logo

Save

Save

Save

Save

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

pozadina

Save

Save

 • Mall of Montenegro
 • Mall of Montenegro
 • Mall of Montenegro
Previous Next

Članci

Filter
 • Dani folklora u Mall-u, 11-14.7.2016.

  2016 07 folklor 280x100Šoping centar Mall of Montenegro je domaćin završne večeri V. Međunarodnog festivala folklora djece i mladih ,,Skoči kolo da skočimo -  Podgorica 2016", koji je počeo 11. jula i završava se 14. jula na trgu ispred Mall-a, sa početkom u 20 časova.

  Na završnoj večeri festivala učestvuje šest kulturno - umjetničkih društava i to: ,,Budo Tomović“, ,,Monte folk“, ,,Đurđevdansko kolo“ i "Etnoharmonija" iz Podgorice, zatim  ,,Boka“ iz Tivta i folklorni ansambl ,,Magic “ iz Bugarske.

  Narednog dana, u sklopu manifestacije Hrvatsko – slovački dodiri, nastupiće folklorno društvo  SKUU Franjo Strapač, čiji članovi muzikom, pjesmom i plesom reprezentuju kulturno naslijedje, svoje zemlje.

  Ovaj projekat, osim što promoviše kulturu hrvatskog i slovačkog naroda, ukazuje i na multietnički sklad, suživot i toleranciju.

  Nastup slovačkog folklornog društva planiran je za 15. jul, sa početkom u 11 časova, na drugom spratu šoping centra Mall of Montenegro.

  Dani folklora, u šoping centru Mall of Montenegro, promovišu multietničku, multikonfesionalnu i multikulturalnu Crnu Goru.

  2016 07 folklor 630x

prazno

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Anketa

Čime želite da obogatimo ponudu u Mall-u?

Modnim sadržajima - 22.2%
Ponudom artikala za vaš dom - 25%
Ponudom umjetnina - 5.6%
Zabavnim sadržajima - 22.2%
Ponudom hrane i pića - 13.9%
Healthcare&wellness ponudom - 11.1%

Ukupno glasova-Total votes: 36