logo

Save

Save

Save

Save

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

pozadina

Save

Save

 • Mall of Montenegro
 • Mall of Montenegro
 • Mall of Montenegro
Previous Next

Članci

Filter
 • Manifestacija "Nedjelja sporta", 26-29.5.2016.

  2016 05 nedjelja sporta 280x100Manifestacija "Nedjelja sporta" će se održati u šoping centru Mall of Montenegro, u periodu od 26 - 30.maja.

  Svi zainteresovani posjetioci Mall-a, mogu se pridružiti četvorodnevnom takmičenju, druženju i zabavi, a ujedno i iskoristiti priliku, da osvoje vrijedne nagrade.

  Događaj je posvećen promociji sporta, rekreacije i zdravih stilova života, a posjetioci se mogu oprobati ili makar navijati za svoje favorite, u stonom tenisu, orjentiringu, igri "Ne ljuti se čovječe” i džudou.

  U okviru Nedelje sporta, Mall of Montenegro je dio rute ovogodišnje Critical mass vožnje, u organizaciji Biciklo.me, čiji je cilj je popularizacija bicikla, kao prevoznog sredstava, u svakodnevnom životu.

  Ovim povodom biće održana i prezentacija aktivnosti biciklističke grupe “Džada”, a posjetioci će takođe imati priliku i da prisustvuju prezentaciji popularnog paintball-a.

  Takmičenja nijesu namijenjena samo aktivnim sportistima, vec i rekreativcima, djeci, mamama, tatama i svima koji vole sport, zabavu i relaksaciju u dobrom društvu.

  Bogat četvorodnevni program je prilika da posjetioci učestvuju u nekoj takmičarskoj igri, da osvoje neku od nagrada i da uživaju u ostatku nedelje, koja je pred nama.

  Organizatori manifestacije su firma Đoković i Udruženje Pčelica, a kompanije Gorska voda, Frikom, Mina torte i kolači i Anin medeni kutak, sponzori manifestacije.

  Raspored dešavanja:

  26 – 27.05., 17h – Turnir u stonom tenisu,

  27.05., 18:30h    – Zaustavna pauza učesnika Critical Mass ture,

  28.05., 09 – 15h – Prezentacija paintball kluba Viktorija,

  28.05., 11 – 13h – Prezentacija aktivnosti biciklističke grupe "Džada",

  29.05., 10 – 15h – Džudo festival,

  29.05., 10h          – Takmičenje u orjentiringu

   

  2016 05 nedjelja sporta 630x430

 • VI Otvoreno prvenstvo Podgorice u ubrzanom šahu

  2016 05 sahovski turnir 280x100Šoping centar Mall of Montenegro i NVO Centar za razvoj šaha ''Dijagonale'', povodom Dana Nezavisnosti Crne Gore, organizuju VI Otvoreno prvenstvo Podgorice u ubrzanom šahu.

  Turnir će se održati u subotu 21.maja, sa početkom u 11 časova, na drugom spratu Mall-a, a svi zainteresovani građani se mogu prijaviti za učešće, na dan održavanja turnira.

  Turnir će se rejtingovati, a igra se u devet kola, po švajcarskom sistemu, sa tempom igre – 15 minuta po igraču, za partiju.

  VI Otvoreno prvenstvo Podgorice u ubrzanom šahu igra se pod pokroviteljstvom Sekretarijata za kulturu i sport Podgorice, a obezbijeđen je i nagradni fond za najbolje učesnike.

 • Sajam ženskog preduzetništva, 19-20.5.2016.

  2016 05 sajam zenskog preduzetnistva 280x100Šoping centar Mall of Montenegro i Udruženje preduzetnica Crne Gore, povodom Svjetskog dana ženskog preduzetništva, a u partnerstvu sa Opštinom Podgorica, organizuju  19. i 20. maja,  “Sajam ženskog preduzetništva”.

  Sajam je izložbeno – prodajnog karaktera, a preduzetnice iz svih krajeva Crne Gore će predstaviti svoje radove, u različitim kategorijama.

  Posjetiocima će se, takođe predstaviti i mlade i uspješne preduzetnice iz Podgorice, sa svojim proizvodima i uslugama i na taj način promovisati Biznis inkubator Glavnog grada.

  Nažalost, ne postoje egzaktni podaci o zastupljenosti ženskog preduzetništva u Crnoj Gori, što bi za našu privredu bilo izuzetno korisno, prvenstveno da bi se ohrabrio sto veći broj žena,

  da iskaže svoje sposobnosti i vještine u postojećim predzećima, kao i da osnuju sopstvena preduzeća.

  Svakako da inspirativni modeli u praksi, igraju veoma važnu ulogu u ohrabrivanju žena da postanu preduzetnice.

  2016 05 sajam zenskog preduzetnistva 630x430

 • Manifestacija Porodični dan, 14.5.2016.

  2016 05 porodicni dan 280x100U cilju obilježavanja Svjetskog dana porodice, šoping centar Mall of Montenegro i Udruženje Pčelica, organizuju manifestaciju Porodični dan, koja će se održati u subotu 14. maja, sa početkom u 17 časova.

  Ovom manifestacijom želimo istaći značaj ovog dana, odnosno važnost porodice, kao osnove svakog društva, kroz interakciju roditelja i djece, u svakodnevnim aktivnostima.

  Manifestacija je zabavno – edukativnog karaktera i sadrži niz takmičenja, kao što su kviz za mame i njihove mališane, zatim sportijada za tate i mališane, dok će svi članovi porodice imati priliku, da dodatno osvoje, neku od nagrada, u karaokama.

  Poruka manifestacije svim porodicama je da što više vremena provode zajedno, u šetnji, igri, druženju, razgovorima, kako bi očuvali i unaprijedili zdrave i kvalitetne odnose u porodici.

  2016 05 porodicni dan 630x430

 • Proljećna modna revija agencije National Style, 15.5.2016.

  2016 05 spring fashion show 280x100Proljećna modna revija agencije National Style, održaće se u nedelju 15.maja, sa početkom u 19 časova, u šoping centru Mall of Montenegro.

  Manekeni će predstaviti kolekcije, koje su u ponudi u buticima: Intersport, Romano i Cotton, dok će se za šminku i frizuru modela, pobrinuti studio Beauty box.

  Specijalni gost večeri je Jovan Aleksic, u čijem novom spotu će se pojaviti, upravo manekeni ove agencije.

   

  2016 05 spring fashion show 640x430

prazno

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Anketa

Čime želite da obogatimo ponudu u Mall-u?

Modnim sadržajima - 22.2%
Ponudom artikala za vaš dom - 25%
Ponudom umjetnina - 5.6%
Zabavnim sadržajima - 22.2%
Ponudom hrane i pića - 13.9%
Healthcare&wellness ponudom - 11.1%

Ukupno glasova-Total votes: 36