logo

Save

Save

Save

Save

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

pozadina

Save

Save

 • Mall of Montenegro
 • Mall of Montenegro
 • Mall of Montenegro
Previous Next

Članci

Filter
 • Sajam Ukusi tradicije, 26-27.3.2016.

  2016-03-ukusi-tradicije-280x100U šoping centru Mall of Montenegro, 26. i 27. marta očekuje nas vikend sajam “Ukusi tradicije”, koji ima za cilj da građanima prenese duh starih vremena i predstavi proizvode nastale na tradicionalan način.

   

  Očekuje se učešće 20-ak izlagača, koji će ovom prilikom predstaviti najbolje iz svoje ponude vina, sireva, pršute, zatim će se predstaviti i proizvođači meda i maslina, kao i gazdinstava, koja se bave proizvodnjom rakije.

   

  Nezaobilazan reprezent sajma "Ukusi tradicije" je svakako med, pa će Udruženje pčelara, pored tradicionalnih proizvoda od meda, ponuditi i kozmetičke preparate na bazi ovog čudotvornog proizvoda, a sa zainteresovanim posjetiocima podijeliti i informacije o prozvodima i samom procesu proizvodnje istih.

   

  Posjetioci će biti u prilici da degustiraju i po posebnim uslovima kupe ponuđene proizvode, posebno one spremljene po recepturama naših baka.

   

  Organizator sajma je kompanija Đoković.

   

  2016-03-ukusi-tradicije-640x

 • Manifestacija Titogradsko proljeće, 19-21. marta

  2016-03-titogradsko-proljece-280x100Šoping centar Mall of Montenegro, u saradnji sa NVO Muzika, alternative, kultura i firmom Đoković d.o.o., organizuje trodnevnu manifestaciju “Titogradsko proljeće”, koja se održava od 19 – 21.marta, na drugom spratu Mall-a.


  “Titogradsko proljeće" je nastavak uspješno realizovane manifestacije "Titograd u avgustu", a zamišljena je kao omaž muzici prošlih vremena.


  Trodnevna manifestacija objedinjuje bogat revijalni program, u kom učestvuju mališani iz vrtića i osnovnih škola, kao i polaznici plesnih i glumačkih škola.


  Učesnici programa su djeca od 5 do 15 godina, koja će izvoditi hitove iz perioda 60-ih, 70-ih i 80-ih godina, prošlog vijeka.


  Mali umjetnici će se osim u pjevanju, predstaviti i kao virtuozi na raznim muzičkim instrumentima, ali i u plesu, glumi i recitovanju.


  Cilj manifestacije je da najmlađi članovi našeg društva, pokažu svoje brojne talente, umijeće i kreativnost.

  RASPORED DEŠAVANJA:

  19. mart

  17:00 – 20:30 časova – NVO  Sunčev kutak – likovne kreativne radionice za djecu,

  17:30 – 20:00 časova – OŠ “Musa Burzan”  – likovna sekcija, kojom rukovodi prof. Dragana Radoman,

  19:00 časova                – OŠ “Musa Burzan”  – hor i djeca solisti izvode hitove iz perioda 1960-1990,


  20. mart

  17:00 – 20:00 časova – NVO Sunčev kutak – likovne kreativne radionice za djecu,

  17:00 časova                – Plesna škola Matrix ,

  17:30 – 19:30 časova – OŠ “Musa Burzan” – likovni čas “kreativnost na djelu”, rukovodi prof. Dragane Radoman,

  19:00 časova                – OŠ “Musa Burzan” – hor i djeca solisti izvode hitove iz perioda 1960-1990,


  21. mart

  16:00 – 20:30 časova – NVO Sunčev kutak – likovne kreativne radionice za djecu,

  16:30 časova                 – OŠ “Musa Burzan” – nastup hora i recitatorske sekcije, kojom rukovodi prof. Marija Radunović,

  18.00 časova                 – Škola za muzičke talente “Andre Navara”,

  19:00 časova                 – Predstavljanje mladih gitarista i pjevača, pop-rock live. Učestvuju: Miloš Đurović, Veselin Popović and friends, Steki, Duo Ani i Bo


  Pozivamo vas da posjetite manifestaciju “Titogradsko proljeće” i uživate u programu, koji su učesnici pripremili za posjetioce Mall-a.

   

  2016-03-titogradsko-proljece-640x

 • Pampers porodični dan u subotu, 12. marta

  2016-03-pampers-280x100Manifestacija „Pampers porodični dan“ održaće se u šoping centru Mall of Montenegro, u subotu 12.marta, u terminu od 11 do 17 časova, na drugom spratu.

  Planirana su brojna predavanja, radionice i takmičenja, pa će svi zainteresovani posjetioci biti u prilici da, na jednom mjestu,  dobiju puno korisnih informacija, da se zabave, ali i osvoje neku od brojnih nagrada.

   

  Najljepši dio manifestacije su svakako takmičenja beba, koje su prohodale, a koje još uvijek nose pelene i za njih je generalni sponzor manifestacije – PAMPERS obezbijedio nagrade u sledećim igrama: trka beba hodalica, takmičenje beba u prenošenju loptica i nezaobilaznom takmičenju tata, u mijenjanu pelena.

   

  Porodično takmičenje, u kom će mame vezanih očiju, hraniti tate kašicama, nagradiće sponzori: Strike bowling, Meditas apoteka i Anin medeni kutak.

  Pored zabavnog dijela, posjetioce manifestacije očekuju brojne radionice, pa će našim mališanima na važnost oralne higijene, ukazati  studenati Stomatoloskog fakulteta iz Podgorice, uz podršku brenda Curaprox, dok će stručnjaci iz Instituta za javno zdravlje Crne Gore  govoriti o zdravoj ishrani djece. Kompanija Veletex pobrinula se za zdrave poklone, za učesnike ove radionice, koja počinje u 14 časova.

   

  Svoje stručno mišljenja o prvim danima sa bebom, njezi novorođenčeta, ishrani bebe i majke, prezentovaćepatronažna sestra Sanela Rastoder iz Doma zdravlja Podgorica.

   

  Roditelji, koji žele da se druže i razmijene iskustva o roditeljstvu, moći će to da urade uz Mokata kafu, dok će mališani o okviru brojnih radionica, degustirati Milka proizvode.

   

  Isto tako, biće upriličen i bogat kulturno umjetnički program, u kom učestvuju: plesni klubovi Diva i Sonrisa, KUD Iskra, Škola za manekene Čarolija iz Nikšića, Klovn Miki, facepainting majstor Emica i naša Lara Šćekić.

   

  Organizator manifestacije je Dječije Udruženje Pčelica.

   

  2016-03-pampers-640x

 • Osmomartovski sajam, 5-8.3.2016.

  2016-03-osmomartovski-sajam-280x100Za sve koji planiraju da originalnim poklonom iznenade svoje drage dame,  šoping centar Mall of Montenegro u saradnji sa firmom Đoković d.o.o. organizuje manifestaciju Osmomartovski sajam, koja će se održati od 5 - 8. marta.

   

  Manifestacija će okupiti više od trideset izlagača iz različitih oblasti, pa će posjetioci biti u prilici da kupe suvenire, unikatni nakit, umjetničke radove, cvjetne aranžmane, kao i asortiman iz ponude kozmetičkih kuća. 

   

  Ovo će biti i dani dobre trgovine u Mall-u, jer sjajan šoping garantuju brojni popusti, u radnjama u Mall-u.

   

  2016-03-osmomartovski-sajam-640x

   

 • Izložba radova djece RE populacije u petak, 4.3.2016.

  2016-03-04-izlozba-280x100Šoping centar Mall of Montenegro i Crveni krst Crne Gore organizuju, u petak 4. marta, izložbu radova djece RE populacije, predškolskog uzrasta, koja redovno pohađaju "otvorene dječije igraonice" Crvenog krsta, u Kampu Konik.

  Cilj organizovanja izložbe je, prvenstveno, predstavljanje dječijih radova i promocija dječijih igraonica na Koniku, zatim prikupljanje sredstava za nastavak rada ovih igraonica,


  kao i pomoć ovim mališanima da za Dan žena, uvesele svoje majke, sestre i bake i uruče im poklon.


  Za vrijeme trajanja izložbe, igraonica Magic land u Mall-u će ugostiti šezdesetak mališana iz Kampa Konik, što predstavlja još jedan korak ka njihovoj socijalizaciji, ali i priliku da osjete najljepše čari djetinjstva.


  Izložba radova će biti organizovana u prizemlju Mall-a, u terminu od 9 do 15 časova.

   

  2016-03-04-izlozba-640x

   

   

prazno

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Anketa

Čime želite da obogatimo ponudu u Mall-u?

Modnim sadržajima - 22.2%
Ponudom artikala za vaš dom - 25%
Ponudom umjetnina - 5.6%
Zabavnim sadržajima - 22.2%
Ponudom hrane i pića - 13.9%
Healthcare&wellness ponudom - 11.1%

Ukupno glasova-Total votes: 36