logo

Save

Save

Save

Save

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

pozadina

Save

Save

 • Mall of Montenegro
 • Mall of Montenegro
 • Mall of Montenegro
Previous Next

Članci

Filter
 • NOVOGODIŠNJA KOLEKCIJA

  | NOVOGODIŠNJA KOLEKCIJA | Spremni dočekajte praznike uz Extreme Intimo novogodišnju kolekciju i prepustite se najnežnijem dodiru pamuka obojenog u praznične boje i motive polarnog mede J

 • Uskoro ekspozitura Addiko banke u našem šoping centru

   

  adikobankajpg

  Addiko banka otvara novu ekspozituru u šoping centru Mall of Montenegro što je još jedna lijepa vijest za sve korisnike usluga ove banke. Naš šoping centar proširio je ponudu sa bankom koja se fokusira na bitnost, efikasnost i jednostavnu komunikaciju. Addiko banka svojim klijentima donosi konkretne prednosti: kvalitet umjesto kvantiteta, lakše donošenje finansijskih odluka, pouzdanu uslugu i predanu banku na svojoj strani.

  Mall of Montenegro dobio je veoma pouzdanog partnera u proširenju opusa usluga i ponude našim građanima. 

   Nastavljamo krupnim koracima ka maksimalnom ugođaju za sve naše posjetioce.

  ZA ONE KOJI ZNAJU DA UGODE SEBI – VAŠ MALL OF MONTENEGRO!

 • Srnina puzlijada

  Poštovani,

  U šoping centru Mall of Montenegro, 18.novembra, sa početkom u 10 časova, održaće se takmičenje u slaganju puzzli i turnir u igri "Ne ljuti se čovječe“, koje tradicionalno organizuje Dječiji edukativni centar Pčelica.

  Cilj manifestacije je podsticanje djece i roditelja da zajedničko slobodno vrijeme provedu što kvalitetnije i da djeca kroz igru uče, tako što razvijaju socijalne vještine i sklonost timskom radu, uz zajedničko pobjeđivanje i zajedničko prihvatanje poraza.

  Ove igre su još korisne, jer doprinose razvoju vještine komunikacije kod mališana i podstiču njihovu interakciju, pa samim tim imaju višestruki značaj za razvoj psiho-socijalnih sposobnosti djeteta.

  Pored takmičarskog dijela, za sve posjetioce upriličen je i bogat kulturno-umjetnički program, u kom učestvuju plesne škole i kulturno umjetnička društva, dok su brojni sponzori obezbijedili nagrade, za naše male drugare.

  Specijalni gost manifestacije je dječiji pjesnik Ljubivoje Ršumović.

                                                                                                                                                           

  Pozivamo mališane na igru, zabavu i druženje!

 • Sajam antikviteta

  Poštovani,

   

  Posjetioce šoping centra Mall of Montenegro, za dane vikenda 11 – 12.novembra, očekuje tradicionalna manifestacija “Sajam antikviteta”.

   

  Najznačajnije eksponate iz svojih zbirki antikviteta predstaviće članovi Crnogorskog udruženja kolekcionara, pa će se u ponudi, pored kolekcija ordenja, oružja, nakita i novčanica,

  naći i predmeti primijenjene umjetnosti.

   

  Specifičnost ovog sajma je svakako mogućnost razmjene izloženih eksponata.

   

  Pored umjetničkog, događaj će imati i komercijalni karakter, pa će posjetioci Mall-a, uz posebne povoljnosti, moći da kupe neke od izloženih predmeta.

   

  Organizator sajma je kompanija Đoković d.o.o.

 • Mall of Montenegro Kids Fashion

  Poštovani,

  Manifestacija „Mall of Montenegro Kids Fashion“, u organizaciji škole za talente UMS, održaće se u nedelju 05. novembra, sa početkom u 11 časova, na drugom spratu šoping centra Mall of Montenegro.

  Naši mali manekeni, uzrasta od jedne do dvanaest godina, predstaviće kolekcije jesen – zima 2017, popularnih brendova Extreme Intimo i Filip Fashion Kids, kao i aksesoara, koji su u ponudi kompanije Mil pop.

  Posjetioci će biti u prilici da uživaju i u muzičko – scenskim nastupima poznatih dječijih solista, pobjednika brojnih festivala i prepoznatljivih Pinkovih zvjezdica: Katarine Radulović, Amile Rastoder, Bobane Milić i drugih,

  a tu su i gosti iz plesne škole Dream, sa koreografom Sanjom Živković.

  Voditelji programa su mališani, koji su već afirmisana tv lica.

  Pozivamo sve mališane, na zajedničko druženje u Mall-u.

 • Projekat „Moje znanje – moja vještina – moj posao“

  Projekat „Moje znanje – moja vještina – moj posao“ sprovodi Savez udruženja paraplegičara Crne Gore u partnerstvu sa kućom mode i
  ljepote „Zoran“, a finansira Zavod za zapošljavanje Crne Gore. Mall of Montenegro se odazvao da bude domaćin revije koja je dio ovog projekta i koja će
   se održati u nedjelju 5. novembra sa početkom u 20 sati na drugom spratu našeg šoping centra. OČEKUJEMO VAS!

   

prazno

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Anketa

Čime želite da obogatimo ponudu u Mall-u?

Modnim sadržajima - 22.2%
Ponudom artikala za vaš dom - 25%
Ponudom umjetnina - 5.6%
Zabavnim sadržajima - 22.2%
Ponudom hrane i pića - 13.9%
Healthcare&wellness ponudom - 11.1%

Ukupno glasova-Total votes: 36