logo

Save

Save

Save

Save

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

pozadina

Save

Save

 • Mall of Montenegro
 • Mall of Montenegro
 • Mall of Montenegro
Previous Next

Članci

Filter
 • IX FITNES FESTIVAL

  Poštovani,

  Tradicionalno, u šoping centru Mall of Montenegro, ovog vikenda 02 – 03. decembra održaće se IX Fitness festival u organizaciji Fitness kluba Soko Gym.

  Ukoliko želite da probate step trening, boot camp, funkcionalni trening, fit core trening, VK1combat, tae bo, dance, step dance, zumbu, aerobic jazz i jogu, lessmills programe i po prvi put u Crnoj Gori, POUND workout, onda je ovo prava prilika!

  Posjetioce očekuju sjajni treninzi, a uslov za učešće je, naravno, samo dobra volja. Sponzori su pripremili mnoštvo nagrada za one, koji odrade najviše treninga, a Fitnes klub Soko Gym, svima koji odrade trening poklanja 10% popusta na mjesečnu članarinu u decembru.

  Svečani dio manifestacije je u subotu, sa početkom u 19 časova. Očekuju nas sjajne fitnes tačke, kao i predstavljanje instruktora, kako domaćih, tako i inostranih, a među njima će biti: Sanja Kocić, Jasna Đokić, Sanja Nikšić, Marija Andrijašević, Aleksandar Miketa i mnogi drugi.

  Moramo naglasiti da festival nije namijenjen samo aktivnim sportistima, već i rekreativcima, svima koji žele da treniraju ili da dobiju odgovore na pitanja, vezana za fitnes i zdrav način života.

  Bogat dvodnevni fitnes program vam nudi priliku da pronađete adekvatan vid rekreacije za sebe, da osvojite neku od nagrada i da uživate u vikendu, koji je pred nama.

  Pozivamo sve posjetioce Mall-a i sve ljubitelje sporta i rekreacije, da se pridruže festivalu vježbanja, igre i druženja,

  pod stručnim vođstvom vrhunskih fitness instruktora!

   

prazno

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

legend fbinstagram   
   

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Anketa

Čime želite da obogatimo ponudu u Mall-u?

Modnim sadržajima - 22.2%
Ponudom artikala za vaš dom - 25%
Ponudom umjetnina - 5.6%
Zabavnim sadržajima - 22.2%
Ponudom hrane i pića - 13.9%
Healthcare&wellness ponudom - 11.1%

Ukupno glasova-Total votes: 36