajima - 22.2%
Ponudom hrane i pića - 13.9%
Healthcare&wellness ponudom - 11.1%

Ukupno glasova-Total votes: 36