logo

Save

Save

Save

Save

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

pozadina

Save

Save

 • Mall of Montenegro
 • Mall of Montenegro
 • Mall of Montenegro
Previous Next

Članci

Filter
 • Izložba Vladimira Fuštića u galeriji Modigliani

  2016 10 modigliani izlozba fustic 280x100Šoping centar Mall of Montenegro i galerija Modigliani organizuju prvu samostalnu izložbu Vladimira Fuštića, koja će se održati 25. oktobra, sa početkom u 20 časova.

  Izložba nosi naziv Oslobađanje duha, a isti duguje djelu, sa kojim se podgorička publika mogla upoznati na drugom izdanju Podgorica Art festivala.
  Pomenuto djelo, pored toga što simbolizuje potrebu njegovanja unutrašnjeg, predstavlja i umjetnikov korak ka stvaralaštvu.

  Svi ljubitelji umjetnosti, koji posjete galeriju Modigliani i Mall of Monteengro, će imati priliku da se upoznaju sa postavkom, koju čini 25 radova, deset ulja na platnu, deset grafičkih radova i pet akrila na papiru.

  Fuštićeva preokupacija su različiti motivi, a inspiraciju pronalazi u društvenim problemima, zatim u savremenim kretanjima, psihologiji čovjeka, kao i odnosu prema prirodi.

  Izložbu će otvoriti Tamara Radusinović, menadžer internacionalnog biznisa i autorka izložbe crteža ThAmAr , kojom je i započela serija promotivnih izložbi i događaja u galeriji Modigliani.

  Gosti će biti u prilici da pored, izložbe, uživaju u muzičkoj izvedbi gitariste Vuka Sandića.

  Vladimir Fuštić se pored slikarstva bavi i novinarstvom, pa je trenutno angažovan, kao novinar i voditelj na TV 777.

  2016 10 modigliani izlozba fustic 630x

 • Dani zdrave hrane u šoping centru Mall of Montenegro

  2016 10 dani zdrave hrane 280x100Šoping centar Mall of Montenegro je 22. i 23. oktobra, domaćin tradicionalne manifestacije "Dani zdrave hrane".

  Ova manifestacija je prilika proizvođačima zdrave hrane, da predstave svoje proizvode lokalnom tržištu, a posjetiocima sajma da kupe proizvode, koje ne mogu naći svakodnevno, u trgovinama.

  Organizator sajma, kompanija Đoković se potrudila da se posjetiocima predstave, kako udruženja proizvođača, tako i pojedinci, iz svih krajeva Crne Gore, ali i uvoznici i distributeri zdrave hrane.

  Predviđeno je učešće dvadesetak izlagača iz oblasti proizvodnje organske hrane, proizvođači meda, maslina, mliječnih proizvoda, žitarica i bezglutenskih proizvoda.

  Posebna atraktivnost ovog vikend događaja su svakako i sajamski popusti, koji će pružiti posjetiocima mogućnost, da kupe ponuđene proizvode po najpovoljnijim cijenama.

  Bogata i raznolika ponuda je, svakako, razlog da posjetite šoping centar Mall of Montenegro i ovog vikenda!

  2016 10 dani zdrave hrane 630x

 • Scena novog filma organizacije The books of knjige “Slučajevi pravde, dvostruka igra” snimana u garaži Malla of Montenegro

  2016 10 tbok 280x100Film će biti nastavak pilot epizode koju su “Buksovci” snimili prošle godine, a koja zbog, kako kažu, produkcijskih poteškoća, nije mogla biti realizovana kao TV serija.

  Zato su nedavno započeli rad na kompletiranju svih segmenata, kako bi uskoro svjetlost dana ugledao još jedan njihov projekat koji će nesumljivo biti od velike važnosti za crnogorsku kulturnu scenu.

  Naše je veliko zadovoljstvo što smo bili u prilici da organizaciji The Books of knjige izađemo u susret i omogućimo nesmetano snimanje scene u garaži Mall-a of Montenegro, i nadamo se da će saradnja i dalje biti veoma uspješna.

  Srećno “Buksovci”!

 • Radionica - kultura spremanja i konzumiranja čaja u Kini i Crnoj Gori

  2016 10 radionica caja 280x100Mall of Montenegro u saradnji sa firmom “Agrovita Eco” biće domaćin radionice tokom koje će naši sugrađani moći da steknu uvid u kulturu spremanja i konzumiranja najrasprostranjenijeg pića na svijetu.

  Gosti radionice biće brojni stručnjaci iz ove oblasti kao i predstavnici ambasade Kine, zemlje koja je poznata kao jedan od najvećih izvoznika čaja.

  Svi zainteresovani građani uskoro će biti obaviješteni o terminu održavanja radionice.

 • Kampanja - "Mjesec borbe protiv karcinoma dojke"

  2016 10 protiv karcinoma dojke 280x100Mall of Montenegro i ove godine biće domaćin jednodnevne kampanje "Mjesec borbe protiv karcinoma dojke" a suština je da se omogući pregled ljekara specijaliste damama koje posjećuju naš šoping centar.

  28. oktobra članovi udruženja NVO MoMSIC Montenegro dijeliće flajere i zakazivati preglede zainteresovanim damama na drugom spratu Mall-a (soba za bebe).

  Dan kasnije doktor specijalista će obaviti pregled sa svim pripadnicama nježnijeg pola.

 • Mall of Montenegro i Hotel Ramada - spremni za novi početak!

  2016 10 ramada 280x100Poštovani građani Crne Gore, od petka 30.09.2016. Mall of Montenegro svoju djelatnost obavlja pod okriljem kompanije Savana iz Švedske.

  Savana, kompanija koja je osnovana 1983. godine, i koja je u vlasništvu osnivača Veska Mijača ima dvije sfere poslovanja; administracija i razvoj komercijalnih nekretnina u okviru svog menadžmenta i izgradnja stambenih objekata odnosno prostora velikih proporcija čiji je najveći dio koncentrisan u prijestonici Švedske – Stokholmu. U evropskim okvirima, Savana Holding je jedna od kompanija sa izuzetnom tradicijom i renomeom u sferi svog poslovanja, čiji idejni tvorac Vesko Mijač je od samog osnivanja imao jasnu viziju koja je dovela do visokog progresa i postavljanja čvrstih temelja u svim segmentima poslovno - interesnih zona.

  Donosimo vam strogu profesionalnost, jasne ciljeve, planski predviđene predstojeće akcije, definisane prioritete i stavove, čvrsto utemeljenje najstrožijih kriterijuma!

  Planiranim uvođenjem određenih promjena koje su dio svakodnevnice u današnjem modernom svijetu doprinijećemo znatno ugodnijem boravku naših posjetilaca, i time osigurati visok rejting i povjerenje društva u kom se nalazimo. Imaćemo važnu ulogu u razvoju i tranziciji Glavnog grada i na vjeran način odslikavati način života u velikim svjetskim biznis centrima, koji sve više poprimaju i ljudi na našim prostorima, navikavajući se na tempo koji donosi moderno doba.

  Jedan od prioriteta je i klasifikacija svega onog šta se nalazi u okviru naših kompleksa. Jasno definisanje onog šta je u suštini potrebno da zadovolji platežnu moć naših gostiju i posjetilaca, ali i obezbijedi da njihov boravak u Mall-u i hotelu Ramada bude ugodan, prijatan, zabavan i prije svega obogaćen brojnim ponudama koje će ispuniti sve kriterijume.

  Vaše zadovoljstvo naš je prioritet! Za nov i uspješan početak.

  Mall of Montenegro i Hotel Ramada - nek zabava počne!

  2016 10 ramada 630x

 • Manifestacija Dječija nedelja i gost Minja Subota u Mall-u

  2016 10 djecija nedjelja 280x100Šoping centar Mall of Montenegro u saradnji sa Udruženjem Pčelica, nizom manifestacija obilježava Dječiju nedelju, u periodu od 1. do 8. oktobra.

  Cilj manifestacije je da ukaže na porast bolesti zavisnosti i značaj borbe protiv istih, kao i važnost usmjeravanja mališana na sport, umjetnost, igru i druženje.

  Dječiju nedjelju zatvoriće kulturno – umjetnička manifestacija pod sloganom "Igrajmo se zdravo", koja će se održati u subotu 08.oktobra, u terminu od 11 do 17 časova, na drugom spratu Mall-a.

  U programu učestvuju brojne predškolske i školske ustanove iz Crne Gore, umjetničke škole, folklorna društva i škole sporta, koji će se predstaviti u višečasovnom programu i pokazati da se igrom i druženjem može uticati na smanjenje broja konzumenata i oboljelih od bolesti zavisnosti.

  Specijalni gost ovog sjajnog druženja je gospodin Minja Subota, čije su nezaboravne dječije emisije i neponovljiva harizma, obilježile detinjstvo mnogih.

  U toku manifestacije, pored bogatog zabavnog programa, planirano je organizovanje brojnih edukativnih i kreativnih radionica, za sve zainteresovane mališane.

  Pozivamo Vas, da u subotu posjetite Mall of Montenegro i uživate u muzici, igri i druženju!

  2016 10 djecija nedjelja 630x

prazno

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Anketa

Čime želite da obogatimo ponudu u Mall-u?

Modnim sadržajima - 22.2%
Ponudom artikala za vaš dom - 25%
Ponudom umjetnina - 5.6%
Zabavnim sadržajima - 22.2%
Ponudom hrane i pića - 13.9%
Healthcare&wellness ponudom - 11.1%

Ukupno glasova-Total votes: 36