logo

Save

Save

Save

Save

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

pozadina

Save

Save

 • Mall of Montenegro
 • Mall of Montenegro
 • Mall of Montenegro
Previous Next

Članci

Filter
 • Novogodišnji poklon bazar

  Novogodišnji i Božićni praznici su na pragu, a darivanje je jedan od najljepših običaja vezan za predstojeće praznike.

  U tom duhu, 24 - 25.decembra, u šoping centru Mall of Montenegro posjetici će biti u prilici da posjete Novogodišnji poklon bazar.

  Organizator sajma, kompanija Đoković se i ovog puta potrudila da posjetiocima Mall-a prezentuje ponudu oko trideset izlagača,

  na čijim štandovima će moći da kupe: suvenire, umjetnine, nakit, ručno rađene predmete, poslastice, pletenine i još mnogo toga. 

  Posjetite Novogodišnji poklon bazar u šoping centru Mall of Montenegro i obradujte svoje najbliže, prigodnim poklonom.

  zimska

  Save

 • Manifestacija „Beba Mrazić“

  Manifestacija „Beba Mrazić“, u organizaciji škole za talente UMS, održaće se u nedelju 18.decembra, sa početkom u 11 časova, na drugom spratu šoping centra Mall of Montenegro.

  Posjetioci će biti u prilici da uživaju u bogatom muzičkom programu, poznatim dječijim solistima i dječijim horom D-mol, koji predvodi Danijel Alibabić, a tu su i gosti iz plesne škole Dream, sa koreografom Sanjom Živković.

  Modne predloge za ovu zimu, popularnih brendova Blu Kids i Extreme Intimo, će nam predstaviti UMS manekeni, uzrasta od četiri do petnaest godina.

  U revijalnom dijelu programa ćemo vidjeti i kako izgledaju Djeda Mrazovi mali pomoćnici - Beba Mrazići, uzrasta od jedne do sedam godina.

  Pozivamo sve mališane, da nam se kostimirani pridruže na velikoj novogodišnjoj zabavi u Mall-u.

 • Zimska čarolija

  Poštovani,

  U šoping centru Mall of Montenegro u subotu 17.decembra, sa početkom u 10 časova, sve posjetioce Mall-a, očekuje cjelodnevna manifestacija “Zimska čarolija”.

  „Zimsku čaroliju“ već petu godinu za redom, dočaraće nam, mališani iz vrtića: Maša, Kockica, Kućica i privatne predškolske ustanove „Čarli Čaplin“.

  Pomenute predškolske ustanove će imati izložbene štandove, na kojima će biti predstavljeni radovi mališana, koji u njima borave, a uporedo su planirani njihovi, kao i nastupi njihovih gostiju.

  Gosti manifestacije su: Kulturni Centar Bjuti – Podgorica, plesne škole: “Jet Set”, “Dream”, “Beauty” i “Steps”, Školica sporta “Smart gym”,

  folklorni ansambl osnovne škole “Maksim Gorki”, kao i brojni solisti.

  Manifestacija „Zimska čarolija“, iz godine u godinu, okuplja par stotina mališana, učesnika programa.

  Naši dragi mališani obećavaju svim posjetiocima, dan ispunjen ljubavlju i dječijim osmjesima.

  Program manifestacije:

  10:00 – 11:00 PPU "Čarli Čaplin",

  11:30 – 12:30 PPU „Maša“,

  13:00 – 13:30 PPU Folklorni ansambl Osnovne škole “Maksim Gorki”,

  13:30 – 14:15 Plesna škola “Jet Set”,

  14:30 – 15:30 Školica sporta “Smart gym”,

  15:45 – 16:30 PPU «Kućica»,

  17:00 – 18:00 PPU «Kockica»,

  18:15 – 18:30 Plesna škola «Dream»,

  18:45 – 19:15 Plesna škola «Beauty»

  19.30 – 20:00 Plesna klub “Steps”

 • VIII Fitness festival

  Tradicionalno, u šoping centru Mall of Montenegro, ovog vikenda 10 – 11. decembra održaće se VIII Fitnes festival u organizaciji Fitnes kluba Soko Gym.

  „Budi fit, budi zdrav“ je slogan kojim pozivamo sve posjetioce Mall-a i sve ljubitelje sporta i rekreacije, da se pridruže festivalu vježbanja, igre i zabave,

  pod stručnim vođstvom vrhunskih fitnes instruktora iz Crne Gore i inostranstva.

  Posjetioce očekuju sjajni treninzi, a uslov za učešće je, naravno, samo dobra volja. Sponzori su pripremili mnoštvo nagrada za one, koji odrade najviše treninga, a Fitnes klub Soko Gym, svima koji odrade  trening poklanja 10% popusta na mjesečnu članarinu u decembru. Kao i uvijek organizatori su mislili i na najmlađe, pa se naši mališani mogu pridružiti „Igrama bez granica“, u subotu u 14 časova.

  Svečani dio manifestacije je u subotu, sa početkom u 19 časova. Očekuju nas sjajne fitnes tačke, kao i predstavljanje svih instruktora, kako domaćih, tako i inostranih.

  Moramo naglasiti da festival nije namijenjen samo aktivnim sportistima, već i rekreativcima, svima koji žele da treniraju ili da dobiju odgovore na pitanja, vezana za fitnes i zdrav način života.

  Bogat dvodnevni fitnes program vam nudi priliku da pronađete adekvatan vid rekreacije za sebe, da osvojite neku od nagrada i da uživate u vikendu, koji je pred nama.

  Sjajan provod obje večeri festivala, obećava Zumba party!  Čekamo Vas!

   

  baner 2016

  Save

  Save

  Save

 • Lino Baby fest

  Mall of Montenegro Vam i ovog vikenda poklanja pregršt zabave, druženja i nagrada!

       U subotu 03.decembra, Dječji edukativni centar Pčelica organizuje na drugom spratu Mall-a, u terminu od 11 do 15 časova, manifestaciju Lino beby fest.

   

       U okviru manifestacije, družimo se sa bebama koje su prohodale i koje će nam pokazati kako to brzo i spretno rade, koliko brzo će prenijeti loptice, sa jednog kraja staze na drugi,

       zatim sa vještim tatama, koje će mijenjati pelene svojim mališanima.

       Brojne poklone najuspješnijim takmičarima, obezbijedili su prijatelji manifestacije: kompanija Klikovac, Podravka, Ziaja, Curaprox i Spress.

       Manifestacija je, pored zabavnog dijela, fokusirana i na edukativne radionice i savjetovališta, pa je između ostalog, u saradnji sa Domom zdravlja Podgorica, organizovano savjetovalište,

       koja će pružiti niz korisnih informacija, zainteresovanim trudnicama i porodiljama. Takođe, studenti stomatologije, edukoće naše mališane o pravilnom održavanju higijene, usta i zuba.

       Ovom prilikom, posjetioci će uživati i u kulturno umjetničkom programu, u kom će se predstaviti: plesna škola Diva, kulturno umjetnička društva Branko Božović i Crvena Stijena, solisti hora Zvjezdice,                                    

       zatim Luka Brajović i Anja Jestrović, dok će klovn Miki obradovati naše mališane novim trikovima.

       Dođite u Mall of Montenegro, da rastemo, učimo i igramo se zajedno!

prazno

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Anketa

Čime želite da obogatimo ponudu u Mall-u?

Modnim sadržajima - 22.2%
Ponudom artikala za vaš dom - 25%
Ponudom umjetnina - 5.6%
Zabavnim sadržajima - 22.2%
Ponudom hrane i pića - 13.9%
Healthcare&wellness ponudom - 11.1%

Ukupno glasova-Total votes: 36