logo

Save

Save

Save

Save

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

  • U Centru dobrih dešavanja!
  • Mall of Montenegro
  • Mall of Montenegro
  • Mall of Montenegro
Previous Next

pozadina

Save

Save

  • Mall of Montenegro
  • Mall of Montenegro
  • Mall of Montenegro
Previous Next

SAJAMSKO PREDSTAVLJANJE KLASTERA “LJEKOBILJE”

sajamljekobilja

Asocijacija poslovnih žena Crne Gore u partnerstvu sa šoping centrom Mall of Montenegro organizuje sajamsko predstavljanje članova i članica klastera “Ljekobilje”, koji je formiran u okviru projekta "Zajedno jači – Razvoj proizvoda i internacionalizacija - STRONGER", kofinansiranog iz Interreg IPA Programa prekogranične saradnje za Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu i Crnu Goru za period 2014-2020. Projekat se sprovodi u partnerstvu sa Centrom za razvoj Brodsko posavske županije – CTR, Udruženjem poslovnih žena u Bosni i Hercegovini, Ustanovom za razvoj kompetencija, inovacija i specijalizacije Zadarske županije Inovacija i Sveučilištem u Zadru.

Na sajmu će se predstaviti pojedinci i preduzeća koja se bave uzgojem i preradom ljekovitog bilja u kozmetičke i farmaceutske svrhe.

Otkrijte šta Vam u "Daru" daruje Mall of Montenegro.

sajt header casopisOtkrijte šta Vam u "Daru" daruje Mall of Montenegro.

Sa željom da Vam 2020. radost bude zvijezda vodilja.

U prvom broju časopisa čitajte o značaju njegovanja porodičnih navika, o tome kako se Božić proslavlja usred ljeta, zašto je istorija šampanjca neodvojiva od žena.

Saznaćete tajne kvaliteta pojedinih proizvoda, koje možete naći u našem šoping centru. Navike jednog slikara. Recept za prazničnu usamljenost. Izabrali smo za Vas knjige, filmove, priče... Da ih darujete drugima...

Novogodišnja pjaca

Poštovani,

Manifestacija “Novogodišnja Pjaca” održaće se u šoping centru Mall of Montenegro, u subotu 21.decembra, u terminu od 10 do 18 časova.

Nastavljajući tradiciju prethodnih godina, pored raznovrsne sajamske predpraznične ponude, koja će se naći na štanovima izlagača, sa nama će biti tim hotela Ramada, kao i naši dragi prijatelji iz SSS Sergje Stanić, sa gasto ponudama iz svojih kuhinja.

Toga dana, svi ćemo uživati u bogatom kulturno zabavnom program, druženju sa Deda Mrazom i njegovim pomoćnicima, maskotama sa likovim iz omiljenih dječijih crtaća, malim, a opet velikim umjetnicima iz škole UMS, predstavi “Novogodišnji sanovnik”,

zatim u društvu klovna, nagradnim radionicama i plesnim koreografijama.

Gosti manifestacije i vjerujemo prijatno iznenađenje za naše mališane su fudbaleri FK Budućnost, koji će djeci potpisivati i poklanjati fudbalske lopte.

Specijalni i posebno dragi gosti naši manifestacije su mališani, koji žive u hraniteljskim porodicama, kojima će ovom prilikom, Deda Mraz uručiti novogodišnje paketiće.

Kao i mnogo puta do sa, sa nama je Crveni Krst CG, koji će organizovati izložbu ručnih radova starijih osoba i osoba sa invaliditetom, a prikupljeni novac od prodaje radova namijenjen je klubovima za starije, kao i osobama sa invaliditetom koje će učestvovati u akciji.

Pored radova planirana je akcija besplatnog mjerenja krvnog pritiska i šećera u krvi.

Pozivamo Vas da nam se pridružite u subotu, u šoping centru Mall of Montenegro!

prazno

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Anketa

Čime želite da obogatimo ponudu u Mall-u?

Modnim sadržajima - 22.2%
Ponudom artikala za vaš dom - 25%
Ponudom umjetnina - 5.6%
Zabavnim sadržajima - 22.2%
Ponudom hrane i pića - 13.9%
Healthcare&wellness ponudom - 11.1%

Ukupno glasova-Total votes: 36